עונה ..
*השבוע במילה אחת: תלוי *השבוע מ - 1 עד 10: עד שישי הוא היה 8 *דבר טוב שקרה השבוע:
( מעמיקD: ) *דבר רע שקרה השבוע:
( כנ"ל ) *דבר מצחיק שקרה השבוע: היו מלאמלא מלא אבל אני אספר 2 : 1) לידיד שלי מ - י"ב יש כובע סקסי ביותר שאני מנסה לגנוב לו שנים ! עכשיו שלשום אמרתי לו שאני נוראנוראנורא רוצה את הכובע ליום אחד והוא ישר הזכים להביא לי אותו ביום שלמחרת בתנאי שאני לא מבקשת אותו יותר ממנו בחייםD: עכשיו ניסיתי לסדר שהוא כן יביא לי אבל התפשרתי . שניה אחרי שאמרתי לו " טוב " הוא עושה לי "חההה ! מחר שישי ! אכלת אותה
" ואז " כעסתי " עליו שהוא רימה אותי ואז הסתבר ששנינו לומדים בשישי . אז אמרתי לו והוא אמר לי שאני בחיים אל אצליח לקחת ממנו את הכובע כי הוא שומר עליו טובD: אז בשישי ירדתי במדרגות בבצפר והוא עלה והוא אפילו לא אמר שלום - ישר כיסה את הראש שלו וברח למעלה . אז חברה שלי עושה לו " נתי אתה נראה כמו ילד מוגבל ! " " אבל .. אבל .. היא רוצה לגנוב לי ת הכובבבע !! " " אני לא גונבת אני לוקחת אותו כי הרשת ליP: " " לאלאלא " ועלה
אני חולה עליו !! בסופו של דבר חברה שלי גנבה לו את הכובעD: 2) יש משושית אחת שעוד לא החלטתי אם היא אימואית או פריקים ( אין לי בעיה איתם ! להפך . ) עכשיו אני יושבת עם חברה שלי בהפסקה פתאום חברה שלי צורחת " היי !!! הנה לי בירן !!! " וכל בצפר מסתכל עלינו ואני על הרצפה ! אין התפוצצתי מצחוק זה היה כזה מצחיק ! והיא כולה באדישות אומרת את זה
*פאדיחת השבוע: אמממממ .. ( וואי חשבתי אשכרה מלא !
) יש בסמינר באפעם כבר איזה חודש משלחת של אמריקאים [
] . עכשיו אני וחבהר שלי הלכנו מהתחנה מחוץ אפעל לבתים שלנו . עכשיו עברו כמה בנות שדיברו אנלית ואני עושה לחברה שלי " איפה האמריקאים הסקסים האלו ?! " פתאום עבר לידינו איזה אמריקאי עם כיפה וחשבתי שאני באה לאכול אותו ! כזה סקסי
עכשיו הוא הלך מזה מהר ואני וחברה שלי מגבירות את הקצב להיות קרובות אליו [
] ואנחנו בדברות בקול כמה הוא חתיך וסקסי וזה .. בסופו של דבר אני וחברה שלי נפרדנו בדרכים ואני גרה קרוב לסופר והוא הלך לסופר ואני מאריכה את הדרך שלי והולכת אחריו [ מטרידה שכמוני ! ] בסוף מסתבר שהוא יודע עברית
*שיר השבוע: I'm Yours *התחדשות השבוע: זה יותר קורה מחר אבל מילא - מורידים לי סופסוף את הריבועים ( רק למעלה אבל מילא ) !!!! אני איתם כבר מכיתה ז' ( אני ב - י' ) ! *איש השבוע: נתי ופאר *תמונת השבוע:
*תכנונים לשבוע הבא: ביומשלישי יש חופש לתיכונים כי יש בחירות ברמת גן . עכשיו באותו יום יש לבת דודה שלי חתונה אז כל היום אני במספרה וכאלה