נניח

../images/Emo119.gifנניח

שבלילה, כשאתם ישנים, קורה לכם נס. אתם רק לא יודעים את זה, כי אתם שקועים בשנה. אבל קורה לכם נס אמיתי. אתם קמים בבקר, ויודעים שהנס קרה.
איזה נס הייתם בוחרים שיקרה לכם?
מה אתם צריכים לראות או להרגיש על מנת לדעת, שהנס אכן קרה...
האם מישהו מבחוץ, שהיה רואה אתכם, היה מרגיש שהנס התרחש? אם כן מיהו? ומה הוא היה רואה?
עד כמה אתם מאמינים שהנס הזה אכן יכול לקרות לכם?

ChulChul

New member
הייתי רוצה להיות כבר בסוף התואר

המעיק הזה. מי שטבע את הביטוי סטודנט חופשי לא ידע על מה הוא מדבר או לא למד תואר משולב של מדעי המחשב וביולוגיה.הייתי רוצה למצוא עבודה לדעת שאני מבוססת ושאני לא צריכה לסמוך על מישהו אחר. והכי חשוב להיות בקשר חם ואוהב כמו עכשיו. כמובן שביטחון עצמי בעצמי שאני מסוגלת היה עוזר למטרה להגיע אבל הביטחון לא בא

reedgreenwhait

New member
אפשרות 1

הנס- אני מתה. אני צריכה לא להרגיש דבר. כולם היו יכולים לראות את הגופה. זה יקרה בסופו של דבר.

גם אם זו רק בדיחה

זה כל כך עצוב לשמע, שנערה צעירה כמוך, פתחה תשוקה כל כך גדולה למות...

BellA עלמה

New member
רק 1?

הייתי רוצה להיות בסוף התואר ובהתחלת ההסבה ולא הייתי רוצה שאחרים יבחינו שקרה הנס . עוד נס? הקמת משפחה (אחרי שאבסס את עצמי מבחינה מקצועית אבל האמת לא מאמינה בניסים

magenta73

New member
הנס היחידי שאני רוצה

זה שסבתא שלי ז"ל לא תהייה ז"ל.... וזה לא יקרה.... כל השאר לגמרי תלוי בי. וניסים זו השקפה.... כל דבר טוב יכול להראות או כנס או כמשהו שקרה סתם, או כמשהו שהגיע לך.... החיים מלאים בניסים קטנים. זה מה שיפה שהם.

נסים ונפלאות ../images/Emo13.gif

מה הייתי בוחרת בתור נס? עוברות לי כאן מחשבות על נס בסגנון: קמה בבוקר ומישהו מהמטבח קורא לי: מאמי, את רוצה קפה? אבל לא חושבת שזה הנס שהתכוונת אליו. הייתי מאחלת לעצמי לקום בבוקר, ולהרגיש שעשיתי קפיצה גדולה ביחסים שלי עם עצמי. איך הייתי יודעת שזה קרה - הרגשה גדולה של בטחון ושלווה תשרה עליי (יודעת, כי ככל שקפצתי עד כה - השלווה קפצה גם היא). כן. יש כאלה שהיו מרגישים בכך. אני חושבת כרגע על חברה אחת, שאין נסתר ממנה.

אה, שכחתי

אם אני מאמינה שהנס הזה יכול לקרות? לא. לפחות לא בצורת נס. אבל הוא קורה לי לאט לאט.

מצחיקולה../images/Emo9.gif

ואני הייתי בטוחה שאת מתבדחת... כי אם לא... אני מבינה שהקריאה מכוון המטבח עת השמש זורחת, היא קריאה שמסמלת הרבה עבורך... יכולה לשתף? ולמה חשבת שזה נס שלא אליו אני מתכוונת? התכוונתי לנס הספציפי הזה שאת מתכוונת אליו...

בטח שמסמלת הרבה

אולי לא הרבה, אבל ניסוח חביב ל"נס הזוגיות". אני חשבתי שאת מתכוונת לניסים שיותר תלויים בנו. לפחות כך אני פירשתי את זה.

לקשמי

New member
לגבי נס קפה זה מזכיר לי -

פעם באיזושהי דירה באחד הבניינים ליד הבית שלי היה תוכי מדבר. אני זוכרת שפעם עברתי לידם ושמעתי את התוכי אומר: "ת'ה רוצה קפה?" זה היה מצחיק וגם גרם לי לחשוב על איזה מין רעיון זה לשים את התוכי ליד החלון, חושף את כל הסודות של הבית.

על הניסים ועל הנפלאות ../images/Emo57.gif

איזה נס הייתם בוחרים שיקרה לכם? לא חושבת שזה נס, כי סה"כ אני לומדת ומשקיעה, אבל להצליח בכל המבחנים שיש לי.
מה אתם צריכים לראות או להרגיש על מנת לדעת, שהנס אכן קרה...? להיכנס לאתר המכללה, ללכת לאופציית הציונים ולצפות לצעוק
"יששששש"
האם מישהו מבחוץ, שהיה רואה אתכם, היה מרגיש שהנס התרחש? אם כן מיהו? ומה הוא היה רואה?לא רק שהיו רואים, היו מפסיקים לשמוע, כי הייתי צועקת ממש חזק, כשאני מתלהבת, כולם יודעים בד"כ.
עד כמה אתם מאמינים שהנס הזה אכן יכול לקרות לכם? בטוחה שיקרה, כי השקעתי ולמדתי ועבדתי על עצמי לא לבוא למבחנים בלחץ.

אהההה.

א-ה-בה. כ"כ. והייתי יודעת כי הוא היה מתקשר, או מסמס, או אומר, או משהו היה קורה על הבוקר ש... היה נותן לי סימן. ואנשים מבחוץ פשוט היו רואים לי את זה בחיוך שאי אפשר להוריד לי מהפנים. והוא יכול.. הלוואי.. {כשאני לא שקועה במחשבות שליליות אני הכי מאמינה בעולם..} השאלה מתי.. תודה :) אחלה שאלה

למעלה