, לא יכול להיות

איקמיקס אתה פצצת אנרגיה! ../images/Emo59.gif

אין לי כח לקרוא כל כך הרבה בשעה כזאת של הלילה, אז איך לך יש כח לכתוב את כל זה בשעה כזאת של הלילה, ובכלל שמתי לב שאתה נוהג לכתוב הודעות ממש ארוכות! שתהיה בריא!!! כן ירבו!!!

C O L T

New member
לא נורא

היית מעדיף לשלם איזה 50-60 ש"ח, כמו בגני התערוכה, באוטומוטור? כן, מצב בטחוני, כן, פיגועים, ולא 40 ולא 80 ולא 500 שוטרים לא מונעים פיגוע. אני רוצה שוב לציין לטובה את המועדון ואת טוביה שבירך את הבאים בשער וכיוון תנועה בשמש החמה בכבודו ובעצמו, במקום להנות מאיזה צלחת קציצות. צריך יותר ארועים כאלה, מי שפוחד מה"מצב" מוזמן להשאר בבית ולחיות לנצח! אנחנו רוכבי אופנועים או איזה חבורת זקנות? (כאן המקום לציין שהכל נאמר בנימה אופטימית ושובבה, אין לי כח להוסיף אייקונים מתאימים. בהזדמנות זו אני רוצה לבקש סליחה מחבורת הזקנות, זו הייתה סתם דוגמא, לא להעלב ולעזוב את הפורום, בבקשה.) חבורת זקנות, זה מזכיר לי, מי יודע מאיזה סרט באה החתימה שלי?

מילים כדורבנות! ../images/Emo161.gif

נו... ומה זה באמת החתימה שלך??? באמת ניסיתי לפענח אותה...

RGV250cc

New member
מגלדיאטור?

לא יכול להיות שזה כזה קל. אז מאיפה החתימה? נ.ב תענה לי (בבקשה) על השאלה עם הפלסטיק בנושא של אתרים עם פלסטיקה לראנר 2001 50 תודה מקסימוס יוליוס חרטטוס

C O L T

New member
למי שלא יודע מאיפה החתימה

יש לכם חור בהשכלה. רוצו מהר חפשו סרטים של מונטי פייטון. Pilate Oh, yes. Thwow him to the floor please. --------[I won't even bother saying it...] Brian Aaah! Pilate Now, Jewith wapscallion. Brian I'm not Jewish, I'm a Roman! Pilate A Wowman? Brian Nono, Roman. [<WHAP>] Aah! Pilate So, your father was a Wowman. Who was he? Brian He was a centurion in the Jerusalem Garrison sir. Pilate Weally? What was his name? Brian Naughtius Maximus. Cntrian Wohahahaha! Pilate Centuwion, do we have anyone of that name in the gawwison? Cntrian Well no, sir. Pilate Well you sound vewwy sure. Have you checked? Cntrian Well no, sir um... I think it's a joke, sir. Like uh... Sillius Soddus, or... Biggus Dickus sir. Guard1 <snigger> Pilate What's so funny about Biggus Dickus? Cntrian Well it's a joke name, sir. Pilate I have a vewwy gweat fwiend in Wome called Biggus Dickus. Guard1 <Snigger> Pilate Silence! What is all this insolence? You will find yourself in gladiator school vewwy quickly with wotten behaviour like that. Brian Can I go now sir? [<WHAP>] Aaaagh! Pilate Wait till Biggus Dickus hears of this!

Enforce

New member
אולי לגבות 5-10 ש"ח מכל רוכב שמגיע.

לאירועים דומים לסיבסוד האבטחה. בטוח שיסכימו לתרום לא?

ixmix

New member
../images/Emo45.gif רעיון גדול...

תמיכה מס' 1 - לרעיון שהועלה: "הייתי מוכן לשלם דמי כניסה של 20 ש"ח בשמחה, ואני בטוח שכך גם כל אחד מהמבקרים (או כמעט כל אחד). בחישוב זריז - 20 ש"ח + 1500 משלמים = 30000 שקלים - מה שוודאי היה מספיק לכיסוי ההוצאות הנוספות ל 40 שוטרים (נאמר שוטר מרוויח 500 ש"ח למשמרת כזו = 20000 ועוד 10K ספייר)." אני בטוח שכמעט כל המבקרים היו תומכים ברעיון...

Tazz

Active member
../images/Emo45.gif+תוספות../images/Emo70.gif

אולי באמת אפשר להקצין את הרעיון הזה לכל המהות של המועדון, נגיד על כל טיול יקחו 10 שקל על אבטחה את הידיעון יפעילו במתכונת של מנוים בעלות משלוח לאלו שרוצים (כמו בייקס) או איי מצייל בחינם, יוסיפו פרסומות ואולי כתבות ויחלקו במוסכים סוכניות תיווך ואביזרים (מוטומדריך+בייקס) ואת עלות חבר המועדון יקטינו לבאמת סכום סמלי של משהו באיזור ה20-50 שקל לשנה לפי דעתי ככה יהיה אפשר להגדיל משמעותית את מספר החברים במועדון ולהפוך אותו להרבה יותר ידוע ומקובל בנוסף לכך לא יתווצר מצב של חוסר איזון בתקציב המועדון כי אנשים ישלמו על מה שהם מקבלים יש לי עוד רעיונות כאלה אם מישהו רוצה לשמוע...

