שאלון

fireyes

New member
עברתי עוד מתכונת...../images/Emo13.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות באיזה פורומים אתה?פה בעיקר ובאיזה קומונות?הייתי בכמה,אבל כבר לא שתייה בבוקר:קפה יום אהוב בשבוע:רביעי למה?נולדתי ביום הזה כמה סבים ו/או סבתות יש לך?2 יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?לא איך קוראים לו/ה? -- איזה צבע שיער יש לך? ואיזה היית רוצה שיהיה לך?אני סבבה עם מה שיש לי כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? עברית ואיזו הכי מכוערת? גרמנית שמאלני/ימני? ימנית דתי/חילוני/מסורתי?מסורתית SMS או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים?פנים אל פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה:טריגו מה המבחן האחרון שעשית? לפני פחות משעה,מתכונת במקצוע מיותר כמה קיבלת בו? אינלי מושג באיזה צבע הארון בחדר שלך?לבן יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?מזמן עברת אי פעם על החוק? אולי על איזה חוק עברת? תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך?ד' וג' הכי הזוי? כולם הזויים שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?ד' ונופר אתה בתנועת נוער? שלילי איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?"סבבה" איזו חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזו חברה המכשיר? סמסונג איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?כסא כזה..רגיל באיזה צבע המחשב שלך?לבן מסריח באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?כחול מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת?שרשרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור?מושב ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד?כן,כלב אם כן- איזה?^^ איך קוראים לה?סטאר אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?רק ספר 1 מה דף הבית שלך? וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?לא עם מי? -- כמה אחים יש לך?3 איך קוראים להם?ה,ח',ח',עוזר לך??... בני כמה הם?29,22.19

fear of love

New member
עונהההההה

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות באיזה פורומים אתה? פה ובאיזה קומונות? כלום שתייה בבוקר: מה איתה? יום אהוב בשבוע: שישי למה? כי רוב החברים שלי לומדים כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 4 יש לך קרובים בחו"ל? לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כה איך קוראים לו/ה? לא רוצה לכתוב איזה צבע שיער יש לך? בלונדיני עם סגול ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כזה כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
למרות שאני לא אוהבת קונדומים מתוק או מלוח?מתוק איזו שפה הכי יפה? עברית ואיזו הכי מכוערת? גרמנית שמאלני/ימני? לא יודעתת:\ דתי/חילוני/מסורתי? מסורתי SMS או לדבר באמת? שניהםםםם טלפון או פנים אל פנים? שניהם נושא הכי שנוא במתמטיקה: הכל חח מה המבחן האחרון שעשית? נראה לכם אני זוכרת? כמה קיבלת בו? כנאמר למעלה באיזה צבע הארון בחדר שלך? פסים ירוק לבן יש לך חדר לבד? כה מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני כמה ימים עברת אי פעם על החוק? נראה לי על איזה חוק עברת? עשיתי סקס והשארתי חלון פתוח ואנחנו קומת קרקע וילד קטן שכן עבר וראה תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? לא כותבת שמות הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? חחחח אין לי מבחנים פרשתי מבצפר אתה בתנועת נוער? לא איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? יו הוא רחוק בטעינה איזו חברה הפלא' שלך? כתבתי בשאלון שלי ואיזו חברה המכשיר? גם איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור גדול באיזה צבע המחשב שלך? לבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? בובה ענקית כזו של כלב עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר ואיפה אתה גר עכשיו? לא אומרת יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלב איך קוראים לה? לאקי אם לא- אתה רוצה? לא כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה דף הבית שלך? וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא, אין לי מסן ואייסי עם מי? כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם? לא אומרת בני כמה הם? 22 ו24

