באיחור P:
שיר/י השבוע של ווית'ין: -
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: -
אלבום השבוע: -
מה את/ה שומע/ת עכשיו: סמנת'ה - ת'יאטר אוף טרג'די
דבר טוב שקרה השבוע: טאריה! ועוד טאריה! (פגשתי אותה, וראיתי+שמעתי אותה, ושוב פגשתי אותה!) וקר ומגניב.
דבר רע שקרה השבוע: כאבים מאחרי ההופעה (ותוך כדי XD), זה שבשיר השלישי או משהו כזה הייתי חייבת ללכת אחורה כי לא ראיתי כלום ולא נשמתי, ומאז ראיתי את שאר ההופעה דרך המצלמה וגם זה בקושי, ובדיעבד קלטתי שבגלל שהתרכזתי בלצלם ולראות ולשרוד, לא התרכזתי בחלק מהמוזיקה. >< פספוס.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלומר השבוע. הממ, לא יודעת.
אתר השבוע: www.myyearbook וגם כרגיל
www.icanhascheezburger.com
מאכל השבוע: נראה לי שאין.
ספר השבוע: לא קראתי.
סרט/סדרת השבוע: לא נראה לי שראיתי. רק פרק של המומינים.
ציטוט השבוע:
Mitsi - Side of bright life אומר/ת (20:21): רינגו סטאר XDD Mitsi - Side of bright life אומר/ת (20:21): זה שם של תרנגול Mitsi - Side of bright life אומר/ת (20:21): לא? Mitsi - Side of bright life אומר/ת (20:21): זה שם של תרנגול פלא כזה Mitsi - Side of bright life אומר/ת (20:21): מהקרקס XD
מורה להיסטוריה: היהודים כ"כ משולבים, כ"כ מבוללים... אל תכתבו לי מעורבבים, זה תמיד מזכיר לי סלט.
משפט מספר לשון: החתן אמר בקול רוטט... ילד: איזה מסכן. (בזלזול, לא אמפתיה XD) מורה: למה מסכן? ילד: רוטט לו הקול.
נוע: פיקאצ'ו, צא! ~פותחת את קופסת המשקפיים של ילדה אחרת כך שהמשקפיים קופצים ממנה~
לינוי למורה לספורט על הפייסבוק שלה: ראיתי את התמונות שלך, יושבת עם בירה! אם לא תתני לי ציון טוב אני אספר לכולם שאת משתכרת בטיולים!
מורה לאנגלית: You're working in passive, if I see you working in anything else I'll take it and burn it.
מורה לספורט (אמריקאית עם מבטא כבד): אפשר למדוד דופק במשך 15 שניות ולהכפיל ב4 OR...? OR...? הילה: OR ג'קסונים! (מחקה את המורה
זו גם בדיחה כיתתית)
~הופכים צירופים לסמיכות~ "מאכלים חלביים" ילד: מאכלי חלבה!
תמונת השבוע: :} (עוד אין לי את התמונות שלי עם טאריה מאחרי ההופעה, ואת התמונות מההופעה עוד לא העברתי למחשב. אז בינתיים זו. P
הודגש באמצעות מדגישומטיק