סוף שבוע

../images/Emo121.gifסוף שבוע../images/Emo121.gif

סיכום שבועי D:
עשרת הפורומים המועדפים עלינו כרגע ווית`ין טמפטיישן ניסויים לגולשים פירסינג וקעקועים אופנה אלטרנטיבית מייפל סטורי אמריקן איידול מיי כמיקל רומנס קונסולות משחק iPod ו-iPhone חתולים
עשרת הפעילים (13) Fairywitch (14) Raven13 (16) Touched By Angels (16) feel the revenge (17) LadySilkworm (19) היויו (26) bachner1 (56) Brombit (78) shirlapes (116) אטומיק בייגל
דברים מעניינים שקרו פה השבוע
מפגש פסח
החולייה החלשה - הצביעו D:
השאלון
שיר/י השבוע של נייטוויש: שיר/י השבוע לא של נייטוויש: אמן/אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע: תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: ספר/סרט/סדרת השבוע: סרטון השבוע: משחק השבוע: המלצת השבוע: ציטוט/י השבוע: תמונת השבוע: מה אתם שומעים עכשיו? אחר: שאלת השבוע - מהו המאכל האהוב עליכם? (מדגישומטיק) שיהיו סופ"ש ושבוע נהדרים עד אין קץ!

MR Lordi

New member
עונה! ../images/Emo9.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: Wishmaster שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Lordi - It Snows in Hell (אחד השירים הכי טובים שלהם) אמן/אלבום השבוע: Lordi- The Arockalypse (ה-אלבום מבחינתי) משהו טוב שקרה השבוע: לא שזכור לי
משהו רע שקרה השבוע: לא זכור לי... תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: צילומים בסופ"ש הבא סוף סוף!!! כל כך מחכה לזה! ספר/סרט/סדרת השבוע: פרשס (פעם שנייה), UP. סרטון השבוע: אין משחק השבוע: Sonic & Sega All Stars Racing (ממכר!) המלצת השבוע: - ציטוט/י השבוע: - תמונת השבוע:- מה אתם שומעים עכשיו? Lordi-It Snows in Hell אחר: שאלת השבוע - מהו המאכל האהוב עליכם? יש כל מיני.... אבל בטופ זה פיצה וספגטי

וואלק

שיר/י השבוע של נייטוויש: ^(#!^!# שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Soundgarden - Drawing Flies אמן/אלבום השבוע: Soundgarden משהו טוב שקרה השבוע: בקרוב מאוד בזרועותיה :) משהו רע שקרה השבוע: נהרס לי הפלאפון :( זה רע כ"כ.. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: ביקורות למוות :S ספר/סרט/סדרת השבוע: How I Met Your mother סרטון השבוע: #!%*)#!^*!#) משחק השבוע:&)$@*^)! המלצת השבוע: #%!#%#! ציטוט/י השבוע: "איך קוראים לחייל האמריקאי החדש? בילהבונג!" חחח תמונת השבוע: לא הצטלמתי השבוע. מה אתם שומעים עכשיו? Faith No More - Falling to Pieces אחר: עד מתי?!?!?!?! אוגוסט 07 עתיקים. שאלת השבוע - מהו המאכל האהוב עליכם? קשה להחליט, אבל כנראה סוג בשר כלשהו.

להלהלה.../images/Emo41.gif

השאלון שיר/י השבוע של נייטוויש:The Poet and the Pendulum שיר/י השבוע לא של נייטוויש:כל הסאונדטראקס של סוויני טוד.
אמן/אלבום השבוע: משהו טוב שקרה השבוע: משהו רע שקרה השבוע:יום הורים OFC. תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:לסיים אותו. ספר/סרט/סדרת השבוע:סרט-"סוויני טוד", "חלון פנורמי". ספר-The Catcher in the Rye/JD Salinger. סרטון השבוע:IM SO EMO אין לי כוח ללינק. משחק השבוע: המלצת השבוע: ציטוט/י השבוע: אילון אומר/ת: פע כפרע? [אין לי כוח להסביר למה זה משעשע חח] - ועכשיו משהו מלפני מיליון שנה בערך- Starlight אומר/ת: נה זה לא שם יפה ליאן אומר/ת: שאלתיאל Starlight אומר/ת: יהויכין ליאן אומר/ת: זרש Starlight אומר/ת: יהובניהו ליאן אומר/ת: גילגמש Starlight אומר/ת: יקותיאל ליאן אומר/ת: מנחם בגין Starlight אומר/ת: גואל רצון ליאן אומר/ת: גרגמל Starlight אומר/ת: חושחש תמונת השבוע:תגובה מהירה. מה אתם שומעים עכשיו?Salem-The Second Coming. אחר: שאלת השבוע - מהו המאכל האהוב עליכם?אוי חשבתי על זה השבוע חח. פסטה, דפנטלי. (L) הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

