לא אהבת, חבל...
החיים קשים, ומותר לך לא לאהוב. אגב, ידוע לי באילו מאמצים מדובר, וזה לא האישו. הענין הוא שכמו פעולות אחרות של מועדון האופנועים, גם כאן יש אלמנט בוטה ומובהק של תרבות הסמוך הישראלית, ותרבות ה"יהיה בסדר". צא וחשוב - מה היה קורה אילו עקב הלחץ היה נהרג מישהו, נדרס ע"י אופנוע וכו', ולדוגמא כל אותם רוכבי דו"גים אימתניים שהסתובבו בין האנשים ללא קסדות, בלי לדפוק חשבון. (כמעט איבדתי אצבעות ברגל, אלמלא זריזותי בהתחמקות). מה היה קורה אילו היה בפארטיה הגדולה איזה פיגוע, שהיה יכול להימנע עקב שמירה ע"י משטרה וסדרנים. מי שמקשקש פה זה אתה, אבל זה לא אישי, אני יודע - פשוט לפעמים כשאתה בת יענה, קשה להוציא את הראש מהחול, ולנסות ולהבין שגם לחוקים במדינה נורמלית (כמו שאנחנו מנסים להיות) יש סיבה, וכי לפחות על חלקם צריך לשמור, אני חושב שאתה יכול להבין את זה. ומה עם תדמית האופנוענות שכל כך "חשובה" לאנשי המועדון? איך עכשיו אנחנו נראים בתקשורת? בשורה התחתונה - איני מזלזל בפעילותם של החברים, אני רק חושב שכשמדובר בלעיסת קציצות הם מצטיינים, אבל בארגון בכלל ובקידום אינטרסים של רוכבי דו"ג, הם חלשים מאד, וחבל. אגב, מותר לי להעביר ביקורת גם אם איני חבר המועדון, יותר מכך - עצם היותי מחוץ למועדון היא אמירה (תזכיר לי, כמה חברים יש שם מתוך 90K רוכבי דו"ג?)...