שאלון!

Victem

New member
../images/Emo117.gif../images/Emo170.gifשאלון!../images/Emo177.gif

שעת התחלה: שם: גיל: מיקום: איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? דברים אהובים: משקה: מאכל: חבר הכי טוב: חברה הכי טובה: מורה: מקצוע: עיר: חיה: כלי נגינה: שיר: ממתק: צבע: סגנון לבוש: תכונה אהובה באנשים: אנשים: שהכי מצחיק אותך: שתמיד שם בשבילך: אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: הכי מתגעגע אליו: שמעצבן אותך בקביעות: האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: לקחת סמים? השתכרת? עישנת? צללת? עשית סקי? חווית אהבה וירטואלית? נכשלת בבגרות? קיללת את ההורים? טסת? התנשקת? שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] קיללת מורה? יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? שיחקת כדוריד? התחלת עם מישהו/י? הכרת אנשים באינטרנט? כתבת שיר? וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? ואתה אליו? תחביב אהוב ומיוחד: מה אתה לובש? מה אתה שומע עכשיו? הבן אדם האחרון שראית? לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? תהנו

במבליק1

New member
תשובות

שעת התחלה: 15:22 שם: --- גיל: 25 (אני ממש ממש הכי זקנה פה... מיקום: דרומי למדי איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? - שעמם לי בעבודה... מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? שיחקתי ב"BOOKWORM" משחק ממש כיף ביאהו. דברים אהובים: משקה: קולה, פאנטה מאכל: פסטה עם בטטות, פטריות, ערמונים, גבינות חבר הכי טוב: בן הזוג שלי חברה הכי טובה: ? מורה: אני לא בבית ספר... מקצוע: כנ"ל עיר: ונקובר, קנדה חיה: קואלה, פיל, כלב, שבלול כלי נגינה: פסנתר, קסילופון, חליל צד. שיר: SUDDENLY SOMETHING של הקראנבריז ממתק: במבליק חתולים, כריות נוגט... צבע: ירוק סגנון לבוש: מגוון תכונה אהובה באנשים: חוכמה האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: הרבה פעמים אבל זה אף פעם לא הצליח... לקחת סמים? --- השתכרת? שכהייתי נערה עישנת? לפני שבועיים צללת? אף פעם וגם לא רוצה עשית סקי? אף פעם וכן רוצה חווית אהבה וירטואלית? ממש לא נכשלת בבגרות? לא נכשלתי קיללת את ההורים? קרה כמה פעמים, כשהייתי נערה טסת? לפני 4 שנים
התנשקת? שכבת? באופן סדיר... [לחילופין- אתה בתול?] קיללת מורה? אף פעם יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? הכי כיף, לצערי משמן לא היה גשם, אני לא זוכרת שיחקת כדוריד? בשיעור ספורט בביה"ס לפני 8 שנים או 9 התחלת עם מישהו/י? עם החבר שלי, לפני שנתיים הכרת אנשים באינטרנט? לא הכרתי כתבת שיר? לפני שנתיים אולי וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? אחכה חצי שעה ואלך מהעבודה כבר לסופ"ש!! מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לישון מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? חבר שלי ואתה אליו? כנ"ל - חזרתי אליו... תחביב אהוב ומיוחד: ליצור תכשיטים מה אתה לובש? סתם ג'ינס, גופיה, נעלי ספורט מה אתה שומע עכשיו? כלום, אין לי רמקולים בעבודה הבן אדם האחרון שראית? עמית לעבודה שנכנס לומר תודה על משהו... לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? נראה לי שאני הולכת לחבר שאלון...

