שאלון

עונה../images/Emo219.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לקרוא באיזה פורומים אתה?מיי כמיקל רומנס,סקרים ושאלונים,סמויה בהומור שחור ובאיזה קומונות?סנילים,ג. יפית ואורית פוקס שתייה בבוקר:מים יום אהוב בשבוע:שישי למה?כי זה יום קצר,ואחרי זה יש את יום שבת ואין בי"ס כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתות,סבא אחד יש לך קרובים בחו"ל? לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?לא איזה צבע שיער יש לך?חום-ג'ינג'י ואיזה היית רוצה שיהיה לך?חום/שחור כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא,פחדתי ממפלצת מתחת למיטה איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? שניהם איזו שפה הכי יפה? אנגלית ואיזו הכי מכוערת? ערבית ורוסית דתי/חילוני/מסורתי?חילונית SMS או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים?שניהם נושא הכי שנוא במתמטיקה:הכל! מה המבחן האחרון שעשית? המ מס' מכוונים כמה קיבלת בו? 100 כנראה,זה היה בע"פ והביץ' אמרה שהיא מעלה לי על זה ציון באיזה צבע הארון בחדר שלך? וונגה יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? שבוע שעבר עברת אי פעם על החוק? כן על איזה חוק עברת?ללכת באור אדום ברמזור,לגנוב ועוד כל מיני תפסו אותך? לא אתה בתנועת נוער? לא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? גל איזו חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזו חברה המכשיר? סוני אריקסון איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? מהמם באיזה צבע המחשב שלך?לבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? בורדו מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? מנורה מגניבה עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד?לא אם לא- אתה רוצה?כן כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה דף הבית שלך? ONE אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם?מעוז,שובל בני כמה הם?17 וחצי,שנה ו5 חודשים

I am IRiTooSH

New member
אניD:../images/Emo40.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות, כמובן
באיזה פורומים אתה? כאן. ובאיזה קומונות? הוממ. כבר לא. שתייה בבוקר:תלוי כמה זמן יש לי. או שוקו, או מים, או קורנפלקס (יש שם חלב^^) יום אהוב בשבוע: אין למה? כי זה תלוי מה קורה ביום. הוא תמיד יכול לההרס. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא אחד, שתי סבתות, וסבתא רבא אחת. יש לך קרובים בחו"ל? יותר מידי\: יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? מדרגה שניה ושלישית נחשב? איך קוראים לו/ה? דניאלה (דרגה שנייה), מתן (דרגה שלישית). איזה צבע שיער יש לך? חום כהה. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא. איזה סמיילי אתה הכי אוהב? D: מתוק או מלוח? שניהםD: איזו שפה הכי יפה? גרמנית
ואיזו הכי מכוערת? נממ. רוסיתXD שמאלני/ימני? הוממ. דתי/חילוני/מסורתי? חילונית. SMS או לדבר באמת? תלוי עם מי. טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים. נושא הכי שנוא במתמטיקה: חזקות @______@ מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכרת כבר. זה היה לפני חודשיים. יש עיצומים 3: כמה קיבלת בו? .. באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן. יש לך חדר לבד? אכן 3: מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני שבועיים. עברת אי פעם על החוק? לא. על איזה חוק עברת?.. תפסו אותך? ... אם כן- מה עשו לך?.. ישבת במעצר? .. מי החבר הכי טוב שלך? אין אחד. הכי הזוי? .. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לא לומדת עם מישהו למבחנים, אם אני לומדת בכלל. אתה בתנועת נוער? כן. איזו? נוער עובד ולומד. ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אמא איזו חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזו חברה המכשיר? נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? גלגלים, כחול. באיזה צבע המחשב שלך? אפור. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כתום. מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? הוממ. לא יודעת. יש הרבה P: עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? איפה שנאי עכשיו, ישוב. אבל מעדיפה ישוב שקרוב לעיר X: ואיפה אתה גר עכשיו? ישוב. יש לך חיית מחמד?כןD: אם כן- איזה? כלב^^ איך קוראים לה? לו. סול
אם לא- אתה רוצה?. כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לאXD מה דף הבית שלך? איןP: אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא. עם מי? .. כמה אחים יש לך? 1. איך קוראים להם? דניאל. בני כמה הם?11. כיתה ה'.

