Miss Kitty

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif ../images/Emo12.gif

נכנסתי לקרוא חדשות בפורום של DLS וזה מה שהיה כתוב: DLS) - Likely due to the fact that Nick Carter has been very successful in Isreal, his debut solo album 'Now or Never' will be re-released in the area. The album will not be released on Jive for reasons unknown, but on RCA which is the label of artists like Clay Aiken and Christina Aguilera הה? מה??
WTF??

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gifOMG../images/Emo70.gif

מה זה אמור להביע?! מעניין אם זה נכון

Miss Kitty

New member
עוד בנושא..

Now or Never is being re-released in Israel by RCA records. Nobody seems to know why, exactly, but perhaps the fact that he's currently #4 on rosh1's top artists has something to do with it. מוזר....

Miss Kitty

New member
השני שכתבתי

הוא מהאתר בוי מוסט לייקלי.. הראשון אין לי מושג..
את שניהם מצאתי בפורום של דירטי ליטל סיקרטס...

bsbgirl

New member
כן גם אני קראתי את זה

ופרצתי בגל פטריוטות איזה גאווה

LiOr CaRtEr

New member
יואו איזה קשה...

הוא בנאדם קשה... אם הוא באמת רוצה להודות לי על כל מה שעשיתי והאלבומים שקניתי, שיבוא אליי הבייתה!!! לתוך המיטה!!!! אבל לא.. הוא יוציא שוב את האלבום.. זה לא יאמן! אני מבינה אם גבר רוצה להיות שמרן אבל נזיר?!?! נו שיפקיר את עצמו!!! בידיי

Miss Kitty

New member
תחשבו על זה ככה..

אם זה באמת נכון, ומשחררים פה שוב את הדיסק שלו כי כנראה הוא מצליח (
), יש סיכוי שניק יגיע לפה לעשות הופעה...

../images/Emo42.gif../images/Emo176.gif../images/Emo25.gif../images/Emo99.gif

די, עכשיו אנ מתלהבת
אבל...נקווה שהוא באמת ימכור הרבה כרטיסים כאן, לא כמו שהיה עם טאטו..

LiOr CaRtEr

New member
יואוווווווווווווווווווווווווווווווו

אני אני אני אני לא יודעתת.... יואו הוא חייב לבוא כרטיסים שורה ראשונה מאחורי הקלעיםםםם בית מלון (שלו) +חדר (שלו!!!) מיטה (שלוווו!!!!!!!!!!!!!!) קונדומיםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם ו.. ו... ו... לא יודעת מה עוד צריך!?!?!?! אני מתחרפנת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Miss Kitty

New member
CALM DOWM GIRL....

עוד לא אמרו כלום..
מי אמר שהוא יעשה פה הופעה? אל תתלהבו סתם ואח"כ תהיו עצובות כל הזמן...

moe7

New member
אני לא לחלוטין מבינה...

"הוצאה מחודשת" של אלבום, בדרך כלל, הכוונה היא לגרסא אחרת... או לשינויים כלשהם בגרסא הרגילה... ולא להדפסת עותקים נוספים... אני מבולבלת
הם הפסיקו להוציא את הגרסא הקיימת ? ולמה הכוונה שRCA ולא JIVE ישחררו אותו ?! ... בטח לא יצורף הDVD... חיח

bsbgirl

New member
לדעתי זה נהדר

שהוא מוציא את זה בRCA כי הם חברה יותר ליברלית, פחות תופסת מעצמה יותר נותנת לאמנים לעשות מה ש*הם* רוצים! ג'ייב זונות! ג'ייב הרסו לו את הדיסק! זה יתן לו הזדמנות לעשות מה שהוא רוצה...לא מה שג'ייב רוצים אולי הוא יוציא אפילו סינגל נורמלי זה יכול להיות שווה ובאמת אפשר להתחיל לחלום על הופעה בארץ זה התקדמות-זה התייחסות אלינו...אולי...מי יודע

Saucy Girl

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככככ נייייייייייייייייייייייייייייקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק!!!!! אני משאירה את הנוזל שלי בצד, עד שאני אהיה בטוחה שהוא מגיע. הלוואי הלוואי אלוהים..

sivanickk

New member
האלבום שלו באמת הצליח כאן?

אז אייך זה שאף אחד לא דיבר על זה.....אני מבולבלת

sivanickk

New member
נכון זה יהיה נחמד אם ניק יבוא לארץ

עם אהרון? נחמד זה יהיה גדול.... למה שהם לא יעשו סיבוב הופעות ביחד כל אחד ישיר את השירים שלו וגם את השירים שלהם ביחד

Torn

New member
כן, אולי אני גם יבוא

גם ככה אף אמן לא בא לארץ שלנו, אז זה יהיה נחמד
.

sivanickk

New member
מה קרה לילנה האופטימית

שהאמינה שהיא אפילו תזכה לראות את בקסטריט בחייך ילנה קצת אמונה למרות שלא ממש ידענו על זה ניק הצליח כאן מאוד והוא בטח יודע את זה אז למה שלא יבוא הבנאדם רוצה להרוויח קצת כסף....ולגרום למעריצות שלו אושר

למעלה