רותם111

New member
יש לי שאלה לגבי המקרר

הטכנאי אמר שהבעיה היא בבידוד והוא רוצה 750 ש"ח לתקן את זה. זה סביר? לא עדיף לרכוש מקרר אחר בסכום כזה? אני שואלת כי זה העסק שלכם ואתם בטח מבינים יותר ממני בזה.

אולי אפשר לדעת מהיכן את ואז היינו

יכולים לעזור ישירות (אולי אפילו בתשלום לבעל מקצוע). אני מבינה שאת רוצה לשמור על פרטיתך ולא להתבייש במצבך אבל מה הטעם לסבול כשכל כך הרבה רוצים לעזור ולא יודעים לאן להביא את הדברים או את הכסף????

רותם111

New member
פרטים לגבי הישוב של יובל רק במסר

היא לא רוצה להחשף ואנחנו לא נחשוף. שולחת לך מסר.

יובל היקרה שלנו, אמנם קראתי כבר

את ההודעה לפנות בוקר אבל אני לא כותבת כאן בשבת ולכן מגיבה רק כעת.צר לי על מה שקרה ואני רואה שהמלאכים כאן כבר "מטפלים בך כמו שצריך" אני הייתי בקשר עם שותפתי על הבוקר ואני מבינה שהיא בקשר איתך אני תומכת בכל החלטה שלה ואנחנו לא מרימים ידיים זוכרת? אנחנו אתך לאורך כל הדרך לא נתן לך לשקוע בטח שלא בגלל בעיות פתירות וכמה שכואב אכן הבעיות האלו פתירות ואנחנו יד ביד איתך. פנינה

../images/Emo24.gif חזק וחם

אני מקווה שהדברים שנאספו ויאספו ימצאו דרכם אליך בקרוב מאד ויעזרו לך. מאחלת לך מכל ה
שבמהרה תתאוששי ותעמדי שוב על רגליך עם כוחותיך.

עדי 5

New member
יובל היקרה,אני מחיפה

אם זה קרוב לצפון שלך אשמח לעזור עד כמה שאוכל. בינתיים שולחת חיבוק לך ולגוזל .

מ ש כ י ת

New member
הלוואי שיכלתי לעזור

שולחת
ו
ות לעידוד וצרור אנרגיות טובות. זה מה שאני יכולה כרגע...

תימולש

New member
שולחת ../images/Emo24.gif וחיזוקים,JOLE עם אני

יכולה לעזור במשהו תודיעי לי.

jole

New member
אח..אח..אין כמו להיות איש בשורות

עידכונים: היה הטכנאי והוא יתקן את המקרר, ועוד חדשות טובות הגיע אליה מכונת כביסה שזקוקה אף היא לתיקון קל וגם את זה הוא יסדר. אז תודה להרבה נשמות מדהימות שהעבירו אלי כסף אתמול שיספיק לתיקון שני הפריטים ועוד לקניות להשלים את החסר. אני אהיה אצל יובל היום להעביר אליה עוד דברים שמחכים אצלי עבורה ועוד דברים שהגיעו עבורה אתמול. מה אני אגיד לכם? את האושר השמחה והוכרת התודה אפשר היה לראות דרך הטלפון. אז חיזקו ואימצו, אתם גדולים מהחיים!!!

שי ז.

New member
אני דווקא מאוד רוצה שייגמר

אבל לא בגלל שלא יהיה מי שיעזור אלא בגלל שלא יהיו אנשים שיצטרכו עזרה.

רותם111

New member
../images/Emo124.gif../images/Emo101.gifהבעיה במקרר היא הבידוד

הטכנאי רוצה 750 ש"ח לתיקון. הלוואי והיינו מוצאים פתרון זול יותר. זה היה משאיר יותר כסף לצרכים השוטפים שלה. יש רעיונות?

שי ז.

New member
להזמין טכנאי אחר

נשמע מחיר מופקע להחלפת גומיה או להזרקת קצת פוליאוריטן מוקצף.

יובל2

New member
שי, הוא נראה לי ממש אמין

הוא אמר שהבידוד ספוג מים ולדעתו אני לא חייבת להחליף כרגע מאחר ובנתיים יהיה לי לפחות חודשיים מרווח נשימה ואם יהיה לי מזל אז הבעיה לא תחזור על עצמה למרות שלדעתו כן. הוא המליץ לא להחליף כרגע ולהיות עם היד על הדופק במשך החודשיים הבאים ורק אז אם הבעיה תחזור אז להחליף. נשמע אמין לא
על פתיחת הסתימה והפשרת הקרח עם הביקור הוא לקח לי 100 ש.ח. עכשיו כשאני חושבת על זה, אז פשוט עבדו עלי כשמכרו לי את המקרר ואני לתומי חשבתי שעל אנשים שמכירים מהישוב אפשר לסמוך - יש לי את המקרר הזה בדיוק חודשיים

שי ז.

New member
מה שניתן לעשות בינתיים

זה להפשיר את המקרר אחת לכמה זמן. בדרך כלל יש גוף חימום קטן ביציאת הניקוז שמונע קפיאה. יכול להיות שהוא מה שהלך.

למעלה