yoramgman

New member
שי ז.

אם זאת אמא חד הורית מגיעה לה את כול העזרה אם לא מה בעלה עושה? מדועה הוא לא עוזר לה

רותם111

New member
אם היה בעל בתמונה היא הייתה מספרת

למה הוא לא יכול לעזור. אין בעל ואין משפחה שיכולה לעזור. לכן, אנחנו עושים ככל שביכולתנו. מזכירה לך ולכולם שניתן להעביר תרומות דרך JOLE.

שי ז.

New member
ואם יש בעל והוא לא עוזר בגלל

שהוא נכה/חולה/לא מוצא עבודה/שיכור/נרקומן/סתם בהמה או כל דבר אחר מה אשמה האישה ומה אשמים הילדים?

שי ז.

New member
ועוד דבר קטן

כשמישהו צריך עזרה אז עוזרים בלי לשאול ופותרים את הבעיה המיידית. רק אחר כך מנסים לבדוק איך מונעים הישנות.

yoramgman

New member
שי ז

בואי אני אסביר לך משהו אני כבר בן אדם בוגר נכות יש לי של 75% ואני לא מתפנק מפרנס את משפחתי בכבוד ועבודה פיזית כרתך צנר א< בעל לא טוב לישלוח אותו לאלף עזעזל ב לבנות את החיים מחדש ג זה לא קונץ להביא ילדים לעולם מלא סבל

שי ז.

New member
קודם כל זה "בוא" ולא "בואי".

אני יודע בדיוק מה זה רתך צנרת וזו עבודה לא קלה וכל הכבוד לך שאתה מצליח לפרנס את משפחתך למרות הנכות. אבל: 1. לפעמים בעל לא טוב יותר טוב מכלום כי יש מי שיושיט יד לפחות כשאתה חולה. 2. לא תמיד קל לבנות את החיים מחדש ולא לכל איחד יש את הכוחות הנפשיים והפיזיים הדרושים לזה. ג. מסכים איתך אבל יש דברים שמשתנים במשך תשעת החודשים מהכניסבה להריון ועד ללידה. מעבר לזה כל מה שאתה אומר בא אחרי פיתרון הבעיה המיידית. גם אם היא אשמה במצבה וגם אם עשתה את כל הטעויות האפשריות עדיין קודם כל עוזרים ואחר כך מבררים.

שי ז.

New member
יש לך רעיון בקשר למקרר?

זו הבעיה הכי אקוטית ולאור מה שהטכנאי אמר יש לי ארבעה כיוונים שעולים לי בראש: 1. המקרר לא היה סגור טוב 2. גומיות גמורות. 3. צינור ניקוז סתום. 4. בידוד גוף פגום (לא סביר). אם יש לך את הידע המקצועי (וכרתך צנרת אני מאמין שכן) ואתה באיזור אשמח אם תוכל לקפוץ לראות או להיות שם כשמגיע בעל מקצוע. אני פשוט נמצא באשקלון ויש לי בעייה להגיע.

yoramgman

New member
שיז

הן לי כתובת או מס טלפון שאוכל ליצור איתם קשר אם אני לא אצליח לתקן אז יש לי חברים בענף הזה

jole

New member
ואני מבקשת שזה יהיה סוף הנושא !!!

ואני אגיד לך מה לא חוכמה, לכתוב סיסמאות כאלה כמו שכתבת בלי ללמוד מי האדם שאתה מדבר עליו, בלי לדעת מה עומד מאחריו, מה ההיסטוריה שלו, איזה תיקים הוא סוחב איתו. אנחנו כאן עבור כל אחד שזקוק לעזרה. נקודה. לא נכנסים לנשמתו, למיטתו או חיו. נכון, תמיד יהיו כאלה שינצלו אותנו בלי שנדע, שיקחו כשהם לא ממש צריכים, אז מה אתה מציע?? שנהפוך לאחד מאותם אירגונים ביורוקרטיים שבכדי לקבל משהו אתה צריך לעבור שבעת מדורי גיהינום, חקירות ק.ג.ב. ולמלא טפסים עד שתצא הנשמה??? התשובה חד משמעית. לא!!!!! אנחנו לא נעניש את אלה שבאמת צריכים בעבור כמה כאלה שהחליטו לנצל את הפורום לטובתם האישית. ואם יעמוד בדרכנו מישהו שיתגלה ככזה, ואני מבטיחה לך בסופו של דבר אי אפשר להסתיר את זה לנצח, אנחנו נטפל במקרה באופן יחידני.

למעלה