שאלון!

אספיר85

New member
../images/Emo129.gifעונה

שעת התחלה: 16:50
שם: סתיו
איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? לא יודעת
מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? הסתכלתי על השאלון
דברים אהובים:
משקה: קולה
מאכל: פיצה
חבר הכי טוב: אין
חברה הכי טובה: גם אין
מורה: המורה ללשון
מקצוע: לשון
עיר: לא יודעת
חיה: ארנבים
כלי נגינה: תופים
שיר: יש המונים
ממתק: סוכריה על מקל
צבע: אדום
סגנון לבוש: לא יודעת
תכונה אהובה באנשים: כנ"ל
אנשים: השמות האלה לא יגידו לכם כלום..
שהכי מצחיק אותך: תום/נועם
שתמיד שם בשבילך: נועם
אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: נועם
הכי מתגעגע אליו: לא יודעת
שמעצבן אותך בקביעות: חן
האם אי פעם...
שידחת לחבר/ה מישהו: לא שזכור לי
לקחת סמים? לא
השתכרת? לא
עישנת? לא
צללת? כן
עשית סקי? לא
חווית אהבה וירטואלית? לא
נכשלת בבגרות? --
קיללת את ההורים? כן
טסת? כן
התנשקת? כן
שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] לא שכבתי
קיללת מורה? כן
יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? כן
שיחקת כדוריד? לא
התחלת עם מישהו/י? לא שזכור לי..
הכרת אנשים באינטרנט? כן
כתבת שיר? כן
וסתם...
מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? אראה פרקים של איש משפחה
מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לראות פרקים של איש משפחה
מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? אמא שלי
ואתה אליו? טלפון ציבורי
תחביב אהוב ומיוחד: לא יודעת..
מה אתה לובש? חולצת בית ספר וג'ינס
מה אתה שומע עכשיו? כלום
הבן אדם האחרון שראית? תום
לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? בו.

shiran004

New member
רק כי משעמם לי..

שעת התחלה: 18:13 שם: שירן גיל: 14 מיקום: מרכז איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? באיזשהו פורום אמרו "לקוח מפורום סקרים ושאלונים" מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? עניתי על שאלון אחר XD דברים אהובים: משקה: קולה מאכל: פיצה חבר הכי טוב: דרור, אומר משהו? חברה הכי טובה: אורפז, אומר משהו? מורה: שוש, אומר משהו? [ערבית] מקצוע: מתמטיקה עיר: פריז חיה: כלב כלי נגינה: גיטרה
שיר: demolition lovers- my chemical romance אני שומעת את זה עכשיו ממתק: קינד בואנו צבע: כחול אדום ושחור סגנון לבוש: ג'ינס וטישירט תכונה אהובה באנשים: אממ.. כנות אנשים: שהכי מצחיק אותך: לא יודעת שתמיד שם בשבילך: חברה אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: חברה שרשמתי בשאלה הקודמת הכי מתגעגע אליו: אחותי שבדרום אמריקה שמעצבן אותך בקביעות: מישהו מהשכבה. האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: לא לקחת סמים? לא השתכרת? לא עישנת? לא צללת? לא עשית סקי? לא חווית אהבה וירטואלית? לא נכשלת בבגרות? לא עשיתי בגרות קיללת את ההורים? לא טסת? כן התנשקת? לא שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] בתולה קיללת מורה? כן [לא שהיא שמעה] יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? לא שיחקת כדוריד? לא התחלת עם מישהו/י? קצת.. הכרת אנשים באינטרנט? כן כתבת שיר? מלא וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? אנגן בגיטרה מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לטוס לפריז מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? אממ... חברה שלי.. ואתה אליו? אממ.... חברה אחרת שלי תחביב אהוב ומיוחד: אממ... לכתוב פאנפיקים, נחשב? מה אתה לובש? פיג'מה XD מה אתה שומע עכשיו? את השיר שרשמתי מקודם הבן אדם האחרון שראית? אמא שלי לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? לה לה לה תהנו
תודה, אחלה שאלון..

Tomiko8

New member
עונה!

