האקרים?

Elizab3th

New member
../images/Emo12.gif האקרים?

מה זה הבלאגן הזה?, תראו איפה המסכות, איפה שאף פעם הן לא אמורות להיות, איפה שאפשר לנוח. גם אתמול כשנכנסתי למסך הזה, לא היו מסכות בכלל בכל המסך, אלא רק על המנוף, וכמויות אדירות. זה עבודה של האקרים?

Elizab3th

New member
יש כנראה איזושהי פירצה בהגנה..

אחרת אין הסבר, מאז ה-SC האחרון, המשחק מלא האקרים.

sapir aloud555

New member
יאפ.

מוזר שהם חזרו כ"כ מהר ובכמויות. אתמול נכנסתי למשחק וראיתי כמה שחקנים מעופפים.

One Minute

New member
חחחחח המעופפים הם לא המעיקים. הם המינימום

האקרים שעושים ואק למפלצות הם הכי מעיקים, במיוחד שאתה הולך להתאמן במפלצת לרמה גבוהה יחסית אליך, 83, ומתחילים לעשות לך וואק שכל אחת מורידה 1000, אתה מהר מאוד מת._. עשו לי ואק על פייק פאפאלוטס =[

XxTherionxX

New member
הם חזרו ובגדול..

יש עכשיו האקים שיקח הרבה זמן להעיף אותם מהמשחק ולתפוס אותם.. זה כמעט בלתי אפשרי..

TblaGbla

New member
נכון אבל יש דרך לתפוס אותם

האק החדש הוא אק שמחליף צ'נל כל פעם שמישהו נכנס לצ'נל שלהם אוטומטית. אם תנסו לרדוף אחריהם זה לא יפעל, לפני שאתם נכנסים לצ'נל הם כבר בורחים אז אי אפשר לרדוף אחריהם. אבל אם אתם רואים מישהו שמופיע באותה נקודה במשך כמה פעמים רצוף ונעלם ישר תנסו לתפוס את השם שלו ולדווח. אם אתם כמה אנשים ויש לכם מוטיווציה אפשר שכל אחד יתפוס צ'נל ואחד ועבור צ'נל צ'נל עד שאחד האנשים תופס אותו וכולם מלשינים עליו.

אתמול עשיתי 30% עם האקר

הוא היה רמה 19 ומשך מיפלצות ואני הרגתי...... (עם פארטי!!!!!) ואז בא אלישר(מזויף) הוא משך אותו ומת..... מזה קורע אחר כך הלכנו שוב והוא אמר שבוא צריך ללכת כי הקרובים שלו באו ואז דיווחתי עליו :) אני נצלן מה לעשות.... אבל אני לא מפר את החוק D:

שירלי317

New member
וואיי

בדיוק אתמול הייתי בביוב, איפה שהליגטורים.. ופתאום משהו ירה עלי, לא ברור מה.. אשכרה הוריד לי HP והכל... זה היה ממש מוזר.. והייתה איזו פינה שהיה בה מישהו והיו שם מלא מלא מפלצות בבת אחת... זה היה ממש ביזארי. בוף, אני ברמה 34 ונמאס לי. התייאשתי לגמרי.

נושיfay

New member
../images/Emo48.gif../images/Emo210.gif../images/Emo187.gifזה נוראי!!!!

שונאת האקרים..=\ נראה לי שאני אעשה איוונט בגילדה ונצא ליום צייד ההאקרים..XDXDXDXD ואני אבטיח פרסים על זה..:p בעע פוי האקרים..=[

miss_t

New member
ארג הם חזרו../images/Emo191.gif

מעצבן מתסכל ומציק. תעשו ריפורט כמה שאפשר!!!

Elizab3th

New member
ליאת, זה מאד קשה, מקודם אחד עף לי

מול העיניים, לא הספקתי לשים את האצבע על PRINT SCREEN אפילו, פשוט התפוגג.

miss_t

New member
אפשר לצלם מסך עם Scroll lock

התמונות הולכות לתיקייה בPROGRAM FILES של נקסון

Elizab3th

New member
ניסיתי כמה פעמים לצלם מסך עם הScroll lock

ולא נשמרה אף תמונה, רק עם ה-Print screen אני יכולה לשמור תמונה, אך לשם כך אני צריכה לצאת מהמשחק ולשמור אותה בצייר ואז בתיקיית המשחק.

למעלה