סיכום מגעים עם יצורים א-אורגנים
סיכמתי את מה שהבנתי סופית היום בקשר למגעים עם הסיירים בחלימה, ואשמח מאוד אם מי שיהיה לו דבר כלשהו להוסיף יכתוב כאן, כי אני חולם מתחיל בסך הכול. --------------------------------------------------------------------- ברצוני להעלות בכתב את השלבים שנראה שזיהיתי במגעי עם יצורים לא אורגניים סיירים במהלך החלימה שלי, לאור ההבנה החדשה, ולסכם את דרך הפעולה בהמשך. שלב 1 - הסיירים מתחילים לתצפת בחלומותי, מכיוון שתנועותיה של נקודת התיפסה שלי ומעללי בחלימה מפיצים גלי אנרגיה שמושכים אותם אלי. אני בשלב זה לא מודע לקיומם, וקשב החלימה שלי לא ממוקד בהפרדה של אנרגיות זרות משאר הפרטים בחלימה שלי. שלב 2 - הם מתעניינים בי, חוקרים, אני מסקרן אותם. הם מתחילים להופיע בדמויות אנושיות ולהשפיע על מהלך החלומות שלי. יתכן שברצונם לטשטש את הבחנתי בהם, להתערות במהלך הרגיל של חלומותי. וכן ישנם תחילה של מגעים תקשורתים ביני לבינם. שלב 3 - אני מודע לקיומם של אותם יצורים, באותו שלב של תחילת המגעים. אני שוקל יותר את פעולותי בחלימה ונוכחם, ובוחן ביתר זהירות את מגעי עמם. בשלב זה הם מתחילים להפיץ בי פחד. יש תמיד בחלימתי כארבעה סיירים קבועים לפחות, ככל הנראה. אני נקלע למלכודת ופועל בצורה שגויה, לא מודע לדרכי הפעולה שלהם ומתרחק מהלך הרוח של הלוחם בחלימה.
היצורים מפריעים לי בחלימתי ואין לי צורך בהם. שלב 4 - היצורים מתקרבים אלי, מכניסים אותי למצבים שאני לא תמיד מבין, מכניסים למערבולות רגשיות. יתכן שהיה מגע פיזי עם ההשתקפות של סייר בחלום, ומתוך זה אף
תחלופת אנרגיה עמו, דבר שאני לא יכול לקחת אחריות על התוצאות שלו והוא לא נצרך. בד בבד אני מתקדם הרבה בחלימתי. סיכום : בשלב זה אני מפסיק לפחד מהם, כשאני מבין שהם לא יכולים להרע לי כרגע, ומשדר להם ביטחון בעוצמה. אני אפעיל התכוונות בפקודה קולית ואצווה עליהם לעזוב את חלומותי. אמשיך לתרגל את התרגילים שמבססים בשער השני, הסטה של נקודת תפיסה ממקום למקום מספר פעמים, יעול קשב החלימה והקיבוע, ליטוש גוף האנרגיה. בשלב שבו אהיה מעוניין בכך ותהיה לי אנרגיה מספקת, אזמן את הסיירים אל חלומותי ואדע לנהוג במגעים איתם בצורה הנכונה. ---------------------------------------------------------------------- אשמח לתגובות, בועז