שעת התחלה: 18:28 שם:אליזבת גיל: 9.5 מיקום:ב"ש,נגב,ישראל,מדינות הים התיכון,כדור הארץ,מערכת השמש,גלקסיה,יקום... איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה?דרך מישהי... ">.> מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון?התכתבתי עם חברה שלי מסין
דברים אהובים: משקה:קוקטייל חליטת פירות מאכל:בננה חבר הכי טוב:אין... חברה הכי טובה:ליאור(מהכיתה שלי) מורה:ססיליה שלימדה אותי בכיתות א-ב. מקצוע:ספורט. עיר:אין מושג.. חיה:ג'ירפה. כלי נגינה:לא יודעת. שיר:הלב של טומיקו ון ממתק:אין צבע:סדול סגנון לבוש:אלגנטי-ספורטיבי תכונה אהובה באנשים:נאמנות אנשים: שהכי מצחיק אותך:עידן,טל(ליצני הכיתה)ומיקי גבע שתמיד שם בשבילך:אמא
אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל:אמא הכי מתגעגע אליו:סבא ז"ל שמעצבן אותך בקביעות:שני("חברה" שלי מביה"ס) האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו:לא לקחת סמים?לא השתכרת?לא עישנת?לא צללת?לא עשית סקי?לא חווית אהבה וירטואלית?לא נכשלת בבגרות?לא קיללת את ההורים?לא טסת?כן התנשקת?לא שכבת?לא קיללת מורה?לא יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?לא שיחקת כדוריד?כן התחלת עם מישהו/י?לא הכרת אנשים באינטרנט?כן כתבת שיר?כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון?אין לי מושג מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול?אין לי מושג מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך?אותה השני מהשאלון ואתה אליו?חן(גם "חברה" שלי מביה"ס) תחביב אהוב ומיוחד:הכנת תכשיטים וציור מה אתה לובש?טי-שרט כחולה ומיני חצאית טורקיז מה אתה שומע עכשיו?סדרה יפנית הבן אדם האחרון שראית?הדתי ההוא שהלך עכשיו ברחוב... לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד?לה לה לה...

2 Mיכל

New member
../images/Emo42.gif

שעת התחלה: 21:57 שם: מיכל גיל: 18 מיקום: ישראל
איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? היה בא לי לענות על שאלון, בדקתי אם יש בתפוז פורום כזה ומצאתי
מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? ממ... אכלתי מצה, אבל זה היה הרבה לפני דברים אהובים: משקה: מיץ ענבים מאכל: קורנפלקס מתוק חבר הכי טוב: מתחיל במ', נגמר בל', 4 אותיות חברה הכי טובה:
מורה: בן שחר מקצוע: מחשבים עיר: ירושלים חיה: כלב כלי נגינה: גיטרה שיר: Can You Feel the Love Tonight ממתק: שוקולד צבע: כחול-סגול סגנון לבוש: רגיל תכונה אהובה באנשים: נאמנות אנשים: שהכי מצחיק אותך: היא שתמיד שם בשבילך: היא אחרת אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: היא שלישית הכי מתגעגע אליו: היא רביעית שמעצבן אותך בקביעות: היא חמישית
האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: משהו כזה לקחת סמים? לא השתכרת? לא עישנת? לא צללת? כן עשית סקי? לא חווית אהבה וירטואלית? לא נכשלת בבגרות? לא קיללת את ההורים? כן טסת? כן התנשקת? כן שכבת? לא קיללת מורה? כן יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? כן
שיחקת כדוריד? אולי, אני לא יודעת בדיוק מה זה התחלת עם מישהו/י? לא הכרת אנשים באינטרנט? כן כתבת שיר? כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? אענה על שאלון אחר
מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לטייל על חוף הים מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? יאנה או דנה, לא זוכרת ואתה אליו? אחת משתיהן תחביב אהוב ומיוחד: אין לי תחביבים מיוחדים מה אתה לובש? מכנסיים ארוכים וחולצה של השכבה מהטיול השנתי מה אתה שומע עכשיו? שום דבר הבן אדם האחרון שראית? אח שלי לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? צ'ים צ'ימיני

