אני מבולבלת!!!

מימיל

New member
../images/Emo12.gif אני מבולבלת!!!

צפיתי עכשיו זמן רב בארכיון הפורום ואני לא מבינה מה קורה מי המנהלים של הפורום מי היו המנהלים של הפורום? ליה מעיין נפיטיס הנווד צילה שיר אל לסטט ? ? ? וכל אלו??? מישהו מכון להסביר לי מה קרה בהטוריה של הפורום הזה??? ומי המנהל המקוריוהראשון של הפורום? מימיל!

כרמית.

New member
הראשונה היתה צילה

לפני המון זמן. החליפה אותה נפתיס. אחר כך בא הנווד ועמו שלל עוזרים. אחד מהם, לסטט הצטרף רשמית.

צילה הייתה הראשונה

ואחריה נפטיס. אחרי נפטיס אני התחלתי לנהל את הפורום, כאשר סייעו לי במלאכתי מעיין ולסטט. כיום לסטט ואני שותפים שווים בכל הנוגע לניהול הפורום.

כמה שנים הפורום פועל?

אני בפורום כבר שנתיים שלוש...אז זה הפורום אמור לפעול מעל ל-5 שנים....(?)

L e s t a t

New member
טל, אתה בפורום כמעט שנה בלבד

אני יודע כי הצטרפת כמה חודשים אחריי
אבל אני לא מאשים אותך, זה באמת נראה כמו איזה שלוש שנים
לפי מה שאני זוכר הפורום הזה פעל עוד לפני 01´, אבל אני לא יודע מתי בדיוק הוא התחיל לעבוד..

dopey_wizard

New member
שנתיים שלוש?????

הפורום פועל בערך שנתיים וחצי מקסימום.... אם אני פה כשנה וחצי (פלוס מינוס)... והצטרפתי דיי מזמן...

L e s t a t

New member
אתם יודעים שאפשר פשוט

להיכנס לארכיון הפורום ולדף הראשון ולהביט על התאריך?

לא יודע! חחחח

אם זכרוני לא מטעה אותי אז אני הייתי פה לפניך לך? (למרות שנראה לי שלא:) ו....טוב! אז אני פה שנה וחצי...

dopey_wizard

New member
אני הגעתי לפה בערך

בדף מספר 25, או משהו כזה.... אבל אז אחרי שקראתי הודעות מפגרות כמו "מאגיה אדומה" "כישופים חוזרים פי 3 בלה בלה" וחשבתי שהפורום סתם פורום דפוק, אז סתם כתבתי פה שטויות כמו "אסור אסור אסור!!!!!!!! לעשות מאגיה שחורה" וכול מיני שטויות... וברצינות דיברתי רק אם 2-3 אנשים... אני זוכר מתוכם רק את נפטיס... שעד לא מזמן ניתקתי איתה קשר... (פאק אי סי קיו!) וככה התחלתי להיות פה רציני... נראה לי 2-3 חודשים לפני שטל הגיע... זה היה באחרי החופש הגדול הקודם.. זאת אומרת שבין סוף השנה ההיא לבין תחלית שנה שעברה טל הגיע... בקיצור... אני דיי וותיק פה... רק שאני לפעמיפ עושה הפסקות... לא הייתי פה כבר חודשיים או יותר..

כמה שנים הפורום פועל?

אני בפורום כבר שנתיים שלוש...אז זה הפורום אמור לפעול מעל ל-5 שנים....(?)

מימיל

New member
בנוסף לשאלה של שחרחר מתוק...

אני יודעת שאני חדשה בפורום והצתרפתי לפני זמן לא רב. אבל אני שונאת להיות בפורום שלא ברור לי מה ההסטוירה שלו...ולכן כ"כ הפריע לי שלא ידעתי מה כל הסיפור עם המנהלים,אז אני מקווה שלא יפריע לאף אחד אם אני אבקש מכולם להגיד כמה זמן הם בפורום ומי החבר פורום הכי וותיק. אני אתחיל- אני בפורום הזה קרוב ל3 שעות!!!! (אני יודעת, הוותיקות פשוט פורצת גבולות!!!) אתם לא חייבים לענות על זה אם לא בא לכם... זה סתם מעניין אותי לדעת. תודה מראש מימיל!

למעלה