היי היי בנות!
עם כל הכבוד, זה שאתן מכירות רק את אומני הפופ לא אומר שלא היו כאן הרבה אנשים! חוצמזה ששלאנשים יש אהמ אינטרס ל-א לבוא לכאן!! תהיו בריאות! מה עם מטאליקה, גאנס-אנ-רוזס (שתי להקות בסדר גודל ענק בעולם שהופיעו בישראל), מדונה, מייקל ג'קסון שכבר ציינתן (שלא איכפת לי מה תגידו הוא לא אמן כושל וכל עוד שאני עומדת על המשמר לא יתייחסו אליו בחוסר כבוד!), סווייד, שכשאני חושבת על זה היום הייתי ילדה קטנה כל כך מפגרת שלא הלכתי להופעה שלהם כי הם פשוט גדולים! רייג' אגיינסט דה מאשין, שגם הייתי הולכת לראות אם הייתי חכמה, הרד הוט צ'ילי פפרס כל כך הרבה פעמים קבעו כאן כבר מועדים ומכרו כרטיסים ואפילו פאקינג ביל קלינטון התקשר אליהם שיבואו ובגלל המצב לא... ג'ורג' מייקל, קרנבריז שאפילו הופיעו ברעננה, והפט שופ בויז שהופיעו ברעננה ועוד רבים וטובים! אז בקיצור, פעם באה שאתן אומרות שלא הרבה הופיעו בישראל תחשבו שוב, ותחשבו מה זה הרבה ומי זה הרבה בשבילכן. אז נכון שבארה"ב נגיד יופיעו באזור שךל כל שבוע אנשים שהיית רוצה לראות. אבל זה כנראה כי את לא בקטע של אומנים ישראלים. הייתי כבר ב2 הופעות של אביב גפן איזה 6 של אינפקציה ויש עוד פול... אנשים באים לפה, אבל יש תקופות, אל תגידו סתם...