polbblop

New member
../images/Emo175.gifעונה. ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 15:49
שם: ליזה.
איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? היה לי משעמם, וחיפשתי מה לעשות.. ואז מצאתי את הפורום.
מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? עניתי על שאלון אחר.
דברים אהובים:
משקה: קולה, נראה לי.
מאכל: לא'דעת..
חבר הכי טוב: דן.
חברה הכי טובה: חוה.
מורה:
מקצוע: אנגלית.
עיר: ירושלים.
חיה: כלב.
כלי נגינה:
שיר: הרבה..
ממתק: לא'דעת..
צבע: שחור ואדום.
סגנון לבוש: של סקייטרים.
תכונה אהובה באנשים: כנות. אנשים:
שהכי מצחיק אותך: דן.
שתמיד שם בשבילך: יש מישהו כזה?
אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: דן.
הכי מתגעגע אליו: אלונה.
שמעצבן אותך בקביעות: אוריה. האם אי פעם...
שידחת לחבר/ה מישהו: לא.
לקחת סמים? לא.
השתכרת? המממ.. לא ממש השתכרתי, אבל לא ממש שלטתי במה שאני עושה.
עישנת? ניסיתי.
צללת? לא.
עשית סקי? לא.
חווית אהבה וירטואלית? לא.
נכשלת בבגרות? בגרויות זה שנה הבאה...
קיללת את ההורים? כמובן.
טסת? יאפ.
התנשקת? אכן.
שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] לא שכבתי, אני בתולה.
קיללת מורה? כמובן.
יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? אכן. זה הכי כיף שיש.
שיחקת כדוריד? אכן.
התחלת עם מישהו/י? קצת...
הכרת אנשים באינטרנט? אכן.
כתבת שיר? כן.. וסתם...
מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? נחיה ונראה..
מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לראות את החברים.
מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? אמא.
ואתה אליו? דן.
תחביב אהוב ומיוחד:
מה אתה לובש? ג'ינס רחב, חולצת ביצפר, וסווטשרט שחור וגדול מעל.
מה אתה שומע עכשיו? מה שיש ב-MTV2.
הבן אדם האחרון שראית? אבא.
לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? אני שונאת להיות חולה.

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

שעת התחלה: 15:53
שם: קרן
איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? ראיתי אותו והתלהבתי
מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? עעניתי על שאלון אחר
דברים אהובים:
משקה: ספרייט
מאכל: פסטה ברוטב שמנת ופטריות
חבר הכי טוב: אין
חברה הכי טובה: יש שתיים
מורה: המורה למדעים
מקצוע: ספורט
עיר: תל אביב
חיה: כלבים
כלי נגינה: אורגנית
שיר: יש המוןןןןןן
ממתק: ממתקי גומי
צבע: ירוק בהיר
סגנון לבוש: ג'ינס וטי שרט
תכונה אהובה באנשים: צניעות
אנשים:
שהכי מצחיק אותך: לירון
שתמיד שם בשבילך: יובלי
אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: שחר
הכי מתגעגע אליו: לירון
שמעצבן אותך בקביעות: שרית
האם אי פעם...
שידחת לחבר/ה מישהו: כה
לקחת סמים? לא
השתכרת? לא
עישנת? לא
צללת? לא
עשית סקי? לא
חווית אהבה וירטואלית? לא
נכשלת בבגרות? עוד לא עשיתי בגרויות
קיללת את ההורים? לאאאא
טסת? כהה
התנשקת? לא
שכבת? סדגש| לא
קיללת מורה? כההה
יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? חח כן
שיחקת כדוריד? יאפפ
התחלת עם מישהו/י? לא
הכרת אנשים באינטרנט? כה
כתבת שיר? יאפ
וסתם...
מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? יענה על שאלון אחר
מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לרקוד
מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? אמא
ואתה אליו? אבא
תחביב אהוב ומיוחד: לרקודדד ולקרוא
מה אתה לובש? חולצת ביצפר, טרנינג
מה אתה שומע עכשיו? שיר של שון פול
הבן אדם האחרון שראית? אח שלי
לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? אל תדאגו - תהיו שמניםםם
הודגש באמצעות מדגישומטיק

