American Girl

New member
אני אופטימית לגביי זה....

שאני אפגוש אותם. אבל אני לא אופטימים לגביי זה שהם יבואו לכאן בגלל שלא באים לכאן זמרים מפורסמים בעולם! (המורדים זה לא נחשב) חוץ מזה פעם הם הצליחו יותר כאן אז למה אז הם לא באו?

Miss Kitty

New member
את יודעת כמה מפורסמים היו פה?

ווסטלייף, פייב, אטומיק קיטן, מייקל ג'קסון, ועוד מלא זמרים ושחקנים מפורסמים...

American Girl

New member
זה לא כל כך הרבה....

לא היו כאן כל כך הרבה מפורסמים. כן היו אבל לאומת אירופה זה ממש קצת...

Miss Kitty

New member
אל תשווי

את אירופה (יבשת שלמה) למדינה קטנה כמו ישראל..
אירופה וארה"ב זה איזורי יעד של מפורסמים והם מנסים לכבוש אותם.. ישראל זה... כלום בשבילם..
מי שיכול לבוא, מגיע.. לפעמים..

snowbabe

New member
מה עם

וויטני הוסטון? ארנול שוורצנגר נראה לי צילם סרט בישראל המורדים? ישראל היא אולי ארץ מיניטורית אבל אין היא מוכרת בכולם העולם בגלל הפצצות.. והעובדה שאנחנו ישראלים (יהודים/יהודיות) גאים/גאות!

LiOr CaRtEr

New member
היי היי בנות!

עם כל הכבוד, זה שאתן מכירות רק את אומני הפופ לא אומר שלא היו כאן הרבה אנשים! חוצמזה ששלאנשים יש אהמ אינטרס ל-א לבוא לכאן!! תהיו בריאות! מה עם מטאליקה, גאנס-אנ-רוזס (שתי להקות בסדר גודל ענק בעולם שהופיעו בישראל), מדונה, מייקל ג'קסון שכבר ציינתן (שלא איכפת לי מה תגידו הוא לא אמן כושל וכל עוד שאני עומדת על המשמר לא יתייחסו אליו בחוסר כבוד!), סווייד, שכשאני חושבת על זה היום הייתי ילדה קטנה כל כך מפגרת שלא הלכתי להופעה שלהם כי הם פשוט גדולים! רייג' אגיינסט דה מאשין, שגם הייתי הולכת לראות אם הייתי חכמה, הרד הוט צ'ילי פפרס כל כך הרבה פעמים קבעו כאן כבר מועדים ומכרו כרטיסים ואפילו פאקינג ביל קלינטון התקשר אליהם שיבואו ובגלל המצב לא... ג'ורג' מייקל, קרנבריז שאפילו הופיעו ברעננה, והפט שופ בויז שהופיעו ברעננה ועוד רבים וטובים! אז בקיצור, פעם באה שאתן אומרות שלא הרבה הופיעו בישראל תחשבו שוב, ותחשבו מה זה הרבה ומי זה הרבה בשבילכן. אז נכון שבארה"ב נגיד יופיעו באזור שךל כל שבוע אנשים שהיית רוצה לראות. אבל זה כנראה כי את לא בקטע של אומנים ישראלים. הייתי כבר ב2 הופעות של אביב גפן איזה 6 של אינפקציה ויש עוד פול... אנשים באים לפה, אבל יש תקופות, אל תגידו סתם...

American Girl

New member
תראו אני הייתי ילדה...

קטנה כשכל הזמרים האלה הופיעו כאן אני רק זוכרת... את פייב, ווסטלייף, אטומיק קיטן וויטני יוסטון. עכשיו המצב בארץ יותר מסוכן מפעם, ולא ניראה לי שאם הבויז לא היו כאן פעם אז לא ניראה לי שהם יבואו עכשיו, זה בעצם מה שניסיתי להגיד. אבל אני מאוד מקווה שאני טועה

sivanickk

New member
פעם באו יותר אמנים לישראל

מאשר היום אבל זה לא אומר שבקסטריט או ניק לא יבואו לכאן זה תלוי ברמת ההצלחה שלהם כאן וזה נכון שתמיד בקסטריט הצליחו כאן ולא באו זה בגלל שהיה להם יותר הצלחה במקומות אחרים אבל לניק שלנו אין כל כך הצלחה במקומות אחרים ואם כאן הוא מצליח (וזה אחד מהמקומות המעטים שהוא מצליח) אז יש סיכוי שהוא יבוא לכאן בלי שום קשר למצב הביטחוני זה טיפשי שאמנים יפחדו לבוא לכאן הפלשתינאים לא עושים פיגועים בהופעות של מפורסמים הם עושים את זה רק לנו הישראלים בכל אופן אני במקום ניק הייתי באה לכאן אבל כל אחד והראש שלו...ובמקרה הזה הראש היפה (של ניק)

למעלה