אני תוהה....

אה...... שכחתי ../images/Emo9.gif

ועדת חסידים קהי מחשבה שיאמינו לדבריי וישרתו אותי. (בנוסף להיותי הדוניסט אני גם רוחני)

קמהדנו

New member
../images/Emo66.gif

אם תרצה - אין זו אגדה תעשה סימולציה וקצת דמיון מודרך, תוך שנה-שנתיים טופ אתה שם

לא יודע לגבי גורו

אבל כישרון כתיבה סאטירית יש גם יש תמיד תוכל להיות היורש של אפריים סידון צחקתי כל הדרך מההודעה שלך עד להזעקת הטרול של בארס חן חן ויום מבורך

קמהדנו

New member
על סמך

ההודעה הזאת שלך, אין סיכוי
סליחה על המשפט הלא פוליטיקלי קורקט, אבל אמר ירמיהו "היהפוך כושי עורו ונמר חברבורותיו?"
או היכתתו חרבותיהם לאתים? (נכון לכל מיינד או עם לוחמני) או מתי העץ השנטידוואי יפסיק להתייחס לכל הנביחות של הכלבים שם למטה ויתמקד 100% בהכנה לקראת הפריחה הגדולה?
יש איזה שיח, אולי מדברי, אבל פשוט אני רואה אותו הרבה בסביבה כי הוא הצליח במשימת חייו להתרבות, ויש מאחוריו סיפור מעניין על פריחה ומוות. היום אלך לצלם אותו

קמהדנו

New member
שמו בישראל

אגאבה הזן הספציפי הוא אגאבה אמריקנית בוריאציה מקסיקנית *או-לה* בתמונה הראשונה תמצא את הצמח בשלב הראשון. בשנייה את הצמח בשלב הפריחה אחרי הפריחה היחידה הוא קמל ומת, וצאצאיו ממלאים את הארץ

אינקה

New member
לדעתי אין לך סיכוי

לדעתי העניין הוא שאתה פוחד פחד מוות לקחת אחריות, בכלל זה כמובן אחריות על תוצאות ממעורבות ישירה בחיי אחרים המקשיבים לדבריך.

אין לך גישה חיובית

בלקיחת אחריות על תוצאות ממעורבות ישירה בחיי אחרים המקשיבים לדבריי אתה בטח מתכוון למכירת לוקשים והריסת חייהם? באמת שאשתדל.....

נהראש

New member
כשתחדל...

שלום, כשתחדל להיות נפרד מטיוהר ומשי טובלי תוכל ללמד אחרים... בהצלחה.

אחדות

כשאצבוט את שי טובלי ואתה תזעק מכאב, כשאצרח באוזניו של טיוהר ואתה תאטום את אוזניך שלך- אז חזור אליי ונדבר על אחדות.

אינקה

New member
התאזר נא בסבלנות

הקשר בין פעולה לבין גלי התוצאה לא חייב להכנס למסגרות תגובה פשטניות ומיידיות. אם תצבוט את טובלי כולנו נרגיש, ואם תצעק על טיוהר כולנו נשמע. בין אם זה בגלל שאתה עושה את זה כאן או בשל העובדה שאתה עצמך משתנה יחד ועם כל פעולה, ומקרין זאת חזרה אלינו.

למעלה