[[=

שעת התחלה: 15:40 שם: שיר גיל: 14 וחצי מיקום: כפר סבא איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? חברה שלי פעם הזכירה אותו ומאז אני פה מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? חברה שלי הייתה אצלי דברים אהובים: משקה: מים ורד בול מאכל: ספגטי חבר הכי טוב: מישו... חברה הכי טובה: יש כמה מורה: המחנכת של שנה שעברה והמחנכת שעכשיו בחופשת לידה ו... המורה הקודמת למתמטיקה מקצוע: מתמטיקה עיר:תל אביב, נתניה (בעיקר בגלל הים נתניה) חיה: לא תודה...... כלי נגינה: שיר: יש המון ממתק: קינדר בואננננווו צבע: לבן וכחול סגנון לבוש: ספורט אלגנט כזה... וסטייליסטי תכונה אהובה באנשים: כנות אנשים: שהכי מצחיק אותך: מלא מלא אנשיםם שתמיד שם בשבילך: יש כמה... אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: גם יש כמה הכי מתגעגע אליו: מישהו.. הוא אחד מאלה שלמעלה שמעצבן אותך בקביעות: לאדעת האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו:ניסיתי חחחחח לא ממש הלך לקחת סמים? חס וחלילה השתכרת? כן עישנת? כן צללת? ניסיתי חח עשית סקי? לא חווית אהבה וירטואלית? לא נכשלת בבגרות? עוד לא הייתה לי בגרות.. שנה הבאה תהיה ובעז"ה אנלא אכשל קיללת את ההורים? כן בלי כוונה טסת? לא התנשקת? כן ועוד עם מי..... איייי געגועים שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] בתולה קיללת מורה? כן חח יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? סחבו אותיייי שיחקת כדוריד? כן בכיתה ו' בערך חח התחלת עם מישהו/י? אמממ לא חושבת הכרת אנשים באינטרנט? אממ אפשר להגיד כתבת שיר? כן אבל הוא עף לפח, יותר נכון שרפתי אותו וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? לאדעת נראלי אלך ללמוד מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? להיות איתו מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? חברה שלי ואתה אליו? אותה אחת תחביב אהוב ומיוחד: אממ לא נראלי שיש מה אתה לובש? חצאית ג'ינס וחולצה תכלת מה אתה שומע עכשיו? כלום הבן אדם האחרון שראית? חברה שלי לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? אני עייפפפפפההה

B A W

New member
עונהנהנהנהנה

שעת התחלה: השעון במחשב לא מכוון שם: --- גיל: 16 מיקום: בבית, מול המחשב איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? לא זוכרת כבר מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? אכלתי...=) דברים אהובים: משקה: מיםםםםם (חייים שלנו!) מאכל: אוכל סיני <----אני פשוט מכורה! חבר הכי טוב: מש חברה הכי טובה: דיש מורה: לא יודעת מקצוע: חחחח כלום. עיר: לא יודעת חיה: כלב כלי נגינה: הכללל שיר: משתנה לפי מצבי רוח ממתק: שוקודל, וגומי! צבע: ירווק (חחיים) סגנון לבוש: כל מה שנוח! תכונה אהובה באנשים: ? אנשים: שהכי מצחיק אותך: מש וסוויטי שתמיד שם בשבילך: מש אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: מש, דיש הכי מתגעגע אליו:דוד והקקית שמעצבן אותך בקביעות: אמא,אח שלי, ואמממ אני? האם אי פעם... שידכת לחבר/ה מישהו: לא לקחת סמים? לא השתכרת? כן...XD עישנת? לללא! צללת? כןןן =) עשית סקי? לא חווית אהבה וירטואלית? לא נכשלת בבגרות? עוד לא עשיתי אף אחת, אבל אני עומדת לעשות קיללת את ההורים? בלב טסת? כןןןן! התנשקת? לא שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] אני בתולה גאה! קיללת מורה? כן, וגם בקול, מול הפרצוף...הבנבנבנזונה הזה שחושב שהוא ישפיל אותי מול כולם כי הוא רגיל לזה...מניאק! וגם צרחתי, ואח"כ הוא ביקש סליחה, מטומטם! יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? כן, והיה לי כיף! שיחקת כדוריד? כן התחלת עם מישהו/י? לא הכרת אנשים באינטרנט?לא כתבת שיר? כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? אלך ללמוד... מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? ללכת לים מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? דיש ואתה אליו? דיש תחביב אהוב ומיוחד: לקרוא...(ובימינו לקרוא, זה מיוחד!) מה אתה לובש? חולצת צופים גזורה ומרופטת, ומכנס קצר ומסמורטט שהשד יוצא מאיפה הפלצתי אותו...ונוח לי! מה אתה שומע עכשיו? וויטני יוסטון! הבן אדם האחרון שראית? אמא לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? אני רוצה את דווודד! נאמממ זהו...=) חמוד חמוד חמוד עם חיוך מדהים...נאממממ זהו תהנו

