לאנה

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אמאל´ה. למה "אמאל´ה" אתם תוהים?, אז אני יגיד לכם למה. כי אפילו אני לא האמנתי שאני יגיע לכזאת רמה של שנאה. שנאה למי אתם שואלים?, אז אני יגיד לכם למי. לג´ואי פוטר הארורה!!!, אני שונאת אותה!, מתעבת אותה!, בא לי להרוג אותה!, היי, רגע, כבר עשיתי את זה.....

LillipooT

New member
חחחחחחח ../images/Emo55.gif

לאנה.............. אם מישהו יראה את זה.. ישר למוסד!
ממ.. זה אומר שראית את הפרק כבר ?!

../images/Emo15.gifאיך שאני התגעגעתי לאנה...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחהההה... הבחורה הזו קורעת אותי מצצצצצחוק !!! ביי ...

לאנה

New member
אני חוזרת ואומרת...

אני שמחה לראות שהבעיות*הנפשיות*שלי משעשעות אתכן!

לאנה

New member
כן!, ראיתי את הפרק!

ואני פשוט לא יכולה לסבול את הבן-אדם הגועלי הזה!, אני ש-ו-נ-א-ת אותה!!!, והכי גרוע, שעוד לפני שהיא זורקת את צ´ארלוש אל הקור, היא עוד מעיזה להגיד שהוא לא יודע לנגן!, ולשיר!, אררר!!! אגב, צ´אדי באמת שר?

LillipooT

New member
שונאת ?! ../images/Emo12.gif

ולאנה.. נראה לי שזהו הוא שר.. אני כמעט בטוחה. זה גם היה ממש הקול שלו.. אוח איזה פרק יפה זה היה... *נאנחת*

../images/Emo15.gifלא לבעלי לב רגיש ...../images/Emo7.gif

לאנה ... אם רק תסתכלי על " היכל התהילה של קרין " של אותו פרק ... בואי נגיד שנתתי לג´ואי את פרס " מלכת הרגישות " של אותו פרק... אם היה פרס על טאקט היא הייתה לוקחת אותו ללא ספק ... " אתה תעיר את כל הקמפוס ... " - לבחור ששר לה שיר רומנטי ועומד לעזוב אותה... ממש רגישה... ביי ...

לאנה

New member
נכון!!!

זה היה ממש הקול שלו!*הולכת לשמוע את השיר**כן, יש לי אותו שמור*

מה שמעתי?!

(כן, כן, אני פה. איך נטשתי! בושה! אבל אני חוזרת! איים גיים בייבי!) יש לך אותו שמור? איך? איפה? למה?!?! (אוקיי, אני מודה, השאלה האחרונה הייתה מטומטמת להפליא)

LillipooT

New member
אוי מיכל.. ../images/Emo55.gif

את נוטשת וחוזרת ונוטשת וחוזרת.. את לא חושבת שיש לי רגשות ?!?!?! נעלבתי קשות..

לאנה

New member
כן!, יש לי אותו שמור!

לשלוח לך אותו?*די!, את משפיעה עלי!, שאלות מטומטמות!*

BlueyedQT

New member
יפה עשית לאנה. ככה זה צריך להראות!

ושאף אחד לא יפסיד היום גילמור. צ´אד משתתף

לאנה

New member
פיו...

פתאום קראתי "ושאף אחד לא יפסיד היום גילמור" וכבר נלחצתי, כלומר, לא ידעתי מה השעה. אבל הכל בסדר, הפרק עוד לא התחיל. אז תודה הדס, שהזכרת לי. אה, ו
. ולhadas555 - אז תגידי שאת שונאת את צ´ארלי. בעצם, רגע, לא כבר אמרת את זה?!

לאנה

New member
לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

אני יודעת שזה לא בדיוק המקום, אבל אני לא יכולה לראות בנות גילמור!, יש לי איזה בעיה עם הערוצים!, אררר!, זאת הפעם הרביעית ברציפות שאני לא רואה את הפרק של יום שבת!, הרביעית!, זהו, סיימתי.

BlueyedQT

New member
צ´אד היה חמוד בפרק הזה...

מה שהוא אמר לה.. אני קם באמצע הלילה ואומר את שמך: רורי,רורי! היא כזאת פוסטמה...

ד י י ז י

New member
שונאאאאת אותה!

אותה , ואת ג´ואי!!! מטומטמות שתיהן... לא פלא שפייסי זרק את ג´ואי.. בעעע... השנאה.. השנאה!! (ובכלל לא ראיתי את הפרק שהיא זורקת אותו...)

למעלה