שאלון

Simple Sam

New member
../images/Emo12.gifשאלון../images/Emo12.gif

כי הרבה זמן לא היה[או שכן ולא ראיתי
] תהנו
שם: גיל: שעה להתחלת השאלון: תיכון/צבא/יסודי/אחר: מגמה שנלמדה או נלמדת: אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? איזו מוסיקה אתם שומעים? מה גורם לכם לאושר? אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מתנדבים במשהו? למה? בעד/נגד: עישון? סמים? סקס מתחת לגיל ל-18? הכרויות באינטרנט? יזיזות? קשר פתוח? זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? אייפוד/דיסקמן? עיפרון/עט? שירה/ריקוד? בריאות/עושר? עושר/אושר? מכתב מהלב/ברכה קנויה? התנדבות/עבודה לכסף? אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? השמיים הם הגבול? ציור מופשט עושה לכם את זה? מנהיג או פועל תחת מנהיגות? נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? מתעסק בספורט כל שהוא? חוסך כסף או מבזבז? מה תעשה בכסף במידה וחסכת? חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? חברות היא לנצח? סלחן? רגיש? תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? מתי הפעם האחרונה שבכית? מי החברים הכי טובים שלך?: יש סביבך מעגל רחב של חברים?: אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: החברים שלך יודעים עליך הכל?: יודע לשמור סודות?: גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: מסתדר עם החברים שלך?: לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: חיבקת מישהו:. רבת עם חבר: בכית: צחקת: גרמת למישהו לצחוק: קנית משהו? הסתפרת? הרגשת טיפש? דיברת עם מישהו שאתה אוהב התגעגעת למישהו? עד כמה אתה בוטח באנשים?: שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: היו לך הפרעות אכילה?: כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: שחית פעם בעירום?: מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: מה הצבע תחתונים שלך?: איזה מראה יש לחדר שלך?: איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: איך אתה מרגיש עכשיו?: מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: עם מה אתה ישן?: האם הפיצו עלייך שמועה?: מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? מה צבע העיניים שלכם? יש לך אהבה? אם לא, היית רוצה? ביום כיפור האחרון- איפה היית? יש לך בלוג? נישקת מישהו מאותו מין? תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? יש לך משקפים/עדשות? מה העיר אותך? היית מחוייב למישהו? התעלמת ממישהו בכוונה? סיננת מישהו בטלפון? ניתקת למישהו בפרצוף? החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: החברים שהכי מצחיקים אותך: החבר/ה הכי יפה שלך: החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: חבר/ה ללימודים: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: חבר/ה זמר/ת קטן/ה: חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: החבר/ה הכי קטן/ה שלך: החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: החבר/ה האחרון/נה שהכרת: החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך:

../images/Emo71.gif../images/Emo41.gif

ראשונה?1?12313 חחחח אולי יהיה לי מזל. בדיוק עניתי על זה בסקרים ושאלונים אז פשוט העתקתי ורק שיניתי כמה דברים.
שם: נועה. גיל: 14 בקרוב קרוב. שעה להתחלת השאלון: 23:37 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה. מגמה שנלמדה או נלמדת: - אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? חחח לא יודעת.. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא יודעת. :| החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? חח כן. איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי. מה גורם לכם לאושר? אה.. שאני מרגישה שמשיקעים בשבילי, שאני חשובה לאנשים. שאני מרגישה שלמדתי משהו והתבגרתי, שעשיתי משהו שהפחיד אותי והצלחתי בו. כל מני... ואהבה.
אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? וואי לא יודעת. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: שהכל טוב ואין מלחמה ומריבות והרס, שאין כלום שהורס, שום דבר! שהכל טוב. וזה לא יכול להיות אף פעם, אז אני לא חושבת שאפשר להגיד על עצמך שאתה מאושר. אבל, אפשר לנסות להגיע כמה שיותר קרוב. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? משהו שאני אוהבת ושלמה איתו וטוב לי לעשות אותו. מתנדבים במשהו? לא. למה? כי רציתי להתנדב וזה רק מגיל 16... בעד/נגד: עישון? אם זה בשביל פוזה אז לא. אם זה כי זה כייף לך, אז כן. אבל תעזבו את הפוזה הדפוקה הזאת כבר... סמים? זה הורס את הבן אדם לפעמים... אבל כן, זה מסקרן. סקס מתחת לגיל ל-18? סקס כשאוהבים מישהו באמת, לא ממש משנה הגיל. הכרויות באינטרנט? בעד. יזיזות? חחחח בעד. קשר פתוח? פתוח מבחינה שאפשר להיות גם עם מישהו אחר וזה? אז נגד.. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה כמובן. אייפוד/דיסקמן? איפוד, אם הדפוק יעבוד. אר. עיפרון/עט? עט עיפרון. P: שירה/ריקוד? גם וגם. בריאות/עושר? בריאות. למרות שזה לא כזה חשוב חח. עושר/אושר? אושר.
מכתב מהלב/ברכה קנויה? ברור שמהלב, נו מה. התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות כשאתה יכול לעשות את זה וכסף כשאתה צריך את זה למחייה... אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים, וגם אי אפשר כי אתה לא יוכל להציב תנאים להאהבה. השמיים הם הגבול? תמיד. וואי. ציור מופשט עושה לכם את זה? לפעמים, לא הרבה. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג. אה, אני? לא ממש לא זה ולא זה. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אגיד את המילה האחרונה. מתעסק בספורט כל שהוא? ההליכה מהמחשב לטלויזיה. חחח. P: חוסך כסף או מבזבז? חסכנית במידה. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה משהו גדול.. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? אמ... כן אני מניחה, לא לי. אולי תהיה. או חבר הכי טוב.
חברות היא לנצח? לא... אנשים משתנים, אנחנו לא נשארים מה שהיינו. סלחן? לא ממש. רגיש? מאד. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: בודדה אבל כי אני לא רוצה להתחבר עם אנשים שלא מענינים אותי. חחח יופי, שלוש מילים אעלק. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא עשיתי ולא יודעת. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול נראה לי. או שלשום. מי החברים הכי טובים שלך?:
יש סביבך מעגל רחב של חברים?: לא. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: אנטיפטית אבל משתדלת שלא, לרוב לא אבל אנשים צריכים לחזר אחרי כדי שאני ממש אתחבר איתם. חח. החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא. יודע לשמור סודות?: לא ממש.
גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: יכול להיות... מסתדר עם החברים שלך?: לא. חח. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: לא יוצאת כמעט לשום מקום. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא. חיבקת מישהו:. כן. רבת עם חבר: לא. בכית: לא. צחקת: לא ממש. גרמת למישהו לצחוק: אולי , לא נראלי. קנית משהו? כן. הסתפרת? לא. הרגשת טיפש? לא נראלי. דיברת עם מישהו שאתה אוהב: כן. התגעגעת למישהו? כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: הם צריכים להראות לי שאני חשובה להם ושהם אוהבים אותי, ואז הכי בעולם. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: הגיוני שכן. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: מה לעשות. איך נראית האקס/ית שלך?:
אתה חצוף?: חח כן. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: הגיל לא חשוב, העיקר זה הבגרות... תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כןכן. היו לך הפרעות אכילה?: לא. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: חחחחח אני גם סופרת... שחית פעם בעירום?: לא. מתי?: באמבט. D: החבר הכי טוב שלך בתול?: חח לא שידוע לי. סתם ברור. מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע של מיקי מאוס חח. איזה מראה יש לחדר שלך?: סתם כזה מכוער. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידי גומי שחורים, טבעת קוקוס, עגילים- חישוק בהליקס, עגיל של לשון באוזן ועוד חישוק ובשמאל משהו מעץ כזה. איך אתה מרגיש עכשיו?: ככה. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ממממ שנה שעברה. עם מה אתה ישן?: שמיכי! האם הפיצו עלייך שמועה?: כן.. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא יודעת. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? מזמן. יותר מדי. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? לג בעומר. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? בדברים מסוימים מאד, בדברים אחרים לא. מה צבע העיניים שלכם? כחול ירוק חום כזה. יש לך אהבה? כן.. אם לא, היית רוצה? מי לא היה רוצה לאהוב? ביום כיפור האחרון- איפה היית? בביתי. יש לך בלוג? היה. נישקת מישהו מאותו מין? לא. תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: שמחה ושיהיה לי טוב ושאני אוהב את מה שאני עושה... איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? לג בעומר, מדורה עד 4 בבוקר, למחרת ת"א.. יש לך משקפים/עדשות? כן. מה העיר אותך? הבוקר? אבא. היית מחוייב למישהו? מה? כן.. התעלמת ממישהו בכוונה? חח כן. סיננת מישהו בטלפון? קשה לי להאמין, אני תמיד עונה וגם בכל מקרה לא מתקשרים אלי חח. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: יאללה נדלג.

