שאלון

Arielcohen

New member
המוון זמן שלא עניתי על שאלון ../images/Emo66.gif אז יאללה

שם: אריאל גיל: 21 שעה להתחלת השאלון: 23:16 תיכון/צבא/יסודי/אחר: פאקינג צבא מגמה שנלמדה או נלמדת: ספרות קולנוע אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? SO NO כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא ספרתי
החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? חיובי איזו מוסיקה אתם שומעים? וואו, המון. יותר מדי בשביל לפרט. מה גורם לכם לאושר? מוזיקה. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לעבוד בעבודה מספקת, ולהועיל. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? לא יודע עדיין מתנדבים במשהו? לא למה? כי אין לי זמן. בעד/נגד: עישון? נגד, ממש. סמים? אני חלוק בדעתי האמת
סקס מתחת לגיל ל-18? בטח. הכרויות באינטרנט? בגדול, כן. יזיזות? תלוי בהמון דברים. קשר פתוח? כן זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? אושר מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב התנדבות/עבודה לכסף? עבודה אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות השמיים הם הגבול? כן ציור מופשט עושה לכם את זה? מה?? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? פועל נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי מה הנושא מתעסק בספורט כל שהוא? ריצה חוסך כסף או מבזבז? מבזבז מה תעשה בכסף במידה וחסכת? לא חושב על זה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? כן חברות היא לנצח? נצחים. סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: מספק וטעון שיפור תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? נפקד? מתי הפעם האחרונה שבכית? ממזמן. מי החברים הכי טובים שלך?: מה, להתחיל לפרט? לא מתאים... יש סביבך מעגל רחב של חברים?: בערך אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חצי מזה וחצי מזה. החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: בתי קפה, פאבים ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: כן בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? כן הסתפרת? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב כן התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי במי. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לא איך נראית האקס/ית שלך?: טוב
אבל ממש!
אתה חצוף?: כן תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: כן
תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי מי מתקשר! שחית פעם בעירום?: לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: לא מה הצבע תחתונים שלך?: שחור איזה מראה יש לחדר שלך?: בארון איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: אין איך אתה מרגיש עכשיו?: רגוע מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לפני כחודש עם מה אתה ישן?: קאסי! האם הפיצו עלייך שמועה?: לא משהו ספציפי מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לפני כמה שעות מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לפני כמה ימים מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? השבוע האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? לא מה צבע העיניים שלכם? חום יש לך אהבה? לא אם לא, היית רוצה? לא כרגע ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? לא נישקת מישהו מאותו מין? כן תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: זה ארוך. זה חופר לי מדי
איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? עבודת מרפאה. יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? שעון מעורר היית מחוייב למישהו? מז"א? התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: לא ברור. החברים שהכי מצחיקים אותך: יש הרבה החבר/ה הכי יפה שלך: יש גם הרבה! החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: די החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: לא יודע החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: לא בטוח חבר/ה ללימודים: תעברו! החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: וואלה, גם את זה אני לא יודע. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: יו תגידו אתם.... חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: לא יודע חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: לא יודע דיייייי חבר/ה זמר/ת קטן/ה: הגר
(טוב, זה ברור)
חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: יעל חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אנערף! חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: אין כאלה חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: חברה מהצבא... חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: שמרית הזונה?
אל תשאלו.
חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: לא יודע חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: אין כאלה החבר/ה הכי קטן/ה שלך: לא יודע, יש גם די הרבה. אולי מתן החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: לא יודע חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: אין שמץ. החבר/ה האחרון/נה שהכרת: ליטל מהאפסנאות
החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: ליטל הצעירה (לא ההיא מהאפסנאות)
החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: בן החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: לירון החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: יו לא זוכר... החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: לירון החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: לא יודע. החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: הא? החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: אם היה כזה הוא היה מת כבר
החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: ]פלעבי! החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: יקיר החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: ליטל