../images/Emo15.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? ממ גם וגם באיזה פורומים אתה? יעל שרוני, הש"ש, מיכאלה ופה ובאיזה קומונות? - שתייה בבוקר: קולה יום אהוב בשבוע: הכל חוץ משבת למה? כי שבת זה יום מעצבן כזה, בגלל שההורים שלי דתיים וזה בתכל'ס יום חסר מעש. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? אחד, טפוטפוטפו
יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? חום-אדום [צבוע] ואיזה היית רוצה שיהיה לך? טבעי? הייתי רוצה להיות ג'ינג'ית
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב? את כולם מתוק או מלוח? תלוי מתי איזו שפה הכי יפה? עברית
ואיזו הכי מכוערת? אני שונאת פורטוגזית. זה נשמע כמו שילוב של ערבית, רוסית ואיטלקית וזה מחרפן אותי. שמאלני/ימני? שמאלנית דתי/חילוני/מסורתי? חילונית SMS או לדבר באמת? תלוי עם מי טלפון או פנים אל פנים? ^^ נושא הכי שנוא במתמטיקה: הכל!! מה המבחן האחרון שעשית? תנ"ך כמה קיבלת בו? 48
אופס. באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ כזה יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לא מזמן עברת אי פעם על החוק? לא שזכור לי על איזה חוק עברת? ^^ תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? לא רוצה להתחיל עם שמות הכי הזוי? - שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? - אתה בתנועת נוער? לא איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? חברה איזו חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזו חברה המכשיר? סלקום איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כסא מחשב אדום באיזה צבע המחשב שלך? אוף-ווייט או מה שלא יהיה באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? צבעוני מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? 100 שקל מדוד שלי עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר ואיפה אתה גר עכשיו? עיר, חיפה:S יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? - איך קוראים לה? - אם לא- אתה רוצה? כן כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? יש מצבXD מה דף הבית שלך? תפוז אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? חברה
כמה אחים יש לך? אין איך קוראים להם? - בני כמה הם? -

LIly845

Well-known member
עונהה

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות?לענותת באיזה פורומים אתה?זה ו M|2 ובאיזה קומונות?אני לא ממש בקומונות שתייה בבוקר:לפעמים יום אהוב בשבוע:שישי למה?ככה כמה סבים ו/או סבתות יש לך?מתו.. יש לך קרובים בחו"ל?כה יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?לא איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך?חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך?חום כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?עד היום אני מפחדת מזה XDD איזה סמיילי אתה הכי אוהב?יש כמה מתוק או מלוח?מלוח איזו שפה הכי יפה?יש כמה ואיזו הכי מכוערת?אמהרית שמאלני/ימני?מרכז דתי/חילוני/מסורתי?חילונית מסורתית SMS או לדבר באמת?תלוי טלפון או פנים אל פנים?תלוי נושא הכי שנוא במתמטיקה:גיאומטריה מה המבחן האחרון שעשית?עושר לשוני כמה קיבלת בו?לא'דעת באיזה צבע הארון בחדר שלך?לבן יש לך חדר לבד?כה מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?יום שלישי שעבר עברת אי פעם על החוק?כה על איזה חוק עברת?גנבתי מסטיק XD תפסו אותך?לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר?לא מי החבר הכי טוב שלך?מורין הכי הזוי?אליזבט שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?מורין אתה בתנועת נוער?לא איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?מורין איזו חברה הפלא' שלך?סלקום ואיזו חברה המכשיר?מוטורולה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?חום כזה מעץ באיזה צבע המחשב שלך?אפור חלש באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?קרם מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת?ipod עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור?עיר ואיפה אתה גר עכשיו?עיר יש לך חיית מחמד?לא
אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה?כההה כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?ספר אחד מה דף הבית שלך?וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?לא עם מי? כמה אחים יש לך?3 איך קוראים להם?מארק,אמיל,אדי בני כמה הם?30,24,27