../images/Emo13.gif יום אחד הוא התעורר,

וראה שהוא מחזיק את הפרח הכי יפה שהוא אי פעם ראה...
שם: תמרה
שעה להתחלת השאלון: 23:50 תיכון/צבא/יסודי/אחר: חטיבה.. מגמה שנלמדה או נלמדת: אני לומדת בבית ספר לתיאטרון אבל לא במסגרת החטיבה.. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? אם יש לי פוטנצאיל למשחק, אז כן. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? תמיד מחמיאים לי אחרי הצגות וכאלה, וזה הדבר הכי כיף בעולם. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? אני בן אדם שמחמיאים לו הרבה על מראה.. על זה שרזיתי, על זה שאני גבוהה, אל זה שיש לי עיניים יפות.. עם הזמן, כשלמדתי לאהוב את עצמי, למדתי לאהוב גם את זה. איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי בעיקר.. מה גורם לכם לאושר? כשאני מרגישה שאוהבים אותי, וכשאני מרגישה שלמה עם עצמי, וכשאני מצליחה להגיד "בזמן האחרון טוב לי".. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה, כמובן. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: זה נורא מסובך, אבל.. אני חושבת שזה כשהכל מושלם. שמתגשם בדיוק מה שחיכינו לו כל החיים, ומרגישים כבר שלמים על הכל ואין פשוט שום דבר בראש שמפריע להרגשה הזאת. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? תמיד רציתי משחק, אבל עכשיו אני כבר לא יודעת. מתנדבים במשהו? כשהיה לי זמן לא נתנו לי כי הייתי צעירה מידי, ועכשיו אין לי זמן
למה? .. בעד/נגד: עישון? בכיף, אם בא לכם.. סמים? קו אדום. סקס מתחת לגיל ל-18? אני חושבת שמעטים האנשים שמחכים עם זה עד גיל 18. ואני חושבת שברגע שזה בא מאהבה לפרטנר, ומרגישים מספיק בוגרים בשביל זה, אז זה בסדר גמור בגיל צעיר יחסית... הכרויות באינטרנט? רוב החברים שלי מהאינטרנט
יזיזות? כל עוד זה לא פוגע. קשר פתוח? זה תמיד נראה לי נורא טיפשי
זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? פנים מול פנים כמובן. אייפוד/דיסקמן? אייפוד. עיפרון/עט? עט. שירה/ריקוד? שירה. בריאות/עושר? בריאות. אבל דיי כבר להיות יפת נפש בקטע הזה, היום בלי עושר קשה להתקיים, אז למרות השטחיות, גם עושר.. עושר/אושר? אושר, וכמו שאמרתי קודם, עושר זה לא מה שיעשה את זה, אבל זה יעזור. מכתב מהלב/ברכה קנויה? איזה שאלה זאת בכלל?
התנדבות/עבודה לכסף? התנדבות ברגע שיש לך כסף, או כשירות לאומי.. אבל כשצריך כסף, אז עבודה, למרות הרצון הטוב. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? גבולות רק בקטע של מחויבות לזוגיות. השמיים הם הגבול? אני עוד לא יודעת. ציור מופשט עושה לכם את זה? לא.. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? הכי שווה להיות מנהיג, אבל זה גם הרבה יותר קשה. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? אני בן אדם של המילה האחרונה, זה מה שחבל אצלי. מתעסק בספורט כל שהוא? להתרוצץ ממקום למקום? חוסך כסף או מבזבז? לא יודעת, אני קונה דברים, אבל עוד נשאר לי כמעט כל הכסף שקיבלתי בבת מצווה, אז אולי אני חסכנית
מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה משהו שרציתי הרבה זמן. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא, תמיד יש לי כמה. חברות היא לנצח? לא. סלחן? שמתי לב שכן.. רגיש? יותר מידי
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אנשים אוהבים אותי. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? אני רוצה לעשות שירות ליאומי כרגע, אבל יש עוד זמן.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא יודעת, פעם זה היה קורה הרבה אבל שמתי לב שהתקופה האחרונה טובה אז אני בכלל לא בוכה! מי החברים הכי טובים שלך?: אני כבר לא יודעת
יש לי הרבה חברים שאני אוהבת להיות איתם ולשתף אותם, ולמרות שיש כמה קבועים [המוסד
] זה כל הזמן משתנה.. יש סביבך מעגל רחב של חברים?: בזמן האחרון הוא הולך וגדל
אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: אני חושבת שאני חברותית. החברים שלך יודעים עליך הכל?: חלקם יודעים עלי הרבה, לא הכל. יודע לשמור סודות?: אני חושבת שכן, למרות שכבר לא מספרים לי כלום. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: אני כבר לא זוכרת
מסתדר עם החברים שלך?: כן
לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: קניון, תל אביב, סרטים, בתי קפה, התנחלות בבית, לשבת בפארק..