../images/Emo176.gif אני

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות באיזה פורומים אתה? אופנה ובאיזה קומונות? - שתייה בבוקר: שוקו
יום אהוב בשבוע: יום שישי למה? שופינג, מסעדות, אח שלי בא לבקר - קורה לרוב ביום הזה . כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבתא אחת יש לך קרובים בחו"ל? כן - דוד, אשתו והבן שלהם שהוא כבר בן 30 ומשו . גרים בקנדה :) יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא ממש - אני בת 14, הוא בן 15 וחצי בערך . איך קוראים לו/ה? נדב איזה צבע שיער יש לך? אומרים ששחור , אבל לדעתי סתם חום כהה . ואיזה היית רוצה שיהיה לך? בלונדיני
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא , מהכשפה במטבח ליד המקרר . איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? אנגלית ואיזו הכי מכוערת? ערבית , גרמנית , רוסית שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי? חילונית . SMS או לדבר באמת? תלוי ... לדבר באמת אני בדר"כ מתביישת , אבל ברור שזה יותר אממ ... כיף ? טוב ? כדאי ? מאשר SMS טלפון או פנים אל פנים? כנ"ל נושא הכי שנוא במתמטיקה: שברים\חזקות מה המבחן האחרון שעשית? מורשת כמה קיבלת בו? 89 באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתמול עברת אי פעם על החוק? תגדיר חוק
על איזה חוק עברת? לעבור באדום נחשב ? תפסו אותך? לא שידוע לי אם כן- מה עשו לך? נו אמרתי לא ישבת במעצר? מה יהיה ? :-\ מי החבר הכי טוב שלך? יש 3 . אבל תכלס אחותי :) הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אף אחד
אתה בתנועת נוער? לא איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אין לי מושג . הוא נפטר . ז"ל . איזו חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזו חברה המכשיר? טליט
איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כסא מחשב שחור באיזה צבע המחשב שלך? לבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן עפ פסים בצבעי פסטל מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? כל מיני סבונים כאלה מסבון של פעם או נרות בשנקין .. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? תל אביב
ואיפה אתה גר עכשיו? ראשון לציון
יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? חתולים איך קוראים לה? פאדיחות
- קיצי וטטו'ש אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? בארווווווור מה דף הבית שלך? MSN אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? *צונזר* בני כמה הם? 28 ו30

Retama

New member
ככככככככככ

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות.. אני לא קוראת אף פעם באיזה פורומים אתה? אביתר בנאי, מכבי צעיר, נוער למען הקהילה ובאיזה קומונות? כלום שתייה בבוקר: מים יום אהוב בשבוע: שישי ושבת למה? כי לא עושים כלום כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 4, וסבתא רבה יש לך קרובים בחו"ל? לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? יש לי בת דודה שגדולה בשנתיים איך קוראים לו/ה? הדר איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? ג'ינג'יייייייי (אדום זה קול!) כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא.. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
,
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? ספרדית ואיזו הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי? חילונית SMS או לדבר באמת? באמת.. טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה: בעעעעעעע נוסחאות באלגברה!! מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לא מזמן עברת אי פעם על החוק? לא אתה בתנועת נוער? כן איזו? מכבי צעיר ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? נגה
איזו חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזו חברה המכשיר? סמסונג איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אפור מסתובב באיזה צבע המחשב שלך? אפור... באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? נראה לי כחול מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? דיסקים עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? קיבוץ או ירושלים ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כן כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? רק ספר אחד מה דף הבית שלך? גוגל אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? כמה אחים יש לך?2 איך קוראים להם? ליטל ונטע בני כמה הם?

