../images/Emo12.gif../images/Emo122.gif../images/Emo7.gif
כבר שנתיים אני בלי מכונת כביסה ולמדתי להסתדר. ילדתי תינוק לפני 3.5 חודשים והמשכתי להסתדר בלי למרות הקושי. החודש לא נכנס לי ביטוח לאומי כי הם ה&#@$& החליטו שעברתי כתובת ולא הודעתי להם אז ביטלו לי את הבטחת הכנסה והם עוד טוענים ששלחו לי מכתב והוא חזר - מה הם לא שמעו על ההמצאה הגאונית שנקראת טלפון
אז מ-28/7 נשארתי עם שקל שמונים בארנק עם מקרר ריק ותינוק - מזל שהוא יונק
בנתיים החזרתי את משאבת החלב ליד שרה כדי שעם הפיקדון יהיה לי אויר לנשימה עד שתיכנס לי שוב הקיצבה וכדי שיהיה לי משהו במקרר, אני הרי מניקה אז לא יכולה לשבות רעב כך סתאם פיתאום. אבל נסיעה אחת לרופא בשביל הגוזל ונגמר גם הגרוש האחרון הזה. היום החלטתי לאזור אומצ ולהלוות מחברה לזמן בלתי מוגבל כי אני לא יודעת מתי כן תיכנס לי שוב הקיצבה (הם אומרים: "זה בטיפול"). אז אחרי שחנקתי את הבושה בטוענה שזה עבור הגוזל וביקשתי, הלכתי שמחה וצוהלת לסופר לעשות קניה מרוכזת מכל טוב, שתספיק לי לזמן לא מבוטל. כל היום ניקיתי, קרצפתי, כיבסתי, בישלתי, סידרתי וטיפלתי בגוזל. את תא ההקפאה מיליתי מכל טוב, חלק מוכן חלק מבושל וחלק שהקפאתי חי ונכנסתי להתקלח סופ סופ אחרי יום ארוך ומתיש. ואז, ברגלים כושלות דידיתי לכבות את האורות ולסיים את היום עם שינה מתוקה,,,
ומה רואות עיני
סביב המקרר טיפטופים שנערמו לשלולית מכובדת בצבע לבן
אני פותחת את המקרר, הכל נוטף מים ומופשר. שלולית ענקית גם בפנים של חלב אם ששאבתי במשך 3 חודשים כהכנה ליצאה לעבודה
אוי איך הלב שלי נשבר, אני לא מפסיקה לבכות
חלב אם זה דבר כל כך יקר
לילות שלמים ישבתי שאבתי והכנתי לי מלאי
והבשר שקניתי היום, האוכל שהכנתי, דברי החלב במקרר חמים לוהטים וחמוצים
בקיצור,,,הבנתם נכון, הלך לי המקרר, זה מקרר יד שניה שקניתי בפידיון של הגוזל שלי עם מענק הלידה
אני לא מפסיקה לבכות, מה אני יעשה עכשיו
זה באמת כבר יותר מידי לאדם אחד לא
אני שונאתתתתת אבל ממש שונאת לבקש עזרה, כל בקשה לעזרה מוסיפה לי עוד כמה שערות לבנות על הראש , אבל אין לי ברירה, אני עם תינוק וכבר לא לבד ואני ממש ממש צריכה עזרה. אני יודעת שיש בעיה של שינוע אני יודעת הכל ובכל זאת מבקשת איך שהוא. אני בטח אתחרט על ההודעה הבוכיה הזו בבוקר,,,אבל ממש אין לי ברירה. יש לי מצלמה למכור ואני יכולה למכור גם את הטלביזיה והווידאו אפילו את המחשב שהוא החיים שלי אני יכולה למכור, אבל איך, והאם זה יעזור
אם הייתה לי דירה על שמי הייתי מוכרת, רכב כבר מכרתי לפני 3 שנים, אחרי שפוטרתי ממקום העבודה כשהם שמעו שאני רוצה להרות
אופפפפ אני לא יודעת מה לעשות, אבל ממש לא
והדמעות ממשיכות לינזול ביחד עם חלב האם שהלך פארש
עוד מעט הגוזל שלי יקום לינוק והוא בטח ירגיש שאמא שלו עצובה
איך אני מרגישה נאחס אופ טוב די לילה טוב
כבר שנתיים אני בלי מכונת כביסה ולמדתי להסתדר. ילדתי תינוק לפני 3.5 חודשים והמשכתי להסתדר בלי למרות הקושי. החודש לא נכנס לי ביטוח לאומי כי הם ה&#@$& החליטו שעברתי כתובת ולא הודעתי להם אז ביטלו לי את הבטחת הכנסה והם עוד טוענים ששלחו לי מכתב והוא חזר - מה הם לא שמעו על ההמצאה הגאונית שנקראת טלפון