Xטיל

New member
כמה צריכה לעלות חברות במועדון

תראו מה מקבלים חברים במועדון אופניים תל אביב: 1.אימוני כושר ביום ו' (08:00 בבוקר) וביום ג' (בוקר או אחה"צ, בהתאם לנוחות החברים). 2.מדי חודש, בימי שישי, יערך טיול אופניים לאזורים שונים בארץ שיכלול הדרכה בנושא רכיבה בשטח וכן רקע כללי על אזור הטיול, לרבות התמצאות בשטח, הדרכות ניווט וקריאת מפה (התכנים יועברו ע"פ תוכנית). 3.אחת לחודשיים יערכו אימוני טכניקה בשילוב עם רכיבה אתגרית במסלול טכני. 4.טיולים בני יומיים (שישבת) בעומק השטח בתדירות של פעם בחצי שנה. 5.טיול אופניים בחו"ל – פעם בשנה. 6.יציאה משותפת לתחרויות בקטגוריית הספורט/אקספרט. 7.אופני כביש – קיימת אפשרות לשילוב אימונים ברכיבת כביש בסופ"ש, הפעילות תתבצע ע"פ הדרישה מהמתאמנים ותבחן לאחר תחילת פעילות הקבוצה. 8.תוכנית האימונים היא שנתית ובפיקוח נמרוד דובינסקי, מאמן בכיר ואלוף ישראל לשעבר בכביש והרים (מאמן קבוצת העלית של המועדון). 9.רמת האימונים תותאם לרמה הכללית של הקבוצה ומאפשרת לרוכבים ברמות שונות להתאמן יחד אך להשתפר באופן אינדיווידואלי. חברי הקבוצה ייהנו מהשירותים הבאים: 1.ביגוד קבוצתי. 2.הנחות משמעותיות בחנויות ההסדר (כרטיס הנחות מועדון). 3.הנחיה מקצועית, טכנית, תזונתית. 4.פעילויות משותפות עם יתר קבוצות המועדון: מחנות אימונים, טיולים, הרצאות, העשרה. 5.אפשרות העשרה בתחום התחרותי ובכלל זה גם אימונים עם קבוצת העילית ותוכנית אימונים תחרותית. 6.שירותי משרד: רישום, מעקב ומידע שוטף לרוכבים. 7.כיסוי ביטוחי לאורך כל זמן האימון (מותנה בהרשמה לאיגוד האופניים). 8.רוכבים שיבקשו יוכלו לקבל תוכנית אימון אישית מפורטת בתאום עם המדריך. 9.תינתן אפשרות "להשלים אימון" עם אחת מקבוצות המועדון הפזורות ברחבי הארץ במידה ורוכב פספס אימון. וכמה זה עולה? 190 ש"ח לחודש (לחודש!) 100 השקלים לשנה שעולים חברות במועדון האופנועים היא מגוחכת, עדיף לבטל את התשלום לגמרי או להכפיל אותו פי חמש לפחות. אז ניתן יהיה לקיים יותר פעילות מאשר ידיעון חודשי.

חלודה

New member
זה לא יעזור |פיהוק גדול|

אם מר איקסמיקס הנכבד היה מוציא את כל האנרגיות שיש לו בעשייה במקום בכתיבה, אולי כמה דברים היו יכולים להיראות אחרת במדינה שבה לכל אחד "מגיע" משהו. הכי חכמים העומדים בצד, שלא עושים כלום, על שלל הערותיהם ותלונותיהם. תמיד זו חוכמה לאחר מעשה: "הייתם צריכים לעשות ככה, ולמה לא עשיתם ככה, למה פה ולמה שם". למי שעושה, בניגוד אליך, אין כח ואנרגיה לספוג עוד תלונות. רוצה לשפר את המצב? בוא תעזור! לפי איך שזה נראה, גם אחרי 50+ שעות עבודה שבועיות עדיין יש לך אנרגיה לכתוב תגובות מתלהמות בפורום. ולא, אתה לא מסיק את המסקנה המתבקשת, לפי התגובות שלך. אתה עסוק בלהגן על עצמך במקום להבין את הבעיה. אני לא היחידה פה שאומרת לך "קום ותעשה, או שאל תתלונן". רבים וטובים שותפים לדעתי. תמיד אפשר לומר שבדיעבד, היינו צריכים לגבות תשלום, אך האירוע הזה תמיד היה בחינם, ואם היינו גובים תשלום, אז חכמים כמוך היו מתלוננים... על התשלום. חוץ מזה, חברי מועדון רבים, ואני ביניהם, עובדים לא פחות שעות ממך, ועדיין מוצאים זמן להתנדב ולתרום. אין "לא יכול", יש רק "לא רוצה"! בקיצור, כל קוראיי הבינו כבר את הקטע (חוץ ממך). כדי שייקחו אותך ברצינות, קום ותעשה משהו!!! אחרת, חבל על האנרגיה והזמן. יום טוב (כדי שלא תהיינה לך טענות שאני לא ידידותית)

ixmix

New member
שלום וכל טוב...

1. הודעותי אינן מתלהמות, אל תנסי להגן עליכם בהאשמות שווא. 2. היה זה ברוך, אם איני טועה, שכתב על דפי פורום זה שביקורת על מועדון ופעילותו לגימטימית גם ממי שאינו חבר מועדון - הרי אתם מתיימרים לייצג אותי. 3. למה שאהיה פעיל במועדון החברים הקטן והסגור שלכם? ממילא אתם לא ממש מעונינים בטובתי - זה נקרא שהתייאשתי מכם. חבל. 4. טרם ענית עניינית על הביקורת, במקום זה את מנסה ליצור מצב שבו אני אשם במחדלים שלכם. איני מתכוון להגיב, עד שלא אזכה לתשובה ענינית ולא מטייחת לגבי הנקודות שציינתי בביקורתי. שלום לך.

למעלה