נוגעע

New member
../images/Emo20.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות.. באיזה פורומים אתה? ביט 69, סקרים ושאלונים, וקצת שייגעצ :] ובאיזה קומונות? לא בקומונה -_- שתייה בבוקר: שוקו יום אהוב בשבוע: חמישי למה? יש פעולה ! כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 3 חיים. סבא אחד מת :'( יש לך קרובים בחו"ל? כעע יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא איך קוראים לו/ה? -- איזה צבע שיער יש לך? 'בלונד כהה'. [סתם, לא. יש לי חום-שחור. ובלונד כהה זו בדיחה פנימית ;] ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שיישאר אותו דבר רק עם קצוות אדומות ... כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא ! מפלצות מתחת למיטה ! לא בארון !!!!!! איזה סמיילי אתה הכי אוהב? :] מתוק או מלוח? מלוח איזו שפה הכי יפה? צרפתית ואיזו הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? משו באמצע.. דתי/חילוני/מסורתי? חילונית SMS או לדבר באמת? SMS טלפון או פנים אל פנים? טלפון נושא הכי שנוא במתמטיקה: גיאומטריה מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכרת.. כמה קיבלת בו? -- באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ יש לך חדר לבד? אכן אכן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לא זוכרת :/ עברת אי פעם על החוק? כן על איזה חוק עברת? חציתי את הכביש באור אדום תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? אין אחד מסוים הכי הזוי? יסמין שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? מיתר אתה בתנועת נוער? כן איזו? חוגי סיירות של החברה להגנת הטבע ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? פלאפון >< איזו חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזו חברה המכשיר? TELIT איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אדום משרדי כזה באיזה צבע המחשב שלך? המסך- שחור. המחשב- לבן/אפור/כסף. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? בורדו :/ מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר/קיבוץ/חווה מבודדת. ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא !!!!!!!!!!!!!!!!!!! מה דף הבית שלך? ריק. לבן כזה. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן. עם מי? ענבל וקרן. (שמות אומרים לכם משו ?:/) כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? נטע בני כמה הם? 7

Miss Menta

New member
../images/Emo110.gif So happy together.

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות. באיזה פורומים אתה? פה, קווין, א"א, רד הוט, הביטלס ועוד כמה בקטנה. ובאיזה קומונות? לא בקומונות. שתייה בבוקר: מים. יום אהוב בשבוע: שני ושישי. למה? שני יום קצר, שישי יוצאים :} כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבתא אחת וסבא אחד. יש לך קרובים בחו"ל? כן. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא. איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? חום. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שטני. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? יש מצב. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מה שבא. איזו שפה הכי יפה? אנגלית. ואיזו הכי מכוערת? גרמנית. שמאלני/ימני? ביד? ימנית D: דתי/חילוני/מסורתי? חילונית. SMS או לדבר באמת? לדבר באמת. טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים, אבל יש דברים שעדיף להגיד בטלפון. נושא הכי שנוא במתמטיקה: גיאומטריה. מה המבחן האחרון שעשית? נראה לי לשון. כמה קיבלת בו? 92. באיזה צבע הארון בחדר שלך? אפור עם כתום. יש לך חדר לבד? כן. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתמול במגה. עברת אי פעם על החוק? לא. על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? לא. מי החבר הכי טוב שלך? נועה שיר וברק. ויש עוד. הכי הזוי? אה.. D: שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? נועה. אתה בתנועת נוער? לא. איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? לפני כמה דקות בדיוק מחקתי את כל ההודעות. איזו חברה הפלא' שלך? סלקום. ואיזו חברה המכשיר? מוטורולה. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כתום, כיסא מחשב. באיזה צבע המחשב שלך? כסוף שחור. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כתום. מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר. ואיפה אתה גר עכשיו? עיר. יש לך חיית מחמד? לא, לצערי ]: אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כן. כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא, שנאתי את זה למען האמת. מה דף הבית שלך? תפוז, אלא מה? P: אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן. עם מי? סש. כמה אחים יש לך? 2. איך קוראים להם? נלנל ושגיא. {: בני כמה הם? 5 כמעט, 20 ו..

mafakit

New member
השיר המקורי?או הגירסאשSPעשוXD../images/Emo218.gif

[אם לא הבנת..התכוונתי לשיר שכתבת בכותרת..
]

