, לא יכול להיות

ixmix

New member
מה לא יכול להיות ??

מופתע? ברוך הבא לעולם המאורגן של מועדון האופנועים... אגב, יש דבר אחד מאורגן להפליא . . . הארגון של ה... ק צ י צ ו ת בבטן...

z is dead

New member
../images/Emo2.gif

"...הרבה אופנוענים הצמאים לאירועים, מלאו את רחבת בית הלוויות..."

חלודה

New member
../images/Emo4.gif לא אהבתי...

הכי חכמים אלו שיושבים בצד, לא עושים כלום ויש להם טענות לכל העולם. איקסמיקס, יש לך מושג באיזו הפקה מדובר? במאמצים הנדרשים כדי להרים אירוע בסדר גודל שכזה? לא, חשבתי שלא. מי שלא עושה, לא טועה. אם אין לך מה לתרום בעניין (אירגון, טלפונים, ושאר פעולות התנדבות) אז שב בשקט ותחסוך מאיתנו את בלבול המוח. דרך אגב, חשבת פעם למה למועדון אין כסף? אולי כי לחכמים כמוך, שכל היום מתלוננים, שואלים "מה המועדון ייתן לי" ומתקמצנים על 90 ש"ח עלובים, אין שכל להבין שכעמותה, אנחנו לא מקבלים תמיכה מאף אחד??? אבל זה יותר מידי. לא נראה לי שאתה תחשוב על זה, רחמנא ליצלן. יש לך דברים יותר חשובים לעשות, כמו לבכות, להתלונן ולז%^ את המוח. לא לילה טוב.

ixmix

New member
לא אהבת, חבל...

החיים קשים, ומותר לך לא לאהוב. אגב, ידוע לי באילו מאמצים מדובר, וזה לא האישו. הענין הוא שכמו פעולות אחרות של מועדון האופנועים, גם כאן יש אלמנט בוטה ומובהק של תרבות הסמוך הישראלית, ותרבות ה"יהיה בסדר". צא וחשוב - מה היה קורה אילו עקב הלחץ היה נהרג מישהו, נדרס ע"י אופנוע וכו', ולדוגמא כל אותם רוכבי דו"גים אימתניים שהסתובבו בין האנשים ללא קסדות, בלי לדפוק חשבון. (כמעט איבדתי אצבעות ברגל, אלמלא זריזותי בהתחמקות). מה היה קורה אילו היה בפארטיה הגדולה איזה פיגוע, שהיה יכול להימנע עקב שמירה ע"י משטרה וסדרנים. מי שמקשקש פה זה אתה, אבל זה לא אישי, אני יודע - פשוט לפעמים כשאתה בת יענה, קשה להוציא את הראש מהחול, ולנסות ולהבין שגם לחוקים במדינה נורמלית (כמו שאנחנו מנסים להיות) יש סיבה, וכי לפחות על חלקם צריך לשמור, אני חושב שאתה יכול להבין את זה. ומה עם תדמית האופנוענות שכל כך "חשובה" לאנשי המועדון? איך עכשיו אנחנו נראים בתקשורת? בשורה התחתונה - איני מזלזל בפעילותם של החברים, אני רק חושב שכשמדובר בלעיסת קציצות הם מצטיינים, אבל בארגון בכלל ובקידום אינטרסים של רוכבי דו"ג, הם חלשים מאד, וחבל. אגב, מותר לי להעביר ביקורת גם אם איני חבר המועדון, יותר מכך - עצם היותי מחוץ למועדון היא אמירה (תזכיר לי, כמה חברים יש שם מתוך 90K רוכבי דו"ג?)...

ixmix

New member
ועוד משהו.

ממש לא אכפת לי על 90 שקל (למרות שאני לא מתבייש לומר שבשבילי זה לא סכום עלוב). הייתי מוכן לשלם דמי כניסה של 20 ש"ח בשמחה, ואני בטוח שכך גם כל אחד מהמבקרים (או כמעט כל אחד). בחישוב זריז - 20 ש"ח + 1500 משלמים = 30000 שקלים - מה שוודאי היה מספיק לכיסוי ההוצאות הנוספות ל 40 שוטרים (נאמר שוטר מרוויח 500 ש"ח למשמרת כזו = 20000 ועוד 10K ספייר). אבל לא... למה שהמועדון יחשבו על זה? באמת למה? ביקשו אישור מהמשטרה, לא קיבלו - על הזXן שלהם החוק. האמת שאם הייתי יודע שלא תואם עם המשטרה, לא הייתי בא - וזו אמירה שאני מוכן לעמוד מאחוריה בכל עת (אפילו הפגנה יש לתאם). אני לא מתלונן כל היום, וחבל לי שזה הרושם שקיבלת - במשך כמעט שנתיים בפורום מעולם לא התלוננתי, זו לי נתלונה הראשונה - ואם הבאתם אדם כמוני להתלונן, ויעידו על כך מכרי, כנראה אתם ממש מפשלים ובגדול. ושוב, לשם הדגשה - אני חושב שהמועדון אינו מייצג את רוכבי הדו"גים בישראל, ועל כך כל הרצון הטוב והעבודה הקשה לא יכסו. יותר מכך - לאט לאט אני מתחיל לחשוב שחברי המועדון לא ממש מעונינים בייצוג כולל של בעלי דו"ג, אלא מתמקדים בפלח קטן מאד מהאוכלוסיה. במקום לכעוס על הביקורת שאני מעביר, נסה לשקול ולחשוב האם אינה מוצדקת - האם לא עדיף היה לקחת 15-20 ש"ח כניסה, ולא להתבזות אל מול הציבור בחקירות משטרתיות עקב הפרת החוק, ובנוסף לא לבזות אנשים שבאו מכל הארץ (אני למשל הגעתי עם חבר מירושלים) בפינויים ע"י ניידת מהמקום. ודבר אחרון - ה"לא בחברות" בהודעתך מיותר להפליא.

