מעו

JeTfIrE

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifמעו

שם:The_Meeper Maya, לרוב איפה שיש פארטיז ליד האלייט יטי XD לא משחק הרבה אבל רמה 35(בואנה, כשחולים ולא הולכים לבצפר משעמם תחת!) אה כן, קוסם בלעבלע אני רוצה לדעת, איזה קסמים באים אחרי METEORITE? כמה STR אני צריך בשביל LEG ARMOR+5 לפחות וכמה STR אני צריך בשביל איזה סטאף נורמלי(עכשיו יש לי אנג'ליק+6) @_@ וזה בתכל"ס הכל
נחמד להיות כאן~D:

JeTfIrE

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gifאה כן

מה אני מקבל מהטבעות של ה40 וה80?D:

angle sword

New member
ברוכה הבאה../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

בוא אני יעשה לך הכרות: angle sword-אופק בן 13(עוד 27 ימים) משחק בוויגל רמה 120 בדרך כלל בשרת פרטי של אלכס(ראה בהמשך) dan the man-משום מה קוראים לו דן..... xxvirusxx-אלכס בעל השרת הפרטי..... yadiday-גדי מהנל הפורום..... אלה כל ה"פעילים" בפורום....
על כל השאלות גדי יענה לך..... מקווה שהבנת...
אופק

JeTfIrE

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo108.gif._. אבל אניבן :X

וכמופן שאני מכיר את גדי פפפפט שיחקתי בשרת שלו ממזמן P: היה ענק, היה לי שם איזו אלפית כזו =}

angle sword

New member
אתה לא מבין......

בעברית נכונה אומרים במקום "הבנתה"-"הבנת(ה)" בלי ה"ה"

yadiday

New member
לרוב - כלום

לפעמים כסף - או חפץ אקסלנט נמוך מהטבעת של ה 80 לא יודע - כי לא זרקתי עדיין מה MG שלי (74)

angle sword

New member
אהה נכון....

רמה 40: חפץ אקסלנט +0 חבר שלי קיבל את המגן הראשון אקסלנט רמה 80: חפץ +8 או +7 לא זוכר

dan the man

New member
ברוכה הבאה

כמו שאופק כבר אמר אני זה דן ..דן זה אני בן 15 אשדוד פעם שיחקתי בגלובל..יש לי שם לוחם רמה 36 עכשיו עברתי לשחק בשרת הפרטי של אלכס....

XXVirusXX

New member
ברוך הבא!

כמו שאופק אמר שמי אלבס אני בן 16 וקצת יותר מחצי... אני המנהל של השרת Real-Mu. אם תרצנ לשחק אז כנס.

למעלה