O f r i s h

New member
מה, רק עכשיו יש קצת זמן;[

שם: עפרי גיל: 14 וחצי בערך שעה להתחלת השאלון: 14:43 תיכון/צבא/יסודי/אחר: עוד קצת, תיכון:] מגמה שנלמדה או נלמדת: תילמד, פסיכולוגיה-סוציולוגיה וכלכלה-יזמות. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? המ, נראה ליXD כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? סביר להניח החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? ^^ איזו מוסיקה אתם שומעים? המ, אפשר לשאול ההפך, איזה מוסיקה אתם לא שומעיםXD ועל זה אפשר להגיד, מזרחית
מה גורם לכם לאושר? הכל. אני אדם דיי מאושר סה"כ
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? הרבה מעבר. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: >< מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? המ, אלוהים גדול?! מתנדבים במשהו? בסניף. למה? כי צריךXD בעד/נגד: עישון? ממש נגד
סמים? ממשממש נגד סקס מתחת לגיל ל-18? מי שבא לו שיהנהXD הכרויות באינטרנט? בעד
יזיזות? נגד
קשר פתוח? שיהנוD: זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים, פאלפון זה
אייפוד/דיסקמן? MP4 עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד. ושירה כשאף אחד לא שומעXD בריאות/עושר? בריאות. עושר/אושר? אושר
מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב, לגמרי
התנדבות/עבודה לכסף? שניהם. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? גבולות מסוימים. השמיים הם הגבול? לא. ציור מופשט עושה לכם את זה? ^_^ מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מה שמתאים באותו רגע. מתעסק בספורט כל שהוא? הלוך וחזור לבי"ס ברגל?! XD חוסך כסף או מבזבז? חוסכת, ואז מבזבזתP: מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אוציא אותו על דיסקים או משהוXD חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? הו? חברות היא לנצח? תלוי איזה סלחן? מאודD: רגיש? מאודD: תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: ככה ככה וככה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? שאלה טובהXD מתי הפעם האחרונה שבכית? בטח שבוע-שבועים ככה. מי החברים הכי טובים שלך?: יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן:] אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי
החברים שלך יודעים עליך הכל?: המ, חלקם. יודע לשמור סודות?:כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: כן, מהXD מסתדר עם החברים שלך?: כנראה שכןD: לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: עכשיו יש ארומה שני מטר מהבית, אזD: ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: המ, עם אבא?! חיבקת מישהו:. אבא, אמאD:, מה, יומשישי, אין בי"ס. רבת עם חבר: אני בריב עם חברה, אבל לא מעכשיו. בכית: לא. צחקת: לגמריD: גרמת למישהו לצחוק: אמא?!XD קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב דוד שלי
התגעגעת למישהו? כל הזמן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי מי, ומי שכן, אז זה עד הסוף. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: לאO: איך נראית האקס/ית שלך?: ככהXD אתה חצוף?: תלוי למיP: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא נראה לי. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: המ, סביר להניחXD היו לך הפרעות אכילה?: הכי לא
כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: תלוי אם הוא לידי או לאXD שחית פעם בעירום?: לא
מתי?:>< החבר הכי טוב שלך בתול?: יאפXD מה הצבע תחתונים שלך?: לבן, עם נקודות כחולותXD של מינימאוס
איזה מראה יש לחדר שלך?: לא משהוD: אבל בקרוב צבע חדש וזה
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:צמיד כזה שחור
איך אתה מרגיש עכשיו?: מצויןD: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יום העצמאות
עם מה אתה ישן?: פיייייייייייג'מהD: האם הפיצו עלייך שמועה?: לא נראה ליO: מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? בבוקר. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לפני שעהXD מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? יום לפני ל"ג בעומר. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? אם בא לי, אז כןXD מה צבע העיניים שלכם? ירוק:] יש לך אהבה? סוגשלXD אם לא, היית רוצה? מי לא?! ביום כיפור האחרון- איפה היית? במושבD: לשכב על הכביש זה כייייף!@#%^ יש לך בלוג? היה, אבל אני דיי לא מעדכנת כברXD נישקת מישהו מאותו מין? לאO: תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: מי יודעXD איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בבצפר;[ יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? שומדברD: היית מחוייב למישהו? לאO: התעלמת ממישהו בכוונה? כל יום בבי"ס עושים חבר-לחבר-חבר. הגרסה הביתספרית של סלב-לסלב-סלב סיננת מישהו בטלפון? כןP: ניתקת למישהו בפרצוף? לאXD

O f r i s h

New member
המשך..

החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: יש כמה. החברים שהכי מצחיקים אותך: גם כמהXD החבר/ה הכי יפה שלך: המ^^ החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: ארבל החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: כמהO: החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: ארבלP: חבר/ה ללימודים: המ, דני בזמן האחרוןXD החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: שיא, המ, כלמיניD: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: ארבל חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: דניXDD חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: מי מדבר בטלפון?XD חבר/ה זמר/ת קטן/ה: ארבלO: חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: נועהD: חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אבא של דניXD חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: דני. חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: מיקהD: חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: המ, אניP: חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: ארבל, לגמריXDD חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: החבר/ה הכי קטן/ה שלך: המ, טל החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: רוני
חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: מאיXD החבר/ה האחרון/נה שהכרת: ארבל החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: יעלטאובר|מאוה| החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: ים, יעלטאובר, ומיכלD: החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: דניאל. החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: לא אוהבת סרטים כ"כ. אבל דוד שלי
XD החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: דניאל החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: יעלטאובר
החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: ספירD: החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: הוO: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: מתנננננסקיXDD החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: מי זוכרO: החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: דוד שלי
!@#%$^ מה, הוא החבר הכי טוב בעולם כולוווו

די השקעתי.. אבל היה כיף.