ירדנדן

New member
עונה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

שעת התחלה: 17:00 שם: ירדן גיל: 13 מיקום: בכיסא...סתם...חיפה איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? הכירו לי מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? ראיתי פיספוסים של משחק מכור דברים אהובים: משקה: דיאט קולה\קולה רגילה מאכל: אמממ יש הרבה.. חבר הכי טוב: מה זה משנה השם? חברה הכי טובה: כנ"ל מורה: אין מקצוע: חחח...משחק(תאטרון) עיר: חיפפפפפפפפפפפפפפפפהההההההההה שליטעעעעעעעע חיה: כולן כלי נגינה: חחח חלילית..סתם..גיטרה שיר: יש הרבה. ממתק: חחח הכל צבע: אדום,תכלת סגנון לבוש: אמממ חולצת פולו וג'ינס.. תכונה אהובה באנשים: אכפתיות אנשים: שהכי מצחיק אותך: גורי אלפי שתמיד שם בשבילך: אממ חברה שלי אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: חברה שלי הכי מתגעגע אליו: לא מתגעגעת לאפחד שמעצבן אותך בקביעות: חחחח אין האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: כן לקחת סמים? לא השתכרת? לא עישנת? לא צללת? כן עשית סקי? כן חווית אהבה וירטואלית? כן נכשלת בבגרות? לא קיללת את ההורים? כן טסת? כן התנשקת? כן..גם רגילה וגם צרפתית שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] לא שכבתי קיללת מורה? כן יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? חחח כן שיחקת כדוריד? כן התחלת עם מישהו/י? לא הכרת אנשים באינטרנט? כן כתבת שיר? כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? לא יודעת מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לקום..נתפס לי הגב מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? אבא ואתה אליו? אממ אמא..שתקנה לי ג'ינס.. תחביב אהוב ומיוחד: תאטרון מה אתה לובש? חח חולצה לבנה ובוקסר עם עיגולים כחולים ובצד את מיני מאוס שמה ידיים על העיניים מה אתה שומע עכשיו? אמממממ כלא 6..שליטע! הבן אדם האחרון שראית? אח שלי לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? תמיר בוסקילה תעשה לי ילד

dana re3

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שעת התחלה:16:15 שם:דנה גיל:14 וחצי מיקום:מרכז איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה?לא יודעת סתם חיפשתי... מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון?ראיתי טלוויזיה דברים אהובים: משקה:קולה מאכל:פיצה חבר הכי טוב:אממ תומר /דקל חברה הכי טובה:חיו מורה:מחנכת מקצוע:חנ"ג וביולוגיה עיר: חיה:סןס כלי נגינה:גיטרה שיר: ממתק:חמצוץ צבע:סגול כחול סגנון לבוש: תכונה אהובה באנשים:מצחיקים אנשים: שהכי מצחיק אותך:חיו שתמיד שם בשבילך:חיו אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל:חיו הכי מתגעגע אליו:אמ.. חבר טוב שאנחנו כבר לא מדברים =/ שמעצבן אותך בקביעות: העלוקה האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו:אממ לא יצא לקחת סמים?לא השתכרת?לא עישנת? לא צללת?כן עשית סקי?כן חווית אהבה וירטואלית?לא נכשלת בבגרות?לא קיללת את ההורים?לא טסת?כן התנשקת?לא =/ שכבת? [לחילופין- אתה בתול?]לא קיללת מורה?כן אבל לא מולה יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?כןןן שיחקת כדוריד?לא התחלת עם מישהו/י?אולי חחח הכרת אנשים באינטרנט?לא כתבת שיר?לא וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון?לא יודעת מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך?חיו ואתה אליו?חיו תחביב אהוב ומיוחד:רכיבה על סוסים מה אתה לובש?לא משהו מיוחד חח מה אתה שומע עכשיו?מוזיקה.. הבן אדם האחרון שראית?אמא לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד?יומטוב תהנו

noa elisha

New member
עונה

שם: נועה גיל: 14 מיקום: ר"ג איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? לא זוכרת...=\ מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? ניגנתי בגיטרה דברים אהובים: עפר שכטר =]] משקה: קולהה מאכל: לא יודעת חבר הכי טוב: יש כמה... חברה הכי טובה: יש כמה... מורה: קרןן =]] מקצוע: ספורט עיר: רמת גןן =]] חיה: כלום!!! כלי נגינה: גיטרה שיר: לא יודעת...יש הרבהה ממתק: קינדר בואנו צבע: ורודד סגנון לבוש: ורוד =] תכונה אהובה באנשים: לא יודעת... אנשים: שהכי מצחיק אותך: יסמין!! שתמיד שם בשבילך: אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: אוראל, אלמוג, שרון, הילה... הכי מתגעגע אליו: אביטל! שמעצבן אותך בקביעות: אפחחד...=\ האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: בארורר לקחת סמים? חס וחלילה!! השתכרת? חס וחלילה! עישנת? חס וחלילה! צללת? חס וחלילה! עשית סקי? חס וחלילה!! חווית אהבה וירטואלית? חס וחלילה!! נכשלת בבגרות? חס וחלילה!! קיללת את ההורים? חס וחלילה!! טסת? שנה עברה התנשקת? חס וחלילה!! שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] חס וחלילה!! קיללת מורה? חס וחלילה!! יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? חס וחלילה!! שיחקת כדוריד? אעע...שנה שעברה התחלת עם מישהו/י? חס וחלילה!! הכרת אנשים באינטרנט? כל הזמן... כתבת שיר?חס וחלילה! וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? לא יודעת... מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? ללכת לבריכהה =\ מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? אוראל ואתה אליו? המורה שלי לגיטרה תחביב אהוב ומיוחד: טלויזיהה =]] מה אתה לובש? חולצת בצפר ומכנסיים ורודות מה אתה שומע עכשיו? את אבא שלי מדבר בטלפון...חח הבן אדם האחרון שראית? אבא שלי לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? עפר שכטרררר מתה עליךךךךךךךךךךךךךךך =]]]]]

