זה לא יעזור |פיהוק גדול|
אם מר איקסמיקס הנכבד היה מוציא את כל האנרגיות שיש לו בעשייה במקום בכתיבה, אולי כמה דברים היו יכולים להיראות אחרת במדינה שבה לכל אחד "מגיע" משהו. הכי חכמים העומדים בצד, שלא עושים כלום, על שלל הערותיהם ותלונותיהם. תמיד זו חוכמה לאחר מעשה: "הייתם צריכים לעשות ככה, ולמה לא עשיתם ככה, למה פה ולמה שם". למי שעושה, בניגוד אליך, אין כח ואנרגיה לספוג עוד תלונות. רוצה לשפר את המצב? בוא תעזור! לפי איך שזה נראה, גם אחרי 50+ שעות עבודה שבועיות עדיין יש לך אנרגיה לכתוב תגובות מתלהמות בפורום. ולא, אתה לא מסיק את המסקנה המתבקשת, לפי התגובות שלך. אתה עסוק בלהגן על עצמך במקום להבין את הבעיה. אני לא היחידה פה שאומרת לך "קום ותעשה, או שאל תתלונן". רבים וטובים שותפים לדעתי. תמיד אפשר לומר שבדיעבד, היינו צריכים לגבות תשלום, אך האירוע הזה תמיד היה בחינם, ואם היינו גובים תשלום, אז חכמים כמוך היו מתלוננים... על התשלום. חוץ מזה, חברי מועדון רבים, ואני ביניהם, עובדים לא פחות שעות ממך, ועדיין מוצאים זמן להתנדב ולתרום. אין "לא יכול", יש רק "לא רוצה"! בקיצור, כל קוראיי הבינו כבר את הקטע (חוץ ממך). כדי שייקחו אותך ברצינות, קום ותעשה משהו!!! אחרת, חבל על האנרגיה והזמן. יום טוב (כדי שלא תהיינה לך טענות שאני לא ידידותית)