+

../images/Emo120.gif../images/Emo120.gif + ../images/Emo96.gif

כן כן יודעת היום מציינים בארץ ובעולם את היום הבינלאומי ללא עישון
בעקבות היום הזה הממשלה יוצאת בתוכנית דרסטית במטרה לצמצם את מימדי העישון בישראל. בין סעיפי התוכנית החדשה שתוצג הבוקר להצבעה בפני חברי הממשלה: יוטלו הגבלות נוספות על עישון בשטחים ציבוריים, לרבות מקומות כמו גני אירועים ותחנות אוטובוס ורכבת. למרות שבשלב זה מתנגדים במשרד התחבורה להגבלת העישון בתחבורה הציבורית. יוטלו החמרות נוספות על עישון במקומות בילוי והחוק ישונה כך שלא יהיה צורך "לתפוס על חם" את המעשנים. די יהיה בכך שאיכות האוויר במקום חורגת מהתקן, כדי להטיל קנסות. יוטלו הגבלות נוספות על פרסום ושיווק סיגריות, כך למשל תאסר הצבת מכונות אוטומטיות למכירת סיגריות, יוחמרו האזהרות שעל אריזות הסיגריות ויאסר על סימון מוצרי טבק (למשל טבק לנרגילה בטעמי פירות) בתמונה של פרי. שר החינוך, בהתייעצות עם ארגוני המורים, יקבע תוכנית ניסויית ל"בתי ספר נקיים מעישון". המשרד להגנת הסביבה ייגבש תוכנית ל"צמצום נזקים מבדלי סיגריות". כמעשנת לא מעט, יודעת על כל נזקי העישון האקטיביים, הפאסיביים ואת כל הידע שמסביב תמיד אני מבטיחה לעצמי שבקרוב גם אני אפסיק עם הרעל הזה
ואני לגמרי בעד כל הסנקציות שמטילים ואפילו בעד עליית המחירים, ייתכן שזו הדרך . . . ועד אז נהנתי לקרוא את הדעה של נתן זך בעניין . . . וזה בדיוק השלב לקפה השני של הבוקר עם הרעל הנ"ל
בוקר טוב ישראל

הכל טוב ויפה

עכשיו רק נשאר לחנך את העם לציית לחוקים
לחייב את הפקחים לקנס את ה'בנדיטים'
ת-מ-י-ד, כל יום, ולא רק מתי שמתחשק להם
לדאוג שהקנסות יהיו גבוהות עד כדי כך שהאזרח הפשוט יחשוב פעמיים, שלא לדבר על בעלי עסקי מזון ובילויים ולעלות את מחירי הסיגריות למחיר פרופורציונאלי שווה ערך לעליית מחירי הדלק (זה אומר שמי שבוחר לרכב על אופניים=למי שיעבור ללעוס גת?
) פינאטס

אז זהו .. שלא

איך תחנכי את העם ? אותו עם שפח האשפה שלו זה חלון האוטו שאותו הוא מוריד ומעיף את מה שדרוש העפה ? יושבים המכובדים עם העניבות שחונקות את זרימת החמצן למוח - ומחוקקים חוקים שאי אפשר לאכוף אותם. במקום הייתי אומר יש היום (וגם אם אין, אפשר להתאים יחסית בקלות), מכשירים ידניים, למדידת טיב האויר נכנס פקח/שוטר לפאב, פותח המכשיר, עושה ויש ויש .. מסתכלת בצג - אדום או ירוק ... אדום לי ? כותבת דוח - צו סגירה 14 יום ונוסע הלאה ... פעם אחרונה שעישנו שמה .. ולגבי העישון עצמו - ונתן זך - תעשנו חברים בכיף ... 80 שקל קופסא (וההכנסות ממיסים - הישר לסל התרופות) ובא לציון גואל

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

לגמרי מסכימה איתך כמעשנת גם לגבי המחיר של הסיגריות

ממממממ

אתה מוציא לי על זה חשבונית מס? מזוכיסטית מזוכיסטית אבל אופטימית :)))

אל תסכימי לגבי המחיר...

עלייה חדה במחירי הסיגריות תוביל רק לדבר אחד- שוק שחור
עלייה בפשיעה וכו'

../images/Emo45.gif

אם מחירה של קופסת סיגריות יהיה כפי שפמיניסטי רוצה שיהיה, וכיון שעושה רושם שהוא "מרופד" היטב, אני מעריך שייפרצו לו בתדירות של פעמיים שלוש בחודש. נראה לי, שגם צריך להתחיל לחשוב על מתן תוספת סיכון לפקחים. אם פקח יידקר בעת מילוי תפקידו, הוא יוכר כחלל של מערכת הביטחון ?

לעומת זאת

אם היינו משק סוציאליסטי, שבו סיגריות מחולקות חינם אין-כסף בטח לא הייתה פשיעה ושוק שחור כלל ... נו באמת ... בואו ניתן לפחד לנהל אותנו ... ולגבי הפקחים - בהחלט צריך תוספת סיכון .. גם היום .. הישראלי היפה, ההוא ממקודם, שלא עושה דברים כאלה .. יש לו נטיה מובנית לקבל בהבנה דוחות .. :)

ההסכמה

לגבי המחיר מגיעה מהמקום שלי באופן אישי אני בטוחה שזה יגרום לי להפסיק לעשן בבת אחת
<לא רואה את עצמי עדיין פורצת באמצע הלילה לקיוסק הקרוב בשביל שאכטה
>

גם אני

בניתי על הטובלרון
<אם הייתי יודעת שבקיוסק הקרוב למקום מגורי יש נשיקולדה עם אגוזים לגמרי הייתי עושה שוד חד פעמי
>

למה רטובים? נשפך עליך זיפ תפוזים? ../images/Emo242.gif

לך תעשה דוש, יש דרמפון חדש על השידה ותזדרז כי עוד מעט מתחיל דאלאס (כשאגדל אני רוצה להיות סו-אלן
)

משעממת אותי סו-אלן...

אני הולך לקחת נקה 7 ולשים את הסרט "ספינת האהבה" עם פמלה
תגידי-אני יכול לשחק
עם האדידס רום החדשות שלי?

rrredshay

New member
זה כבר שנות ה80....

עוד מעט תוסיפי לי גם את הפלורסנטים הכחולים.....

למעלה