מ א מ י2

New member
עונה :] ../images/Emo219.gif

שעת התחלה:18:11 שם:לוטן גיל:11 וחודש מיקום:מרכז איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה?חיפשתי פורום עם שאלונים-מצאתי מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון?הייתי בפורום בנות דברים אהובים: משקה:RC-למון ליים,קולה,פאנטה מאכל:שניצל,ציפס וסלט חבר הכי טוב:בר
חברה הכי טובה:גבאי שניצל (או בשמה המקורי-מאי גבאי),ליר,נועה,מוראל וירדן מורה:אין,אבל אם לבחור אז בלהה מורה לספורט מקצוע:אנגלית,מדעים עיר:יבנה רולזזזזזזזזזזזזזזז חיה:גור כלבים כלי נגינה:קלרינט שיר:"את" ועוד כמה.. ממתק:ליקריץ ירוק/אדום,חמצוץ,סוכריית קמח,סוכריות קופצות צבע:סגול סגנון לבוש:בד"כ בגדים מפוקס..לא'דעת איך להסביר תכונה אהובה באנשים:התחשבות אנשים: שהכי מצחיק אותך:אלמוז אזולאי (חברהשלי),מעוז אחי שתמיד שם בשבילך:ירדן אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל:מאי גבאי,עדי מגור הכי מתגעגע אליו:עדי,יערה שמעצבן אותך בקביעות:דניאל (בת) האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו:לא לקחת סמים?כנ"ל השתכרת?כנ"ל עישנת?כנ"ל צללת?כן עשית סקי?כן חווית אהבה וירטואלית?לא נכשלת בבגרות?לא קיללת את ההורים?בלב :$ טסת?כן התנשקת?כן שכבת? [לחילופין- אתה בתול?]לא ולחילופין כן קיללת מורה?בלב (
) יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?לא שיחקת כדוריד?כן התחלת עם מישהו/י?לא הכרת אנשים באינטרנט?לא כתבת שיר?כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון?אמשיך לענות על שאלונים,כנראה מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול?ללכת לים/בריכה/בית מלון מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך?נועה ואתה אליו?נועה תחביב אהוב ומיוחד:שירה,ריקוד,שינה
מה אתה לובש?פיג'מה
מה אתה שומע עכשיו?את אחותי בוכה הבן אדם האחרון שראית?אבא לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד?ותודה להוריי שהביאוני עד הלום

אניי ../images/Emo27.gif

שעת התחלה: שם:
ברה גיל:
14 מיקום:
חיפה איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה?
שיעמם לי
מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון?
קומונה דברים אהובים: משקה:
מיץ צפוז מנדרינה מאכל:
אורז ופירה חבר הכי טוב:
לא יודעת חברה הכי טובה:
לא יודעת מורה:
לערבית מקצוע:
ערבית עיר:
ת"א
חיה:
כלב כלי נגינה:
כינור שיר:
הוו יש המון ממתק:
פסק זמן "ביג בייט" צבע:
ירוק סגנון לבוש:
פשוט, ג'ינס וטי שירט. תכונה אהובה באנשים:
יכולת לשתוק ולהצחיק
. אנשים: שהכי מצחיק אותך:
טרה
שתמיד שם בשבילך:
אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל:
הרבה אנשים הכי מתגעגע אליו:
לא יודעת שמעצבן אותך בקביעות:
מור
האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו:
נייט לקחת סמים?
נייט השתכרת?
דא
. ברור שנייט! עישנת?
נייט צללת?
דא עשית סקי?
נייט חווית אהבה וירטואלית?
נייט ממש
נכשלת בבגרות?
אני בחטיבה קיללת את ההורים?
אולי לפעמים טסת?
לצערי
. טראומה. התנשקת?
נייט שכבת? [לחילופין- אתה בתול?]
אני בת 14
. קיללת מורה?
כן
. יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?
כן XDDD
שיחקת כדוריד?
לא התחלת עם מישהו/י?
לא הכרת אנשים באינטרנט?
ברור! כתבת שיר?
וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון?
אחפש עוד שאלון לענות עליו מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול?
לטוס לניו-יורק? מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך?
רינת ואתה אליו?
אמא תחביב אהוב ומיוחד:
אמממ.. לא יודעת
מה אתה לובש?
ג'ינס וחולצת ביצפר מה אתה שומע עכשיו?
את הקליקים שלי הבן אדם האחרון שראית?
אח שלי לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד?
אני רוצה שלום עולמי

