אני מבקשת... מרותש הפצצה/netaleone/soy rebelde תמונת חתימה של אנהי... לא משנה מי היוצר
T TuTyBoP15 New member 22/8/05 #37 אני מבקשת... מרותש הפצצה/netaleone/soy rebelde תמונת חתימה של אנהי... לא משנה מי היוצר
S Sonia La Rebelde New member 22/8/05 #39 הלוווו../images/Emo142.gif לאן נעלמתם! זה לא משימה קשה כל כך..יאללה מהר תנצלו את זה ותבקשו משהו גם אתם!
הלוווו../images/Emo142.gif לאן נעלמתם! זה לא משימה קשה כל כך..יאללה מהר תנצלו את זה ותבקשו משהו גם אתם!
S soy rebelde New member 22/8/05 #42 רותש, miss death, ותותי אני מבקשת חתימה של מישהי ששם הדמות שלה נגמרת באות 'ה'.
S Sonia La Rebelde New member 22/8/05 #44 יש מלא חח צריך אישה נכון?../images/Emo142.gif חחח יש לי מלא בראש!
T TuTyBoP15 New member 22/8/05 #47 אני מבקשת מ... miss death/רותש/לילך סרטון נשיקה של חואקין וויקו או חואקין ופילר
S Sonia La Rebelde New member 22/8/05 #50 וואי זה משימה!../images/Emo142.gif תחפשו טוב טוב!!! אם יהיה ממש מסובך תבקשו עזרה אבל מותר לעשות רק אחרי לפחות 10 דק'!!! ורק אם תותח מסכימה!
וואי זה משימה!../images/Emo142.gif תחפשו טוב טוב!!! אם יהיה ממש מסובך תבקשו עזרה אבל מותר לעשות רק אחרי לפחות 10 דק'!!! ורק אם תותח מסכימה!
T TuTyBoP15 New member 22/8/05 #52 מסכימה...אם זה כל כך קשה אז אולי נוסיף משימה כדי שהעניין יתפתח יענטו בנוסף למשימה שלי עוד משימה?
S Sonia La Rebelde New member 22/8/05 #54 לא מאמי עשינו את זה אתמול../images/Emo142.gif ונהיה בלאגן! בנתיים אם את רוצה אפשר לפתוח פינה תמונה יומית זה של נעמה אבל כשהיא לא פה אני פותחת!
לא מאמי עשינו את זה אתמול../images/Emo142.gif ונהיה בלאגן! בנתיים אם את רוצה אפשר לפתוח פינה תמונה יומית זה של נעמה אבל כשהיא לא פה אני פותחת!
S Sonia La Rebelde New member 22/8/05 #57 אני יעזור לכם עוד מעט תמשיכו... לחפש כי אם לא תחפשו אין מצב שאני יעזור... רק אחרי שאני יראה מאמץ אני יעזור...
אני יעזור לכם עוד מעט תמשיכו... לחפש כי אם לא תחפשו אין מצב שאני יעזור... רק אחרי שאני יראה מאמץ אני יעזור...
T TuTyBoP15 New member 22/8/05 #58 קדימה י'עצלנוחס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif יאלהלהלההלהללההלהלה יו קן דו איט!!!
S Sonia La Rebelde New member 22/8/05 #61 מאמי בדקתי בכל מקום אפשרי!../images/Emo142.gif ואין.. תשני משימה מאמי