Hellena

New member
../images/Emo175.gif

שעת התחלה: 16:10 שם: הלנה גיל: 19 מיקום: צפון איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? הסתובבתי, כי היה משעמם, ומצאתי. מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? אממ...התכתבתי עם אנשים מגניבים. דברים אהובים: מוסיקה.:) משקה: מים. מאכל: כל מה שטעים, בריא ולא בריא
חבר הכי טוב: חבר שלי. חברה הכי טובה: היא. החמודה הזאת:) מורה: O: מקצוע: בלימודים? אממ..אנגלית עיר:
חיה: חתולים בע"מ כלי נגינה: פסנתר וכינור שיר: יש הרבה. ממתק: שוקולד? צבע: סגול סגנון לבוש: כל מה שהולך, חוץ מדברים חשופים וזנותיים חסרי טעם. תכונה אהובה באנשים: יושר. יושר איתי? הרווחתם חברה. אנשים: שהכי מצחיק אותך: הוא:) שתמיד שם בשבילך: הוא אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: לו.הכי מתגעגע אליו: שמעצבן אותך בקביעות: אמא שלי האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: כן. וזה יצא סיפור אהבה לא מהעולם הזה. אלא ממאדים
לקחת סמים? כן השתכרת? כן עישנת? מעשנת צללת? כן עשית סקי? כן חווית אהבה וירטואלית? לא. מיותר נכשלת בבגרות? לא קיללת את ההורים? כן טסת? כן התנשקת? כן שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] כן קיללת מורה? כן יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? כן שיחקת כדוריד? כן התחלת עם מישהו/י? כן הכרת אנשים באינטרנט? כן כתבת שיר? כן כמה כן
וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? אמשיך בעיסוקי המשעממים מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? סקי 3> מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? אבא ואתה אליו? חבר שלי תחביב אהוב ומיוחד: לזיין שכלים קטנים וחמודים מה אתה לובש? חולצה שחורה ומכנסיים כחולים מה אתה שומע עכשיו? גאנז הבן אדם האחרון שראית? אמ..את אבא שלי XD לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? שאלון נחמד

joy21

New member
../images/Emo189.gif

שעת התחלה: 1.47 בלילה שם: ג'וי גיל:21 מיקום: חיפה איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? שיעמום מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? חזרתי מפאב דברים אהובים: משקה: קולה מאכל: לזניה חבר הכי טוב: א' חברה הכי טובה: ב' מורה: מורה????????? איפה אני ואיפה הביצ'פר... מקצוע: חיילת עיר: ניו יורקקקקקקק חיה: סוס כלי נגינה: פסנתר שיר: כרגע: zion - לוריין היל ממתק: מלטסרס... חפשו בפיצוציות ותחשבו על ג'וי צבע: סגול סגנון לבוש: נורמלי תכונה אהובה באנשים: אמפטיות אנשים: שהכי מצחיק אותך: ציניים שתמיד שם בשבילך: חברים שלי אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: ב' הכי מתגעגע אליו: נ' שמעצבן אותך בקביעות: נ' האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: כן לקחת סמים? לא השתכרת? כן עישנת? לא צללת? כן עשית סקי? לא חווית אהבה וירטואלית? כן נכשלת בבגרות? כן קיללת את ההורים? כן! טסת? כן התנשקת? כן שכבת? כן קיללת מורה? כן יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? לא שיחקת כדוריד? לא התחלת עם מישהו/י? כן הכרת אנשים באינטרנט? כן, פעם אחת וזה היה מזעזע כתבת שיר? כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? יענה על עודאחד... מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לנקות את הראש באיזה טיול בהודו מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? א' ואתה אליו? אותו אחד תחביב אהוב ומיוחד: לישון מה אתה לובש? תחתונים וחזיה מה אתה שומע עכשיו? לורין היל הבן אדם האחרון שראית? הברמן... לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? ייפי היי!

Spiritfall

New member
נו, טוב.

שעת התחלה: 18:08 שם: רותם גיל: אוטוטו 18 מיקום: מרכז איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? בעקבות חברה שהראתה לי אותו מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? עניתי על השאלון הקודם דברים אהובים: משקה: דיאט קולה מאכל: שניצל חבר הכי טוב: נ' חברה הכי טובה: ש' / ק' / א'/ י' מורה: ע' מקצוע: מתמטיקה עיר: אממ.. אני מעדיפה ישובים חיה: לא כלי נגינה: פסנתר שיר: הקיץ האחרון ממתק: שוקולד צבע: בורדו סגנון לבוש: הטעם שלי תכונה אהובה באנשים: כנות אנשים: שהכי מצחיק אותך: א' / נ' שתמיד שם בשבילך: ש' אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: י' הכי מתגעגע אליו: ק' שמעצבן אותך בקביעות: ס' האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: כן לקחת סמים? לא השתכרת? כן עישנת? כן צללת? לא עשית סקי? לא חווית אהבה וירטואלית? לא נכשלת בבגרות? כמעט קיללת את ההורים? לא טסת? כן התנשקת? כן שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] לא קיללת מורה? כן יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? כן [השנה] שיחקת כדוריד? כן התחלת עם מישהו/י? כן הכרת אנשים באינטרנט? כן כתבת שיר? כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? אסע לדודים מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לחבק מישהו מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? אמא ואתה אליו? י' תחביב אהוב ומיוחד: מה אתה לובש? חולצה חומה, ג'ינס מה אתה שומע עכשיו? מטאליקה הבן אדם האחרון שראית? י' לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? העתיד לא צפוי.

למעלה