ולריה
S Sonia La Rebelde New member 22/8/05 #22 אבל אסור!!!!../images/Emo142.gif אסור לגלות מותר לרמוז רק! למה להרוס אוף לא נראה לי יש עוד דמות ואני יצטרך לשנות משימה@!
אבל אסור!!!!../images/Emo142.gif אסור לגלות מותר לרמוז רק! למה להרוס אוף לא נראה לי יש עוד דמות ואני יצטרך לשנות משימה@!
S soy rebelde New member 22/8/05 #24 אה סליחה לא ידעתי ../images/Emo9.gif לפחות יש שיתוף פעולה בין חברי הפורום
S Sonia La Rebelde New member 22/8/05 #26 נכון!../images/Emo142.gifאתם מוזמנים.. לעזור אבל לא לגלות מה זה לעזור? אם אתם יודעים מי זה תרמזו אבל בקטנה! למשל עם מי הוא השתתף או האם הוא טוב או רע!וכאלה!
נכון!../images/Emo142.gifאתם מוזמנים.. לעזור אבל לא לגלות מה זה לעזור? אם אתם יודעים מי זה תרמזו אבל בקטנה! למשל עם מי הוא השתתף או האם הוא טוב או רע!וכאלה!
S Sonia La Rebelde New member 22/8/05 #25 משימה חדשה!../images/Emo142.gif אני מבקשת לא לגלות יותר סבבה? תותי/נטלי/ענתוש תמצאו תמונה של גבר ששמו מתחיל באות ל' (דמות משנית)
משימה חדשה!../images/Emo142.gif אני מבקשת לא לגלות יותר סבבה? תותי/נטלי/ענתוש תמצאו תמונה של גבר ששמו מתחיל באות ל' (דמות משנית)
S Sonia La Rebelde New member 22/8/05 #30 נשמה זה לא דמות אורחת!../images/Emo142.gif חח רוצה רמז? יש לו עגיל באף!
T TuTyBoP15 New member 22/8/05 #32 את לא כתבת דמות אורחת! את כתבת דמות משנית! דמות משנית זו לא דמות אורחת! דמות משנית זו דמות שהיא לא הכוכבת הראשית בנובלה!
את לא כתבת דמות אורחת! את כתבת דמות משנית! דמות משנית זו לא דמות אורחת! דמות משנית זו דמות שהיא לא הכוכבת הראשית בנובלה!
ר רותש הפצצה 1 New member 22/8/05 #33 איכסה דווקא אותו../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif חח סתם כל הכבוד
S Sonia La Rebelde New member 22/8/05 #36 אבל אסור לגלות! והמשימה לא היית בשבילך! כשיגיעה תורך תעני! חבר'ה תשמרו על החוקים תותי אני מחשיבה את מה שעשית תבקשי!
אבל אסור לגלות! והמשימה לא היית בשבילך! כשיגיעה תורך תעני! חבר'ה תשמרו על החוקים תותי אני מחשיבה את מה שעשית תבקשי!