L i z a r d

New member
סיכום מגעים עם יצורים א-אורגנים

סיכמתי את מה שהבנתי סופית היום בקשר למגעים עם הסיירים בחלימה, ואשמח מאוד אם מי שיהיה לו דבר כלשהו להוסיף יכתוב כאן, כי אני חולם מתחיל בסך הכול. --------------------------------------------------------------------- ברצוני להעלות בכתב את השלבים שנראה שזיהיתי במגעי עם יצורים לא אורגניים סיירים במהלך החלימה שלי, לאור ההבנה החדשה, ולסכם את דרך הפעולה בהמשך. שלב 1 - הסיירים מתחילים לתצפת בחלומותי, מכיוון שתנועותיה של נקודת התיפסה שלי ומעללי בחלימה מפיצים גלי אנרגיה שמושכים אותם אלי. אני בשלב זה לא מודע לקיומם, וקשב החלימה שלי לא ממוקד בהפרדה של אנרגיות זרות משאר הפרטים בחלימה שלי. שלב 2 - הם מתעניינים בי, חוקרים, אני מסקרן אותם. הם מתחילים להופיע בדמויות אנושיות ולהשפיע על מהלך החלומות שלי. יתכן שברצונם לטשטש את הבחנתי בהם, להתערות במהלך הרגיל של חלומותי. וכן ישנם תחילה של מגעים תקשורתים ביני לבינם. שלב 3 - אני מודע לקיומם של אותם יצורים, באותו שלב של תחילת המגעים. אני שוקל יותר את פעולותי בחלימה ונוכחם, ובוחן ביתר זהירות את מגעי עמם. בשלב זה הם מתחילים להפיץ בי פחד. יש תמיד בחלימתי כארבעה סיירים קבועים לפחות, ככל הנראה. אני נקלע למלכודת ופועל בצורה שגויה, לא מודע לדרכי הפעולה שלהם ומתרחק מהלך הרוח של הלוחם בחלימה. היצורים מפריעים לי בחלימתי ואין לי צורך בהם. שלב 4 - היצורים מתקרבים אלי, מכניסים אותי למצבים שאני לא תמיד מבין, מכניסים למערבולות רגשיות. יתכן שהיה מגע פיזי עם ההשתקפות של סייר בחלום, ומתוך זה אף תחלופת אנרגיה עמו, דבר שאני לא יכול לקחת אחריות על התוצאות שלו והוא לא נצרך. בד בבד אני מתקדם הרבה בחלימתי. סיכום : בשלב זה אני מפסיק לפחד מהם, כשאני מבין שהם לא יכולים להרע לי כרגע, ומשדר להם ביטחון בעוצמה. אני אפעיל התכוונות בפקודה קולית ואצווה עליהם לעזוב את חלומותי. אמשיך לתרגל את התרגילים שמבססים בשער השני, הסטה של נקודת תפיסה ממקום למקום מספר פעמים, יעול קשב החלימה והקיבוע, ליטוש גוף האנרגיה. בשלב שבו אהיה מעוניין בכך ותהיה לי אנרגיה מספקת, אזמן את הסיירים אל חלומותי ואדע לנהוג במגעים איתם בצורה הנכונה. ---------------------------------------------------------------------- אשמח לתגובות, בועז

L i z a r d

New member
אני מרגיש כמו קסטנדה...

"אני מנהל מחקר אובייקטיבי אודות היצורים הלא אורגניים"..... כל כך צחקתי, בכיתי....

L i z a r d

New member
חחחחח

אתם יודעים איך חוסכים אנרגיה לחלימה?? האנרגיה שלנו בקושי מספקת לתפוס את מה שבתחום הרגיל של נקודת התפיסה שלנו, אז כדי לתפוס מעבר לזה צריך יותר אנרגיה..... אז מה המכשפים עשו? הם פיתחו פריסת אנרגיה חדשה, שבה הם חוסכים את האנרגיה עד כמה שאפשר. הדרך של הפריסה הזו היא שונה ממה שלמדנו מאבותינו, בקשר להכול, והיא פותרת אותנו מכול הסכמה שלא מועילה לנו. היא מכונה דרך הלוחמים.

L i z a r d

New member
קסם אמיתי

זאת ההודעה שכתבת שלא תקפוץ: בועז תודה על ההתעניינות. יכול להיות שלחלימה ממש לא נכנסתי. בתקופה שקראתי את "מסע לאיכטלאן" התעניינתי בכך במיוחד והתנסתי בכמה מצבים שונים שקשורים בחלומות (כנראה בעיקר חלומות צלולים לפי הגדרתך). בכל מקרה זהו נושא מעניין, ואשמח לקבל הדרכה.

L i z a r d

New member
זה כבר משהו אחר

באותה תקופה, פעלת לפי ההוראות שניתנו לקסטנדה, למצוא את הידיים וכו´? מההיו התוצאות כפי שנראה לך?

deep ocean

New member
וואי וואי איזה סרטים!

