לא אמרתי לעצור

חס וחלילה. אמרתי לחשוב. תחשבו פעמיים, על כל התוצאות האפשריות. על כל מה שיכול לקרות, לטוב ולרע. אני יודעת שזה נורא דוחף ולוחץ לצאת וזה יושב כבר הרבה זמן בפנים אבל רק תחשבו, תהיו מודעים לכל מה שיכול לקרות, ותקחו את האחריות הזו על עצמכם. ועוד תיקון לא "אמרתי". אם כבר "ביקשתי".

וגם

אני אתמוך בהחלטה הסופית גם אם היא תמצא חן בעיניי וגם אם לא.. אני בסך הכל רוצה שנחשוב טוב טוב.

Bartal j

New member
לדעתי באמת צריך לחשוב על זה טוב

אבל באמת זה יהיה מאבק די לא קל ומחיבנתי אם תקום פה קבוצה שתהיה מוכנה להיחשף אז למה לא בכיף. אני גם לא חושבת שמי שלא נחשף זה ישפיע עליו באיזשהו אופן ישיר אולי באופן עקיף אבל לא נראה לי שהפגיעה תהיה רצינית כל כך דוגרי הפגיעה תהיה יותר באלה שיחשפו לדעתי.. אבל תסכימו איתי שאם אנו נפגעים ממשהו, אז זה אומר שהמשהו הזה חשוב לנו , וכל אחד צריך לעשות את השיקול של מה חשוב לי יותר ועד כמה הוא מוכן להסתכן ,והאם בכלל הוא מוכן ללכת עד הסוף ולא משנה במה זה יהיה כרוך? שלכם :ברטל אני תמיד אמרתי שזה לא קל להחליט משהו וכל דבר צריך שיקול דעת. אבל כשמחליטים משהו צריך ללכת עם ההחלטה הזאת קדימה ולא משנה מה יהיה.

האפור

New member
אני לא רואה...

צורך ממשי בחשיפה המדוברת הזאתי, אני לא מבין איך היא תתרום לאיכות החיים שלי או של אחרים? אני לא מוצא בעבודה המאגית שלי איזשהו עול מכיוון שאנשים לא מבינים מה אני עושה, אני מעדייף לשמור עליה בשקט, היא ככה גם יותר טובה ונחה לי ואני לא צריך כל בנאדם שני להסביר לו ולהראות לו. זה עניין שלי, אני לא צריך אישור של אף-אחד, לא מהמדינה או החברה ולא מהחברה הקרובה שלי ובמקרה הספציפי גם לא מהמשפחה. ובסך הכל אני גם מעדיף לנסות לשפר את הקהילה הדיסקרטית הזאתי מבחינה של איכות העבודה שלה וגם של עצמי כמובן, להשתפר מבחינה מאגית.. מאשר לגרום לכמה טיפשים לשים לב או "להתחשב"...

Nizzan Cohen

New member
מים כחולים....

אני מנהל פורום חילוניים דתיים. בפורום שלי, כתוב מעל כל הודעה "הגדרה עצמית : ניאו-פאגן" אני מדבר שם חופשי. לעת עתה ניכנסו כמה חרדים לפורום. ועוד אף אחד לא תקף אותי. שאלו אותי כמה פעמים למה הכוונה. אמרו לי כמה פעמים שזה ניראה להם לא נכון. וניסו כמה פעמים לשכנע אותי לחזור למוטב. א-ב-ל, מעולם לא תקפו אותי, אף פעם לא דיברו אליי לא יפה. ותתפלאי אולי לשמוע שרוב הוויכוחים שם, שהופכים להיות "לא-יפים" מתנהלים בין אורטודוקסים לרפורמים. אני ביכלל אווטסיידר שם, ולא ממש נחשב לאיום. אז ככהה, רק שתדעי, שלא בטוח שביכלל ישימו עלינו. אם נצא מהארון בשקט, לא ברעש (בלילה, לצאת לסיבוב עם המטאטא ולחזור לפני אור ראשון
). אני לא בעד לצאת למאבק גדול וראוותני. זה טוב למי שזכויותיו מדוכאות או מקופחות. לעת עתה אין לנו הרבה בעיות עם העולם ולעולם אין הרבה בעיטות איתנו. אני מציע לצאת מהארון באופן פרטי, כל אחד. ולא מתוך כוונה לצעוק "אני כזה אני כזה ! " אלה פשוט לא להסתיר את זה. יותר מפעם בחיים שלנו שואלים אותנו על מה ולמה הפנטאגרם שלנו. פשוט לענות בכנות ובישרות. אני חושב שרבע מהמורים שלי יודעים מה אני (וזה כולל את המורה החביב עלי, שהוא אגב, חרדי :-q) החברים שלי יודעים, המדריך בנוער שלי יודע... לאט ובשקט. מים שקטים חודרים עמוק.

DiVineTouch

New member
המצב לא ישתנה?

על איזה מצב בדיוק מדובר? מעליבים ופוגעים בנו? שיוויון זכויות?! מה אנחנו הומוסקסואלים שרוצים להתחתן באופן לגיטימי? על מה לכל הרוחות אתה מדבר?! אז השתמשו במילה מכשפה, יש לך בלעדיות עליה? הם פנו לתמונת המכשפה הקיימת בראשיהם של רוב האנשים, בשביל להעביר מסר מסויים. אני בטוח שהפרסומאי לא ראה בעיניי רוחו איזה מכשף מודרני כאשר הוא כתב את המילים הללו.. מה המהומה הגדולה? עד כמה המילה הזאת בפרסומת שכוחת האל הזאת באמת משפיעה עליכם* ביום יום? *מופנה לכל אלו שקמו לצעוק כנגד השימוש במילה.

