שדח"ם

little beetle1

New member
../images/Emo7.gif אוו התבלבתי

כי בדיוק רציתי לכתוב לנעמה משהו סורי. [תודה... מוכשרת.. ^^

grobear

New member
היא יפה |מואהב|

אהבתי את הצמות..הן מגניבות לדעתי למרות שהרגלים גדולות כדי להקטין את השטח הקדמי של הנעלים פשוט כי זה נראה מוזר מדיי. אבל את יכולה גם לא לשנות וזה ישאר מדהים

BiDriL

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo7.gif

את מודעת לעובדה שנפטת ואת מוטעמדת לרצח פומבי,נכון? ,

pqCAT GIRLpq

New member
../images/Emo108.gifואוו../images/Emo99.gifיפה...^^

במגפיים יש יותר מדי כפלים^^ |לדעתי
| ושני הכפלים שמקדימה ישרים מדי><..... אבל היא כל כך יפה..... גרררר....

Little Ariel

New member
../images/Emo7.gif../images/Emo7.gif../images/Emo99.gif../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

החצאית והמגפיים.. זה פשוט.. לא פייר

8ar8ie

New member
פעם אחת...

הייתה ילדה נחמודת שקראו לה נעמה (^0^) והיא הלכה ברחוב ונפלה לבור. אפחד לא ידע שבבור הזה יש נוזל כימיקלי מיוחד. אבל אני יודעת. שנעמה לא באמת ציירה את זה. זאת המוטציה שלה:0 הסופרנעמהמוכשרת:] זה יאפפפפפפפה
אולי קצת ליישר את הכפלים במגפיים ולעשות אותם יותר מן קנדידול כזה:0 מבינה על מה אני מדברת?

grobear

New member
../images/Emo99.gif

השיער מוכר לי מדולי שפעם המשכת לא? בכל מקרה היא מדהימה הרוכסן ארוך מדי הוא מגי לה לאמצע הכף רגל.. כדאי לקצר אותו.. אהבתי את הפרווה הורדרדה. הכפלים בחולצה
נו מותי כבר

Mary00

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo99.gif

כבר ציינתי את העובדה שאנשים כמוך הורגים בדם קר, כה? אם לא, ציינתי עכשיו

Miss Naama

New member
../images/Emo48.gif תיקון ^.^ ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

D: טוב יותר, איי? ^^

poohandme

New member
../images/Emo115.gif../images/Emo187.gif../images/Emo99.gif

אני ממש אוהבת את הלמעלה של השיער שאת עושהDD: הקטעים הכהים בחצאית מאוד חדים, תעבי את הפס הכהה באמצעם(
) כדאי לעשות פחות חלק אחורי לחצאית כי היא נראית קצת עקומה כה>< ותצבעי אותם בקצת יותר בהיר:] ^O^

למעלה