המשך... ../images/Emo13.gif

ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן, כל מיני דברים שקשורים לביוץ עם כל מיני אנשים בכיתה, ולכ מיני שיחות כאלה שתמיד יש לי עם אמא.. חיבקת מישהו:. האחרונה זאת אמא. רבת עם חבר: לא
בכית: לא
D: צחקת: כן
גרמת למישהו לצחוק: יכול להיות
קנית משהו? ההורים קנו לי במסעדה.. הסתפרת? לא.. הרגשת טיפש? לא
D: דיברת עם מישהו שאתה אוהב כן
התגעגעת למישהו? כן.. עד כמה אתה בוטח באנשים?: תמיד בטחתי נורא בחברים, אבל אני מעדיפה לבטוח בעצמי כי זה הכי בטוח ולא לסמוך על אחרים בדברים חשובים. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא זכור לי
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: מאז עידן הבלוגים אני לא חושבת שיש כאלה סודות, אולי לבן אדם אחד או שניים.. איך נראית האקס/ית שלך?: לקרוא לזה אקסים? חברים שהיו לי בכיתה ד'-ו' וכולם קופים, חוץ מפלג
אתה חצוף?: קצת
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא כי כרגע כל הצעירים ממני שאני מכירה הם קופיפים. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: אין לי ממש ברירה
היו לך הפרעות אכילה?: הייתי שמנה.. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עכשיו התחלתי לקחת את הזמן
שחית פעם בעירום?: בטח כשהייתי בת שנה.. מתי?: כשהייתי בת שנה?
החבר הכי טוב שלך בתול?: יש לי כמה, ואני חושבת שכולם כן
מה הצבע תחתונים שלך?: כחול עם פרפרים ירוקים וכתומים [זה יפה..] איזה מראה יש לחדר שלך?: צבעוני
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שרשרת, עגילים, צמידים, טבעת, ואין לי כח לפרט. איך אתה מרגיש עכשיו?: טוב!!!! מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: ל"ג בעומר נחשב מסיבה?
היינו רק תשעה.. עם מה אתה ישן?: כוונה לבגדים? ממ.. בוקסר או מכנסיים כאלה של פיג'מה וגופיה או חולצה של השבט או הגדוד, וכאלה מעפנים שאני לא לובשת
האם הפיצו עלייך שמועה?: זה כל כך כיתה ג', אני מרגישה שאנחנו כבר כל כך הרבה יותר בוגרים מזה. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לא מזמן
מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? לא מזמן
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? זה קורה הרבה אבל למדתי להתאפק >< האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? אנשים תמיד אומרים לי את זה, ולא עובר יום בו לפחות אדם אחד אומר "מה?!?! את בכיתה ח'?!?! הייתי בטוח שאת הרבה הרבה יותר גדולה!!!". חוץ מזה, אני מסתדרת הרבה יותר טוב עם אנשים גדולים ממני, או עם אנשים בוגרים בגילי. יש לי המון חברים גדולים ממני. מה צבע העיניים שלכם? כחול, וזה אחד הדברים היחידים שאני אוהבת בי. יש לך אהבה? אהבה? אני אוהבת הרבה דברים. אם לא, היית רוצה? .. ביום כיפור האחרון- איפה היית? נסעתי על אופניים ופתאום אני מרגישה עם זה רע :-\ יש לך בלוג? כן. נישקת מישהו מאותו מין? רק על השפתיים [
שירה] תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: אין לי כח. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? מלאאא חזרות ובילויים. ממש כיף לי! יש לך משקפים/עדשות? לא. מה העיר אותך? הבוקר? אמא.. היית מחוייב למישהו? לא יודעת, זה מסובך >< התעלמת ממישהו בכוונה? אמ.. סיננת מישהו בטלפון? כן, אבל לא מישהו מהחברים שלי, אל תדאגו. ניתקת למישהו בפרצוף? כן
זמנים עברו. החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: יש כמה, כתבתי את זה בשאלון הזה אלף פעם כבר
החברים שהכי מצחיקים אותך: גיא, עמית, עמרי.. ת'אמת, שברגעים של ביחד, כולם מצחיקים אותי כי יש לנו יותר מידי בדיחות אישיות. החבר/ה הכי יפה שלך: אני אתייחס רק לבנות, טוב?
שירה, מור, רוני, עומר.. ותכלס, כולם דיי יפים. [שמתם לב שכל שאלה מסתכמת ב"כולם"?] החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: רוני ומיצ
החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: עמרי אני חושבת, בגלל הקשר החזק.. ומור, כי אנחנו יושבות ומדברות כמה שעות בשבוע בגלל החזרות.. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: כולם
חבר/ה ללימודים: עומר?
החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: עמיצ
כל היום אסמסים! החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: אני שונאת איסיקיו >< חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: פעם זה היה עמיצ
עכשיו כבר בקושי יש לי זמן
חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: עדי!!! חבר/ה זמר/ת קטן/ה: עומר רוני מור ושירה! חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: עמיצ! [מה זה, כל החברים שלי כל כך מוכשרים] חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: לורל
סתם לא. וייס? חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: כל אחד מאיתנו שומע מוזיקה קצת שונה. אבל.. אני חושבת שבבסיס גיא, רוני, עמיצ, שירה, עמרי.. חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: לא רבתי עם אנשים כבר הרבה זמן, אבל אני חושבת שעם כל אחד יש לי איזה ריב ברזומה כי.. אני כזאת. חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: לא יודעת
חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: גיא
אבל זה עבר חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: עמיצ ושירה. החבר/ה הכי קטן/ה שלך: עומר
החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: מיצ ורוני! חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: לא יודעת, פלג? החבר/ה האחרון/נה שהכרת: תומשי, למרות שאנחנו מכירים מכיתה א'
החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: מושלמטאובר! החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: גיא
החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: עמרי בקטנה, אבל הוא לא התכוון. החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: שירה
החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: שוב, עמרי בקטנה
החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: לא זוכרת.. מור? החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: זה קרה?
בטח עמר מהתיאטרון, כל היום היא צובטת, אבל בתחת! החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: לא קרה. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: מושלמטאובר. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: גיא אני חושבת, לא יודעת. החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: לא יודעת, אני חושבת שפלג. פתאום שמתי לב כמה השתנתי בזמן האחרון, אם על כל שאלה שהתשובה שלה היא "פעם הייתי ככה, אבל עכשיו זה השתנה" הייתי מקבלת שקל, הייתי עכשיו קונה את הנעליים שבא לי עליהן
זה טוב או רע? אני יודעת שאף אחד לא באמת קרא כי חפרתי [נורא היה לי חשק], אבל אם כן, אז.. אני אוהבת אתכם!

