• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

k k1

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo2.gif

למישהו יש מושג למה הפורום לא מופיע ברשימת הפורומים?!?!?!??! זה מפחידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!! ג'ס עלתה על זה...טוב שאלתי בתפוז משוב!

לא יסגרו

זה לא אשמתנו שהם בוחרים את המנהל שמוצא חן בעינהם ולא מי שמוצא חן בעיני האנשים בפורום.. הוא רצה לפרוש בעייה שלו אנחנו לא קשורים להחלטות שלו. לפני שהוא הגיע חא חשבו לסגור אחרי שהוא הלך לא יחשבו לסגור! <על גופתי המתה חחיחי קיקה
>

k k1

New member
אכן כן../images/Emo70.gif

אבל בובה עם תפוז אי אפשר לדעת.. אבללללללללללל!! באמת על גופתי המתה יסגרו!!!!!!!!!

Thierry Henry

New member
אמרתי להם שזה פורום של

טררויסטים,נוכלים,גנבים,שקרנים,פלצנים,עופר שכטרים ועוד ועוד ועוד נו מה את רצינית איתי? פורום בלי מנהל אוטומטית מוסר מרשימת הפורומים! עכשיו הוא פתוח למנהלים שרוצים לבוא לנהל אותו או לגולשים שמעוניינים לנהל אותו. ברגע שיבוא לפה מנהל,שוב, הפורום יחזור לרשימת הפורומים,שוב.

bLAck hALo

New member
חוץ מ"עופר שכטרים" השאר נכון.

עובדה גם שלא היה מנהל כלומר, לפני שאתה היית והגשת הצעה להיות ושמו אותך.. הפורום היה טוב מאוד ברשימה-שחור על גבי לבן! ונחש מה? עוד עם אותיות.

Thierry Henry

New member
אם ככה, אני ואת מדברים

על רשימות שונות. על איזה רשימה אתם מדברים?הרשימת חיפוש פורומים שמחפשים פורומים לפי אות?

bLAck hALo

New member
.....

דף הבית של תפוז-->פורומים--->*מוצגים כל הפורומים. בוף, של אמינם פתאום לא שם* ואל תגיד בגלל שאין מנהל כי עד עכשיו שלא היה הפורום עוד היה ברשימה.

Thierry Henry

New member
אם זה לא בגלל שאין מנהל אז יש שתי

אופציות. 1- באג.אולי המנהל שמחק אותי מהניהול פה בטעות הוריד את הפורום מהרשימה. 2- הפורום שלכם עומד להיסגר... אני מאמין שזה 1.

k k1

New member
באאאאאאאאאאאג

שיהיה באג!!!!!!!!! אמן! באג שולטטטטטטטטטטטטטטט!! חחחחחחחחחח

k k1

New member
ד"א שאלה

למה מחקת את השירשור שהודעת על הפרישה מהניהול? לא עברנו על שום עבירה שם...

למעלה