סוף שבוע

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifאוי,הקטע של "סו מני פיפל" ממש מחריד../images/Emo5.gif

למרבה המזל הוא קצר, יחסית לשאר השיר. למה לעשות לנו חיקוי של מפלץ עצבני?
נדמה לי שקטע שזה ממש התאים אפילו בעיניי זה כשהם שרים IN VAIN וברקע השירה האפית ההיא שאני אוהבת. ממש שנאתי את "ממלכת השמיים" (סוף סוף שיר שגם בתרגום השם נשמע יפה, חבל שהשיר לא
), ואת "תמצית החירות". השניים האלה הם ממש רעש-לשם-רעש, כולל גראולים חסרי טאקט או טעם לחלוטין. נדמה לי שיש עוד אחד, אולי שכחתי כי מחקתי מהפלייליסט
זה עדיין האלבום הכי טוב שלהם. אה, ועברתי קצת על דברים קודמים- והצלחתי לסלוח על CTO - השיר. לא מפתיע, כי עד האלבום האחרון זה היה האלבום האהוב עליי.

yael627

New member
../images/Emo45.gif זה ממש קטע נוראי ><

קינדום זה לא רעש לשם רעש
הם קצת חזרו על עצמם עם הפזמון אבל יש בו קטעים ממש מעולים מבחינת הנגינה וגם מהבחינה של סימון

bachner1

New member
מה??? ../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

דווקא את קינגדום אוב הבן??? השיר הזה הוא בשבילי פשוט הפוך ממה שאמרת עליו... אני ממש מעריך את מיעוט הגראולים בשיר הזה לעומת אורכו, ולעומת שירים ארוכים אחרים של אפיקה. נכון שבהתחלה הבתים הם גראולים, אבל אני ממש אוהב את הגיטרות שמלוות אותם אז ממש אין לי בעיה עם הקטעים האלה (שלא נדבר על זה שהם מובילים לפזמון הפשוט מצוין "quantum physics leads us to..."). מעבר לשלוש דקות הראשונות בשיר, יש עוד עשר דקות שבהם אין גראולים בכלל... (טוב בעצם יש טיפה, אבל אף פעם לא ליותר מ5 שניות...) האמת שבKOH יש פחות גראולים מאשר בDYU, ובטח שפחות מאשר בCTO, ולדעתי בKOH הגראולים גם הרבה יותר "עם טאקט" מאשר בהרבה שירים אחרים. אני באמת באמת ממליץ לך לשמוע אותו עוד כמה פעמים, כי בתור שונא גראולים, אני אומר לך שהשיר הזה הוא אחד מהשירים הכי טובים של אפיקה, ואני אוהב אותו עוד יותר מDYU וOD (למרות שהוא עדיין לא מתעלה על אהובי Tides of Time
). חפרתי........

bachner1

New member
אה, ו...

לגבי האלבומים הקודמים... ניסית לשמוע שירים מהאלבום הראשון שלהם? פשוט לא ראיתי אי פעם שהתיחסת לשירים מהאלבום הזה, כשאני מחשיב אותו לאלבום שהוא בלי שום ספק הכי טוב של אפיקה... ולגבי CTO- בהחלט שיר מעולה למרות כל הגראולים. בכל זאת, לקראת הסוף יש דקה וחצי שכולה רעש וגראולים שפשוט מורידהכל כך הרבה מהערך של השיר הזה בעיניי.

Brombit

New member
עם יש דקה וחצי אז מדלגגגגגגגגגים ../images/Emo11.gif

אני שונאת רק את הקטע שהוא צורח ממש מהר וזה חופר

bachner1

New member
אני לא אוהב לשמוע שירים לא בשלמותם ../images/Emo6.gif

זה משהו הזוי אצלי- אם התחלתי לשמוע שיר, אפילו אם לא בא לי לשמוע, אני אשמע אותו עד הסוף
למרות שהיום שמעתי את CTO ודילגתי על רוב הדקה וחצי
אה ואני תמיד עוצר את CMB כשהלא קשור ההוא מתחיל לדבר.