כןכן D: ../images/Emo24.gif

יש בפורום הזה כל כך הרבה אנשים שאני מכירה דרך מור, זה כבר משהו הזוי >< אה ו.. מ.ת שולט!!!!!

האגוש

New member
כי אין לי משהו יותר טוב לעשות ../images/Emo3.gif

שם: הגר גיל: 17 שעה להתחלת השאלון: 00:00. שעה יפה זמן אפס. תיכון/צבא/יסודי/אחר: סוף תיכון מגמה שנלמדה או נלמדת: עיוני..מרחיבה ספרות ועוד מקצוע לא מזוהה. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא
כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? שאלה מוזרה. מי סופר? החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? איזה לא? מה גורם לכם לאושר? אנשים, מוזיקה אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? כ"כ הרבה מעבר. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: זאת שאלה חופרת..לדעתי בנאדם מסופק, שיש לו הכל מהכל ותמיד, הוא לא בנאדם מאושר באמת, כי הוא לא מעריך את האושר שלו. האושר , שלי לפחות, מורכב מרגעים קטנים וטובים בול כשאני צריכה אותם, זה אושר בשבילי, הרגעים האלה. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? מוזיקה מתנדבים במשהו? מנהלת ב
למה? כי זה מאגניב בעד/נגד: עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18? תלוי מי ומה, מי אני שאקבע לאנשים. הכרויות באינטרנט?
יזיזות? אנערף. קשר פתוח? נראה לי שזה לא עובד. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי מה בא לי באותו רגע. לפעמים כשאין כוח לאף אחד, עדיף לסגור דברים בטלפון. אייפוד/דיסקמן? אייפוד
איפה השאלה פה? עיפרון/עט? עט. לא, עיפרון. עט. נו לא יודעת ;[ שירה/ריקוד? שירה בריאות/עושר? בריאות, מה שווה העושר בלי הבריאות? עושר/אושר? אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב, אני כ"כ אוהבת מכתבים ;[ התנדבות/עבודה לכסף? וואי, עניתי על השאלון הזה פעם..אני בטוחה.. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? לא יודעת..שוב, תלוי השמיים הם הגבול? גם לא. ציור מופשט עושה לכם את זה? ברור מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג! נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תמיד את המילה האחרונה. אבל רק אם אני יודעת שאני צודקת ב100 אחוז, וזה נורא חשוב לי. במקרים אחרים אני מניחה את האגו בצד. מתעסק בספורט כל שהוא? אני רואה סנוקר אם זה נחשב
חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת..חופשי מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אייפוד/מגבר/גיטרה חשמלית/כל דבר שקשור חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? קשה
חברות היא לנצח? תלוי איזה, תלוי מי.. סלחן? מדי רגיש? לפעמים תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אני אוותר, תודה תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? החלום שלי התנפץ
אז לא מדברים על זה. רק מקווים שאני אתקבל. מתי הפעם האחרונה שבכית? היום מי החברים הכי טובים שלך?: אני מתארת לעצמי שהם יודעים. יש סביבך מעגל רחב של חברים?: רוב הזמן. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותית
החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא יודע לשמור סודות?: תלוי איזה
גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: כן מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: בתי קפה/הופעות/סתם להסתובב ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן חיבקת מישהו:. כן רבת עם חבר: לא בכית: כן צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? כן הסתפרת? לא. אתם מזכירים לי! הרגשת טיפש? כ"כ. דיברת עם מישהו שאתה אוהב כן
התגעגעת למישהו? הכי בעולם בערך.

האגוש

New member
המשך..

עד כמה אתה בוטח באנשים?: "אסור לסמוך על אף אחד, חברים חברים ובכל זאת לבד" שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: מממ.. איך נראית האקס/ית שלך?: אתה חצוף?: אם צריך, בוודאי. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: הגיל זה לא המדד העיקרי, כידוע.. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: "אני לא אנורקסיט!!111" כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: מתי שאני מספיקה, אנערף
מי סופר? שחית פעם בעירום?: לא מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: יא וולי מה הצבע תחתונים שלך?: ורוד! איזה מראה יש לחדר שלך?: קטנה כזאת איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: כלום איך אתה מרגיש עכשיו?: רע מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:
אפשר לא לדבר על זה? עם מה אתה ישן?: עם שמיכה וכרית. ולפעמים עם אורי. ותולי. האם הפיצו עלייך שמועה?: כן מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? היום מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? באמת באמת? שלשום האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? לא מה צבע העיניים שלכם? חום בהיר יש לך אהבה? כן, גם על זה לא מדברים. אם לא, היית רוצה? :/ ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? כן נישקת מישהו מאותו מין? לא תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: מממממ..בואו נגיע לזה קודם, אח"כ נחשוב מה יהיה. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? הו. עצבים-בכי-תסכול-מרמור. מספיק? יש לך משקפים/עדשות? לא מה העיר אותך? יקיצה טבעית היום
היית מחוייב למישהו? מה ההגדרה?
התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: נו יש כמה. החברים שהכי מצחיקים אותך: אורעדנחנח החבר/ה הכי יפה שלך: מה אנחנו בכיתה ד'? החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: אוי, יש כ"כ הרבה פרמטרים לכישרון
. החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: אורעד ונייח החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: אורעד-נחנח-רועי [מתגעגעת ילדים :(] חבר/ה ללימודים:
החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: לא יודעת החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: איכ חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: אני מאלה שמתנחלים אצלם
חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: אההה שלי? חבר/ה זמר/ת קטן/ה: מנלה
חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: אהה חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: תומר חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: ממ..לא יודעת. חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: טפו חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: אורעד
חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: שלי
חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: אפשר לא מהמין שלי?
כי נחנח מחבק הכייייייייי כיף
החבר/ה הכי קטן/ה שלך: אההה..חצי פורום
החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: ליאוריייייייייי חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: אז זהו, שלא החבר/ה האחרון/נה שהכרת: עמרי! :] החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: בר :] החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: בר החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: נתחיל? החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: וואו, סרט
זה היה מזמן. זה היה הבועה. זה היה עם אורעד ונחנח. החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: פף, די. החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: שירה החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך:
החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: אוי, לירן
אבל זה היה בעדינות!! החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: לא זוכרת ;[ החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: שירה החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: ענקענקענק? חייב? כי אני לא זוכרת :| סליחה שנחשפתם לשאלון הממורמר שלי :( הודגש באמצעות מדגישומטיק

TauberiT

New member
איזה מראה יש לחדר שלך?: קטנה כזאת

חמודה, אני חושבת שהכוונה היתה מראה בסגול בא'. כאילו, איך החדר שלך נראה.
לא?
אגב, אני מציירת יפה?
כפרעליך, אוהבת אותך

זה אולי הזמן היחיד שהוא רק שלה.

