שאלון

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifשאלון

לקוח מקומונת מכירים את זה מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? באיזה פורומים אתה? ובאיזה קומונות? שתייה בבוקר: יום אהוב בשבוע: למה? כמה סבים ו/או סבתות יש לך? יש לך קרובים בחו"ל? יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? איזה סמיילי אתה הכי אוהב? מתוק או מלוח? איזו שפה הכי יפה? ואיזו הכי מכוערת? שמאלני/ימני? דתי/חילוני/מסורתי? SMS או לדבר באמת? טלפון או פנים אל פנים? נושא הכי שנוא במתמטיקה: מה המבחן האחרון שעשית? כמה קיבלת בו? באיזה צבע הארון בחדר שלך? יש לך חדר לבד? מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? עברת אי פעם על החוק? על איזה חוק עברת? תפסו אותך? אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אתה בתנועת נוער? איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? איזו חברה הפלא' שלך? ואיזו חברה המכשיר? איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? באיזה צבע המחשב שלך? באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? ואיפה אתה גר עכשיו? יש לך חיית מחמד? אם כן- איזה? איך קוראים לה? אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? מה דף הבית שלך? אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? עם מי? כמה אחים יש לך? איך קוראים להם? בני כמה הם?

....

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות. באיזה פורומים אתה? א"א, פ"פ(רק הצטרפתי.), ופה.(כיף לקצרP:) וזה איפה שאני כותבת, אבל אני קוראת בהרבה. ובאיזה קומונות? ממ נכנסתי לקומונה של בוב דילן, אבל היא מתה
שתייה בבוקר: מים. יום אהוב בשבוע: שישי ושבת בזמן שיש לימודים, וכל ימי החול בחופשים. למה? ככה! כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבתא אחת. יש לך קרובים בחו"ל? כן. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא. איך קוראים לו/ה? איזה צבע שיער יש לך? חום בהיר. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? לא יודעת.. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא שזכור לי. איזה סמיילי אתה הכי אוהב? כל מיני... מתוק או מלוח? מלוח! איזו שפה הכי יפה? אין לי שמץ. ואיזו הכי מכוערת? שמאלני/ימני? שמאלנית! דתי/חילוני/מסורתי? חילונית. SMS או לדבר באמת? לדבר באמת ברור. טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים! אופקורס. נושא הכי שנוא במתמטיקה: הכל אבל בעיקר בעיות, פיכס. מה המבחן האחרון שעשית? תנ"ך. כמה קיבלת בו? 79. באיזה צבע הארון בחדר שלך? לבנבן. יש לך חדר לבד? אכן. מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? ביום...חמישי. עברת אי פעם על החוק? אני משערת שכן על איזה חוק עברת? - תפסו אותך? - אם כן- מה עשו לך? - ישבת במעצר? לא. מי החבר הכי טוב שלך? אמ. הכי הזוי? שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אתה בתנועת נוער? לא. איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? נועה. איזו חברה הפלא' שלך? אורנג'. ואיזו חברה המכשיר? סמסונג.(חרא!) איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? מכוערD:, כסא על גלגלים כזה כחול, נו של מחשב. באיזה צבע המחשב שלך? אפור ושחור. באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? צבעוני. מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? אמפי? עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? כל מיני, להתנסות בתקופות. ואיפה אתה גר עכשיו? עיר. יש לך חיית מחמד? אכן. אם כן- איזה? 3 חתולים, כלבה. איך קוראים לה? מביךD: אם לא- אתה רוצה? כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לאXD. מה דף הבית שלך? וואלה בגלל המייל. אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? המסנג'ר מת
עם מי? כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? משהו מכוער. XD בני כמה הם? 16.

shaharrr53

New member
עונה.