גיאג

New member
חלודה , אין לי מושג מי אתה ומה אתה

מה הקשר שלך למועדון וכו' , אך הסגנון שלך תואם את סגנונו של " זהר זהר " שטען נגד " מוטי פלדמן " מתנדב "שסגר " לכם את האירוע . אז בוא אני אסביר לך משהו מאוד פשוט : במדינת ישראל קיימות הנחיות מאוד ברורות לגבי כינוסים / הפגנות / פעילות רבות משתתפים , תתפלא אבן הן רלוונטיות אפילו לגבי מועדון האופנועים הישראלי , אז תחסוך מכולנו את " בלבול המח " בצע בדק בית כפי שציינתי בפני " זהר זהר " צא ולמד . כל קשר בין דבריך כאן לגבי המועדון אינם רלוונטים כלל ומחדל שהיה מצד המארגנים , מחדל זה אינו קשור לכסף כלשהו אלא אך ורק לתיאומים נדרשים עם הרשויות . אוסיף ואומר שהאירוע הנ"ל נדחה במשך חודשים , היה למארגנים מספיק זמן להתארגן ולתאם , לא עשו ??? בעיה שלהם ואחריותם בלבד !!!!!

גיאג

New member
לאחר קריאת כרטיסך הבנתי שמדובר

בבחורה , אז קבלי התנצלות על התייחסותי אלי כאל בחור , מהות הדברים נותרת כמות שהיא .

Vקינג

New member
לא יכול להיות....

שאדם עם כרטיס אישי כמו שלך מגיב בצורה כל כך פסקנית וסטריאוטיפית.

ixmix

New member
לא פסקנית ולא סטריאוטיפית.

דעתי גובשה לאור מעקב מרחוק אחרי פעילויות המועדון במשך שנתיים. לצערי המועדון מצליח שוב ושוב להרחיק ממנו רוכבי דו"ג במקום לקרבם - ואני מתכוון לכך כשאני אומר לצערי. השרשור אינו על דעתי הפסקנית או סטריאוטיפית, ואל תיקחו אותו לשם. אני לא הבעיה פה - הבעיה פה היא שמועדון ביקש אישור משטרתי, נענה כי צריך 40 שוטרים, והחליט לצפצף על החוק ובכל זאת לקיים את האירוע. כבר היו אסונות, תקלות ותאונות באירועי מועדון שנבעו מארגון לקוי, מה היה אילו כאן היה אסון כזה? האם גם אז הייתם תומכים בעבריינות? (כן, כן רבותי זו עבריינות לשמה).

Vקינג

New member
מעקב שמעקב.....

לא קל להודות בטעות....או בניסוח לא מוצלח. א.אינך יודע את כל פרטי האירגון של הארוע ב.אינך יודע לגבי מערכת קבלת ההחלטות לקראת הארוע. ג.הסקת מסקנות נמהרות בעקבות קריאת כתבה ללא אימות פרטים אצל טוביה ד.איננו תומכים בעברינות, אך גם לא בהתנשאות ולשון הרע. אינני נציג המועדון, התגובה היא עניינית להודעתך.

בימר

New member
תגיד, איקסמיקס

חשבת לעשות פעם משהו עם האנרגיות האלה, העצורות בך? או שבאמת הכל מסתכם בלעמוד מהצד?

ixmix

New member
שוב, האם השרשור הוא בנושא Xמיקס?

או בנושא הפאדיחה שנעשתה? . . . נא לא להסיט את השרשור לכיוון האנרגיות העצורות בXמיקס, אלא לבחון את התקלה.

בימר

New member
אל תחליט על מה השרשור

הוא הולך לאן שהוא רוצה, וכמובן שאתה יכול שלא להמשיך לכיוונים בהם אינך מעוניין. ויובהר - הנושא אינו אתה, אבל אני חוזר על שאלתי. אתה רק בעניין של הצעות או גם של פעולה? אנא, התייחס עניינית לשאלה. שים לב. שו אינה שאלה מכשילה ואין תשובה לא נכונה. כל תשובה תתקבל בברכה. זה רק לשם קבלת אינפורמציה נקודתית ממך.

ixmix

New member
פעולה.