שם: ענבר. גיל: 17. שעה להתחלת השאלון: 03:28. תיכון/צבא/יסודי/אחר: סוף תיכון
מגמה שנלמדה או נלמדת: תקשורת, מחר בע"ה מסיימים איתה!
אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? לא מאמינה שיש בי פוטנציאל. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא יודעת. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? אם כן אז כנראה שהייתה תקלה נוראית בזווית הראייה, או שהם התכוונו לזאת שמאחוריי או משהו
. איזו מוסיקה אתם שומעים? רוק ישראלי בעיקר, אבל בעקרון כל מה שנשמע טוב. מה גורם לכם לאושר? כשאמצא את האושר, אגיד לכם. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? דבר פתאטי. נקודה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: כשלא יהיו דאגות, כשאגשים את עצמי. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? נשמור לעצמי. רק כי זה נשמע כל כך רחוק מהמציאות. מתנדבים במשהו? לא. למה? כי אני ילדה שאין לה כח. בעד/נגד: עישון? למה לא.. סמים? למה לא.. סקס מתחת לגיל ל-18? למה לא.. הכרויות באינטרנט? למה לא.. יזיזות? למה לא.. קשר פתוח? למה לא.. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים אל פנים. אייפוד/דיסקמן? אייפוד, אם היה לי כסף עבורו. עיפרון/עט? עט. שירה/ריקוד? שירה. בריאות/עושר? בריאות. עושר/אושר? אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? עבודה לכסף או התנדבות שבאה ממש מהלב ועם כל הרצון האמיתי שבדבר. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? ללא תנאים. השמיים הם הגבול? תלוי. ציור מופשט עושה לכם את זה? דֶי. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? לא ולא. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? תלוי בויכוח ובאדם שעומד מולי. מתעסק בספורט כל שהוא? לא. חוסך כסף או מבזבז? גם וגם. תלוי במצב. מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אטוס רחוק רחוק לסדר את הראש. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? וואו....נגעתם במקומות שלא כדאי לגעת בהם. אבל כעקרון כן. חברות היא לנצח? אם זה האדם הנכון. סלחן? כן. רגיש? מאד. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? נח"לוואית. מתי הפעם האחרונה שבכית? אתמול. מי החברים הכי טובים שלך?: עמרי ואוחנה. יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן, בעקרון כרגע זה נושא כואב. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: משתדלת להיות חברותית. החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא. יודע לשמור סודות?: כן. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: כן. מסתדר עם החברים שלך?: רוב הזמן. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: זה מאד מגוון, כי אנחנו ילדים שנורא אוהבים לסוע. אז היום אפשר לראות אותנו בבית ומחר בכנרת. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: כן. חיבקת מישהו:. כן. רבת עם חבר: לא. בכית: חושבת שבול לפני 24 שעות. צחקת: כן. מאד. גרמת למישהו לצחוק: נראה לי
. קנית משהו? לא. הסתפרת? לא. הרגשת טיפש? כן. דיברת עם מישהו שאתה אוהב - כן. התגעגעת למישהו? לא. עד כמה אתה בוטח באנשים?: עד גבול מסויים. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן. יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כן. איך נראית האקס/ית שלך?: לא משהו. אתה חצוף?: רוב הזמן לא. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: תלוי בכמה
. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן. היו לך הפרעות אכילה?: האכילה כאן ברוך השם ויותר מזה.. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: פשוט מוציאה את הפלאפון מהכיס ועונה. מעולם לא ספרתי
. שחית פעם בעירום?: לא. מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: הרוב כן. מה הצבע תחתונים שלך?: כרגע אדום. איזה מראה יש לחדר שלך?: משעמם. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: צמידים ושרשרת. איך אתה מרגיש עכשיו?: בסדר. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: לא זוכרת. מזמן. עם מה אתה ישן?: כרית/שתיים, מזגן ושמיכה
האם הפיצו עלייך שמועה?: כן. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? לפני שלושה ימים, זה היה משחרר. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? היום. מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? שלשום. האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? מאמינה שכן. מה צבע העיניים שלכם? חום חרא. יש לך אהבה? לא. אם לא, היית רוצה? יש רגעים שכן ויש רגעים שממש לא. ביום כיפור האחרון- איפה היית? נראה לי באריאל. יש לך בלוג? לא. נישקת מישהו מאותו מין? כן, מתוך חובה..
תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: וואו, אני אהיה בת 32.. אמא'לה. באמת שאין לי מושג. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? שבת נסענו לכנרת, עד ראשון אחה"צ, לעשות את ל"ג בעומר [שהיה ממש מאכזב], היום ישנתי וישנתי, עד שקמתי- כל היום אמרתי שתכף אני אלמד לתקשורת, מה שלא קרה, נסעתי לראש העין לראות חברים וחזרתי לפני חצי שעה בערך
. יש לך משקפים/עדשות? לא. מה העיר אותך? אמא. היית מחוייב למישהו? בתקופה האחרונה לא. התעלמת ממישהו בכוונה? כן. סיננת מישהו בטלפון? כן. ניתקת למישהו בפרצוף? כן. החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: עד לא מזמן זו הייתה זמי. היום קשה לי למצוא תחליף בכזאת מהירות, במיוחד כשהיא עוד ליידי. החברים שהכי מצחיקים אותך: שני, אוחנה, לירון. החבר/ה הכי יפה שלך: לדעתי אלמוג, זמי ועמרי. החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: סירי. החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: עמרי, אלמוג. החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: אוחנה. חבר/ה ללימודים: המממ.. חורי. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: טל. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: אלמוג. חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: האמת שעכשיו זו תקופה שמתנחלים אצלי. עד לא מזמן- ספיר. חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: יפית. חבר/ה זמר/ת קטן/ה: סירי, אוחנה. חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: ציטרין. חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: סירי. חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: אוחנה. ספיר. זמי. עמרי. כמעט כולם בעצם... חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: אלמוג. חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: מממ..לא יודעת. חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: זמי, עמרי. חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: אממ.. קרן טובולינה. החבר/ה הכי קטן/ה שלך: נעמה. החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: סירי. חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: נראה לי ציטרין. החבר/ה האחרון/נה שהכרת: ליאן. החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: אלמוג. החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: אוחנה. החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: עמרי. החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: זמי, ספיר ואוחנה. החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: עמרי. החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: עמרי. החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: גל. החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: לא זוכרת. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: דניאל. החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: ליאן. החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: עמרי.