No NiCk15

New member
../images/Emo110.gifעונה../images/Emo9.gif

שעת התחלה:18:49 שם:אירנה גיל:13 מיקום:איפשהו=X איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה?אמ דרך חברה שלי..
מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון?עניתי על שאלון אחר דברים אהובים: משקה:הרבה מאכל:כנ"ל חבר הכי טוב:אממ כלמיני..=X חברה הכי טובה:הרבההה מורה:אין מקצוע:הרבה נוXP עיר:כלמיניי חיה:דולפין,כלב,אוגר,שפן,חתול כלי נגינה:פסנתר,גיטרה(רגילה וחשמלית) שיר:מלאא ממתק:כנ"ל צבע:תכלת,סגול,וורוד וכתום סגנון לבוש:אממ רגיל
תכונה אהובה באנשים:חוש הומור,שהם נחמדים,תומכים,מבינים,מעודדים וכו' וכו'..
אנשים: אני אכתוב רק את האות הראשונה של השם כדי לא להזכיר שמות שהכי מצחיק אותך:ע'&ע,י'&י',ר'%ר',א' שתמיד שם בשבילך:ר',י'&י',ע'&ע',א' אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל:י'&י,א',ע' הכי מתגעגע אליו:ע',ג' שמעצבן אותך בקביעות:ג',ר',י',ע' האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו:כן לקחת סמים?לא השתכרת?לא עישנת?לא צללת?כן עשית סקי?כשהייתי ממש קטנה
חווית אהבה וירטואלית?לא נכשלת בבגרות?לא עשיתי בגרויות עדיין-_- קיללת את ההורים?כשהייתי ממש עצבנית.. בלב נו
טסת?כן התנשקת?בפה לא.. שכבת? [לחילופין- אתה בתול?]כן,אני בתולה-_- קיללת מורה?בלב=X יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?לא שיחקת כדוריד?לא התחלת עם מישהו/י?כן הכרת אנשים באינטרנט?ברור כתבת שיר?כן
וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון?אענה על עוד אחד כניראה מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול?לדבר עם ע'&ע' וג'..
מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך?אמא
ואתה אליו?אמא
תחביב אהוב ומיוחד:כלמיני מה אתה לובש?ג'ינס וחולצה וורודה מה אתה שומע עכשיו?איזה תוכנית טלוויזיה
הבן אדם האחרון שראית?אמא לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד?עדימתוקקקקקקקקקקקXDD

