• פותח הנושא nsr
  • פורסם בתאריך

nsr

New member
../images/Emo118.gif

אתם חייבים לראות את זה . אם לכולנו הייתה קואורדינציה כמו שלו..

nimiz

New member
אני מאחל לעצמי לעשות שם מילואים. אחד כזה צריך

לחזור הביתה שלם מינוס פיקת ברך. וממש לא משנה אם הוא ערבי או "פעיל שלום" יהודי או אירופאי. על פעולה אלימה כזו לכיוון כוחותינו יש לענות באש חיה לרגליים, ולעזאזל עם בג"ץ וחבורת הפרות מעלות הגירה שיושבות בפרקליטות.

../images/Emo45.gif רק שאתה יודע...

היה אחד ענק שפגעו לו בול בפוני עם קלע כזה והוא הפך לבר מינן. הוא צריך לחזור הביתה זה נכון, אבל עם כדור בין העיניים. ולעזאזל עם וגו'.

אהוד א1

New member
הפעלתי את הדמיון.ראיתי רק את מיצו עירום.

אולי תוכל אתה,איש עם דמיון מפותח שכמותך, להסביר לי מה הקשר לכאן?

התבלבלת

הוא אמר להפעיל את הדמיון, לא את המצלמה במסנג'ר. (המרמור שלך לא צלח הא יא אהוד?
)

מיצו

New member
שניכם, כנסו אלי למשרד!

אני רואה שיש כמה עניינים שצריך להבהיר פה. תביאו בבקשה דלי של KY ותעשו שיחרור טוב טוב לשרירי הישבן.

nsr

New member
אחי..

אין קשר. זה ערבי שזורק אבנים בזמן שהוא אוכל ארטיק. יותר מזה..? איפה הזמנים היפים, כשהיינו עושים מארב קלעים, ומפוצצים לו את הרגל.. סתם, חשבתי שזה מצחיק. אם נפגעת - אני מבקש סליחה

אהוד א1

New member
אבל איך זה קשור לכאן?

בדיוק בשביל זה יש את הסאגה. שרשור מיותר שכזה גורם לשרשורים חשובים לעבור לדף השני. ובדקתי - אנחנו לא אחים.

C O L T

New member
עשית בדיקת DNA?

מעניין, כשאני מדבר על שרשורי
מיותרים, מכריזים שאני שונא כל מיני דברים. אז עכשיו ברור לי - אתה שונא ערבים! קיצוני, לאומני, מתנחל, שכחתי על מה דיברתי אבל בטוח שצדקתי!
נו לפחות המהפכה הצליחה, עכשיו אפשר לדבר כאן חופשי על כל נושא. מבטיח לפתוח מחר שרשור גראד דינג נוסף.

אהוד א1

New member
תפסיק לקשקש בביצים,קולט.

בפעם האלף ולאט כדי שאולי גם אתה תבין: אתה באמת לא מבין מה ההבדל בין שרשור בנושא ערבים לשרשור בנושא קטנועים ולקשר/אין קשר שלהם לכאן? כללי הפורום מאפשרים לעסוק כאן גם בנושאי "קטנועים".מפריע לך? אתה מוזמן לבקש מהמנהלים לשנות את אותם הכללים.(משהו שאתה בזמנך כמנהל כאן לא עשית). מתאים להם? יופי.לא מתאים להם? לפחות תפסיק לבכות על הנושא.

C O L T

New member
ok, ברגע שהדמעות שלך על הערבי יתייבשו

תזכיר עוד בזמן של פורום IOL. אתה מנהל של פורום מיותר, סגור אותו ובוא הביתה, נקבל אותך ואת דיוני TMAX רוצחט.

אהוד א1

New member
הערבי הוא בכלל לא העניין.

גם אני קלע בהכשרתי ואת אותה תגובה הייתי מעלה גם אם היה מדובר בשרשור בנושא איכות סביבה. אתה כרגיל מתחמק ובורח.אני ממש לא מנהל פורום מיותר. אני מנהל פורום שנולד מפורום שמונה כדי להתמחות בנושא ספציפי.במקרה שלי קטנועים,במקרים אחרים סופרמוטו ושטח.פורום שמונה בחר (וטוב שכך,לדעתי) להשאר פורום כללי בנושא דו"ג.אתה רוצה לשאול דווקא בו על SM? סבבה,למרות שסביר שתקבל תשובה רצינית יותר בפורום סופרמוטו.כנ"ל לגבי קטנועים. מפריע לך? שוב,אתה מוזמן לבקש שינוי. יקבלו? סבבה. לא יקבלו? תפסיק לבכות. ואני לא צריך לחזור הביתה.אני כאן ושם ובעוד מספר מקומות.

למעלה