חחח כנראה חחחחחחחחח
S soy rebelde New member 22/8/05 #64 נמנמנמנמנמ אני לא מצאתי סירטון שלהם, אני מעלה לך סירטון של רוברטה וחואקין..בינתיים קבלי חתימה של חואקין
נמנמנמנמנמ אני לא מצאתי סירטון שלהם, אני מעלה לך סירטון של רוברטה וחואקין..בינתיים קבלי חתימה של חואקין
S Sonia La Rebelde New member 22/8/05 #65 טוב מאמי שמעי תעלי אותו ו..../images/Emo142.gif תבקשי משימה...תותי מצטערת תבקשי בפעם אחרת..היא פשוט הלכה!
טוב מאמי שמעי תעלי אותו ו..../images/Emo142.gif תבקשי משימה...תותי מצטערת תבקשי בפעם אחרת..היא פשוט הלכה!
S Sonia La Rebelde New member 22/8/05 #59 טוב זה נתקע אז אני יעזור!../images/Emo142.gif הנה 2 אתרים שיכול מאוד להיות ששם תמצאו! city.boom.co.il/lopa17 city.boom.co.il/anahi האתר הזה לא עובד נראה לי אבל אני ישים אותו בגירסת טיפו עוד מעט!
טוב זה נתקע אז אני יעזור!../images/Emo142.gif הנה 2 אתרים שיכול מאוד להיות ששם תמצאו! city.boom.co.il/lopa17 city.boom.co.il/anahi האתר הזה לא עובד נראה לי אבל אני ישים אותו בגירסת טיפו עוד מעט!
S Sonia La Rebelde New member 22/8/05 #60 אופס טעיתי!!../images/Emo142.gif זה הקישור לאתר השני: http://city.boom.co.il/anhai_/
S soy rebelde New member 22/8/05 #67 סוניה, אלמוג ויובל אני מבקשת חתימה של ג'ובאני עם עוד מישהו/י בהצלחה!
S Sonia La Rebelde New member 22/8/05 #69 הנה../images/Emo26.gif../images/Emo142.gif הכנתי ממש עכשיו!!
S Sonia La Rebelde New member 22/8/05 #71 משיצה ל..../images/Emo142.gif שיר(08)/ויקה/varvara אוקיי אני רוצה תמונה של: _ ו _ _ ט_ עם ה_ י_ר_ה של ל_ י _ר_ב_ץ
משיצה ל..../images/Emo142.gif שיר(08)/ויקה/varvara אוקיי אני רוצה תמונה של: _ ו _ _ ט_ עם ה_ י_ר_ה של ל_ י _ר_ב_ץ
S Sonia La Rebelde New member 22/8/05 #76 כל הכבוד!!!!../images/Emo142.gif תבקשי משימה מ-3 אנשים..תשתדלי לברר מי בפורום ולבש מאלו שבפורום!
V varvara New member 22/8/05 #78 סוניה,תותי וsoy rebelde תמצאו לי את הסירטון בו RBD מופיעים בחג המולד (שודר בויוה)