ה"י 11.11

לבנדר א

New member
../images/Emo121.gifה"י 11.11../images/Emo121.gif

וואו, איפה להתחיל? אחרי שלא שיחקתי בפריסטית ברצינות כבר יותר מחודשיים, הארנב נתן לי פוש רציני. אני פשוט מטורפת על היצור הקטן. איך בכלל שיחקתי עד עכשיו בלי שהוא ילך אחרי, יאסוף לי כסף וחפצים ויגיד לי קיוווווווווו?
אז, אחרי שהחלטתי שאני לבית הרדוף לא חוזרת יותר, עשיתי את דרכי לסינגפור, להשלים משימות ולהתאמן נגד הרוחות. טסתי, הגעתי, עליתי מ7% ל8% ממפלצות על הדרך ומשימה קלה אחת, הגעתי לרוחות ו... הופ, שנייה אחת של לאגים וחוסר תשומת לב, ואני רוח מרחפת במעגלים. שיט. ירדתי ל4%. אבל, אותי אל שוברים בכזו קלות! הגעתי לרוחות עוד פעם, תפסתי את העניין ונכנסתי לקצב. משם כבר אי אפשר היה לעצור אותי. המקום הזה מעולה, מעולה, מעולה! הספאון אדיר, המקום פשוט דחוס במפלצות. חלק מהזמן הייתי לבד וחלק מהזמן הייתי באותה המפה עם לוחמים שהתאמנו בקומות העליונות ונתנו לי לתקוף למטה, על המשאית. הרבה יותר כיף מהבית הרדוף. אני חושבת שזה חלקית בגלל שמואר שם יותר והאווירה פחות מעיקה. אציק הצחיק אותי כשהוא סיפר לי איך היה הפרק הראשון של הירוז.
אני מאוהבת עד מעל הראש בארנב שלי.
כל פעם שהוא נתקף בפרץ צייתנות פתאומי ומתיישב כשאני אומרת לו, אושר. והוא מקל מאוד על האימונים. תודה רבה למשפחה המאמצת שנתנה לי אותו ואת החפצים הנלווים!
ובכן, to make a long story short- מאותם 4% אומללים, אני עכשיו 55%, הרווחתי יותר ממיליון מסוס ומדרופים יש לי אוברול לבן לקוסם רמה 58, שני אוברולים לבנים לקוסמת לרמה 48 וחולצה לקשתית לרמה 35. אה, וגם עגילים לרמה 40 שמכרתי לNPC ביחד עם עוד כמה דברים כי לא היה לי מקום. אגב, כשהלכתי למכור אותם השארתי על המשאית כפפה לרמה 35 שכבר חשבתי עליה כאבודה, כי היא בטח תיעלם עד שאני אחזור. כשחזרתי, הכפפה כמובן לא הייתה שם, אבל להפתעתי הלוחם שהיה איתי באותה המפה זרק לי אותה ואמר שהוא שמר לי כי מישהו יכול היה לבוא ולקחת. איזה נשמה, הא?
תודה לניר שהמליץ לי על המקום! (אפילו שבכל מקרה התכוונתי ללכת לשם. XD)

Don Nirtin

New member
אז מה קים?../images/Emo87.gif

נתחיל להתאמן שם יחד?
אני ממש זועק ל74. -_-" ובכיף- המקום הזה יותר טוב מהבית הרדוף. טירוף אדיר הולך שם. ניסית את מר אנצ'ור בתוך הספינה? אם לא- אני אקח אותך לשם.

Guid

New member
תגידו,

יש בסינגפור מקומות אימון לרמות 45~47?

Don Nirtin

New member
כמובן שיש../images/Emo45.gif../images/Emo87.gif

1. FREEZER. קל למצוא אותם... 2. Trucker. שורף שיקויים ברמות אבל יש ספאון מדהים שלהם. משהו כמו 40 מכוניות במפה אחת... 3. תמנונים יחד עם PAC PINKY. 4. גלשני קרח ואש במפה אחת. ת-ע-נ-ו-ג.
. בקיצור לך תבדוק ותחקור.

Guid

New member
אחקור גם אחקור~ D:

זה פשוט ללכת לפורטל השמאלי בעיר ולהתקדם שם תמיד שמאלה, נכון?

Guid

New member
אני אהיה בבית רק בחמישי בערב, אז

אם אתה רוצה לחכות לי, אתה מוזמן.. /tapuzforum/images/emo6.gif אני מציע שתלך לבד בנתיים, אם אני אתחבר בחמישי אני אצטרף אליך בכיף. D: ועדיין לא אמרת לי מה הכינוי שלך~ /tapuzforum/images/emo6.gif

Don Nirtin

New member
במפה של הפרייזרים../images/Emo87.gif

יש שני פורטלים. אחד זה לעיר הסירות והשני זה למפת המשאיות. בדוק בזמנך החופשי~

deisy

New member
מעולה! זה אחלה מקום בשבילך עכשיו!

בדיוק חשבתי על העובדה שחבל שלי לא היתה את האופציה בזמן הנכון... הרבה יותר עדיף מהבית הרדוף! go Kim go go go

אם כבר סינגפור...

הרמיט רמה 75 יכולה להתאמן שם? אם כן על איזה מפלצות? ודרך אגב, מישהו יודע מתי הפאץ' היום?

Guid

New member
אני דוקא מאוד אשמח! /tapuzforum/images/emo6.gif

עדיף לי שזה יהיה כשאני לא בבית~ בכל מקרה, הבנתי שזה ב15 לחודש. זה יוצא בשבת... D:

Don Nirtin

New member
שוב דחו?../images/Emo87.gif

נו באמת. מפגרים. שישחררו כבר את הפיראטים ויתנו לנו לחיות בשקט!!!!!!!!

Guid

New member
זה ב15 לחודש...

לא יודע למה חשבתם שזה היום... /tapuzforum/images/emo6.gif

למעלה