Guitar Girl1

New member
../images/Emo78.gif

שעת התחלה: 19:04 שם: אוריין גיל: 15 מיקום: נ"צ איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? שמו שאלון בפורום אחר ועניתי עליו והיה כתוב שהוא נלקח מפה ועבר לי בראש "פאק קיים כזה פורום?" ונכנסתי.. ותראו איפה אני מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? חרשתי ליהסטוריה דברים אהובים: משקה: קולה ותות בננה מאכל: פיצה חבר הכי טוב: ? חברה הכי טובה: נוי מורה: קלריס מקצוע: אינגליש/מכתוב עיר: נס ציונה שה לה לה לה לה חיה: כלבלב ודולפין כלי נגינה: גיטר שיר: riding with the king- B/B king & aric clapton ממתק: מקופלת..? צבע: שחור ואדום סגנון לבוש: סגנון יפה ומאאאגניב כזה סטייליסטי ברמות מטורפות. סתם תכונה אהובה באנשים: הומור, נאמנות אנשים: שהכי מצחיק אותך: נטע שתמיד שם בשבילך: יש הרבה
אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: אממ.. זה תלוי הכי מתגעגע אליו: אממ.. לאדעת שמעצבן אותך בקביעות: משה, ליטל, נמרוד, תום ועוד ועוד האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: כן לקחת סמים? חס וחסיסה השתכרת? בקטנה עישנת? חסיסים! צללת? נופ עשית סקי? אממ לא ממש אבל גלשתי להנאתי במזחלת חווית אהבה וירטואלית? לא ממש נכשלת בבגרות? עדיין לא. קיללת את ההורים? חסוסים טסת? יאפ התנשקת? יאפ שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] חה. עוד לא קיללת מורה? בהחלט יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? לא ממש נגדיר את זה ככה.. שיחקת כדוריד? כן התחלת עם מישהו/י? כן הכרת אנשים באינטרנט? כן כתבת שיר? כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? לנוח טיפה ואז לראות האלופה ואולי ללמוד מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לישון!!
מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? אח שלי ואתה אליו? נועם תחביב אהוב ומיוחד: לנגן בגיטרה, אבל זה לא מיוחד מה אתה לובש? חולצה של איי לאב ניו יורק
וסתם מכנס מה אתה שומע עכשיו? את הטלוויזיה מהסלון הבן אדם האחרון שראית? אחי לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? בהחלט. הרבה דברים.. היסטוריה זה מגעיל!!!!!! תלמדו מחשבים זה יוצא שווה מאוד בכיתה י'. תקנו קפה לטה זה מה זה טעים ומעורר.. ואם משעמם לכם תענו על שאלונים

Emi25

New member
......

שם: אמיליה גיל: 25 מיקום: באר שבע איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? לא יודעת.. איך שהוא מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? אכלתי דברים אהובים: משקה: לימונדה, תה, קפה מאכל: מתוקים חבר הכי טוב: אין לי הכי טובים... כאילו יש לי חברים אבל אין ידיד בלב... אולי אימא שלי באצם חברה הכי טובה: מורה: מקצוע: עיר: ב"ש אמרתי חיה: חתול כלי נגינה: כינור זה יפה שיר: עכשיו- kis me ממתק: הכל צבע: כחול סגנון לבוש: צאיר תכונה אהובה באנשים: חום אנשים: שהכי מצחיק אותך: בן שלי שתמיד שם בשבילך: אימא, בת דודה שלי, חברה אחת אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: למי שאמרתי הכי מתגעגע אליו: שמעצבן אותך בקביעות: אממ מישהי מעבודה האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: כן לקחת סמים? ... השתכרת? כן עישנת? חח רק פעם אחת? צללת? מה? עשית סקי? כן חווית אהבה וירטואלית? נכשלת בבגרות? כן קיללת את ההורים? יכול להיות את אבא שלא הכרתי טסת? כן התנשקת? דה! שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] תחשבו- יש לי ילד קיללת מורה? כן! יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? לא אני לא אוהבת את זה שיחקת כדוריד? התחלת עם מישהו/י? כן הכרת אנשים באינטרנט? לא ממש כתבת שיר? אולי כשהיתי קטנה וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? ממ לא יודעת מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לא יודעת... כלום מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? חברה שלי ואתה אליו? מממ האבא של ילד שלי אני חושבת תחביב אהוב ומיוחד: לסחק אם דברים אם היד מה אתה לובש? חולצה קצרה לבנה, גקט אפור, ומכנס 3/4 אפור באיר מה אתה שומע עכשיו? כלום הבן אדם האחרון שראית? הבן שלי.. אני גרה איתו לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד?

Victor Wooten

New member
משעמם לי..חח

דברים אהובים: משקה: X מאכל:X חבר הכי טוב: מממ לא כ"כ יש טובים אבל.. חברה הכי טובה:X X מקצוע: מוזיקה עיר: צפון חיה: חמוס כלי נגינה: גיטרה בס ותופים שיר: יותר מדי.. ממתק:X צבע: סגול סגנון לבוש: סיקסטיז וסתם זרוק.. תכונה אהובה באנשים: מצחיקים,חמודים אנשים: שהכי מצחיק אותך: יש הרבה :) שתמיד שם בשבילך: יש אחת.. אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: ידידה שלי הכי מתגעגע אליו: אחת שאני רוצה :) שמעצבן אותך בקביעות: מממ לוידע.. האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו: נראה לי שכן לקחת סמים? עדיין לא השתכרת? לא משהו עישנת? מלא צללת? לעע עשית סקי? לעע חווית אהבה וירטואלית? שזה?..חחח נכשלת בבגרות? לע קיללת את ההורים? בטוח שכן.. טסת? לא התנשקת? בקטנה,פעם.. שכבת? [לחילופין- אתה בתול?]...ממ היה לי קטע עם בן..אבל אני עדין בתול קיללת מורה? ברור יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? היה משהו בסגנון.. שיחקת כדוריד? כן התחלת עם מישהו/י? כה בקטנה הכרת אנשים באינטרנט? כן.. כתבת שיר? לאא מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? יביא ביד...סתם לא יודע מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לנשק את זו שבא לי עליה מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? ידידה ואתה אליו? לא זוכר תחביב אהוב ומיוחד: לנגן. מה אתה לובש? טרנינג.. מה אתה שומע עכשיו? ביטלס הבן אדם האחרון שראית? ידידה לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? אין לי משהו,שבוע טוב לכולם :)