נראה אם נספיק עוד מעט בי"ס../images/Emo3.gif

שם:ים
תיכון/צבא/יסודי/אחר:חטיבה. מגמה שנלמדה או נלמדת:שנה הבאה- פסיכלוגיה סציולוגיה ואומנות. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם?משתדלת
. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם?כמה שצריך... החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים?כן.[לא שבצדק, אבל...] איזו מוסיקה אתם שומעים?ישראלית
מה גורם לכם לאושר?להיות בקירבה של אנשים שככיף לי איתם, והכלב שלי. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה?מעבר לזה
תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר:
זה קשה מידי על הבוקר
מה תרצו לעשות שתהיו גדולים?צלמת!!! מתנדבים במשהו?לצערי לא. למה?לא יודעת, שאלה טובה
.
בעד/נגד:
עישון?
סמים?
סקס מתחת לגיל ל-18?לא יודעת.. הכרויות באינטרנט?
יזיזות?
קשר פתוח?
על הכל אמרתי לא, אה?
זה או זה:
פלאפון/שיחה פנים מול פנים?פלאפון
. אייפוד/דיסקמן?אייפוד. עיפרון/עט?עט, נגיד ש
. שירה/ריקוד?שירה. בריאות/עושר?בריאות
עושר/אושר?גם וגם
מכתב מהלב/ברכה קנויה?אם היא יפה ומנגנת כזאת אז ברור שקנויה
סתם
התנדבות/עבודה לכסף?גם וגם. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות?הצבת גבולות. השמיים הם הגבול?ככה אומרים
. ציור מופשט עושה לכם את זה?ממש לא. מנהיג או פועל תחת מנהיגות?מנהיג! לידר
. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה?בדר"כ אני אגיד את המילה האחרונה, אלא אם כן זה בן-אםד מבוגר ואז זה פשוט מראה על חוצפה- ואז אני אוריד הילוך. מתעסק בספורט כל שהוא?לא
כרגע. חוסך כסף או מבזבז?חוסכת. מה תעשה בכסף במידה וחסכת?לא יודעת
. חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו?ברור שיש
. חברות היא לנצח?תלוי. סלחן?
רגיש?
תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים:אמ [1] אמ[2] נחמד[3]
. תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית?אמ וואוו אני ךא כ"כ יודעת, אבל באלי צבא
מתי הפעם האחרונה שבכית?לא יודעת, בטח אתמול או משו...[
] מי החברים הכי טובים שלך?:הבנות מהקיבוץ מהשיכבה שלי ויש גם כמה מפה
. יש סביבך מעגל רחב של חברים?:מעגל שמספיק לי. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?:אנטיפט קצת
. החברים שלך יודעים עליך הכל?:
יודע לשמור סודות?:
גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?:
אבל זה נדיר נוו
מסתדר עם החברים שלך?:משתדלת
. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?:לאן שבאלי.
ב24 שעות האחרונות...
היתה לך שיחה רצינית:מאוד
סתם לא. חיבקת מישהו:.יש מצב
רבת עם חבר:
בכית:
כי אני לא אוהבת מבחנים. צחקת:
אהמ אהמ צלילע
. גרמת למישהו לצחוק:נראלי שכן
צלילע
או שלא
. קנית משהו?
הסתפרת?
הרגשת טיפש?
אהמ צלילע
דיברת עם מישהו שאתה אוהב
אהמ צלילע
התגעגעת למישהו?
עד כמה אתה בוטח באנשים?:מספיק. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?:
יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?:נגיד ש...
ו...אני לא שלומי לאופר! איך נראית האקס/ית שלך?:כמו תחת
סתם אין לי. אתה חצוף?:משתדלת שלא. תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?:תלוי
. תצאי עם מישהו מבוגר יותר?:
אבל גם תלוי. היו לך הפרעות אכילה?:אממ כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?:ברגע שאני מגיעה אני עונה
. שחית פעם בעירום?:רק באמבטיה. מתי?:לא ידועת
. החבר הכי טוב שלך בתול?:נראלי
מה הצבע תחתונים שלך?:*בודקת* אדומות עם כוכבים לבנים
ופס צהוב איזה מראה יש לחדר שלך?:ארבע כירות, תקרה, חלונות... איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?:אין
. איך אתה מרגיש עכשיו?:משמשו. סתם לא תכף בי"ס אז
מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?:לא יודעת. עם מה אתה ישן?:כל האלף וחמש דובים שלי. האם הפיצו עלייך שמועה?: יש מצב. מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם?אתמול, בוקר עכשיו, הכל היה אתמול
. מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב?אתמול, אהמ צלילע
אני יאחר לבי"ס בגלל השאלון הזה
מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם?
האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם?מאוד
. מה צבע העיניים שלכם?חום ככה כהה. יש לך אהבה?רק הכלב שלי
אם לא, היית רוצה?
ביום כיפור האחרון- איפה היית?בבית(?) יש לך בלוג?לא, אני לא מסתדרת עם זה
. נישקת מישהו מאותו מין?רק בלחיD: תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום:אני אהיה כמעט בת 30- אז נשואה
צלמת
עם כלב
. איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)?משמשו. יש לך משקפים/עדשות?לא. מה העיר אותך?אמא. היית מחוייב למישהו?ברור, מה זה... התעלמת ממישהו בכוונה?כן. סיננת

