פיטמה?!

i4britney

New member
אז ככה...

התמונה הזאת אכן אמיתית גם רואים את השומר ראש של בריטנוש מאחורה! נו אז מה אז רואים לה קצת חלק מהחזה? זה לא אומר שהיא זונת רחוב תאמינו לי שהיא מכבדת את עצמה מאוד מאוד ולא יורדת לרמה נמוכה וחושפת את גופה ומצטלמת בעירום אז היא הייתה במסיבה ובאה אם החולצה הזאת, חוץ מזה לפי דעתי היא נראית שם פשוט מדהים ממש ממש מהממת, מה שגם אם תשימו לב השיער שלה שם בלונדיני מה שאומר שהתמונה הזאת ישנה כי גם ככה השיער שלה שהוא היה בלונדיני היה ארוך יותר לי נראה שהתמונה הזאת מאוד ישנה... אבל לא משנה מי שם על התמונה הזאת בכלל!!! העיקר שבריט ביט שלי חוזרת עוד חודש וחצי!

omerdo

New member
אז ככה...2

התמונה אמיתית זה ברור גם בגלל שרואים את השומר ראש של בריטני מאחורה שקוראים לו ביג ...משהו (אני לא זוכר) וגם בגלל שיש לי סרטון של בריטני לובשת את זה בגרמניה במסיבה (כמו שכבר כתבתי) אבל לא בטוח שהחלק הזה של התמונה אמיתי - יכול להיות שמישהו ערך את זה ככה שזה יראה שקוף (כמו שקיימות הרבה תמונות א-מ-י-ת-י-ו-ת של בריטני שערכו בחזה של החולצה שיראה שקוף. והתמונה לא כל כך ישנה היא מה - 19 לינואר 2003(כמו שגם את זה כבר כתבתי) - לפני 4 חודשים סכהכל. (וגם אני יכול לכתוב מגילות...)

../images/Emo41.gifזו לא הפתעה כזאת../images/Emo70.gif

זו לא הפעם הראשונה שהחזה שלה מציץ לה מהחולצה.. ועוד משהו, World Of Britney הוא לא אתר רשמי של בריטני, אבל הוא אחד מאתרי המעריצים הגדולים

למעלה