יובל2

New member
הייתי אצלהם כבר לפני שבועים

חתמתי על הצהרה שאני גרה באותו בית כבר 22 שנה וזה בטיפול. התקשרתי כבר פעמיים ורק נתנו לי תחושה של נודניקית, הרי בביטוח לאומי אנחנו לא אנשים בשר ודם, אלא רק תיק אחד מערימת תיקים שיש לטפל בהם
אני לא יודעת מה הבעיה במקרר, אבל הוא מרעיש כמו טרקטור, למטה הוא חם והפסיק לעבוד, ולמעלה הוא טיפה קר אבל ממש לא ברמה של לקרר בקבוק מים.

יובלי, כואב לי לראות כמה את

סובלת (אייקון דמעות) יש לי משאבה חשמלית מצוינת שכמעט ולא השתמשתי בה, השאלתי אותה לחברים אבל גם הם לא משתמשים, אם תרצי אבקש ממישהו מהפורום לקחת אותם משם הם גרים בנוה אפק בראש העין. ואם תרשמי למה את זקוקה בדיוק, אולי יש לי דברים בבית שיכולים לעזור. בענין המקרר, הלוואי ויכולתי לעזור לך. ואל תהססי לפנות למשרד הרווחה באיזור מגוריך, הם בוודאי יעזרו לך. שתהיה לך שבת שלום, לך ולתינוק, והתמונה עם הבלונים מחכה לך (רק שעד עכשיו אף אחד לא בא לקחת כי יש בעית שינוע) מיכל

הילהל

New member
גם לי יש משאבה מיותמת

יש לי משאבה של מדלה, ששירתה אותי 9 חודשים ועובדת יופי. אם יש אפשרות לאסוף ממני - אני גרה ברחובות ועובדת ברמת-גן, אבל אין לי אוטו - אני אשמח להעביר למישהו שיכול לקחת הלאה.

רותם111

New member
הילהיל אני יכולה לאסוף ממך היום

היום אני מעבירה דברים ליובל דרך ז'אנה. שלחי לי מסר עם טלפון וכתובת.

רותם111

New member
משוש יקרה, את באמת נהדרת

נכון להיום נאין צורך שתשלחי דבר. אם יהיה צורך אני מבטיחה לעדכן אותך.

../images/Emo7.gif../images/Emo24.gifמוכנה לעזור לך בסל קניות,

בכמה מנות חלב שאוב שלי ואולי גם משאבה (צריכה לבדוק) וכמובן הרבה הרבה חיבוקים ועידודים, תחזיקי מעמד זה נשמע באמת קשה ועצוב! אך יחד עם זאת את לא לבד יש הרבה אנשים טובים סביבך שישמחו לעזור לך, כל טוב לך ולפצפון

קודם ../images/Emo24.gif

ביום רביעי אני חוזרת מאיזור המרכז לצפון. אוכל להעביר דברים מת"א אליך או לג'ול. בבקשה יקירה, אל תתנצלי. תנצלי את נקודת השבר הזו לספר לנו מה את צריכה (איזה אוכל? איזה דברים נוספים?) ואם צריך הובלות צפונה - אני אעשה זאת ביום רביעי בערב.

הילהל

New member
../images/Emo26.gifהאם עדיין זקוקים למשאבה?

האינטרנט קרס כאן לכמה שעות ופיספסתי את המסר של רותם. אם מישהו שעובר בת"א יכול להפגש איתי באיזור רכבת מרכז - אני אשמח להעביר את המשאבה שלי ליובל.

אני יכולה לאסוף אם יש למי למסור

אין לי בעיה לפגוש אותך -- רק צריכה הנחיות מהמפקדות למי זה צריך לעבור ?

רותם111

New member
כן צריך את המשאבה. גלעד הרכז

בהודעה מתחתיך ננוסעת מתל-אביב לזכרון. אשמח אם תתאמי איתה ותעבירו לJOLE

רותם111

New member
שרון יקרה, אם את מגיעה לאזור רעננה

אני צריכה שתאספי משהוא עבורה ותעבירי לJOLE אפשרי?

רותם111

New member
זה בסדר גמור. תזכירי לי יום קודם

על מנת שיכינו את התרומה. המון תודה

הי ג'אנה

הפעם זאת נעמה... אם צריך להביא דברים מת"א עבור יובל (האמא עם בעית המקרר) מחר אני בת"א וחוזרת לזכרון בערב ואשמח לעזור. יום טוב נעמה

jole

New member
הי יקירה, אנא עזרתך, כי אני מאד קצר

קצרה בזמן הערב וחייבת לעזוב את המחשב. מה שאני עושה בעצם זה לעבור על השרשורים האחרונים ולראות מה יש למסירה ואיפה ורושמת. מאד מאד יעזור לי אם תוכלי פשוט לעבור על השרשורים שאחרונים ולבדוק מה יש למסירה מהמרכז וליצור קשר עם התורם זה יהיה נפלא. אני אהיה בבית בערב. נוסעת ליובל מחר אחר הצהרים. אז אם יש דברים בשבילה תקחי ואני אגיע אליה שוב בשבוע הבא. הרבה הרבה תודה על כל העזרה. (ואני כבר שומעת אותך אומרת....אז אל תגידי לי אין על מה...יש ועל הרבה! )

למעלה