אני

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות באיזה פורומים אתה?רק כאן...הייתי בשיר שלנו אבל נגמר ובעוד כמה שנמאס לי מהם.. ובאיזה קומונות?נבחרת הבנות וחיות וחברים:p שתייה בבוקר:לא שותה...אני אוכלת דגנים שזה עם חלב אז זאת השתייה בעצם יום אהוב בשבוע:שישי/שבת למה?נחים.. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? אחת יש לך קרובים בחו"ל? לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?לא איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך?חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך?לא הייתי רוצה לשנות:) כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא:D איזה סמיילי אתה הכי אוהב?אממ זה-
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? לא יודעת ואיזו הכי מכוערת? טורקית/רוסית..לא אוהבת את המבטא;[ שמאלני/ימני? לא יודעת
! דתי/חילוני/מסורתי?חילונית..אבל שומרת על כשרות SMS או לדבר באמת? לדבר,ברור. טלפון או פנים אל פנים?פנים אל פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה:אמממממ בעיות מילוליות-.- יענו עם הX וY וררררר מה המבחן האחרון שעשית? אממ ג"ג נראה לי.. כמה קיבלת בו? לא בודקים אצלינו מבחנים אבל אני כמעט בטוחה שהייתי יכולה לקבל 100.. באיזה צבע הארון בחדר שלך? כחול יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? אתמולD: עברת אי פעם על החוק? לא על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לא עונה על אלה כי אני לא מציינת שמות:] אתה בתנועת נוער? לא איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אורנג'.. איזו חברה הפלא' שלך? ^ ואיזו חברה המכשיר? סמסונג איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כסא מנהלים שחור באיזה צבע המחשב שלך?אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? צבע גוף מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? לא יודעת..זה כל מיני מתנות ביחד:O פסלונים כאלה ונרות.. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר ואיפה אתה גר עכשיו? ^ יש לך חיית מחמד?כן אם כן- איזה?שרקניות איך קוראים לה? סוויטי,דולי ליידי אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה דף הבית שלך? תפוז אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? בני כמה הם?18

טל 1992

New member
עונה XD

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? גם וגם P: באיזה פורומים אתה? אממ אני לא פעילה בפורומים, סתם קוראת לפעמים.. ובאיזה קומונות? אממ 1. שלי ושל החברות שלי שתייה בבוקר: תה יום אהוב בשבוע: חמישי למה? סתם כי הוא נחמד כזה XD כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתות וסבא. יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא איך קוראים לו/ה? --- איזה צבע שיער יש לך? שטני ואיזה היית רוצה שיהיה לך? טוב לי עם הצבע הזה. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? אממ לא נראהלי X: איזה סמיילי אתה הכי אוהב? (= מתוק או מלוח? אממ שניהם XD איזו שפה הכי יפה? אנגלית וצרפתית ואיזו הכי מכוערת? יוונית שמאלני/ימני? באמצע דתי/חילוני/מסורתי? חילוני, אבל מאמינה מאוד. SMS או לדבר באמת? תמיד עדיף להגיד הכל בפרצוף. אבל אני פחדנית מדי אז SMS טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה: הכל! כ"כ גרועה במקצוע הזה.. מה המבחן האחרון שעשית? אממ אזרחות כמה קיבלת בו? 95 (= באיזה צבע הארון בחדר שלך? אממ קרם כזה.. יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? שבוע שעבר? עברת אי פעם על החוק? חחח כן. אבל בקטנה.. על איזה חוק עברת? פתחתי במבה בסופר ואכלתי קצת עם חברות ולא קנינו את זה אח"כ... תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? --- ישבת במעצר? לא.. מי החבר הכי טוב שלך? הן יודעות מי הן. הכי הזוי? אממ הרבה.. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? תמר ויערה XD אתה בתנועת נוער? כן איזו? צופים ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אממ חברה איזו חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזו חברה המכשיר? נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אממ רגיל כזה בצבע קרם באיזה צבע המחשב שלך? אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? אממ נעלי בובה עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? אני גרה בעיר. אבל הייתי מעדיפה קיבוץ.. ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? אין איך קוראים לה? אין אם לא- אתה רוצה? אממ לא ממש כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא.. שנאתי את זה. מה דף הבית שלך? אממ וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כרגע לא.. עם מי? --- כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? יעל.. בני כמה הם? 8

