סופשבוע

אני רוצה עוד הופעה../images/Emo10.gif

שיר/י השבוע של ווית'ין: לא נראה לי שהיו ממש חח שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל האלבום של טאריה אלבום השבוע: ^ מה את/ה שומע/ת עכשיו: lost northern star דבר טוב שקרה השבוע: אהמ.. מפגש מעריצים עם טאריה, והופעה!@#@^@%& היה כל כך כיף
דבר רע שקרה השבוע: לא קרה
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: שטאריה תחליט לחזור?
אתר השבוע: אין מאכל השבוע: מוסקה ספר השבוע: 1984 סרט/סדרת השבוע: 3 הסרטים של שר הטבעות
ציטוט השבוע: _ תמונת השבוע: הייתי שם את התמונה שלי עם טאריה (!!), אבל היא פשוט כל כך גרועה שעדיף שלא
שבוע נעים לכולם

Amir Noy

New member
משהו משעשע לגבי שר הטבעות...

ידידה שלי היתה משוכנעת עד לפני שבוע ששר הטבעות זה פרודוXDDD עד שאני גיליתי לה...ש"מסתבר" שזה לא הוא

Learn To Fly

New member
נכון שזה מעצבן??

היא כ"כ יפה והיא גורמת לאנשים להראות רע בתמונות+התרגשתי+חרא של זווית צילום, בגלל זה יצאה לי תמונה נוראית איתה ואי אפשר להראות לאנשים
והיה מגניב לפגוש אותך D:

Learn To Fly

New member
../images/Emo6.gif

גם אני לא חשבתי פעם שהיא כזאת יפה... אבל במציאות, אי אפשר לתאר במילים... היא פשוט מדהימה *_*

איפור-הנייטוויש גורם לה להיראות מוזרה או

מפחידה. בלי איפור או עם איפור עדין יותר, היא מדהימה ממש.

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifגם אני חשבתי שהיא נראית רק בסדר בהתחלה-

אפילו חשבתי שיש לה פרצוף קצת מוזר
אבל התמונות אשכרה עושות לה עוול- גם המוצלחות שבהן. בגלל זה נפלט לי כשדיברתי איתה: Your eyes are amazing in REAL LIFE!

TheImpactBoy

New member
לא ראית אותה במציאות,

כשתקבלי פורפורציות מציאותיות, תביני (לגבי עד כמה היא יפה ומיוחדת)

Brombit

New member
אם אי פעם אני אראה אותה במציאות... ../images/Emo115.gif

בינתיים לא נראה לי שזה יקרה

Brombit

New member
התמונה, עכשיו! ../images/Emo88.gif ../images/Emo11.gif ../images/Emo115.gif

אין תמונות גרועות, יש אנשים שמדמיינים שהן גרועות.

Amir Noy

New member
moi (שכבר הפסיק כנראה ללמוד צרפתית../images/Emo4.gif)

שיר/י השבוע של ווית'ין: - שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Porcupine Tree - Anesthetize / Trains / The Sky Moves Sideways (שני החלקים) אלבום השבוע: Porcupine Tree - In Absentia / The Sky Moves Sideways מה את/ה שומע/ת עכשיו: Porcupine Tree - Trains דבר טוב שקרה השבוע: 87 בכימיה. ההצגה "שמו הולך לפניו", הצגה מעולה! דבר רע שקרה השבוע: תקופה לא הכי טובה. משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: לעבור הקבצה. לצאת מהתקופה המטומטת הזו. אתר השבוע: youtube או last-fm מאכל השבוע: המאפה בארומה שבא עם הקפה. והקפה העצמו, 'אכלתי' אותו מלא השבוע. ספר השבוע: סיפורי האוטורי / ליאן הרן סרט/סדרת השבוע: אפוקליפטו, שראיתי רק את הסוף כי נרדמתי על ידידה שליXD ציטוט השבוע: - תמונת השבוע: -