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות באיזה פורומים אתה?זה,פרוייקט מסלול,קווין ובאיזה קומונות?כלום שתייה בבוקר:שוקו,חלב יום אהוב בשבוע:ראשון למה?כי זה התחלה של שבוע חדש כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?כן איך קוראים לו/ה? לא זוכר איזה צבע שיער יש לך?חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך?חום כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? חחח הרבה
איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? צרפתית ואיזו הכי מכוערת? רוסית שמאלני/ימני? שמאלני דתי/חילוני/מסורתי?מסורתי SMS או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים?פנים אל פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה:כל הזויות למיניהם מה המבחן האחרון שעשית? טמטומטיקה כמה קיבלת בו? 70 באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לקנות מסטיק זה נקרא קניות?
עברת אי פעם על החוק?נראה לי על איזה חוק עברת?לא יודע אם עברתי בכלל תפסו אותך? -- אם כן- מה עשו לך?-- ישבת במעצר? -- מי החבר הכי טוב שלך? יוחאי הכי הזוי? יונתן שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? יוחאי אתה בתנועת נוער? לא איזו? -- ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? משוקו שוק איזו חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזו חברה המכשיר? מוטורולה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כחול כזה באיזה צבע המחשב שלך?אפור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? אין לי כוח לבדוק מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? לא זוכר עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? מושב ואיפה אתה גר עכשיו? בעיר יש לך חיית מחמד?הייתה אם כן- איזה?כלב איך קוראים לה? שלי אם לא- אתה רוצה?מאוד
כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה דף הבית שלך? נטויז'ן אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כן עם מי? בועידה כמה אחים יש לך? 4 איך קוראים להם?לא אומר בני כמה הם?גם לא

עונהנה

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות. לפעמים אני גם קוראת באיזה פורומים אתה? לסביות גאווה נשית. זיהוי שירים וסקרים ושאלונים. ובאיזה קומונות? באף אחד שתייה בבוקר: תה יום אהוב בשבוע: חמישי למה? כי זה מבשר על בואו של סוף השבוע כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא אחד וסבתא אחת יש לך קרובים בחו"ל? כן. אח שלי יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא איך קוראים לו/ה? ^ איזה צבע שיער יש לך? חום כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך? ג'ינגי כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
זה מתוק או מלוח? מלוח איזו שפה הכי יפה? אנגלית ואיזו הכי מכוערת? גרמנית. רוסית. לא חסר שמאלני/ימני? ימנית דתי/חילוני/מסורתי? מסורתית. דתלשית SMS או לדבר באמת? SMS
טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה: עררר הכל מה המבחן האחרון שעשית? בגרות באנגלית כמה קיבלת בו? לא יודעת עדיין באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ יש לך חדר לבד? לא מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לפני שבועיים עברת אי פעם על החוק? ממ אני חושבת שכן על איזה חוק עברת? חציתי כביש באור אדום חה תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? ^ ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? אין הכי הזוי? רעות שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? חח אתה בתנועת נוער? לא איזו? ^ ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? את של אחי מחקתי אז מתמר איזו חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזו חברה המכשיר? מוטורולה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כסא מעץ של פינת האוכל באיזה צבע המחשב שלך? כסף באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן עם עיגולים בכל מיני צבעים מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? כסף עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? קיבוץ ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? ^ איך קוראים לה? ^ אם לא- אתה רוצה? כן כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? ספר אחד מה דף הבית שלך? MSN אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כבר לא עם מי? דיברתי עם אחי שגר בחו"ל כמה אחים יש לך? 3 אחרים גדולים איך קוראים להם? בני כמה הם? מהה תבקשו גם את המספר טלפון שלהם?!