crazysapir

New member
עונה^^ומזה השם הזה של הקומונה

לקוח מקומונת מכירים את זה מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? תלוי במצב ברח באיזה פורומים אתה?זה וזהו נראלי ובאיזה קומונות?טוקיו הוטל שתייה בבוקר:תה יום אהוב בשבוע:בעיקר שבת אבל בתחלאס כליום כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 3 בלי עין הרע^^ יש לך קרובים בחו"ל? המון יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?בערך איך קוראים לו/ה? טל ונועם איזה צבע שיער יש לך?חום כזה... ואיזה היית רוצה שיהיה לך?שיהיה פה ושם (למשל בקצצות וחלק למעלה וחלק פה ופה =אדום ופס כחול או משו כזה) כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? חח כהה איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
XDD זה קורע אותי מתוק או מלוח? מלוח איזו שפה הכי יפה? עברית ואנגלית ואיזו הכי מכוערת? חחאנאערף שמאלני/ימני? ימני אבל אני לא מגד שמאלני SMS או לדבר באמת? sms טלפון או פנים אל פנים?פנים מול פנים..למרות שהטלפון אפשר לנתק פנים מול פנים אפשר ברוח נושא הכי שנוא במתמטיקה:ממ בעיות נראלי מה המבחן האחרון שעשית? בספרותתתתתתתתתת כמה קיבלת בו? לא קבלתי באיזה צבע הארון בחדר שלך?ממ היי קנו לי חדש היום גמרו איתו^^ ולא יודעת זה נראלי עץ כזה... יש לך חדר לבד? יאפ מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?אתמול בתל אביב עברת אי פעם על החוק? חח כה על איזה חוק עברת?לא משנה.. תפסו אותך? כה ולא..היו כאלה שכה והיו כאלה שלא אם כן- מה עשו לך?כלופ למזלי חברה שלי הכירה ת'שוטרים ישבת במעצר? חח לא מה אני פריס? מי החבר הכי טוב שלך? ממ אפשר 3: זיבי פלולה ושבתאי(כינויים) הכי הזוי? זיבי:)) שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אני לא אוהבת ללמוד עם אנשים למבחנים אבל עם שבתאי (ניק) למדתי פעןם אחת אולי אתה בתנועת נוער? לא איזו? -- ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? קוקומן(ניק שוב><) איזו חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזו חברה המכשיר? סמסונג איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?מעפן D: באיזה צבע המחשב שלך?אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? ממ לא זוכרת מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר ואיפה אתה גר עכשיו? עיר:) רחובות יש לך חיית מחמד?לא אם כן- איזה?אם לא??XDD סתם אין לי... איך קוראים לה? --- אם לא- אתה רוצה?ממ באמתי שאני בנאדם לא מסודר ודי עצלנית אז זה לא כ"כ מתאים לי כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? חח לא שנאתי ספרים מאז ומתמיד מה דף הבית שלך? ממ אל זוכרת אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?הרגע קוקמן הלך.. עם מי? אה קוקומןD: כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים להם?דוד, יהונתן,ואמיר אריאל בני כמה הם?20+

///

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות כמובן באיזה פורומים אתה? בעיקר זה. וגם דרקונים, וכלמיני ^_^ ובאיזה קומונות? שלי, של פרויקט כלשהו של המגדל הלבן, אממ. נראה לי שזהו. שתייה בבוקר: אייס קפה של נאמן. יום אהוב בשבוע:שלישי למה? כי הוא באמצע XD כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 3 יש לך קרובים בחו"ל? נופ יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? יש שנה מעל, ושנה מתחת. [: איך קוראים לו/ה? להם. איזה צבע שיער יש לך? שטני עם ירוק [שוב עשיתי כחול לפני כמה ימים. |טמטום|] ואיזה היית רוצה שיהיה לך? לבן כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא. מאז ומעולם פחדתי מפרפרים. איזה סמיילי אתה הכי אוהב? |שוסמו| מתוק או מלוח? מלוח איזו שפה הכי יפה? נעארף. פורטוגזית? ואיזו הכי מכוערת? צרפתית. היא זקנה כזו. שמאלני/ימני? ימניה דתי/חילוני/מסורתי? שתיה SMS או לדבר באמת? לדבר [[: טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים!~ נושא הכי שנוא במתמטיקה: הסתברות O_________O זה אדיוטי מדי בשביל ללמוד אתזה. מה המבחן האחרון שעשית? האמ. בגרות באומנות כמה קיבלת בו? לא יודעת עדיין. באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ XD לא יודעת איך מכנים ת'גוון. יש לך חדר לבד? יאפ. טנקס גאד. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לא זוכרת O: שונאת. עברת אי פעם על החוק? לא יודעת על איזה חוק עברת? אי ציות לחוקי התנועה XD אממ. שתיה מתחת ל18 נחשב? תפסו אותך? נופ אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? שתיהן הכי הזוי? אוי. את יכולה להפסיק בדיוק שם >< שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לא לומדת למבחנים אתה בתנועת נוער? נופ איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אנג'ליקה איזו חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזו חברה המכשיר? נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? חום. באיזה צבע המחשב שלך? כסוף באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן עם הדפס צבעוני. מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכרת O: עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? ירוחם! נו, אין לי מושג >< ואיפה אתה גר עכשיו? י-ם. עיר-מדבר. יש לך חיית מחמד? נופ ;[ אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? דה?! כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח. כן. מה דף הבית שלך? תפוז/גוגל. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? נופ עם מי? כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים להם? בני כמה הם?29, 32, 26 יואו. סיום מוזר לשאלון .Oo

