• פותח הנושא k k1
  • פורסם בתאריך

Thierry Henry

New member
את טועה

אם הייתי מנהל עדיין הייתי הולך להודעות מחוקות ומביא לך הוכחות

k k1

New member
אני בטוחה ב-100%

ואתה בטוח לאף אחד אין הוכחות נגמר המשפט

angela12

New member
ג'יזס קרייסט אלוהים אדירים

תירגעו א ליטל קאלמ דאון מה קורה פה? איזה מהפכת עולמות, סערת פורומים מתרחשת כאן, כולה לא הייתי פה יומיים התחרפן הפורום! רז, קרין הילה עדי ומי שאחראי לזה, תירגעו! אתם יודעים איזה צלקת זה עושה להיכנס לפורום אחרי יומיים ולמצוא מהפכה כזאת?! סתם, עכשיו ברצינות, תירגעו!! איזה מהפכה!! בחיי! מישהו מוכן להסביר לי מה קורה לפחות? שגם אני יוכל לצעוק קצת? אני פשוט לא אוהבת לקרוא את כל השירשורים הארוכים האלה....

לא צריכה התנצלות ממנו כמו שאמרת

"אני יודעת מי/מה אני.." -בדיוק וחוץ מזה.. אני אוהבת אותךךךךךךךךךךךךך

אה זה היה אליי? יופי שהבהרנו הכול.

ואל תעשה אץ עצמך לא יודע מי אני ואיך קוראים לי.. כי השם שלי היה מוזכר פה כמה פעמים ובמסר ששלחתי לך.. טוב לא משנה. לא חשוב לי שתזכור תשם שלי.

Thierry Henry

New member
לא ראיתי את השם שלך בשום מקום

והמסר שלך נשלח אחרי שההודעה שלי פורסמה

Thierry Henry

New member
את צוחקת עליי נכון?

ההודעה על הפרישה שלי נכתבה יום לפני שאת שלחת לי מסר

אני כבר נכנסת

אהההההה בובהההההההההההההההה!! אין עלייך איןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן לא נכנסתי למסרים היום.. <כי תפוז לא מודיעים לי שיש לי מסרים חדשים אני צריכה לבדוק לבד!> ומשהו חשוב ששחכתי תודההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה

כן זה לפעמים נעלם..

כשנכנסתי מחברה שלי אז נכנסתי לפורמים כדי להכנס והפורום לא היה פה זה היה לפני שרז ניהיה מנהל.. זה כנראה קור מידי פעם לפורמים שאין מנהלים... לכו בינו את תפוז

Thierry Henry

New member
אני צדקתי..............

ציטוט:"פורומים בלי מנהל יורדים מהרשימות. הפורום מופיע ברשימת הדרושים, כך שמחפשים מנהל אחר. כשיהיה מנהל הוא יעלה מחדש לרשימה."

bLAck hALo

New member
אוקיי.

אז מצטערת שחשבתי שיש לך כל קשר לזה. פשוט כשלא היה מנהל אז הפורום היה ברשימה ואחרי שהיית ופרשת הוא פתאום לא היה. אז חשבתי..סליחה, לא חשבתי.

Thierry Henry

New member
זה לא קשור אלייך ולזה שלא חשבת

זה פשוט נוהל חדש שמשום מה חשבתי שישן..

k k1

New member
גם אני../images/Emo88.gif

בלי קשר-עדיייייייייייי תתחברי למסנג'ר!!!

למעלה