d r o r y

New member
עונה:

שעת התחלה: שם:דרוריינוס גיל:24 מיקום:ארץ ישראל איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה?אמממ...נראה לי שמפרסומת בפורום "השיר שלנו". מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון?הייתי באתרים אחרים דברים אהובים: משקה:יש מליון מאכל:יש מליון חבר הכי טוב:נתון,יניב,מרסלו חברה הכי טובה:אין לי ידידות או חברה מורה:אין לי מורה.אני כבר מזמן לא תלמיד מקצוע:וואלה לא יודע עיר:נתניה,תל אביב. חיה:דולפין,דגים למיניהם,וציפורים למיניהן כלי נגינה:גיטרה ותופים שיר:חחח....יש אינספור ממתק:שוקולדים ובפלים צבע:ירוק-שחור-זהב-לבן-תכלת-כחול-טורכיז-סגול סגנון לבוש:אמממ....מגניב כזה. תכונה אהובה באנשים:יושר,רוחניות,נועם הליכות,נדיבות,ועוד... אנשים: שהכי מצחיק אותך:יש כמה מחבריי-אלעד,יהודה,נתן,מרסלו שתמיד שם בשבילך:אמממ...בואי נגיד שאלה שתמיד יהיו מוכנים לשמוע אותי ותמיד יבינו אותי מבלי לשפוט או לזלזל,אלו נתן,יניב,ומרסלו. אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל:שלושת החברים הנ"ל הכי מתגעגע אליו:אמממ...עם כולם אני בקשר,כך שזה לא מדוייק להגיד מתגעגע.אבל בהחלט הייתי רוצה להיות בקשר הרבה יותר הדוק עם נתן,מפני שיוצא לנו לדבר ולהפגש דיי מעט. שמעצבן אותך בקביעות:חחח...היו שניים כאלה,וניתקתי משניהם את הקשר. האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו:לא לקחת סמים?לא השתכרת?לא עישנת?לא צללת?סתם ככה בבריכה עשית סקי?אולי איזה פעם אחת חווית אהבה וירטואלית?לא נכשלת בבגרות?כן קיללת את ההורים?יצא לי כמה פעמים בעבר...מקווה שמקרים כאלו לא יחזרו,טפו-טפו-טפו! טסת?כן התנשקת?לא שכבת? [לחילופין- אתה בתול?]לא שכבתי. קיללת מורה?אממ...לא בפנים.אבל מאחוריי הגב,או ככה ביני לבין עצמי,יצא לי כמה פעמים. יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?לא שיחקת כדוריד?כן התחלת עם מישהו/י?לא הכרת אנשים באינטרנט?כן כתבת שיר?כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון?אני אנחש...13:12 מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול?אמממ...יש מליון דברים. מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך?בן דוד שלי ואתה אליו?אחד החברים תחביב אהוב ומיוחד:כתיבה,טיולים רגליים(שתוך כדי אני שומע מוזיקה),לשבת במקומות שאני אוהב ולהתייחד שם עם האווירה(גם כן תוך כדי האזנה למוזיקה אהובה). מה אתה לובש?חולצה קצרה ומכנס קצר מה אתה שומע עכשיו?כלום הבן אדם האחרון שראית?אחי לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד?שיהיה רק טוב!!!! וואוו!דייקתי בניחוש שלי.אני מסיים בדיוק ב 13:12.חחח... תהנו