היויו

New member
הקעקוע ממשיך ../images/Emo13.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: ED שיר/י השבוע לא של נייטוויש:Sepultura / War For Territories אמן/אלבום השבוע: Sepultura משהו טוב שקרה השבוע:דברים בעבודה נראים יותר טוב משהו רע שקרה השבוע:שוב החליפו לי מנהל בעבודה, הם חייבים להגמל מהמנהג המגונה הזה
תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא:ימבה עבודה, מלא פגישות, תכאב לי קצת היד מהקעקוע ספר/סרט/סדרת השבוע:אני עדיין עם טרי פראצ'ט, כרגע קורא את Making Money . אחלה ספר עד עכשיו . סרטון השבוע: משחק השבוע: המלצת השבוע: להתקעקע
ציטוט/י השבוע: <הכל באנגלית עם המקעקע שלי > מקעקע : שמע, זה מקום שאנשים אומרים לי "השתגעת??כואב!!!", אז תתכונן. אני : בסדר , יש לי רף כאב גבוה. <3 שניות מאוחר יותר> בנזונההההההההה!!! זה כואב החרא הזה!!! מקעקע: ?? 0_O עוד לא הגעתי למקום שדיברתי עליו קודם אני: שיט. תמונת השבוע: הקעקוע החדש שלי (כלומר החלק השלישי שלו) מה אתם שומעים עכשיו? הנעימה של "הפנתר הורוד" בערוץ ג'וניור (הבנות רואות TV אחר: כאב אבל היה שווה את זה. עדיין כואב.אבל עדיין שווה את זה. יפסיק לכאוב עוד יום יומיים ואז בכללללל יהיה שווה את זה
שאלת השבוע - מהו המאכל האהוב עליכם? מממ.... בשר...

תמשיך להתחדש! P:

ערוץ ג'וניור זה ערוץ כזה שווה ;;;;; חבל שהוא עולה כסף ואין טעם שבאמת נקנה אותו כדי שאני אצפה בו פעם בשבוע :X

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifחוזרת להתפקד../images/Emo88.gif

שיר/י השבוע של נייטוויש: BOTB, אלא מה. שיר/י השבוע לא של נייטוויש: Epica - Our destiny, Design your universe אמן/אלבום השבוע:Epica, Orphaned Land. ל"אורפנד" בעיקר הקשבתי, עוד לא החלטתי אם אני אוהבת או לא. משהו טוב שקרה השבוע: אלירז
בעצם זה לפני שבוע. אז לא יודעת. משהו רע שקרה השבוע: למה להיזכר בשלילי עכשיו? תכניות/ציפיות/חרדות לשבוע הבא: קדם אירוויזיון! ספר/סרט/סדרת השבוע:
חוק הקוסמים הראשון / טרי גודקינד.
Legend of the Seeker, סדרה שבעצם מבוססת על הספר הנ"ל. סרטון השבוע: כל מיני שקשורים ל"האח הגדול". אין ספציפי. משחק השבוע: רסטורנט סיטי בפייס!
המלצת השבוע: עצבו לכם את הדסקטופ כאוות נפשכם: http://www.iconarchive.com/ אני יכולה לבלות שעות באתר הזה
ציטוט/י השבוע: איך לא? "תתקדם!!!!" תמונת השבוע: הרקע הנוכחי שלי, שהשארתי כמה וכמה ימים, דבר נדיר אצלי
מה אתם שומעים עכשיו?"חטופים" ברקע. אחר: אני כ"כ אוהבת את העבוןדה שלי
שאלת השבוע - מהו המאכל האהוב עליכם? לזניה. הודגש וקומבן באמצעות מדגישומטיק 2.0

הקדם בשבוע הבא? :0

(פפט, הראל סקעת ~_~) או, אתר האייקונים הזה נראה כמו משהו שמתאים לי XD ~מסתכלת~

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifביום שני הקרוב../images/Emo9.gif

ולגבי האתר- סל המיחזור שלי, למשל, נראה כמו קדרה עם שיקוי ירוק כשהוא מלא, וקדרה ריקה כשהוא ריק
אולי אצלם מסך ואעלה את זה, זה כה מגניב!

Raven13

New member
מה? זה שיר ממש מגניב!

Our Destiny הרבה יותר טוב טוב לדעתי, אבל סימון ממש מעולה בDYU. טוב, בשניהם.

bachner1

New member
לא, לא התכוונתי לזה ../images/Emo6.gif

DYU מצוין, יותר טוב לדעתי מOD (למרות שהם בערך באותה רמה), אבל חנה... היא לא בדיוק הבנאדם שיאהב שיר עם כ"כ הרבה גראולים, וזה מה שהפתיע אותי

Fairywitch

New member
../images/Emo47.gifOur Destiny../images/Emo99.gif

השיר האהוב עליי באלבום|אמוהב| אני יכולה לשמוע אותו בלופ בלי סוף.

Fairywitch

New member
../images/Emo228.gifחחח, כן!../images/Emo6.gif

איכשהו זה עובר שם עם טאקט, והשיר כ"כ טוב (!!!) שזה לא מפריע לי. יש אפילו רגע שזה מתאים (בפזמון). בכלל באלבום הזה השירים כ"כ מדהימים, שסלחתי להם על רוב הגראולים... אני אוהבת את כולם חוץ משניים חסרי טאקט (כמו שאביעד קרא לזה). אם חברי הלהקה רק היו יודעים מה זה אומר שסלחתי להם על גראולים
הם פשוט הלכו על אלמנט אחר בשירה שאני פשוט הרוסה עליו
אני לא בטוחה שזה המונח המקצועי- אבל אני מכנה את זה שירה אפית- הקטע הזה שנשמע כאילו מקהלה שלמה שרה. זה הופך שירים ליצירות אמנות

bachner1

New member
חח מזל טוב!!!

עכשיו תעברי על האלבומים הקודמים ותראי אם גם שם יש שירים שאת יכולה לסלוח על הגראולים
(במיוחד מThe Phantom Agony
) וזה עדיין מפתיע אותי, כי בDYU יש קטע גראולים שאני פשוט לא סובל (so many people...), למרות שאת הקטעים האחרים אני אוהב :) איזה שני שירים לא אהבת?

למעלה