1Shir

New member
@

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות, כמו כולם כאן נראה לי.. באיזה פורומים אתה? מצעדים וביקורת מוזיקה, תיקים באפלה ובאיזה קומונות? לא ממש בקומונות שתייה בבוקר: תה וגם מים יום אהוב בשבוע: שישי למה? עיתון, אוכל, בילויים כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 0 יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כן איך קוראים לו/ה? תומר איזה צבע שיער יש לך? שטני-בלונד ואיזה היית רוצה שיהיה לך? כמה שיותר בלונד יותר טוב כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב? מאוהב או מסמיק מתוק או מלוח? מלוח איזו שפה הכי יפה? אנגלית ואיזו הכי מכוערת? סינית וכאלה כי הן הכי זרות לנו שמאלני/ימני? שמאלנית דתי/חילוני/מסורתי? חילונית, ברור SMS או לדבר באמת? באמת טלפון או פנים אל פנים? פנים אל פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה: גאומטריה מה המבחן האחרון שעשית? סמים והתמכרויות כמה קיבלת בו? 91 נראה לי באיזה צבע הארון בחדר שלך? בז' יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לא זוכרת עברת אי פעם על החוק? כן על איזה חוק עברת? מעבר חצייה באור אדום תפסו אותך? כן אם כן- מה עשו לך? אזהרה במחשב ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? מיכל הכי הזוי? בסופו של דבר הם דווקא בסדר.. שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לא לומדת עם אנשים אתה בתנועת נוער? לא איזו? הייתי בנוער העובד ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? חבר טוב איזו חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזו חברה המכשיר? נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? רגיל של מחשב באיזה צבע המחשב שלך? לבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? תכלת מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? נרות עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? היה חתול איך קוראים לה? מילקי אם לא- אתה רוצה? לא כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לגמרי מה דף הבית שלך? תפוז אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא כמה אחים יש לך? חצי איך קוראים להם? ענבל בני כמה הם? שש

גנבתי לך את החשק לצחוק או לבכות, אני באמת

מצטער. מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות כאילו ברוררררררר באיזה פורומים אתה?זה, א"א יוני בלוך וקוראת בכל מיני ובאיזה קומונות?אף אחת שתייה בבוקר:שוקו יום אהוב בשבוע:שישי+שבת למה?כי חופש כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 סבתות יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?יש לי אחד בכיתה י' איך קוראים לו/ה? גלעד איזה צבע שיער יש לך?שחור ואיזה היית רוצה שיהיה לך?זה סבבה כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? כן... כל לילה אמא שלי הייתה בודקת שאין שם כלום. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? שניהם איזו שפה הכי יפה? אנגלית ניראה לי ואיזו הכי מכוערת? שונאת ערבית שמאלני/ימני? ממ דתי/חילוני/מסורתי?מסורתי SMS או לדבר באמת? אמת טלפון או פנים אל פנים?פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה:בעיות מילוליות מה המבחן האחרון שעשית? מיצ"ב בעיברית כמה קיבלת בו? 80 באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ בהיר כזה יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לא זוכרת עברת אי פעם על החוק? מניחה שכן על איזה חוק עברת?שתיה מתחת לגיל 18.. (יש כזה חוק נכון?
) תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך? ישבת במעצר? מי החבר הכי טוב שלך? נמ הכי הזוי? יערה שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? אף אחד אתה בתנועת נוער? לא איזו? ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? מתמר איזו חברה הפלא' שלך? אורנג' ואיזו חברה המכשיר? סמסונג איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? עור כזה באיזה צבע המחשב שלך?כסף ושחור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? וורוד מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? מי זוכר עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד?דגים :\ אם כן- איזה? איך קוראים לה? אביב אם לא- אתה רוצה?רוצה כלב כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא אבל דיןדין שולטטטטטטטטט מה דף הבית שלך? MSN אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? כמה אחים יש לך? 3 איך קוראים להם?זה באמת משנה? בני כמה הם?18, 21, 24

