עברתי עוד מתכונת...../images/Emo13.gif
מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות באיזה פורומים אתה?פה בעיקר ובאיזה קומונות?הייתי בכמה,אבל כבר לא שתייה בבוקר:קפה יום אהוב בשבוע:רביעי למה?נולדתי ביום הזה כמה סבים ו/או סבתות יש לך?2 יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?לא איך קוראים לו/ה? -- איזה צבע שיער יש לך? ואיזה היית רוצה שיהיה לך?אני סבבה עם מה שיש לי כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? עברית ואיזו הכי מכוערת? גרמנית שמאלני/ימני? ימנית דתי/חילוני/מסורתי?מסורתית SMS או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים?פנים אל פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה:טריגו מה המבחן האחרון שעשית? לפני פחות משעה,מתכונת במקצוע מיותר כמה קיבלת בו? אינלי מושג באיזה צבע הארון בחדר שלך?לבן יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?מזמן עברת אי פעם על החוק? אולי על איזה חוק עברת? תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך?ד' וג' הכי הזוי? כולם הזויים שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?ד' ונופר אתה בתנועת נוער? שלילי איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?"סבבה" איזו חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזו חברה המכשיר? סמסונג איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?כסא כזה..רגיל באיזה צבע המחשב שלך?לבן מסריח באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?כחול מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת?שרשרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור?מושב ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד?כן,כלב אם כן- איזה?^^ איך קוראים לה?סטאר אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?רק ספר 1 מה דף הבית שלך? וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?לא עם מי? -- כמה אחים יש לך?3 איך קוראים להם?ה,ח',ח',עוזר לך??... בני כמה הם?29,22.19
מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות באיזה פורומים אתה?פה בעיקר ובאיזה קומונות?הייתי בכמה,אבל כבר לא שתייה בבוקר:קפה יום אהוב בשבוע:רביעי למה?נולדתי ביום הזה כמה סבים ו/או סבתות יש לך?2 יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?לא איך קוראים לו/ה? -- איזה צבע שיער יש לך? ואיזה היית רוצה שיהיה לך?אני סבבה עם מה שיש לי כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?