סופשבוע

אזירפאל

New member
../images/Emo118.gif סופשבוע ../images/Emo54.gif

מה המצב
שיר/י השבוע של ווית'ין: שיר/י השבוע לא של ווית'ין: אלבום השבוע: מה את/ה שומע/ת עכשיו: דבר טוב שקרה השבוע: דבר רע שקרה השבוע: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אתר השבוע: מאכל השבוע: ספר השבוע: סרט/סדרת השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע: סופשבוע נעים

אזירפאל

New member
המציפנים - TOP 10 ../images/Emo88.gif

(22) אזירפאל
(26) Endogenisis (27) bachner1 (32) TheImpactBoy (50) היויו (50) Brombit (59) Ice Queen 7 (65) Gilado 69 (69) אטומיק בייגל (79) מגרש השוודים

Learn To Fly

New member
אני אוהבת את טאריה!

שיר/י השבוע של ווית'ין: The Promise שיר/י השבוע לא של ווית'ין: Alice In Chains - Got Me Wrong Nightwish - Higher Than Hope אלבום השבוע: Nightwish - Once, אני לא יכולה להפסיק לחרוש עליו מאז שטאריה חתמה לי עליו מה את/ה שומע/ת עכשיו: Nightwish - Dark Chest Of Wonders דבר טוב שקרה השבוע: טאריה, היא כזאת חמודה
דבר רע שקרה השבוע: אין D: משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: אבורטד&דיסטורטד, ואני מקווה למכור עוד אתר השבוע: LAST FM סרט/סדרת השבוע: אין לי זמן לראות ממש, אני רואה יותר הצגות בעבודה מאשר סרטים/סדרות P: אבל אם כבר, איליי סטון ציטוט השבוע: המחנכת - "תשלחו ד"ש לחברים שלכם שטסים לפולין" X - "לא, נשלח להם רשימת קניות" המחנכת - "מה כבר יש לך לקנות בפולין שאין פה?" X - "טלאי צהוב אורגינל" תמונת השבוע: D:

אזירפאל

New member
אני

שיר/י השבוע של ווית'ין: פרוזן של Voyage. שיר/י השבוע לא של ווית'ין: כל מיני, לא משהו ספציפי. בעיקר הללויה של ג'ף באקלי. אלבום השבוע: אין, שמעתי על ראנדום. מה את/ה שומע/ת עכשיו: Carey של ג'וני מיטשל. דבר טוב שקרה השבוע: בו"מים! ועוד כמה דברים נחמדים בקורס. דבר רע שקרה השבוע: כל יום מבחן, היה מעצבן
משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: עוד קורס?
אתר השבוע: אין מאכל השבוע: טורטליני (מהיום)! ספר השבוע: אין לי זמן לקרוא.
סרט/סדרת השבוע: דקסטר
ציטוט השבוע: בשיעור על הזרקות לישבן: המפקדת: מותר להזריק עד 7CC כפול 2. מישהו: אבל יש לי רק טוסיק אחד. תמונת השבוע: אין

Ice Queen 7

New member
D:

שיר/י השבוע של ווית'ין: אין שיר/י השבוע לא של ווית'ין: יותר מדי אלבום השבוע: Oceanborn מה את/ה שומע/ת עכשיו: כלום, האוזניים סתומות מהנסיעה דבר טוב שקרה השבוע: חיבקתי את טאריה אחרי ההופעה D::::::::::::: היא פשוט מדהימה, אחרי שכבר היה מפגש מעריצים ואחרי הופעה מעייפת היא נשארת להיות איתנו קצת
דבר רע שקרה השבוע: בהופעה עצמה לא נהניתי בכלל בגלל המפגרים שמחצו אותי, הייתי צריכה לברוח מהשורה השלישית אחורה כדי לא להמעך למוות וכדי שהמשקפיים ישארו שלמים, וזה היה בשיר השני או השלישי ככה שכמעט כל ההופעה לא ראיתי כלום >____> ואחריה כשמצאתי את מור פשוט נפלתי עליה ובכיתי מרוב תיסכול וזה היה מעצבן משהו טוב שאתם מצפים שיקרה בשבוע הבא: כלום אתר השבוע: אין מאכל השבוע: בקושי זוכרת מה אכלתי ספר השבוע: הבושם סרט/סדרת השבוע: עמוק באדמה ציטוט השבוע: זוער אמרה היום על כמה חתיכות מהפאזל שלה "יש להם בולבולים קטנים" וזה הרג אותי XDDDD תמונת השבוע: פעם ראשונה שלא מפריע לי שיצאתי מוזר באיזושהי תמונה
טאריה *_*

Ice Queen 7

New member
ועוד אחת מאחרי ההופעה

לקח למצלמה מליון שנה לצלם אז יצאתי עם פרצוף משונה כשאני מנסה לסדר את המשקפיים
הייתי חייבת לצנזר :{ והאיש הזה נדחף לתמונה שלנו
מי הרשה לו
זו אמורה להיות תמונה רק של טאריה ושלי
היא נראית מפוחדת קצת XD אה ואחרי התמונה הזאת התחבקנו :}

איזה חיוך היא דפקה XD

יו, מה צינזרת!$%!$% תשלחי לי את המקורית P: וכל מה שיש לך מההופעה בעצם ~מסנג'ר~

Ice Queen 7

New member
ועוד משהו טוב ../images/Emo9.gif

לפני ההופעה עמדנו בכניסה לבמה וראינו (ושמענו
) אותה עושה חזרות או באלנס או מה שזה לא יהיה, וכשהיא יצאה כדי לנסוע לאנשהו מור ואני אמרנו לה בפינית שאנחנו אוהבות אותה (mina rakastan sinua אם אני זוכרת נכון) והיא ענתה THANK YOU ^___^

Fairywitch

New member
איזה כייף לכן!../images/Emo99.gif מתי זה היה?

ז"א- באיזו שעה? איזו חמודדה היא

Ice Queen 7

New member
לא ממש שמתי לב באיזו שעה,

אבל לפני פתיחת הדלתות אז אני מניחה שסביבות 7..

Fairywitch

New member
משקיעניות../images/Emo2.gif איזה כייף לשמוע אותה מתכוננת../images/Emo23.gif

minä* ../images/Emo3.gif וזה היה באלאנס.

וטוב שלא צרחתן עליה והבהלתן אותה
מצחיק שמדברים אליה בפינית והיא עונה באנגלית XD

למעלה