בעקבות משהו שסיפרתי בצ´אט אתמול, היה לי היום חלום-סיוט בלילה. שמישהו ממש עוקב אחרי וכו´ וכו´. ממש בהתחלה כבר הבנתי שזה חלום אבל רציתי להמשיך להישאר שם, בשביל לראות מהם הפחדים שלי. בכל אופן נשארתי שם ממש המון זמן (בחלום). יישמתי עליו טכניקות קונג פו שלא עבדו מספיק, ואז זה התחיל לעצבן אותי.
באיזהשהו שלב קלטתי כבר את הקטע, ואמרתי: יאלללללללה, מי רוצה להיות פה בכלל?
זה בזבוז זמן בזמן שאני יכולה עכשיו להסתכל על הידיים ולעשות דברים אחרים!!!
ופה מגיע הקטע הפספוסי והמוזר- קרו כל מיני דברים מדהימים, שמנעו ממני להסתכל על הידיים. כל פעם אמרתי, טוב תיכף, טוב תיכף...
הסתכלתי על קיר בטון ונשאבתי לתוכו ואההההההההההההההההה זה אף פעם לא קרה לי בחלומות ואההההההההההההההההההההההההההההה חבל על הזמן.........אפילו אי אפשר לתאר את ההרגשה... ממש נסחפתי לשם במערבולות והרגשתי כל כך טוב!! אחר כך היה עוד חפץ/משהו לא מוחשי, לא זוכרת, נכנסתי אליו פתאום מצאתי את עצמי בחלל (אולי זה היה בירח או משהו) עם איזה עוד כמה אנשים מהפורום וכמה אנשים לא מהפורום ואז עשינו מעגל עם ידיים משולבות והלכנו ביחד בסיבוביות (חוץ משני אנשים שישבו בצד, כי הם רצו להיות לבד) ועשינו החזרת כוחות ביחד.... ואני כל הזמן חושבת...אולי אני אלך לצד, ואני אסתכל בידיים וכל פעם יש משהו אחר...... ואז התכוונתי ללכת להסתכל על הידיים והתעוררתי!!! כאילו, מה קורה פה......... זה ביאס אותי לגמרי. כל כך רציתי להסתכל על הידיים ולעשות כמה דברים. הרגשתי שמשהו ממתין לי שם ובמקום זה, נסחפתי לדברים אחרים. הי, דווקא הכל לטובה בפעם הבאה אני אסתכל על הידיים ואדאג להסתכל מידי פעם לאורך החלום לפני שאני נסחפת... פשוט הכוח להיסחף היה כל כך חזק....
אתמול בצ´אט ציטטתי לכם משפט מהספר: "גלגל הזמן" לגבי האפשרויות הבלתי נדלות בחיים. החלום המחיש לי המשפט באופן מסויים.

את מתקרבת!...

אפשר להגיד שעכשיו את נמצאת באמצע הדרך בין מודעות לחוסר מודעות (בחלימה). את ממש מתקרבת... את בדרך... את חווה את הנסיונות האחרונים למנוע ממך לעבור את השער הראשון... ממש כך... בהצלחה!

deep ocean

New member
איזה כיף ../images/Emo13.gif רק יש בעיה קטנה...

זה גורם לי לרצות ללכת לישון כל הזמן!!
(אני רצינית, למרות החיוך)

deep ocean

New member
../images/Emo29.gif יההההההההה ../images/Emo1.gif

אני הולכת לישון!!! אגב, שמתי לב שכאשר אני ישנה ללא הגבלת זמן באופן יחסי כמובן (שאני יודעת מראש שיש לי הרבה זמן לישון) אז אני מסוגלת להגיע לחלומות צלולים ולחלימה. אולי היום אני אנסה להגיע לתחושה הזאת, למרות שיש לי רק 7 שעות לישון. אגב, אתם יודעים מה הכי משעשע? אתמול אחרי הצ´אט, הלכתי לישון והירהרתי לעצמי שבכלל לא קראתי את הספרים של קסטנדה שיש לי בבית (5 עמודים זה לא נחשב) ושיש עוד המון דברים שאני לא יודעת שקשורים בדרך הלוחמים. חשבתי על זה שאולי בעצם אני לא אמורה לקרוא לעצמי לוחמת, כי מה כבר אני עושה?! ואז בלילה אחרי כל המחשבות השיפוטיות האלו, חוויתי התקרבות לחלימה

deep ocean

New member
../images/Emo119.gif ../images/Emo23.gif

ישנתי 6.5 שעות ואני אפילו לא זוכרת את החלומות שחלמתי. מסקנה: להתחיל לישון יותר שעות, בגלל המון סיבות, שלא קשורות רק בחלומות טוב, אני הולכת לשיעור טאי צ´י, וצ´י קונג..

L i z a r d

New member
ואצלי

היום נחלתי בקרב הצלחה חלקית... היגיעו הרגעים שלקחתי את הבחירה ועצמרתי הכול. גם תירגלתי את הבסיס לתפיסה רציפה ואני חושב שזה חשוב לבניית גוף הארגיה. ועוד זיכרון בשעת החלום של אקטים לא רגילים, דבר שעוזר, וזכרתי לנשום בצורה מודעת דבר שעזר במקצת במצב הדי קשה שהייתי בו. גם תירגלתי התכוונות בזמן שטסתי במהירות של 300 קמ"ש לערך ולא רציתי להתרסק... אבל מצד שני עשיתי לא מעט דברים לא חשובים ולא הכרחיים, ואף מבזבזים... היו רגעים שפעלתי בהם לא מתוך קבלה של המצב ומודעות אליו. אני צריך יותר שקט בחלימה. הסביבה עדיין מאיימת עלי לפעמים, והיום גם הגעתי למצב שקצת חששתי ליכולת שלי לצאת לעירות. אבל פעלתי בצורה לא רעה יחסית. בסה"כ, אני משתדל לעשות כמיטב יכולתי...

rainbow too

New member
בעסה../images/Emo10.gif

אני רוצה להגיע לשירשור הראשון... התחלתי להכנס ללינקים של השישורים והתיאשתי בשירשור ה21. בכל מקרה אני אנסה בערב כשיהיה לי יותר סבלנות אבל אם אפשר להציב פה לינק לשירשור הראשון...האאאא..... בנתיים אני חולם חלומות שחוזרים על עצמם...מה זה אומר?

למעלה