שמאלני כל הכבוד../images/Emo140.gif

תודה רבה שמאלני . נכון לא הביסו אותכם .ולזאת התפללתי . נשארנו בתמונת האליפות. זה מה שנקרא אחוות עיר. מכינרת אחרת האדומה והצוהלת שמתפללת ומאמינה שנגד מילאן ננצח 1 0 קטן ואני מקווה שגם אתה תתפלל בסתר לבך שנעבור אותם
חמסה חמסה שום בצל יין

באדבוי מתוק שלי

עוד ארבעה ימים לסן סיירו . ואני התחלתי עם התפילות שלי .האמונה והאופטימיות לקראת המשחק. אתה רואה יש אחוות לוחמים בעיר. הצהובים שמרו על הירוקים. שלא יפתחו פער ואולי נהייה אלופים? חחחחחחח . מתגעגעת המונים המון נשיקות וחיבוקים . מכינרת אחרת האדומה והצוהלת
חמסה חמסה שום בצל יין

מילאנזי

New member
ביום חמישי הכל ייגמר

מרבע מצב ומזל בלי סוף הפועל השיגה את "ההישג הכי גדול אי פעם" בכדורגל מביש של בונקר והרחקות ליציע. בגומלין הפועל תחטוף ממילאן (שהיא שם גדול אבל כדורגל קטן) ותחזור למקומה הטבעי-סתם קבוצה (אפילו לא הכי טובה בליגה הישראלית העלובה), ושחקנים בינוניים כמו בכר,הלמאי,דומב ואונישנקו יחזרו למקומם הטבעי. ואז ,שההיסטריה תירגע,גם אוהדי הפועל יבינו שגביע אופ"א הוא גביע של קבוצות בינוניות (למעט יוצאים מן הכלל-ואלנסיה ואינטר) וההישג בעצם לא כזה גדול. ולסיום,משה תאומים ושמעון גרשון הציעו למדינה ולחברות התעופה להוריד מחירים לטיסות למילאנו. אכן,אפשר לקחת דוגמא ממשה תאומים שהוציא כרטיסים למשחק שהיה אמור להיות בבלומפיד במחיר שווה לכל נפש(330 ש"ח בלבד לכרטיס הכי זול). אז יאללה מילאן תעשו טובה ,אל תזלזלו,ותחזירו את האדומים השחצנים והמעצבנים למציאות -אפילו לא הקבוצה הכי טובה בישראל.

אדוםסחי

New member
פעם אחרונה../images/Emo7.gif

ש מ א ל נ י---של התחת. תיבחר לך כבר שם אחר,יא חלאה,למשל תבוסתן צהוב זב חוטם. פעם אחרונה ודי,קח את התחת הפתוח שלך,כי הפועל תקעו לרוסים. קח את הפה המוצץ שלך,כי הפועל מילאו לאנגלים את הביצים. קח את המח הקפוא שלך,כי במוסקבה עוד אוספים את השברים. קח מקל ביד וצא למסע הנדודים,בארץ הכפכף מחכים הגויים, בארץ לא נודעת רודה לכם קרעה את התחת. פעם אחרונה שבן זונה כמוך בא לכאן. כי מרגע זה אתה תיהיה עסוק בלשיר ואולי לנגב את הדמעות. אך יא רודה רודה רודה, את כה נפלאה, כמה שירים לך רודה, אנחנו אותך אוהבים נורא, רודה רודה רודה, עבודה כה נפלאה, כמה שמחה יא רודה, הבאת לצהובה. עכשיו כולם ביחד. שמאלני נפנף את התחת, כי אדום עכשיו בוער, נפנף יפה ידך,הושיטה, כי אותך נעלה באש. יאללה ביי חרא קטן, או בפי בחורינו הטובים, בן זונה,הרסת את המקצוע... שלך זקן 7 אדום צוהל ושמח, אריבה הפועל-אימפריה

שמאלני

New member
הנה אוהד הפועל,כולם לראות מה הוא...

כתב. זה אוהד הפועל,אני לא יגיב לדבריו כי אני לא אוהד הפועל. אני אוהד מכבי גאה,אבל זו כנראה הרמה של אוהדי הפועל.

סליחה חביבי../images/Emo6.gif

ביקשת שיקראו לך בן זונה,על מה את מלין, אתה ביקשת,אני אמרת, שלך באחוות עמים זקן 7 אדום מאושר מאוזן ועד ים סוף

אדום סחי למה ?../images/Emo57.gif

למה אדום ? אפשר גם אחרת . נכון הוא צהוב ואנחנו אדומים. אני נגד אלימות בכל דרך. אפשר לשיר ולרקוד. אפשר להבין את שמאלני כי מכבי תל אביב במנחוס השנה . ראה מני לוי שיהיה בריא ויחזור מהר ראה סטרול . פחדתי שלא יעמוד על רגליו. זה רק ספורט. והיריבות בין שתי הקבוצות בריאה . אך לא צריך לגלוש מעבר לכך. נראה לכולם שאנחנו האדומים נגד אלימות נגד קללות. ואם היית במשחק נגד ביתר. ראיתי שככל שביתר קללו. הפועל תל אביב פשוט מחאו להם כפיים במחאה . אפשר גם אחרת. מכינרת אחרת האדומה והצוהלת שמחכה בקוצר רוח ליום חמישי. עוד כמה זמן נשאר? אני כבר במתח נוראי . הלואי הלואי שנעבור את מילאן בעזרת האמונה והאופטימיות ובעזרת האדומים שלי שאני כל כך מעריצה. באש ובמים נתגבר על כולם כפליים
חמסה חמסה שום בצל ייין

אישה חמודה ../images/Emo20.gif

אהלן חמודה,כמו שכבר הבנת קללות זה לא אני, אני חסיד של ההידוד לא של האלימות, אני בא מאהבה לא משנאה, אבל של לייצן כזה בא לחרבן לך בסלון ועוד מבקש שיקראו לו בן זונה, אזי אני בכיף משתף פעולה יאללה כנרת חמודה
שלך זקן 7 אדום

למעלה