כנ"ל../images/Emo6.gif

אם אני שומעת שיר של 5 דקות ואני בדקה הראשונה שלו ואני ממש חייבת ללכת לישון, אני אחכה שהוא יגמר.
לעיתים יש מקרים שאני עוצרת באמצע או מעבירה, אבל לא הרבה.
|קבוצת תמיכה|

Brombit

New member
גם אני לא אוהבת לפרק

אבל אם אין ברירה... והלא-קשור-מ-CMB מאוד קשור

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifגם אני!!!

בגלל זה לא הצלחתי לשרוד את ההתחלה של "ממלכת השמיים"... אם זה באמצע אני חורקת שיניים וממשיכה, אבל כששיר רק מתחיל ככה? גררר
אבל גם אצלי יש שירים שאני מדלגת קצת הלאה, זה קל היום כשזה בקבצים: "גינות מתות" - כשמתחילה החפירה העצבנית בסוף (מזל שזה מרוכז בסוף) - אני פשוט עוברת ישר לשיר הבא. ב-CTO וב"משורר והמטוטלת" אני נוטה לדלג על הקטע המיותר. CMB לא מפריע לי, כי יש לי איזה פטיש וחיבה עמוקה לאינדיאנים
אפילו ביררתי פעם מה הוא באמת אומר שם.

bachner1

New member
אם את כמוני בקטע של לא להחליף שירים באמצע,

המסקנה צריכה להיות דווקא שאת כן צריכה לשרוד את KOH, כי את לא מחליפה שירים באמצע
נו מה, אך ורק ההתחלה ככה
ברגע שתשרדי אותה תגלי שזה שיר ממש טוב :) (בכל שיר אחר סביבות הדקה ה-2:00-3:00 יהיה האמצע או אפילו הסוף של השיר, אבל פה זה ה"התחלה"
) לא ידעתי שאת מקשיבה בכלל לTPATP! ההתיחסות היחידה שלך לשיר הזה שאני זוכר הייתה שאמרת שזה שיר מחריד...
גם לי הקטע של האינדיאני לא כזה מפריע... פשוט עד שהוא מתחיל לדבר זה שיר כל כך מושלם, ומשם זה... רגיל-עד-משעמם. וגם אני קראתי מתישהו מה הוא אומר (לא שאני זוכר משהו מזה
)

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifגם אני לא זוכרת../images/Emo6.gif

כן, כשנתתי צ'אנס ל-TPATP אהבתי אותו מאוד- מלבד הקטע המיותר ההוא. ולא שרדתי כי העברתי מייד הלאה. אני לא קוטעת שירים באמצע רק בתנאי שהם שרדו את המיון הראשוני שלי ונכנסו לפלייליסט
אבל לעצות שלך אני מקשיבה, אז אנסה שוב. איך קוראים לאלבום הראשון של אפיקה, אגב? זה שאמרת שאני לא מזכירה- כי אולי אני בכלל לא מכירה אותו

Brombit

New member
"כל כך הרבה אנשים" הוא סתם כלום בעיני...

בעצם כמו רוב הגראולים באלבום הזה הם נכנסים לי לאוזן אחת ויוצאים מהשניה וזו לגמרי "ממלכת גן העדן"
וזה "מראה החירות" אם את מתכוונת למה שאני חושבת

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gif"אסנס" זה תמצית../images/Emo3.gif

ו"ממלכת השמיים" זה הרבה יותר מגניב, כי אשכרה יש ביטוי כזה
וזה גם גן-עדן במשמעות, אז בכלל זה מכסה הכל. מסכימה מאוד עם שתי השורות הראשונות

bachner1

New member
התרגום של גוגל נתן לי "מראית עין"

אז זה "מראית עין של חירות" אני מניח

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifאה, זה סמבלנס, לא אסנס../images/Emo122.gif

יצאתי חומוס

yael627

New member
תנסי לשמוע את

Consign to Oblivion ! זה בערך השיר הכי טוב שהם הוציאו *___*

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifחחח, בדיוק כתבתי עליו../images/Emo9.gif

CTO היה האלבום הכי אהוב עליי, והשיר באותו שם קצת פחות. עכשיו חזרתי אליו.

למעלה