Troubles In Heaven

vogue15

New member
../images/Emo12.gif Troubles In Heaven ../images/Emo80.gif

המממ אז ככה הולך הסיפור... סוף סוף (!) מצאתי חבר אחרי חיפושים ממושכים... הכרתי מישהו בן 22 לפני כשבועיים בערך ונפגשנו יום אחרי שדיברנו באינטרנט. הוא נראה מצויין (לטעמי) ואני נמשך אליו מאד, ישבנו בבית קפה והחזקנו ידים (אפילו שהוא בארון ואני ממש לא.. שזה גם יוצר בעיה) אני גר בירושלים והוא בנתניה והוא היה מוכן לבוא לירושלים יום אחרי כדי להיפגש איתי... אפילו לא יצא לנו להתנשק באותה פגישה... בט"ו באב (לפני יומיים) הוא בא שוב לירושלים והשכיר חדר במלון... לא ידעתי אם זה מוקדם מדי לעשות את זה בפגישה השנייה אבל נתתי לזה לזרום... אז היה מה שהיה ובערב נפגשנו עם חברים שלי והיה נחמד. הבעיה היא שאני מרגיש שהוא בקושי מסתכל עליי, הוא אומר לי שהוא לא אוהב להתנשק (מה שאני מאדדדדד אוהב), הוא אמר לי שהוא לא יעשן כשהוא איתי ובכל זאת עישן 4 סיגריות באותו יום... אני גם מרגיש שאנחנו לא מדברים באותה שפה, שהוא קצת יותר מדי מרוכז בעצמו ושאני לא יכול לשתף אותו בדברים מהחיים שלי כי הוא פשוט לא יוכל לעזור לי נפשית בהם... אני לא יודע מה לעשות! הוא אומר לי שהוא ממש נמשך אליי ושהוא לא רוצה אותי לסתם זיון אבל ככה אני מרגיש- אני לא מרגיש שהוא נותן לי אהבה... מה לדעתכם אני צריך לעשות?

רוןמ

New member
../images/Emo4.gif אני חושב ....

לדעתי הקשר הזה הוא טרי וכדאי לך לחכות קצת ולראות איך הוא יתפתח, יכול להיות שהוא יתפתח לטובה או לרעה. אבל בכל זאת, לא להמשיך בכל מחיר... רון.

../images/Emo24.gif ת-ז-ר-קי אותו ../images/Emo6.gif

סתם, אני לא יודע מה לייעץ לך, תזרום עם מה שהלב שלך אומר... אתה בנאדם טוב ואני בטוח שעוד תמצא את הנסיך שלך. אגב, למה לא באת אתמול לתאטרון?

featherhead

New member
לדעתי,

בכל קשר שהוא צריך לעשות פשרות מסויימות (לא יותר מדי, כמובן), וגם מומלץ לך לחכות כי באמת, אתם לא מכירים הרבה. בעצם.... הוא מעשן. זרוק אותו.

vogue15

New member
../images/Emo6.gif ../images/Emo80.gif

כי לא היה לי כוח... ולא רציתי סתם לזרוק עוד כסף.. לא משנה פעם הבאה אני אבוא...

vogue15

New member
בקיצור ../images/Emo80.gif

אתם מציעים להמשיך את הקשר? אני לא יודע כבר... אני בקושי רואה אותו... בקושי מדבר איתו.. לא יודע.. אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני צריך עוד עצות!

resputin

New member
הממ..

אם אתה לא בטוח ברגשות שלך, אתה בקושי רואה אותו או מדבר איתו.. אולי תקחו הפסקה? תשב ותחשוב טוב טוב אם אתה הולך לבקש הפסקה, ואם תבקש תמשיך לחשוב טוב טוב. יש מצב שתפרדו לגמרי, יש מצב שתמשיכו. אתה יודע בכלל מה הרגשות שלו כלפייך? אם שניכם לא סגורים על עצמכם, אתם בקושי מדברים\מתראים, יש מרווח של שש שנים בניכם (ואל תגיד לי שזה לא העיקר, כי בין 15 ל-21 אפשר מאד להתפס להבדל גילאים).. אולי תשקול שנית את הקשר הזה. G'luck.

למעלה