TheBlueOne

New member
אתה מפספס...

א. זאת כותבת אליה הגבת. ב. הרעיון הוא לא הפרסומת הספיצפית הזאת (ודאגתי להדגיש זאת) כי אם בכלליות. וכן, יש מהומה- גם בגלל מילה קטנה ותמונה הלקוחה מהוליווד. למה? כי אם זה פוגע ברגשות של ציבור, אז זה לא בסדר. וכן, אני מרשה לעצמי לקרוא לכך ציבור. למה כל העניין עם הטלאי שהמתנחלים ענדו בימים האחרונים עורר תגובות כאלה? הרי זה כו-לה סמל לא? זה כל העניין- שזהו סמל. דבר בעל משמעות... ותסלח לי אבל, מה הסמל הספציפי הזה מרמז בפרסומת הספציפית הזאת? .... חשבתי כך. תקרא שוב את השירשור... אולי תבין מה הנק'. מי שמשנה לו- ייקום וייעשה, ולאו דווקא בהקשר הפרסומת המטופשת- אלא כדרך חיים.

Diableror

New member
עד עכשיו אף אחד לא קם ועשה

אנחנו מסיקים שלאף אחד לא אכפת? Diableror

TheBlueOne

New member
לא.

אנחנו מסיקים שהקהילה- עדיין לא מגובשת. נתתי חומר למחשבה.. אני מקווה שמפה ייעשה משו בנידון.

RainBird

New member
"קהילה?" מה זאת אומרת קהילה? של כל אולו שמגדירים את עצמם/ן מכשפות? הנאו פאגנים? או אלו שיושבות בעכו ומסירות עין רעה ופותחות בקפה? רוב המכשפות שאני מכיר ואני כולל את עצמי, פועלים לבד. אני לא מצפה שאף אחד לא יתמודד עבורי עם בעיות. אני חושב שאפשר לספור על כף היד קבוצות ממוסדות בארץ שפועלות במבנה של קאוון או גרוטו. ורב הניסתר על הנראה, ועוד שבריר של המכשפות הללו בעל אינטרנט. אם תשלח מכתב זועם בנוגע לדבר מסויים, אז ישאלו את מי אתה מייצג. את מי באמת אתה מייצג אם לא את עצמך? עכשיו אני יכול לדבר בשם עצמי ולומר שאני ידוע על ידי *כל* מכרי וכל משפחתי כמכשפה. ישנם אלו שמקבלים את זה- והם הרוב. ויש את אלו שלא מקבלים זאת. אז מה? אני חי את החיים שלי וטוב לי. כי אני עומד בצורה מלאה על הזכויות שלי כאזרח וכאדם, ואני מודע לכך שאני צריך לחיות אם העובדה שהמכשפה של עמי ותמי תמיד תהיה שם. אבל אלו אגדות ילדים. אני המציאות, וכשזה יבחן, אני יודע מה ינצח. רק אתמול קיבלתי נר ופמוט נחמד ממישהי שעזרתי לה לעבור את הגירושים שלה, והמון מילים טובות. זה אמיתי. מה שהיא מספרת לילדה שלה על היפיפיה הנרדמת, לא. ארדן.

Diableror

New member
קהילה

כעקרון אני מכיר אישית בערך 10 אנשים ב"קהילה",וכשאנו נפגשים הכל טוב ויפה,ודיונים בצ'אט על עתיד הפורום והקהילה קיימים, והדעות של רובינו נשמעות...אז? אנחנו הרבה יותר מ10 אנשים.חלקם עובדים לבד,חלקם מגובשים בינם לבין עצמם,וחלקם פשוט נטשו ל"פאגניזם בישראל" ולא רוצים לשמוע מאיתנו.בכיף,אבל כל עוד המצב ככה,אנחנו לא נתגבש(כולנו),ומכיוון שכך אין טעם לפנות לשום גוף/מוסד ולטעון ש10 אנשים מכלל האוכלוסיה נפגעים מסטיגמה כזו או אחרת. Diableror

DiVineTouch

New member
לא אני היחידי שמפספס

אם הייתי רוצה להגיב לך ולנושא שהצגת בכללותו אז הייתי עושה כך. אבל אם תסתכלי טוב טוב תיראי שההודעה שלי משורשרת כתור תגובה לweirdi. וגם תיראי שההודעה שלי מביעה את ההתקוממות שלי כנגד משפטים כמו: למה לא לנסות לקבל שיוויון זכויות? או למה לא לשלוח לחברת הפרסום את התנגדותניו? אז אני הגבתי לעיניין הספציפי הזה, בעוד שאת הדעות שלי על הנושא בכלולותו אשר עליו את מדברת, אני אשמור לעצמי. ובאמת, מי שבאמת משנה לו יקום ויפעל. אפשר לכתוב להם מכתבים ואפשר להתקומם. מה עוד אפשר לעשות? מה את מציעה ל"ציבור" הזה לעשות על מנת לשמור על כבודו?

Diableror

New member
יש הבדל עצום

בין מאמר שלם שעוסק בנושא,לבין פירסומת שהקשר היחיד שלה לנושא הוא מילה או שתיים. גם אני אומר למישהי מרושעת מדי פעם "מכשפה",ואני בטוח שאני לא לבד. אני אישית לא רואה בפרסומות כאלו כמשהו מזיק בכלל,אלא אם... Diableror

ToryMaster

New member
המממ

רק אני אף פעם לא קראתי לאף אחת מרושעת מכשפה? לוידעת, זה אף פעם לא היה בלקסיקון שלי כמשהו רע
. המממ, מעניין.

למעלה