ציפורי לילה -

פIלי

New member
../images/Emo118.gif ציפורי לילה -

שלא תגידו "לא שמעתי", "לא ידעתי", "נרדמתי", "פחדתי שיובל יסתכל עליי מפחיד כזה", "אכלתי אייס פיצה", "נהג, אל תחצה חיים!", "מה? מה זה בכלל?". לכל החדשים, הישנים, וסתם כאלה שבאמצע - ציפורי לילה שרוטות (עם קיציס ופרידמן כמובן), היום (רביעי), 12:00 בלילה, גל"צ. זתומרת בערך עוד חצי שעה. אם אין לכם כח להדליק רדיו, אפשר לשמוע דרך המדיה פלייר או דרך הממיר הדיגיטלי. תהנו.

People

New member
פעם ראשונה שאני שומע ציפורי לילה

שרוטות (אני חולה קיציס ובעיקר פרידמן) - אחלה שידור שבעולם!!!!!!

פIלי

New member
נכון ביותר ../images/Emo45.gif

פרידמן שולט והוא שם פעמיים אאודיו סלייב. שזה בכלל כבוד. לעומת זאת הטעם של קיציס משתפר מתוכנית לתוכנית.. (פעם זה היה אייל גולן וג'סטין טימברלייק, ועכשיו זה קצת טיפה יותר איכותי ...)

לוּבּה

New member
אני הקלטתי...|אנ"ה|

חיכיתי עד 12 כדי ללחוץ על ריקורד
ואז הלכתי לישון.. עכשיו אני שומעת

mati88

New member
אני....אני ניסיתי! והצלחתי!

טוב בערך...ב12 וחצי נרדמתי....באחד השירים...וגם הפסדתי ת10 דקות ה1...אבל זאת התקדמות לא?!

~*~gaL

New member
היה ממש נחמד.

למרות שאני בקושי זוכרת מה היה שם.
אגב... להגיד "אכלתי אייס פיצה"? למה בדיוק?

פIלי

New member
בלע ../images/Emo3.gif

התחלתי להתקרב לכיוון השינה בסביבות 1 - 1 ורבע. והרדיו הפתוח. ועדיין לא קלטתי כלום. למה? כי הייתי עסוק בשיחת טלפון גורלית. עצבים. בכל זאת, שמעתי חלק קטן מהתוכנית, ואפילו יש שמועות שהזכירו אותי שהם דיברו על הקטע של "מה חסר לך".. זתומרת את העוגת תפוחים שלי. אז שלי, נכון שאת ממש אבל ממש רוצה להביא לי את הקלטת לצילומים עוד שבועיים? ידעתי שכן.

greeneye

New member
וואלהההההה

הם באמת הזכירו אותך... משהו בסגנון ה- "היו לנו פה דברים מדהימים. כמו אחד שהביא נשק למישהו אחר, משחק של שנות השמונים, מתכון לעוגת תפוחים...ובשבוע שעבר סמיכת פוך!"

lishhhh

New member
שמעתי

עד 1 וחצי! הכי צחקתי בקטע עם הבינגו שכל שניה עבר איזה אוטו... וגם בקטע עם הכוכב נולד האוסטרלי שלא הבינו כלום...
הייתי על הריצפה!

sweet b

New member
מניב לי ידעתי שיש להם תוכנית כזו...

איזה מגניב.. איזה תכנה זה גל"צ ובאיזה יום זה?

yanivm1

New member
הקטע עם הכורזת הפרחה היה אדיר...

שמעתי את זה בנהיגה באמצע הלילה על כביש ב"ש-ת"א כמה צחקתייייייי...

kfm

New member
חדש? בוקר טוסט ושלום בלהות, אנחנו

ה=פורום של קיציס ופרידמן
.....ואתה? (שימו לב איך אני מברכת פה כל אחד שמגיע....אךךך...תודו שלא עבר לידכם

פIלי

New member
זהו

רציתי לציין לשבח את ההתמדה שלך! את מברכת כל חדש וחדש! מרשים! (רק אל תשכחי להזהיר אותם מפני סכנות הפורום *אהמ* יובל *אהמ*).

yanivm1

New member
היי,תודה רבה על הברכות והמחמאות...

למען האמת לא ידעתי שקיים כזה פורום. נכנסתי לפורום "פארקים ורכבות הרים" ולפתע שמתי לב לפורום הזה ... האות פ'והאות ק' קרובות כנראה...
אני אביט פה מידי פעם כי אני מאוד אוהב את הצמד... כולם חמודים ונשתמע!

Yuvalenko

New member
אז מה, פולי, כיף לחזור הביתה ברגל

אחרי הצילומים, הא?... או שמא תרצה לקחת טרמפ עם תמהוני באמצע הלילה, זה בכלל נשמע פיצוץ, ואני מדגיש - "פיצוץ" ...

kfm

New member
אתה רומז שאתה מחבל?../images/Emo3.gif../images/Emo12.gif../images/Emo8.gif

למעלה