נושבו

New member
עונה../images/Emo9.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות
לענות באיזה פורומים אתה
תיכוניסטים, אוונסנס, שירלי לילו ולפעמים האלופה. ובאיזה קומונות
לא נמצאת בקומונות שתייה בבוקר: החלב של הדגנים יום אהוב בשבוע: שישי למה
כי אני אוהבת את הארוחה בערב ושיש חופש באותו יום כמה סבים ו/או סבתות יש לך
2 סבים ו2 סבתות יש לך קרובים בחו"ל
כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך
כן איך קוראים לו/ה
יובל ורון איזה צבע שיער יש לך
שחור ואיזה היית רוצה שיהיה לך
אני אוהבת שיער שחור.. אבל אם הייתי צריכה לבחור צבע אחר אז שטני.. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון
לא נראלי איזה סמיילי אתה הכי אוהב
מתוק או מלוח
מתוק! אבל גם מלוח אני אוהבתתתת! איזו שפה הכי יפה
עברית כמובן:) ואיזו הכי מכוערת
יידיש שמאלני/ימני
אין לי ממש דעה פוליטית.. נראלי נוטה לימין דתי/חילוני/מסורתי
דתיה SMS או לדבר באמת
תלוי... טלפון או פנים אל פנים
כנ"ל נושא הכי שנוא במתמטיקה: גאומטריהה
מה המבחן האחרון שעשית
לשון כמה קיבלת בו
לא יודעת.. היה היום באיזה צבע הארון בחדר שלך
ורוד יש לך חדר לבד
כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות
לא זוכרת עברת אי פעם על החוק
כן על איזה חוק עברת
לא לחגור חגרה, לחצות באדום, גנבתי חמצוץ חח תפסו אותך
לא ישבת במעצר
לא מי החבר הכי טוב שלך
סימה הכי הזוי
נויה שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים
אין אתה בתנועת נוער
לא ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך
נראלי ב9 בערך איזו חברה הפלא' שלך
סלקום ואיזו חברה המכשיר
נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב
גלגלים בצבע בורדו באיזה צבע המחשב שלך
אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך
כתום מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת
בושם עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור
עיר! ואיפה אתה גר עכשיו
עיר יש לך חיית מחמד
אין אם לא- אתה רוצה
כן כשהיית קטן קראת ג'ינג'י
חח כןןןןן! מה דף הבית שלך
MSN אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו
כן עם מי
חברה שלי, הדר כמה אחים יש לך
2 איך קוראים להם
איןד ואמיתי בני כמה הם
אידן- 26 וחצי אמיתי-30

