• פותח הנושא nsr
  • פורסם בתאריך

מיצו

New member
כלפי אנטי-בי כולנו זהים, וכך גם כלפי

נהג המונית/משאית. מה ההבדל בין מיץ מרה של אופנוען לבין זה של קטנוען כשהוא משפריץ לך על השמשה הקדמית? מה ההבדל בין מעיים של אופנוען לזה של קטנוען כשהם מסתבכים לך בחגורת המזגן וסותמים לך את החריצים ברדיאטור? הכל אותו דבר. כולנו אחים. אם כבר צריך לעשות הפרדה בין פורום דו"ג לפורום בנדית רוצחתתת!!!1.

C O L T

New member
אז כאן זה פורום הולכי רגל גם? ואופניים?

ועזים? כי מיץ מרה של עז גם לא ממש שונה. אני תמיד חשבתי שזה פורום של כולם, אבל מדברים בו על אופנועים. טעיתי?

מיצו

New member
תטעם, תבין. יש לזה מרירות שונה

לאופנוען ולעז, הכוונה. אלא אם האופנוען רוכב על עז.

daditami

New member
הקאורדינציה קשורה לאופנועים

זה לא כמו בקטנועים שלנו שמפעילים רק ידיים. באופנוע מפעילים גם את הרגליים. ולכן מי שמיידה אבן בימין ואוכל ארטיק בשמאל, כנראה שניחן בקאורדינציה טובה, שתהפוך אותו לאופנוען מצויין.

אדולפי

New member
איזה שירשור משובח

מדינת ישראל במיטבה. מעט אלימות, קורט לאומנות, קמצוץ רמיזות אנאליות וקומץ מייצג. מה אני צריך לכתוב פה כדי להעלים את השירשור המיותר הזה?

nsr

New member
שמעו

אם הייתי יודע שאתם הולכים להיות כאלה חורי תחת בנוגע לתמונה המזורגתת הזאת - לא הייתי מעלה אותה בכלל. כולה רציתי שתראו בן אדם שזורק אבנים, בזמן שהוא אוכל ארטיק בנונשלנטיות (אדיר). ו"אדולפי", את הרמיזות הפסיכואנליסטיות שלך שמור לעצמך. אתה לא מרשים אף אחד. שמאלני.

yoman321

New member
../images/Emo31.gif זה כי הוא לא עשה קורס "חזבלון מאומן א'

חוץ מזה למה אין לו מגני ברכיים ? בגלל כמוהו יוצא להם מוניטין של שבורי ברכיים

אתה ממש לא צריך להתנצל

אחלה תמונה. אכן אכילת הארטיק תוך כדי ידוי האבנים מרשימה צריך לשלוח את התמונה הזו לעיתונים הזרים. חוץ מזה, שכל חורי התחת שהגיבו כמו שהגיבו יקפצו. למה אתה צריך להתנצל ?

EVIL MONKEY

New member
פששש... איזו אליטה צמחה לנו כאן.

היטלר לא יכול לשמוע על אלימות ולאומנות. השתבחת עם השנים.

מיצו

New member
טוב יאללה חדל, תפסיקו עם השטויות

רוצים לדבר על אופנועים? סבבה. רוצים להתווכח על נטיות פוליטיות? לזה יש פורומים אחרים. תודה.

ילוטייל

New member
אז אפשר להגיד רק שאני רווה נחת

מנצחון הפועל אתמול? כי אם לא אקח את מילותיי בחזרה.

מנשה ש

New member
"נטיות" זה שייך לאופנועים באופן מובהק

יש אופנוענים שמאלנים שנוטים באופנוע רק לשמאל וימניים לימין. אני למשל, לעולם לא נוטה ימינה. כשאני מגיע למצב של נטיה ימינה, אני עוצר את האופנוע והולך איתו ברגל עד סיום הפניה. אתה יכול לראות את זה על הצמיג. יש לי פס פחדנים ענק בצד אחד שלו.

למעלה