יאללה, פנק אותה../images/Emo3.gif

שם: חגית גיל: 17 וחצי שעה להתחלת השאלון: 11:54 תיכון/צבא/יסודי/אחר: סיימתי י'ב כרגע מגמה שנלמדה או נלמדת: צירוף מקצועות אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? מנסה.. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? הרבה החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן איזו מוסיקה אתם שומעים? הכל חוץ מטראנסים ומזרחית
מה גורם לכם לאושר? המחשבה שאני לא לבד אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? מעבר לזה תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: לקום בבוקר ולהרגיש ששווה לך להיות ער כל היום מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? עיתונאית או משו.. :X מתנדבים במשהו? כן למה? מועצת\פרלמנט הנוער העירוני.. נועד לעזור ולהועיל לבני הנוער בעיר.. בעד/נגד: עישון? נגד סמים? נגד סקס מתחת לגיל ל-18? שכל אחד יעשה מה שבראש שלו, מה איכפת לי? הכרויות באינטרנט? בעד יזיזות? נגד קשר פתוח? נגד זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? תלוי עם מי אייפוד/דיסקמן? אייפוד עיפרון/עט? עט שירה/ריקוד? ריקוד בריאות/עושר? בריאות עושר/אושר? עושר מביא אושר ;] מכתב מהלב/ברכה קנויה? מכתב מהלב התנדבות/עבודה לכסף? כסף! אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? תלוי במקרה.. :X השמיים הם הגבול? לא, הגבול נמצא מעבר לשמיים ציור מופשט עושה לכם את זה? שיהיה מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? המילה האחרונה :X מתעסק בספורט כל שהוא? בהליכה מהסלון למטבח ובחזרה, נחשב? חוסך כסף או מבזבז? מנסה לחסוך אבל מבזבזת בלי לשים לב מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אקנה כרטיס להופעה של בריטני בע"ה חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? לא. חברות היא לנצח? לא סלחן? כן רגיש? כן תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: אין מה להגיד תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? לא יודעת, צרכי צבא ושיט.. נראה כבר בקרוב.. מתי הפעם האחרונה שבכית? לא זוכרת מי החברים הכי טובים שלך?: מאור, דניאל, חגית, דנית, מישה יש סביבך מעגל רחב של חברים?: כן, אבל לא כולם קרובים כל כך אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותי החברים שלך יודעים עליך הכל?: לא כולם יודע לשמור סודות?: כן גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: כן מסתדר עם החברים שלך?: כן לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: המממ.. לטייל וכאלה.. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: לא חיבקת מישהו:. לא רבת עם חבר: לפני שבוע.. לא נחשב ביממה האחרונה בכית: לא צחקת: כן גרמת למישהו לצחוק: כן קנית משהו? לא הסתפרת? לא הרגשת טיפש? לא דיברת עם מישהו שאתה אוהב כן התגעגעת למישהו? כן עד כמה אתה בוטח באנשים?: תלוי באנשים שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: כן יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: כבר לא איך נראית האקס/ית שלך?: לא מדברים על זה.. =| אתה חצוף?: מנסה שלא תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: לא תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: כן היו לך הפרעות אכילה?: לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: עונה ישר שחית פעם בעירום?: לא יודעת לשחות
מתי?: החבר הכי טוב שלך בתול?: תשאלו אותו מה הצבע תחתונים שלך?:
איזה מראה יש לחדר שלך?: רגיל..? איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?: שעון, מלא צמידים, טבעת ושרשרת איך אתה מרגיש עכשיו?: סבבה מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?: יום שבת, לא כזו מסיבה עם מה אתה ישן?: פיג'מה? האם הפיצו עלייך שמועה?: לא מתי היתה הפעם האחרונה שצעקתם? אתמול כנראה מתי היתה הפעם שצחקתם מכל הלב? תמיד מתי היתה הפעם האחרונה שמישהו באמת הרגיז אתכם? שבוע שעבר האם אתם חושבים באתם בוגרים יחסית לגילכם? כן מה צבע העיניים שלכם? כחול יש לך אהבה? לא אם לא, היית רוצה? כן ביום כיפור האחרון- איפה היית? בבית יש לך בלוג? כן נישקת מישהו מאותו מין? המממ.. בכיתה ח', חברה שלי דפקה לי נשיקה אבל לא צרפתית תן תיאור אידיאלי לאיך שאתה רוצה לראות את עצמך בעוד 15 שנים מהיום: כוסית, מאושרת ועשירה
איך העברת ככה את הכמה ימים האחרונים(בקצרה)? בכיף יש לך משקפים/עדשות? משקפיים אבל שמה רק כשממש צריך מה העיר אותך? הטלפון היית מחוייב למישהו? לא התעלמת ממישהו בכוונה? כן סיננת מישהו בטלפון? כן ניתקת למישהו בפרצוף? כן החבר/ה הכי קרוב/ה אליך: ידיד.. מאור החברים שהכי מצחיקים אותך: מאור, מישה, יאנה, דניאל, דרור, רויטל החבר/ה הכי יפה שלך: כולם יפים בדרכם החבר/ה הכי מוכשר/ת שלך: גילי החבר/ה שיודע עלייך את רוב הדברים: מאור, רויטל ודניאל החבר/ה שאת/ה הכי אוהב/ת להשתגע איתו/ה: מאור חבר/ה ללימודים: גילי, מאיה החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מתכתב/ת איתו/ה בs.m.s: גלעד וטרודי.. פעם.. החבר/ה שאת/ה הכי הרבה מדבר/ת איתו/ה באייסיקיו: דרור חבר/ה שאת/ה מתנחל/ת אצלה הכי הרבה: גילי חבר/ה שאת/ה מדבר/ת איתו/ה בטלפון הכי הרבה: חגית ומישה חבר/ה זמר/ת קטן/ה: רויטל!
חבר/ה רקדן/ית קטן/ה: הייתי יורדת עכשיו על מישו, אבל נוותר חבר/ה שמנגנ/ת על תופים: אין חבר/ה ששומע/ת את המוזיקה שא/תה בערך שומע/ת: גילי, מאור, רויטל חבר/ה שאף פעם לא רבת איתה: מאיה חבר/ה שאוהב/ת לתפוס פיקוד: יאנה, כנראה חבר/ה שאת/ה רב/ה איתו/ה הכי הרבה פעמים: .... חבר/ה שמחבק/ת הכי כיף מהמין שלך: אין
החבר/ה הכי קטן/ה שלך: יאנה החבר/ה שיודע/ת לצייר הכי יפה: גילי חבר/ה שהכי ההפך שלך אבל אתם/ן עדיין חברים/ות טובים/ות: המממ.. נגיד מאיה החבר/ה האחרון/נה שהכרת: אבישי החבר/ה האחרון/ה שגרם/ה לך לחייך: מאור החבר/ה האחרון/ה שדיברת איתו/ה: מאור החבר/ה האחרון/ה שפגע/ה בך: ...
החבר/ה האחרון/ה שהלך/ה איתך לסרט: גילי החבר/ה האחרון/ה שעיצבן/ה אותך: ....
החבר/ה האחרון/ה שהחמיא/ה לך: דרור החבר/ה האחרון/ה שצבט/ה אותך: מישה החבר/ה האחרון/ה שהעיף/ה לך כאפה: דרור החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך שהוא/היא אוהב/ת אותך: דניאל
החבר/ה האחרון/ה שאמר/ה לך תודה: רויטל החבר/ה האחרון/ה שנתת לו/ה חיבוק ענק ענק ענק מהמין ההופך שלך: מאור

Covers girl

New member
איך בא לי בטוב עכשיו [:

