שאלה לשיפוטכן

beky1

New member
../images/Emo12.gif שאלה לשיפוטכן

הייתי במסיבת יום הולדת עם הבת שעיקרה היתה מגלשת סבון בבית הילד בחצר. יחד איתי ישבה על הספסל שהיה בגינה אמא נוספת. עלי לציין ששתינו לא רזות. באיזה שהוא שלב האם פנתה אלינו בבקשה שאחת מאיתנו תקום מהספסל משום שהספסל אינו יכול"לשאת" את משקל שתינו יחד. אני עברתי לכסא פלסטיק וגם הצהרתי שאין לי בעיה עם זה.ובאמת אין לי , אך מעולם לא פנו אלי בנושא שכזה בגלל איך שאני נראית , זה קצת נראה לי חציית גבול במידה מסויימת. איך הייתן מרגישות בסיטואציה שכזו? נעלבות, מתעלמות ? מה דעתכן על תגובת המארחת ??

שירה1973

New member
חוסר טקט מצוי

לו זאת היתה החצר שלי, לו זה היה הספסל שלי, הייתי מעדיפה להסתכן בספסל שבור מאשר באגו פגוע של אחת מהאורחות שהזמנתי אל ביתי. האישה הציבה בחצר ספסל שיש בו מקום להכיל 2 אנשים, ולפיכך מבחינתי היא מזמינה 2 אנשים למלא אותו. כמה הם שוקלים ביחד - זה פשוט לא עניינה. אם היא לא רוצה לקחת את הסיכון שישבו על הספסל היקר הזה 2 אנשים שסכום המשקלים של שניהם יחד גדול ממה שהספסל יכול לשאת - שלא תציב את הספסל הזה בחוץ או שתכניס אותו פנימה כאשר היא מתכננת אירוע גדול ורב משתתפים... האם להיעלב ? יקירתי, הבחירה האם להיעלב כאן היא שלך בלבד. עצתי האישית - אל תשקיעי זמן בעלבונות במקרה זה (להיעלב דורש אנרגיה...) עדיף שתשקיעי את האנרגיה הזו בדברים נעימים שגורמים לך הנאה. אל תקחי ללב

beky1

New member
תודה על התגובה

אישית לא נפגעתי. אבל הייתי סקרנית לדעת ולקרוא תגובות של אנשים אחרים

הנה הזדמנות לא להפגע

אפשר לבחור איך להתייחס לזה. אם היית רזה לגמרי והיו אומרים ששני מבוגרים כבדים על הספסל הזה. לא היית נעלבת..... אולי זה ספסל עדין. מיועד לילדים. יש לי סיפור טוב על דבר כזה: אישה נסעה באוטו בכביש צר. מולה עצר גבר וצעק לה: פרה! היא נעלבה נורא.... אני פרה?????למה הוא אומר לי ככה..... אחרי רגע היא ראתה פרה עומדת באמצע הכביש......

האמת שההערה נאמרה לא במקום

ולא בצורה יפה, ורוב הסיכויים שלא הייתי רוצה להישאר עוד רגע שם. כל הכבוד על התגובה שלך, שלא הראית שאיכפת לך...

למעלה