Amir Noy

New member
כ"כ, פשוט סטיבן ווילסון התעלה על עצמו

מאוד מזכיר לי את התקופה של signify ו- the sky moves slideways אבל יש בזה משהו יותר כבד ומלוטש וכיוון יותר ברור. זאתי יצירה ממש מעולה, האלבום fear of a blank planet פשוט מעולה. אגב, כפי שנמסר מסטיבן, היצירה הזו נכתבה שהוא שהה בישראל בכתיבת האלבום של באלקפילד עם אביב גפן. מה שכן, האלבום האחרון מאוד מאוד חזק, לא מצאתי בו נקודת חולשה. מלבד השיר my ashes שקצת פחות אני שומע, האלבום הוא פשוט עבודת אומנות. אגב, גם מאוד מומלץ הEP שיצא בנוסף לאלבום זה - Nil Recurring ששיר הנושא שלו הוא אינסטרומנטאל, שהגיטריסט המוביל ומבצע הסולו הוא רוברט הגיטריסט של קינג קרימזון.

באיחור P:

שיר/י השבוע של ווית'ין: -
שיר/י השבוע לא של ווית'ין: -
אלבום השבוע: -
מה את/ה שומע/ת עכשיו: סמנת'ה - ת'יאטר אוף טרג'די
דבר טוב שקרה השבוע: טאריה! ועוד טאריה! (פגשתי אותה, וראיתי+שמעתי אותה, ושוב פגשתי אותה!) וקר ומגניב.
דבר רע שקרה השבוע: כאבים מאחרי ההופעה (ותוך כדי XD), זה שבשיר השלישי או משהו כזה הייתי חייבת ללכת אחורה כי לא ראיתי כלום ולא נשמתי, ומאז ראיתי את שאר ההופעה דרך המצלמה וגם זה בקושי, ובדיעבד קלטתי שבגלל שהתרכזתי בלצלם ולראות ולשרוד, לא התרכזתי בחלק מהמוזיקה. >< פספוס.
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלומר השבוע. הממ, לא יודעת.
אתר השבוע: www.myyearbook וגם כרגיל www.icanhascheezburger.com
מאכל השבוע: נראה לי שאין.
ספר השבוע: לא קראתי.
סרט/סדרת השבוע: לא נראה לי שראיתי. רק פרק של המומינים.
ציטוט השבוע:
Mitsi - Side of bright life אומר/ת (20:21): רינגו סטאר XDD Mitsi - Side of bright life אומר/ת (20:21): זה שם של תרנגול Mitsi - Side of bright life אומר/ת (20:21): לא? Mitsi - Side of bright life אומר/ת (20:21): זה שם של תרנגול פלא כזה Mitsi - Side of bright life אומר/ת (20:21): מהקרקס XD
מורה להיסטוריה: היהודים כ"כ משולבים, כ"כ מבוללים... אל תכתבו לי מעורבבים, זה תמיד מזכיר לי סלט.
משפט מספר לשון: החתן אמר בקול רוטט... ילד: איזה מסכן. (בזלזול, לא אמפתיה XD) מורה: למה מסכן? ילד: רוטט לו הקול.
נוע: פיקאצ'ו, צא! ~פותחת את קופסת המשקפיים של ילדה אחרת כך שהמשקפיים קופצים ממנה~
לינוי למורה לספורט על הפייסבוק שלה: ראיתי את התמונות שלך, יושבת עם בירה! אם לא תתני לי ציון טוב אני אספר לכולם שאת משתכרת בטיולים!
מורה לאנגלית: You're working in passive, if I see you working in anything else I'll take it and burn it.
מורה לספורט (אמריקאית עם מבטא כבד): אפשר למדוד דופק במשך 15 שניות ולהכפיל ב4 OR...? OR...? הילה: OR ג'קסונים! (מחקה את המורה
זו גם בדיחה כיתתית)
~הופכים צירופים לסמיכות~ "מאכלים חלביים" ילד: מאכלי חלבה!
תמונת השבוע: :} (עוד אין לי את התמונות שלי עם טאריה מאחרי ההופעה, ואת התמונות מההופעה עוד לא העברתי למחשב. אז בינתיים זו. P:)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה