שדח"ם

Mary00

New member
../images/Emo20.gif../images/Emo54.gifתראי...

את לא יכולה לצפות לתגובות כל עוד לא מגיבה לאחרים בכלל. זה פשוט לא הולך ככה

Press Here

New member
אני לא מגיבה לאחרים../images/Emo35.gif

הגבתי להרבה. ולא רק בשרשור הזה. אני פעילה ביותר בפורום דוליז. קודם תקראי היטב, אח"כ תעירי.

Press Here

New member
אפשר ../images/Emo92.gif תגובות בונות../images/Emo35.gif

אני לא מבינה...אף פעם כמעט לא מגיבים לי..לדוליז שלי...ועוד אומרים לעשות הרבה דוליז ולהיות שמחים וחיוביים לגבי התגובות הבונות... אני מגיבה להרבה, אני פעילה בפורום (שמרי לא תגיד שאני לא מגיבה לאחרים) אני כל הזמן נמצאת, מסתכלת ונותנת את הכבוד הראוי לכל משתמש ומשתמש והשקעתו... אולי זה בגלל שאף אחת פה לא מכירה אותי
כי אני חדשה... ובד"כ אני רואה הבנות תמיד מגיבות דווקא לחברות הוירטואליות הכי טובות שלהן בפורום.. ואני לא חברה שאף אחת, אף אחת לא מכירה אותי, ובכלל לא מגיבים לי... וזאת הדולי הראשונה שלי

../images/Emo47.gifתגובה../images/Emo13.gif

דבר ראשון- מדהימה לראשונה! רואים שלמדת קצת על הנושא לפני, וזה מאוד חשוב^^ שנית, אני מיד אכין לך טיוטי'ם שיעזרו לך מעט בשיפור הדולי, מיד שתשימי פה את הבייס העירום, כדי שאני אוכל לעבוד עליו.

מה שלא תביני תשאלי.

אני פשוט מאוד מאוד ממהרת. אגב. ממליצה לך לא לעבוד יותר עם הבייס הזה, מכמה סיבות- 1. אין לו פנים, וזה מבאס תחת
. 2. הוא מאופקדט בטירוף. זה לא נראה טוב עם פיקסלים
. 3. הוא יחסית גדול. בתור התחלה, לתרגולים הראשונים, תתחילי על משהו יותר לכיוון הבינוני-קטן. רק המלצה, כן?

shmeksit

New member
חדשה..

טוב לא כל כך.. לתחרות של אלאור.. על פי תיאור של נממ... משהו STAR בייס מפינק לנד תגיבו..

shmeksit

New member
בבקשה תגיבו!

למה אף פעם לא מגיבים לדולי שלי?.. עד שאני מרוצה פעם אחת מהשיער גרר.. נו אני מבטיחה תגובה למגיבה!

shmeksit

New member
אוקי..

האמת אני לא ממש מרוצה מהשיער בצבע הזה עשיתי אותו בצבע הזה בגלל שביקשו בתיאור.. עשיתי אותו בעוד צבע ויצא הרבה יותר טוב..

shmeksit

New member
אוקי...

האמת אני לא ממש מרוצה מהשיער בצבע הזה עשיתי אותו בצבע הזה בגלל שביקשו בתיאור.. עשיתי אותו בעוד צבע ויצא הרבה יותר טוב..

P N 4 E

New member
תקלחע לעדגףעהגף!!! ../images/Emo69.gif

דבר ראשון: הצורה של המחממי אוזניים לא הייתה הגיונים. הרי אנחנו לא רואים את האוזן השנייה- אז למה שיהיה שם מחמם אוזניים?
סימנתי בירוק את הקו החיצוני ובכחול את הפנימי מכיוון שכשתצלילי תדעי שגם את הסוף של המחמם הימני אנחנו לא רואים לכן לא צריך להיות שם קו מתאר
הכנתי מיני-טיוט לשיער. אני אסביר את השלבים עכשיו. הצורה של השיער לא היתה הגיונית. אין שם רוח, אז למה הוא "מתעופף" טיפה? וגם הפלטה לא הייתה משו.. צירפתי אחת יותר טובה. 1. צובעים את כל השיער בצבע השלישי בפלטה 2. עם הצבע השני מתחילים להוציא קבוצות גם מלמעלה וגם מלמטה 3. מחזקים את הקבוצות עם הצבע הראשון 4. עם הצבע הרביעי מתחילים לשים ברק 5. ממשיכים עם הברק בקטעים המרכזיים של השיער, מוסיפים שוונצים והצללות על מקווה שעזרתי

P N 4 E

New member
שיפור ענק ../images/Emo13.gif

רק את הברק כדאי לעשות רק במקומות מסוימים- ולא מפוזר על פני כל השיער.. צירפתי קובץ

shmeksit

New member
תודה! ../images/Emo25.gif

אבל אמ.. לא הבנתי למה התכוונת הקובץ?! איזה צבע מהפלטה אני צריכה לשים בקווים האלה של הברק?

P N 4 E

New member
הקובץ לא טוב במיוחד ../images/Emo122.gif

בקובץ סימנתי לך את המקומות שבתווך שלהם [מהקו האדום העליון לקו האדום הבהיר] צריך להיות הברק. תעשי שם 3-4 פסים של ברק כשבצד החיצוני של השיער הברק הוא הכי ארוך [שלושה-ארבעה פיקסלים] ובשאר הפסים הוא נהיה יותר קטן בפיקסל בערך.. מקווה שהבנת

Mary00

New member
../images/Emo75.gif../images/Emo9.gifחמודה ביותר^_^

הנעליים סגידה^^ השיער נראה גושי
תפרידי אותו בקבוצות ותעשי ברק רק בכמה מקומות כי... כי... כי ככה אמרו? ואה, והצלילי על
זיהו^^ השתפרת^^ היא יפה^^

shmeksit

New member
../images/Emo25.gif תודה

תיראי את התגובה שלי ליעלוליק יש שם תיקון.. ^^

למעלה