אני תוהה....

../images/Emo12.gif אני תוהה....

אני תוהה איך בכל שנותיי בעבודה הרוחנית לא הפכתי למורה או גורו בעצמי. האם זה בגלל שאיני יפה וכאריזמתי כטיוהר? או שמא נעדר אני את הופעתו הנקיה והאצילית של שי טובלי? או שמא איכשהו הייתי צריך להשתייך לאושו עצמו, מורה רב מוניטין וחסידים? או אולי משום חוסר כשרוני למסור ידע עתיק בעטיפה חדשה, למזג ולהטליא מסורות שונות, להוסיף קורט של פסאודו-מדע ומדע ולתבל את הכל בסיפורים ומשלים שובי אוזן ולב? או אולי אם הייתי מספר למאזיני הצמאים שיכולים הם לחוות חוויות רוחניות עזות ולראות תובנות מדהימות מבלי שיצטרכו לתת את "שני המטבעות" שלהם, הייתי מוצא את עצמי מוקף בעדת מעריצים וחי במקומות אקזוטים כגון אי ביוון או ביער טרופי כלשהו? האם משום דבקותי בעובדות, פרשנויותיי היבשושיות והתעקשותי על כנות בסיסית מונעות ממני את כל עינוגי הסטטוס של מעמד רוחני, ביניהם חיסול של קשיי פרנסה, חימום האגו, מגורים אקזוטיים וחיי מין מגוונים? אני מוכן לשנות דברים. אני מוכן לערבב עצמי בפרשיות מסעירות, למסור חלקי אמיתות מוטלאות במידע שגוי, ללמוד את אומנות הסיפור, ללבוש גלימות, לחייך חיוך רגוע ולדבר בטון נמוך, לשים ג'ל בשיער או לחילופין לגדל אותו, לחבוש טורבנים, לתבל את דבריי באימרות זן מתחכמות, לאכול את ג'אלאל א'דין רומי, לנגוס מעט בקרישנמורטי, לירוק את ר' נחמן מברסלב ולהפריש את הכל כהתורה החדשה של יהודו-סופיבודהיזורבה. מה אתם אומרים? יש לי עדיין סיכוי לתקן טעות זו? אם אעשה כל זאת, האם אקבל מעמד שווה לזה של שי טובלי ולהפוך בעצמי לאיזה בודהה מפלנטה רחוקה, או אוכל לפחות לקבל קידום למעמדם של טיוהר ואנדרו כהן?

Mist2

New member
לא אין סיכוי

אולי תנסה משהו שנקרא הערה, אני לא בטוח שזה מה שיעזור לך להיות גורו, אבל אני בטוח שזה יוריד את הציניות שלך...

בארס

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifאזהרת טרול../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

Mist2

New member
בארס? הכל בסדר?

זה מין שעון מעורר? שעוזר לך לזכור את עצמך?

בארס

New member
אצלי כן

פשוט שאנטי נמצא בסרט רע, אולי הדרך שלו לבקש עזרה היא למרוח את עצמו על כל האתר בנסיונות נואשים למשוך תשומת לב אבל אני לא חושב שהדרך הזו תוביל אותו לאיזה מקום מועיל ורצוי לדעתי שמחד נפסיק להאכיל אותו כאן ומאידך...שהוא ילך לחפש עזרה באמת.

מקורביו של שנטידווה

מוסרים שמצבו דווקא טוב מאוד. הסרט עליו הוא עובד הוא ה feature הראשון שלו (מעולה דרך אגב ומומלץ מאוד), וההודעה שפתחה את השרשור היא ה trailer ששוחרר לציבור.

בארס

New member
כן כן

שמתי לב איך בסוף הטוקבק של המאמר של פרסיקו משתרברב לו איזה שנטידווה אחד ומצרצר "גם אני, גם אני...בדיוק... אני" ושם לינק ישר להודעת ה"תסתכלו עלי ולמה לא אני" הכביכול ביקורתית שלו. מזלך ומזל כבודך הוירטואלי שהלינק ששמת שם לא ממש עובד. אני חוזר ומספר לך, שהאגו שלך בהתקפת אמוק. ועל מקורביך נאמר..."רק שמור אותו ממקורביו...". הנה, יש לך שיר נושא לפיצ'ר שלך.

קמהדנו

New member
גם הלינק השני

לא עובד, יש בעית גישה לאתר כנראה אני לא מהמעגל הפנימי של הכת של שנטי

נכון, הלינקים לא עובדים

בגלל טעות שלי. תגיד לי איזה מהם תרצה לפתוח ואשלח אותו אליך. המעגל הפנימי מקבל אותך לשורותיו בברכה

מעניין איך

מכניקת ה"לא-נשאר-חייב" אצלך אף פעם לא מאכזבת. שנטידווה נהנה להקפיץ את בארס העארס

בארס

New member
רק למקרה

...שלמישהו היה ספק בטרוליות שלך! כל תקופה בפורום הזה והטרול שלה, שדואג לסובב את הפורום סביב אישיותו ה"נזקקת"... איך אומרים?...עברנו את פרעה.

או אולי אקודם

למעמד חסר הברק אך המועיל כל כך של אזעקה-נגד-טרולים כדוגמת בארס?

קמהדנו

New member
האזעקה של בארס

מאוד רגישה זה כמו שהולכים ליד אופנוע שחונה על המדרכה, ומספיק שנתקלים בו קלות כי אין מספיק מקום לעבור, וישר מתחילים הצפצופים הנוראים, כאילו מי יודע מה קרה...

אז אם לא למעמדו

של בארס, אולי אשתדרג למעמד צדפה מייצרת פנינים כג'ונגלר?

קמהדנו

New member
../images/Emo6.gif

יפה, יפה הצעה שלי, הישאר בדיוק היכן שאתה, בצד של ה"רעים" וה"לא מבינים", או ה"חזירים", וקבל את משימתך הלא פשוטה באהבה אתה מכיר את זה שעומדים בתור, ואתה אחרון, ואז פתאום התור הופך כיוון? וכל החכמולוגים לפניך ברשימה מגלים את פרצופם האמיתי? הכל יכול לקרות, אבל רק אם פתוחים לגמרי להכל. שחרר, אחי...

במחשבה שניה

שלישית ורביעית..... לא איכפת לי להישאר איפה שאני. אבל אני רוצה שה benefits שלי ישתוו לאלה שאל מעמדם איני יכול להגיע- כלומר מגורים במקום אקזוטי, פרנסה מובטחת ובחורות לרוב

למעלה