I L O V E MCR

New member
עונה:}../images/Emo129.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות?ת'אמת..לקרוא באיזה פורומים אתה?זה ומכ"ר ובאיזה קומונות?- שתייה בבוקר:שוקו קר:] יום אהוב בשבוע:שלישי בדרך כלל למה?כי זה יום חמוד כמה סבים ו/או סבתות יש לך?1 בחיים יש לך קרובים בחו"ל?לא יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?בת דודה איך קוראים לו/ה?הילה איזה צבע שיער יש לך?חום כהה ואיזה היית רוצה שיהיה לך?אדום
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון?לא חחח איזה סמיילי אתה הכי אוהב?אותו=
מתוק או מלוח?מתוק איזו שפה הכי יפה? צרפתית
ואיזו הכי מכוערת?ערבית~.~ שמאלני/ימני? ימנית דתי/חילוני/מסורתי?חילוני SMS או לדבר באמת?לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים?אני אישית טלפון נושא הכי שנוא במתמטיקה:הו הווו אחוזים מה המבחן האחרון שעשית?נראה לי שלשון כמה קיבלת בו?71 באיזה צבע הארון בחדר שלך?חום בהיר יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות?יום רביעי עברת אי פעם על החוק? לא על איזה חוק עברת?- תפסו אותך? - אם כן- מה עשו לך?- ישבת במעצר? - מי החבר הכי טוב שלך?נויק:] הכי הזוי?הוממ נראה לי שנטע שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים?ענבר אתה בתנועת נוער?אין כזה איזו?- ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך?הומ נראה לי שמאי איזו חברה הפלא' שלך?נוקייה ואיזו חברה המכשיר? אורנג' איך נראה הכסא שעליו אתה יושב?כחול כזה באיזה צבע המחשב שלך?אפור/לבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך?לבן שמנת מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת?לא זוכרת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור?חווה מבודדת ואיפה אתה גר עכשיו? קיבוץ יש לך חיית מחמד?כן אם כן- איזה?כלבה איך קוראים לה? במפי אם לא- אתה רוצה?- כשהיית קטן קראת ג'ינג'י?לא מה דף הבית שלך?וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו?אני במסן עם מי? עם איזבליי כמה אחים יש לך? 2 איך קוראים להם?נדב,אסף בני כמה הם?19,23

sweet shir

New member
%$#% D:

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענותO: באיזה פורומים אתה? זה ומקפלייP: ובאיזה קומונות? מקפליי סלאש ואחת ללוגן/ורוניקה (מהסדרה ורוניקה מארס) שממזמן כבר הפכה לקומונה כללית חח שתייה בבוקר: מים/חלב. יום אהוב בשבוע: לודעת, שישי/שבת? חחח למה? כי לא לומדים/יוצאים. כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 4 D: יש לך קרובים בחו"ל? אני חושבת חח אבל קרובים ממש רחוקים~ דודים של אבא שלי. יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? כה איך קוראים לו/ה? עומר, שחר ומאי. ויש לי גם כאלו שגדולים ממני בשנתיים~ איזה צבע שיער יש לך? חום. ואיזה היית רוצה שיהיה לך? חום. כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא. איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? לודעת, קשהX: איזו שפה הכי יפה? אנגלית. עם מבטא בריטי.
ואיזו הכי מכוערת? לודעת חחחחחחח גרמנית? -__-" שמאלני/ימני? לא מגובשת. דתי/חילוני/מסורתי? חילונית. SMS או לדבר באמת? תלוי מתי ולמה. טלפון או פנים אל פנים? כנ"ל נושא הכי שנוא במתמטיקה: לודעת חח הכל חרא מה המבחן האחרון שעשית? המ ספרות, אאל"ט כמה קיבלת בו? 67, המורה חרא בטירוף. חברה שלי שכל שאר הציונים שלה מעל 95 קיבלה 65. X: התלמיד הכי מצטיין בשכבה קיבל 70! באיזה צבע הארון בחדר שלך? אין לי ארון בחדר, אבל הזה שיש לי בצבע עץ XD יש לך חדר לבד? כה מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? ממזמן>; עברת אי פעם על החוק? כה על איזה חוק עברת? לוזוכרת, גניבה.. (חח נו לא דברים רציניים אבל עדיין), שתיית משקה אלכוהולי מתחת לגיל המותר. (לא עוצרים אנשים על דבר כזה, אבל זה לא חוקי..) דברים שקשורים למחשב וכו' תפסו אותך? לא~ אם כן- מה עשו לך? ... ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? גילי הכי הזוי? נטע שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? גילי אתה בתנועת נוער? לא ממש איזו? מדצ"ים ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? חברה שלי איזו חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזו חברה המכשיר? LG איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כיסא מחשב מסתובב על גלגלים~ באיזה צבע המחשב שלך? שחור3> באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? סקוטי של תכלת ולבן חחחחחח מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? אני חושבת שכסף~ עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר. ואיפה אתה גר עכשיו? עיר. יש לך חיית מחמד? לא~ אבל יש לנו בבית פול נחשים. הם של אבאשלי. אם כן- איזה? נחשים חח איך קוראים לה? אין שמותX: אם לא- אתה רוצה? ... כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כה מה דף הבית שלך? תפוז~ אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כה, איתךD: עם מי? אריאל חחחחחח כמה אחים יש לך? 1, ואחד בדרךD: איך קוראים להם? עמרי, ולא ידוע חחחח בני כמה הם? 7 וחצי ומינוס 3 חודשים בערך. XD