pacific ocean

New member
יאללה ....עונה ../images/Emo192.gif

לקוח מקומונת מכירים את זה מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות........... באיזה פורומים אתה? אהבה בגיל ההתבגרות..סינרגיה...יוני בלוך........
ובאיזה קומונות? "מכבי אש ר"ג"....."פאדיחות מהחיים" שתייה בבוקר: דיאט קולה... יום אהוב בשבוע: שבת.... למה? הפינוק השבועי שלי ושל אמא שלי....יום שלם בים ...המלצר מכיר אותנו ..אווירה סבבה כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 3....שתי סבתות וסבא אחד יש לך קרובים בחו"ל? כל המשפחה חוץ מאמא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? שנתיים מעליי שנתיים מתחתיי..בקיצור לא בעע איך קוראים לו/ה? ////////// איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? אותו דבר....
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? חחח פחדתי מחברים דימיוניים....הייתי מפחדת להתקלח כי חשבתי שהם מסתכלים....הייתם מאמינים שהחברים הדימיונים שלי היו צבי הנינג'ה? כמה מעוות חחחחחח איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
...את זה מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? יוונית...... ואיזו הכי מכוערת? גרמנית XD...סתם לא..אממ אין שפה מכוערת... שמאלני/ימני? שמאלני...מתון דתי/חילוני/מסורתי? חילוני SMS או לדבר באמת? לדבר באמת.... טלפון או פנים אל פנים? פנים מול פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה: הכלללללללללללללללללללללל XD מה המבחן האחרון שעשית? היסטוריה אחרוןןןןן חביבבבבב בכל חייי בנושא זהה הלללויה כמה קיבלת בו? לא ידוע חח באיזה צבע הארון בחדר שלך? בנתיים הדוגמא של העץ..בהיר..אבל עוד מעט אני אשפץ אותו קצת למרות שאמא אמרה לי לא חח יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני יומיים..שלושה... עברת אי פעם על החוק? לא על איזה חוק עברת? /////////// תפסו אותך? ////////// אם כן- מה עשו לך?////////// ישבת במעצר? /////////////// מי החבר הכי טוב שלך? סמדר...מכירה 11 שנה....יהה...ודניאל הכי הזוי? חח אממ כולםםם שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לא לומדת למבחנים עם חברים
אתה בתנועת נוער? כן איזו? צופי כבאות והצלה רמת גן ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מחברה שלי..קרן איזו חברה הפלא' שלך? אוראנג' ואיזו חברה המכשיר? פיליפס..גרועעעעע איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אממ משרדי מעפן משנת תרפ"ט חח באיזה צבע המחשב שלך? שחור....ככה הרגשתי באותו יום .... באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? ירוק
אוהבת ת'צבע מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? שעון עם תמונה של שלושת החברות הטובות שלי ומשפטים מצחיקים שאנחנו זוכרות מחויות שעברנו..... עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? קיבוץ...אבל התרגלתי לעיר ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלב איך קוראים לה? ג'יימס כפרעלייוווו אם לא- אתה רוצה? אני רוצה נחששששש כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? חחחחח לאאא מה דף הבית שלך? תפוז כמובן אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? ////// כמה אחים יש לך? אין לי אוף איך קוראים להם? /////// בני כמה הם?///////////

../images/Emo199.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות, מי קורא? חחחח משעמם. סתם, רק של אנשים מוכרים. באיזה פורומים אתה? א"א, סק"וש, פר"קע, א"ג ויש עוד מלא שאני לא קוראת קבוע סתם נכנסת. ובאיזה קומונות? שום כלום. חחח להצלת הפופונים המסכנים! שתייה בבוקר: קולה. :) יום אהוב בשבוע: כשהיה לימודים (נגמרררררררררר), שישי. עכשיו כשאין לא עקרוני. למה? כי כל הימים חופש! כמה סבים ו/או סבתות יש לך? חחח ארבע ועוד אחת חורגת. יש לך קרובים בחו"ל? לא. אה בעצם כן דודים שלי אבל הם חוזרים עוד חודש לתמיד! יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? שלילי. איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? חום די בהיר. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור.
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? כן. :( איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק. איזו שפה הכי יפה? ואיזו הכי מכוערת? שמאלני/ימני? שמאלנית. דתי/חילוני/מסורתי? דתיה. סתם לא. חילונית. SMS או לדבר באמת? ברור שבאמת. טלפון או פנים אל פנים? איכס טלפונים. נושא הכי שנוא במתמטיקה: חחח הככככככל. מה המבחן האחרון שעשית? מיצב באנגלית? כמה קיבלת בו? 23. :( באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום. יש לך חדר לבד? דהה. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? חחח לפני שבוע. עברת אי פעם על החוק? אכן כן. על איזה חוק עברת? גנבתי קליפס! תפסו אותך? לא. אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אתה בתנועת נוער? לא. איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אין לי כוח ללכת אני עייפה. איזו חברה הפלא' שלך? פלאפון. ואיזו חברה המכשיר? ESC איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כחלחל. באיזה צבע המחשב שלך? לבן. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? כחול. מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? מממ לא יודעת. עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? קיבוץ או מושב. ואיפה אתה גר עכשיו? עיר. יש לך חיית מחמד? כן. אם כן- איזה? חתולה וכלבה. איך קוראים לה? סטינקי וויסקי. אם לא- אתה רוצה? רוצה עוד. כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? חח ברור ממש אהבתי את זה. מה דף הבית שלך? ווינט. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? בשעה כ"כ מוקדמת?!?!.1 לא. עם מי? כמה אחים יש לך? אחת. איך קוראים להם? אור. בני כמה הם? 18 בחורף.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות באיזה פורומים אתה? כאן שתייה בבוקר: תה יום אהוב בשבוע: חמישי למה? ככה כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 1 סבא 1 סבתא יש לך קרובים בחו"ל? לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? שחור ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב? P: מתוק או מלוח? מתוק ואיזו הכי מכוערת? טורקית דתי/חילוני/מסורתי? חילונית מה המבחן האחרון שעשית? לא זוכרת, נראהלי תנ"ך כמה קיבלת בו? לא זוכרת>< באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לאיודעת עברת אי פעם על החוק? לא מי החבר הכי טוב שלך? נועם הכי הזוי? הממ, לא יודעת שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אף אחד אתה בתנועת נוער? לא איזו חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזו חברה המכשיר? NEC איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? אדום כזה באיזה צבע המחשב שלך? שחור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר ואיפה אתה גר עכשיו? כאן יש לך חיית מחמד? כן אם כן- איזה? כלבה איך קוראים לה? כלבה אם לא- אתה רוצה? אני רוצה חיה אחרת כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כן מה דף הבית שלך? וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא כמה אחים יש לך? שתיים בני כמה הם? 6, 12