אני עובד כ +-50 שעות בשבוע. עם זאת, בקיץ יש לי שלושה שבועות של חופש. אוכל לתרום ואשמח לתרום את חופשתי השנתית ואת סופי השבוע שלי (פעם בשבועיים) והחופשות המועטות במהלך השנה. אם זה משהו אמיתי וקונקרטי, תוכל תמיד לפנות במסר אישי ותגלה דלת פתוחה.

ixmix

New member
ואם כבר...

המועדון החליט על שיתוף פעולה עם מוטו, ואף פרסם זאת בפרוטוקולים הרשמיים. המדווח על האירוע הוא מוטו. הם רושמים כי בשיחה עם טוביה, נמסר כי "המשטרה מציבה בפנינו דרישה לא הגיונית – מימון כ- 40 שוטרים שיאבטחו את האירוע, וכמובן שלמועדון האופנועים אין את המימון הדרוש". אין מימון - אין אירוע. כך בכדורגל, כך בהופעת רוק וכך בכל דבר. מה לעשות? יש 2 אפשרויות - הראשונה היא שאלו העובדות מפיו של טוביה, השניה היא ששיתוף הפעולה עם מוטו לא עובד או נגמר ברגע זה (ימים יגידו אם מדובר בניהול לקוי של אירוע מול המשטרה, או בניהול לקוי של שיתוף פעולה עם מוטו - כך או כך ניהול לקוי).

Vקינג

New member
עובדות...

א.לא תהיה זו הפעם הראשונה ש"מוטו" מפרסמים ידיעה לא בדוקה(ראה פרסום אודות אישור הנסיעה על השוליים) ב.בהזדמנות הראשונה אבדוק עם טוביה את הפרטים ואת העלויות.(לא נראה לי ש"המספרים" שלך בדוקים) ג. למיטב הבנתי היו עוד דרישות שהיה בלתי אפשרי לעמוד בהם כדי לקיים אירוע "חינם" או קרוב ל"חינם", מעבר למימון השוטרים. אבל שוב, זה ויכוח ענייני. מה שלא ענייני ולא לעניין זה התגובה המקורית שלך. בלשונה ובנימתה.

ixmix

New member
ועוד מספר הערות...

אם כבר הדלקתם אותי על הנושא, יש לי מספר הערות נוספות לסדר, בקשר למועדון האופנועים הישראלי. 1. בתאריך 23.10.02 מונה לתפקיד הדובר מר איילון. לאחר 4 חודשים בערך הגיש התפטרות, בעברית - התפוטר, עקב חילוקי דיעות עם היו"ר. מה קרה שם? למען שקיפות מנהל תקין אשמח לדעת מה הסיפור. 2. מעולם לא פורסם מה נסגר בנושא זהר גרינברג, או שאני פספסתי. מה קרה שם בסוף? האם היתה סגירת חשבונות? 3. 11.11.02 פורסם כי בקרוב יפתחו פורום באתר המועדון. עכשיו לא שאני אעבור לשם, אבל מועדון כה מפואר לא מצליח להרים פורום? 4. 11.11.02 ויטקובסקי אמר בישיבה כי נדרוש דו"ח אירוע לגבי התאונה של נעים ז"ל ושוטרת (מקרה הדיקט) - האם יש מעקב, פרסום? איני מעודכן. 5. תחילת דצמבר - טיול המועדון נופל עקב שינוי מסלול מההכנה. מקצועי ביותר? לא ממש! ומעיד על תרבות ה"יהיה בסדר" עליה דיברתי. 6. טיול אחרון - שמעתי כי נצפו לא מעט רוכבים רוכבים באופן לא מסודר, בפראות. האם רוכבים אלה מטופלים בדרך כלשהיא (שיחה, הסבר, משהו?) או שמא אדם השומר על עורו ירחק מטיולי המועדון, כפי שניסח חברי. ציטוטים בקשר למועדון, מפורום זה: א. "ההתנהגות של הרבה רוכבים במועדון לא ממש משרה בטחון ושלווה" ב. "ובכלל, טיול 'רגועים'....כולם שם קריזיונרים, דוחפים ל 200 קמש" ג. "אני לא אמרתי שהמועדון לא עושה כלום...לדעתי הוא עושה המון, פשוט באפיקים הלא נכונים" ד. "תמונה אופיינית לטיולי המועדון...GPZ על הגדר... ה. "מעניין איך זה קרה,מתערובת של בירה וקציצות או שהרוכב הומם למראה אופנועניות יפהפיות..." ו. "לא יתכן שיהיו כל כך הרבה אנשים שאכפת להם וכלום לא יקרה. משהו כאן מאוד לקוי, לדעתי זה פשוט הפער ההסטרי שנוצר בין הנהגת המועדון המיושנת והשיגרתית...לאוהבי אופנועים שפשוט מאסו בזה." יש עוד דוגמאות - האם חשבתם שם, במועדון, איך זה שאתם מוציאים נגדכם כל כך הרבה רוכבי דו"ג, חלק חברים בעבר במועדון, או שמא אתם עסוקים בהתקפות נגד על מבקריכם מכדי להביט במראה?

למעלה