שם: יהלי. גיל: 15 עוד חודש פחות שלושה ימים. D: שעה להתחלת השאלון: 12:25. תיכון/צבא/יסודי/אחר: תיכון שש שנתי [ט']. מגמה שנלמדה או נלמדת: מגמות רק משנה הבאה, לקחתי תיאטרון וספרות [בתקווה לשנות ספרות לביולוגיה\תנ"ך]. אתם מנצלים את הפוטנציאל שבכם? תלוי באיזה תחומים. כמה אנשים החמיאו לכם על דברים שעשיתם? לא יודעת, מה. החמיאו לכם פעם על איך שאתם נראים? כן, אנשים מוזרים. |: איזו מוסיקה אתם שומעים? מוזיקה טובה, שאני אוהבת :] בעיקר רוק, בעיקר ישראלי, אבל הכל מתקבל בברכה, אני פתוחה בנושא הזה גם כששולחים לי מטאל ודברים לא קשורים לחיים. D: מה גורם לכם לאושר? ההפתעות הקטנות שבחיים. אהבה, תגובה כימית או מעבר לזה? ברור שמעבר לזה. תגדירו מזה בשבילכם להיות מאושר: להרגיש טוב עם עצמי, להיות עם אנשים שאני אוהבת, לעשות דברים שאני בוחרת לעשות. מה תרצו לעשות שתהיו גדולים? אימצתי לעצמי תשובה שפעם רועי כתב באחד השאלונים... כשאני אהיה גדולה אני רוצה להיות מאושרת. :) מתנדבים במשהו? חונכות, מש"צים, מועצת תלמידים.
למה? מחוייבות אישית.. וגם כדי לתרום מעצמי. בעד/נגד: עישון? נגד. סמים? נגד. סקס מתחת לגיל ל-18? בטח, מי שנהנה מזה. הכרויות באינטרנט? בעד. יזיזות? מי שאוהב את זה, שיהנה. קשר פתוח? זה תלוי בכל זוג, אני לא הייתי רוצה את זה לעצמי. זה או זה: פלאפון/שיחה פנים מול פנים? שיחה פנים מול פנים. אייפוד/דיסקמן? אייפוד. עיפרון/עט? עט. שירה/ריקוד? שירה. בריאות/עושר? בריאות. עושר/אושר? אושר. מכתב מהלב/ברכה קנויה? טוב שזו לא השאלה הכי ברורה בעולם
מן הסתם מכתב מהלב. התנדבות/עבודה לכסף? הממ... נכון שהתנדבות עושה הכי טוב בלב, אבל אני בעד שאנשים יקבלו כסף על ההשקעה שלהם. אפשר גם סכום מינימלי, משהו סימלי, אבל בעבודה לכסף שני הצדדים מרוויחים. אהבה ללא תנאים/הצבת גבולות? הצבת גבולות. השמיים הם הגבול? כ"כ תלוי באיזה תחום. ציור מופשט עושה לכם את זה? אני לא אוהבת ציורים. מנהיג או פועל תחת מנהיגות? מנהיג. נכנסת לוויכוח, תוריד הילוך או תגיד את המילה האחרונה? בד"כ אני מנסה להגיד את המילה האחרונה, אבל אני יודעת מתי אין טעם להתווכח וצריך להפסיק כי זה לא מוביל לשום מקום. מתעסק בספורט כל שהוא? סוגשל. חוסך כסף או מבזבז? מבזבזת. ]: מה תעשה בכסף במידה וחסכת? אבזבז אותו. P: חבר/ה הכי טוב/ה, יש חיה כזו? בטח. חברות היא לנצח? ממש לא. סלחן? משתדלת להבחין מתי כן צריך ומתי לא. רגיש? בוודאי, כמו כל יצור אנושי. תגדיר את מצבך החברתי ב-3 מילים: כמו שאני רוצה. [: תפקיד שאתה רוצה לעשות בצבא או עשית? האמת, אין לי מושג. יש לי עוד שלוש שנים לחשוב על זה. מתי הפעם האחרונה שבכית? וואו. ממ.. בכיתי באמת? לא זוכרת. ביום שישי האחרון בכיתי מרוב צחוק בקאמל קומדי קלאב, בעיקר בהופעה של רשף לוי. הבן אדם גאון קומי. מי החברים הכי טובים שלך?: מי יותר, מי פחות, העיקר שיש אנשים בשבילי כשאני צריכה אותם. :) יש סביבך מעגל רחב של חברים?: יש כמה מעגלים, אין קשר בין כל החברים שלי, אבל יש כמות מספקת. אתה בן אדם חברותי או אנטיפט?: חברותית!! החברים שלך יודעים עליך הכל?: כל אחד יודע קצת. אי אפשר לדעת על בן אדם הכל. יודע לשמור סודות?: בהחלט. גילית פעם סוד שנשבעת לא לגלות?: לא סודות רציניים, אני לא חסרת טאקט. מסתדר עם החברים שלך?: מן הסתם. לאן אתה יוצא עם החברים בדרך כלל?: תלוי עם מי, בד"כ זה יציאות לבית של מישהו. ב24 שעות האחרונות... היתה לך שיחה רצינית: מה רצינית, ועמוקה, ב7 בבוקר. D: חיבקת מישהו: יאפ. רבת עם חבר: לא. בכית: לא. צחקת: מלאא. גרמת למישהו לצחוק: כן. :) קנית משהו? ארטיק בקיוסק של ביצפר. הסתפרת? את האמת שכן, גזרתי כמה שיערות לפוני. O: הרגשת טיפש? חלקית. דיברת עם מישהו שאתה אוהב? דיברתי רק עם אנשים שאני אוהבת. התגעגעת למישהו? כן. עד כמה אתה בוטח באנשים?: אני לא ממש בוטחת באנשים, אני די חשדנית, ואני ממש פרנואידית, אבל אני לא מחצינה את זה. שיקרת לחברים הכי טובים שלך?: לא, מה הטעם? יש לך סודות שאנשים יתפלאו לגלות?: אני לא יודעת עד כמה אני אדם מפליא, אבל אני מניחה שיש דברים שלא מתאימים לשייך אותם אליי. איך נראית האקס/ית שלך?: בסדר. העיקר האופי. DD: אתה חצוף?: רק למחנכת הכלבה שלי.
תצא עם מישהו/י צעיר/ה יותר?: ניסיתי את זה, לא הלך. P: תצאי עם מישהו מבוגר יותר?: בוודאי. היו לך הפרעות אכילה?: בכתה ו'. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?: כשאני לא צריכה לרוץ לטלפון.. בד"כ שניים או משהו, אלא אם זה מישהו שאני מסננת. שחית פעם בעירום?: חוץ מבאמבטיה? לא. החבר הכי טוב שלך בתול?: ברוך השם. P: מה הצבע תחתונים שלך?: אדום.

למעלה