עונה../images/Emo3.gif

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות באיזה פורומים אתה? סקרים ושאלונים, אמ"ל, קצרים, מיה דגן, אוונסנס לפעמים, MCR, כוכב נולד ובאיזה קומונות? אנא פאקארינן לפעמים .. שתייה בבוקר: כלום .. מים .. יום אהוב בשבוע: שישי למה? כי יש חופש ויום למחרת יש עוד חופש
כמה סבים ו/או סבתות יש לך? 2 מכל סוג
יש לך קרובים בחו"ל? כע יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? לא .. אני הכי גדולה מככככככככככככל הבני דודים
איך קוראים לו/ה? -- איזה צבע שיער יש לך? שחור ואיזה היית רוצה שיהיה לך? בלונד .. זה מתאים לי גם לפי השכל
כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לע זוכרת לא נראה לי איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? אנגלית ואיזו הכי מכוערת? ערבית שמאלני/ימני? ימני דתי/חילוני/מסורתי? מסורתית SMS או לדבר באמת? גם וגם טלפון או פנים אל פנים? הוממ לע דעת .. נושא הכי שנוא במתמטיקה: הכולללללללל אני לא סובלתתתתתתתת מתמטיקההה
מה המבחן האחרון שעשית? חשבונאות<בגרות> כמה קיבלת בו? אין לי מושג .. באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום יש לך חדר לבד? לא מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? יום שישי עברת אי פעם על החוק? כע על איזה חוק עברת? עברתי מעבר חציה באדום
*יוו איזה מופרעת אני* XB עברתי על עוד אבל מי זוכרר תפסו אותך? לע
אם כן- מה עשו לך? -- ישבת במעצר? חס וחלילה מי החבר הכי טוב שלך? אין הכי טוב .. כולם הכי טובים הכי הזוי? הוממממממממממממממממממממממממממממממ הרוב
שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? דינרה אתה בתנועת נוער? לא איזו? -- ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? חבר שלי
איזו חברה הפלא' שלך? פלאפון ואיזו חברה המכשיר? סמסונג איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? כחול .. עם גלגלים .. בלי ידיות .. באיזה צבע המחשב שלך? אפור שחור באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? לבן נראה לי מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? הוממ עדיין לא היה לי יומולדת .. עוד חודשיים
עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? לא אם כן- איזה? -- איך קוראים לה? -- אם לא- אתה רוצה? כע כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כע
מה דף הבית שלך? MSN אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? כע עם מי? חבר שלי
כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? סער בני כמה הם? 14 <היה ב 14.6>

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה ><

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות באיזה פורומים אתה?פה, מקפליי, הפיג'מות, כוכב נולד ובאיזה קומונות?מקפליי סלאש, ועוד אחת סגורה שתייה בבוקר:כלום XD יום אהוב בשבוע:ראשון ושישבת למה?ראשון-כי הוא הכי קצר. שישבת-באמת צריך להסביר? כמה סבים ו/או סבתות יש לך? סבא אחד וסבתא אחת. יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך?יאס D: איך קוראים לו/ה? ג'סיקה, אני קוראת לה ג'ס. איזה צבע שיער יש לך?חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך?ממ אולי חום טיפה יותר בהיר כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא, אני גיבורה XD איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
,
,
מתוק או מלוח? מתוק איזו שפה הכי יפה? אנגלית, ספרדית ואיזו הכי מכוערת? יפנית, גרמנית, סינית, תאילנדית וכל חברותיה שמאלני/ימני? לאיודעת דתי/חילוני/מסורתי?חילונית SMS או לדבר באמת? לדבר באמת טלפון או פנים אל פנים?פנים אל פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה:הכל מה המבחן האחרון שעשית? מתמטיקה כמה קיבלת בו? 93 אההההההה באיזה צבע הארון בחדר שלך? חום ולבן יש לך חדר לבד? יאס מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? היום [: עברת אי פעם על החוק? כה על איזה חוק עברת?פילחתי משו מאיזה מכולת תפסו אותך? לא אם כן- מה עשו לך?-- ישבת במעצר? -- מי החבר הכי טוב שלך? מאיה ע.,נועה,תמר הכי הזוי? נועה שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? הילה אתה בתנועת נוער? לא איזו? -- ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? אחותי איזו חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזו חברה המכשיר? נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? שחור משרדי כזה D:: באיזה צבע המחשב שלך?המחשב עצמו? כחול ולבן באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? הוא של סימפסון, כפרעליו XD הוא לבן עם ציורים של בארט על הסקייטבורד. |אני אוהבת סדינים ילדותיים, אזמה?| מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? 500 שקל OOOO: עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת- איפה היית מעדיף לגור? עיר ואיפה אתה גר עכשיו? הרצליה, יענו עיר XD יש לך חיית מחמד?לא ;[ אם כן- איזה?-- איך קוראים לה? -- אם לא- אתה רוצה?כן כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? כמובן XD מה דף הבית שלך? YNET אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? -- כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם?שירלי בני כמה הם?17