mafakit

New member
אני עונה!../images/Emo6.gifבאיחור..../images/Emo122.gif../images/Emo218.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות
באיזה פורומים אתה?כאן,אבריל לאבין,סימפל פלאן,גאנז אמד רוזס ובאיזה קומונות?-- שתייה בבוקר:מים/נס יום אהוב בשבוע:רביעי..(..?)לא..יש מתמטיקה..ואנגלית.. שני..לא.. יש ספורט..לא יודעת..שישבת!
למה?כי חופש בשישבת..
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 3[סבא אחד נפטר..] יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן איך קוראים לו/ה? ליאן איזה צבע שיער יש לך?חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך?משו יותר בהיר..יותר שטני..[
חח..
] כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?זה-
וגם
וגם
ו
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? אנגלית ואיזו הכי מכוערת? סינית/יפנית וגם ערבית לא משו..
שמאלני/ימני? ימנית!
דתי/חילוני/מסורתי?אה..חילונית..אבל אני לא אוכלת בשר וחלב ודברים לא כשרים.. SMS או לדבר באמת? לדבר באמת
טלפון או פנים אל פנים?פנים אל פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה:הכל!! מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה..היה קל.. כמה קיבלת בו? 100..או95+ [הוא לא אמר..אבל הוא אמר שקרוב מאוד ל100יותר מ95..] באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבן יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני כמה זמן עם אמא שלי עברת אי פעם על החוק? כן
על איזה חוק עברת?ריססתי בספריי על איזה קיר..
תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך?אה..יודעים שזו אני כי כתבתי MAFAKIT [ובינינו..לכמה אנשים עוד קוראים MAFAKIT..?
] ישבת במעצר? חח..לא מי החבר הכי טוב שלך? ליאן ועמית הכי הזוי? נועם וליאן
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אה..אני לומדת לבד..אבל נראה לי שיובל,ליאן ואורי.. אתה בתנועת נוער? כן איזו? תנועת המושבים..או משו כזה
ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אה..נראה לי עמית.. איזו חברה הפלא' שלך? פלאפון.. ואיזו חברה המכשיר? טליט..זה חרא של חברה.. איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כיסא כזה עם גלגים והריפוד כחול כהה.. באיזה צבע המחשב שלך?אוף-וויט.. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? סגול מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? דיסק של אבריל
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? קיבוץ או מושב.. או ישוב.. ואיפה אתה גר עכשיו? מושב יש לך חיית מחמד?כן אם כן- איזה?כלבה
איך קוראים לה? טרדי
אם לא- אתה רוצה?-- כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? חח..לא..אבל הקריאו לנו בכיתה..
מה דף הבית שלך? וואלה! אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? עמית כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם?הגר ואור בני כמה הם?הגר בת24 ואור בן19..או 20..

למעלה