cohenet91

New member
---

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות. באיזה פורומים אתה? זה, צופים, מארון 5. ובאיזה קומונות? בלונדות. שתייה בבוקר: חלב עם הקוקומן. יום אהוב בשבוע: אממ..לא יודעת. למה? כמה סבים ו/או סבתות יש לך? אחד. יש לך קרובים בחו"ל? בצרפת. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? בערך... איך קוראים לו/ה? גל, גדולה ממני בשנה, ונגה, קטנה ממני בשנה. איזה צבע שיער יש לך? חום. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום :) כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא. איזה סמיילי אתה הכי אוהב? :], אבל לא בתפוז. מתוק או מלוח? מתוק! איזו שפה הכי יפה? עברית, כמובן :) ואיזו הכי מכוערת? גרמנית
שמאלני/ימני? אממ.. לא יודעת. דתי/חילוני/מסורתי? מסורתית. SMS או לדבר באמת? ברור שלדבר באמת. טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים. נושא הכי שנוא במתמטיקה: לימיטים
מה המבחן האחרון שעשית? בגרות בהיסטוריה. כמה קיבלת בו? לאדעת
באיזה צבע הארון בחדר שלך? צהוב-חום כזה. יש לך חדר לבד? כן. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? של בגדים, נגיד, לפני חודש (אחרי הבגרות במחשבים :). עברת אי פעם על החוק? בקטנה. על איזה חוק עברת? הורדת שירים וחציה באדום. תפסו אותך? לא... אם כן- מה עשו לך? - ישבת במעצר?
מי החבר הכי טוב שלך? רוית. הכי הזוי? יעל? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לומדת לבד. אתה בתנועת נוער? כן. איזו? צופים. ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? בת דודה שלי. איזו חברה הפלא' שלך? אורנג'. ואיזו חברה המכשיר? מוטורולה. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כחול, לא משהו. באיזה צבע המחשב שלך? רגיל. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול עם פרחים לבנים. מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר או מושב. ואיפה אתה גר עכשיו? עיר, כפרעליה
יש לך חיית מחמד? כןןןן. אם כן- איזה? חתולה. איך קוראים לה? פיסי, כפרעעעעעעליה!
אם לא- אתה רוצה? - כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כמובן! מה דף הבית שלך? וואלה. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא. עם מי? - כמה אחים יש לך? אחד. איך קוראים להם? גיא. בני כמה הם? 24.

לאו14

New member
עונההה../images/Emo141.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות..זה מעביר ת'זמן.. באיזה פורומים אתה?באף אחד..אני משוטטת ובאיזה קומונות?פפראצי שתייה בבוקר:רקק שוקו!! יום אהוב בשבוע:שלישי ושישי למה?שלישי,כי זה סוג של יום מזל..נולדתי ביום שלישי..ושישי..כי אנ'לא לומדת ביום הזה.. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבים ו-3 סבתות[אחת רבא!!] שיהיו בריאים ויבדו לחיים ארוכים אמןן!! יש לך קרובים בחו"ל? יש לי..אבל אנ'לא מכירה אותם.. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן..כפרה עליוו איך קוראים לו/ה? דין איזה צבע שיער יש לך?חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך?חום..חחח כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא.. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מלוח איזו שפה הכי יפה? חוץ מעברית..אנגלית וספרדית ואיזו הכי מכוערת? ערבית..[לא בגלל המצב..]וסינית..או יפנית.. שמאלני/ימני? בכתיבה?ימנית דתי/חילוני/מסורתי?מסורתית SMS או לדבר באמת? לדבר באמת.. טלפון או פנים אל פנים?פנים אל פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה:משוואות ריבועיות!! מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקהההה!!מסכםם!!איזהה נוראי זה היה!! כמה קיבלת בו? 86!!אני הייתי בהלם!!זה היה על כל החומר של השנה..ועוד לא הרגשתי טוב באותו יום!! באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן ואפור יש לך חדר לבד? יסס מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?אממ..לפני שבוע נראה לי.. עברת אי פעם על החוק? יש מצב..שזרקתי איזה משהו ברחוב.. על איזה חוק עברת?שזרקתי משו..אסור.. תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך?.... ישבת במעצר? .... מי החבר הכי טוב שלך?אין לי 1..יש לי כמה.. הכי הזוי? חחח י..ת שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? מ...ן אתה בתנועת נוער? לא.. איזו? ... ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?ממ...ן[זאת מלמעלה..חחח] איזו חברה הפלא' שלך? פלאפוןןן ואיזו חברה המכשיר? סמסונג!! איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?שחור ולבן באיזה צבע המחשב שלך?צבע מוזר..חח באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? ירוק!![מכביי חיפהה אימפריה!!] מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? אמממ... עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? ישוב רולזז!! ואיפה אתה גר עכשיו? ישוב!! יש לך חיית מחמד?כןן אם כן- איזה?כלבבב מהמםםם!!אהוביי איך קוראים לה? קוקו אם לא- אתה רוצה?... כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? ברור!! מה דף הבית שלך? זהב אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?בדיוק נגמרה השיחה..חחח עם מי? עם מ...ן[זאת מלמעלה ולמעלה] כמה אחים יש לך? אחות אחת איך קוראים להם?נ..ר בני כמה הם?19

למעלה