שם: עדי גיל:17.5 שעה להתחלת השאלון: 10.30 תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון ,אבל הסוווווווווווףףףףףף! מגמה שנלמדה או נלמדת: סוציולוגיה פסיכולוגיה רולז. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?ממש, אבל ממש לא. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה מדי. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? מעט מדי. איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל. באמת הכל. מה גורם לכם לאושר? אנשים טובים באמצע הדרך.. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? סוג של שילוב. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: למצות את עצמי ולהרגיש שיש לי מקום ששייך לי ומוגדר על ידי בעולם.. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? תרפיה במוזיקה. מתנדבים במשהו? למה? בעד/נגד: עישון?
- אני אסמתית סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?
הכרויות באינטרנט?
- ניסיתי ונכוותי.. יזיזות?
קשר פתוח?
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים אל מול פנים... אייפוד/דיסקמן? אייפוד, למרות שאין לי את זה או את זה.. עיפרון/עט? עיפרון. שירה/ריקוד? גם וגם. שתי אהבות חיים.. בריאות/עושר? בריאות! עושר/אושר? אי אפשר גם וגם?
מכתב מהלב/ברכה קנויה? מה
התנדבות/עבודה לכסף? תלוי מתי. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות השמיים הם הגבול?
ציור מופשט עושה לכם את זה? תלוי ממש.. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? פועל תחת מנהיגות.. פועלי במה רולז!! נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? להוריד הילוך
מתעסק בספורט כל שהוא? התעמלות לאצבעות.. חוסך כסף או מבזבז? משתדלת לחסוך, אבל בזבזנית לא קטנה.. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? דברים של יומיום.. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?לאאאאאאאאא.. חברות היא לנצח?ממש לא. זה תלוי במידת ההשקעה ,בחשיבות הקשר וברלוונטיותו. סלחן?
רגיש?
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: לא ממש במרכז. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?רציתי בעקרון גל"צ אבל בסוף הצהרתי.. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמות בלילה, כשראיתי את האוטובוס האחרון שלי עובר מולי בצד השני של הכביש.. מי החברים הכי טובים שלך?:
יש סביבך מעגל רחב של חברים?:
אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: יחסית חברותית.. החברים שלך יודעים עליך הכל?: אף אחד לא יודע עלי הכל, נראלי שגם לא אני.. יודע לשמור סודות?:
גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא שזכור לי.. מסתדר עם החברים שלך?: אם לא, הם לא היו החברים שלי.. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: אני ממש לר בנאדם של יציאות. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית:
חיבקת מישהו:.
, את אחותי כשהיא ישנה.. רבת עם חבר:
בכית:
צחקת:
גרמת למישהו לצחוק: לא שזכור לי, אבל יכולהיות.. קנית משהו?
הסתפרת?
הרגשת טיפש? תמיד.. דיברת עם מישהו שאתה אוהב:
התגעגעת למישהו?
עד כמה אתה בוטח באנשים?: יותר מדי כנראה.. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: המון!! איך נראית האקס/ית שלך?:רוב האנשים לא היו מגדירים אותו כטוב. אתה חצוף?: תלןי למי. לרודנים - כן. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא נראה לי. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:לא בהרבה.. היו לך הפרעות אכילה?:
כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: לא סופרת. שחית פעם בעירום?:
מתי?:- החבר הכי טוב שלך בתול?:
מה הצבע תחתונים שלך?:
איזה מראה יש לחדר שלך?:הפוך.. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמיד שעשעתי בעצמי לפני שנה וחצי והוא די דהוי.. איך אתה מרגיש עכשיו?: יהיה טוב.. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: - עם מה אתה ישן?: עם דובי.. האם הפיצו עלייך שמועה?: מן הסתם, לא אכפת לי. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? בזמן האחרון נהייתי אדם צעקן, ואני משתדלת להפסיק.. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? בשבת.. זה היה כ"כ כיף!!!! מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לא מזמן. ההורים מן הסתם. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?כן. מה צבע העיניים שלכם? לא ברור. ירוק-אפור- כחול-חום-טורקיז. משתנה ביחס להרבה דברים.. יש לך אהבה? הוא לא אוהב אותי, אבל אני נגמלת ממנו. אם לא, היית רוצה?- ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית מן הסתם. יש לך בלוג?כמה, מוזנחים כולם. אני בנאדם לא עקבי.. נישקת מישהו מאותו מין?
תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: אמא טובה ויפה. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בכיף. יש לך משקפים/עדשות? משקפיים. מה העיר אותך? הפלא', ב5 ועשרים. היית מחוייב למישהו?
התעלמת ממישהו בכוונה? מן הסתם, אבל לא שזכור לי.. סיננת מישהו בטלפון? לא שזכור לי אבל זה בהחלט יכול להיות.. ניתקת למישהו בפרצוף?
זהו. נמאס. 11.10.

למעלה