דנטל

New member
מכירים

מעדיף לענות על שאלון או לקרוא תשובות? לענות באיזה פורומים אתה? אלה שבחתימה שלי ונדודי שינה ובאיזה קומונות? של תשבצים שתייה בבוקר: כלום יום אהוב בשבוע: שני למה? יש מסיבה כמה סבים ו/או סבתות יש לך? כבר אין יש לך קרובים בחו"ל? כן יש לך בנדוד/בת-דודה בגיל שלך? אין לי בני דודים איך קוראים לו/ה? לחורגים שלי קוראים תומר ואיריס איזה צבע שיער יש לך? חום ואיזה היית רוצה שיהיה לך? שחור כשהיית קטן פחדת ממפלצת בארון? לא איזה סמיילי אתה הכי אוהב?
מתוק או מלוח? מלוח איזו שפה הכי יפה? ספרדית ואיזו הכי מכוערת? צרפתית שמאלני/ימני? ימנית דתי/חילוני/מסורתי? חילונית SMS או לדבר באמת? לדבר טלפון או פנים אל פנים? פנים נושא הכי שנוא במתמטיקה: לא זוכרת, אהבתי מתמטיקה מה המבחן האחרון שעשית? הסמכה להפעלת זיקוקין כמה קיבלת בו? אין ציון, זה או עובר או נכשל ואני עברתי באיזה צבע הארון בחדר שלך? עץ דבדבן מוזהב יש לך חדר לבד? כן מתי בפעם האחרונה הלכת לקניות? לקנות סלט ולחמניה בצהריים זה נחשב? עברת אי פעם על החוק? כן על איזה חוק עברת? גנבתי תפסו אותך? לא אם כן - מה עשו לך? -- ישבת במעצר? לא מי החבר הכי טוב שלך? ערן הכי הזוי? אסף שאתה לומד איתו הכי הרבה למבחנים? לא נהגתי ללמוד למבחנים אתה בתנועת נוער? לא איזו? הייתי בצופים ואחרי זה בצופי ים ממי ההודעה האחרונה שבפלא' שלך? בעלים של מסיבה איזו חברה הפלא' שלך? סלקום ואיזו חברה המכשיר? נוקיה איך נראה הכסא שעליו אתה יושב? די רע באיזה צבע המחשב שלך? אוף ווייט באיזה צבע הסדין של המיטה שלך? תכלת מה מתנת יום ההולדת האחרונה שקיבלת? טבעת מהממת עיר/קיבוץ/מושב/ישוב/עיירת פיתוח/חווה מבודדת - איפה היית מעדיף לגור? עיר ואיפה אתה גר עכשיו? עיר יש לך חיית מחמד? כן אם כן - איזה? 4 חתולים איך קוראים לה? פומה, חמש, מקס ולאון אם לא - אתה רוצה? -- כשהיית קטן קראת ג'ינג'י? לא מה דף הבית שלך? וואלה אתה מדבר עם מישהו און-ליין עכשיו? לא עם מי? -- כמה אחים יש לך? 1 איך קוראים להם? יובל בני כמה הם? 32.5

למעלה