FuckinG SmilE

New member
אללה כמה זמן לא הייתי פה

שאלוןןןןןןןןן
שעת התחלה: שם:רונה גיל:12=] מיקום:כפ"ס איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה?עולם אישי של איזה מישהו מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון?אכלתי סנדוויצ' דברים אהובים: משקה:אממ ת'אמת תפוחים
מאכל:אוכל סינייייי
חבר הכי טוב:מלאאאא
נו כולם הכי טובים חברה הכי טובה:ממ יש המון מורה:אין כזאת מקצוע:ג"ג?=\ עיר:ת"א סיטי חיה:אוגרים כלי נגינה:צופים וגיטרה זה ה-דבר
שיר:מלא ממתק:אממ גומי?
צבע:ורוד,תכלת,שחור,כתום סגנון לבוש:אין לו הגדרה
תכונה אהובה באנשים:כנות,נאמנות אנשים: שהכי מצחיק אותך:מאיה שיר ויעל הכי מצחיקות
אבל כל השאר גם
שתמיד שם בשבילך:כולן=] אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל:מאיה,יעל,אדר הכי מתגעגע אליו:שירקה שמעצבן אותך בקביעות:אממ אני יגיד רק ת'אות הראשונה א כול השאר לא ממש האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו:
לקחת סמים?
השתכרת?
עישנת?
צללת?
עשית סקי?
חווית אהבה וירטואלית?
נכשלת בבגרות?עדיין לא קיללת את ההורים?
טסת?
התנשקת?בפה?
שכבת? [לחילופין- אתה בתול?]בתולה
. קיללת מורה?
יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?
שיחקת כדוריד?
התחלת עם מישהו/י?
הכרת אנשים באינטרנט?
כתבת שיר?
וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון?שאלון אחר בטח מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול?לחבק את שירקה!![לא יודעת למה
] מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך?חברה שלי ואתה אליו?אמא תחביב אהוב ומיוחד:לאכוללללל
נחשב?P: מה אתה לובש?מכנס ברך ירוק וחולצה לבנה קצרה מה אתה שומע עכשיו?Summer love-Robi Williams הבן אדם האחרון שראית?אח שלי האידיוט לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד?יאלללההההההה מסיבה היום
תהנו

adi121

New member
נהנהנה../images/Emo60.gif

שעת התחלה:13:35 שם:עדי גיל:18 וחצי מיקום:מרכז איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה?אני חושבת שסתם מצאתי את הפורום והתחלתי לכתוב מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון?סתם טיילתי בפורומים אחרים דברים אהובים: משקה:מים מאכל:עוף חמוץ-מתוק חבר הכי טוב:קובי חברה הכי טובה:ליהי ועמית מורה:דליה מקצוע:ספרות/אזרחות עיר:תל אביב חיה:כלב כלי נגינה:גיטרה שיר:System of a Down - Lonely Day ממתק:קינדר צבע:אדום ושחור סגנון לבוש:ספורטיבי תכונה אהובה באנשים:אכפתיות אנשים: שהכי מצחיק אותך:קובי שתמיד שם בשבילך:ליהי וענבר אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל:ליהי הכי מתגעגע אליו:עומר שמעצבן אותך בקביעות:עומר האם אי פעם... שידכת לחבר/ה מישהו:לא לקחת סמים?אממ.. לא בדיוק השתכרת?כן עישנת?כן צללת?לא עשית סקי?לא חווית אהבה וירטואלית?לא, אני לא מאמינה בזה נכשלת בבגרות?לא קיללת את ההורים?כן טסת?כן התנשקת?כן שכבת? [לחילופין- אתה בתול?]
קיללת מורה?בפרצוף? לא.. מאחורי הגב? המווון.. מה שאיחלתי לה... יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?לא שיחקת כדוריד?לא התחלת עם מישהו/י?כן הכרת אנשים באינטרנט?כן כתבת שיר?לא וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון?אלך לשאול מתי אוכלים כי אני רעבה מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול?לדבר עם מישהו (ספציפי) מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך?גיא ואתה אליו?עמית תחביב אהוב ומיוחד:טלוויזיה מה אתה לובש?בגדים לבית.. מה אתה שומע עכשיו?עברי לידר - הכוס הכחולה הבן אדם האחרון שראית?אמא לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד?ל3 אנשים.. אתה! מה שעשית.. אני לא סולחת תפסיק לנסות ליצור קשר! אתה! רציתי לדבר איתך ולא יצא.. אני מקווה שהיום.. אתה! אני בגמילה ממך ואני חזקה! אל תשבור אותי!

אביבוש4

New member
../images/Emo163.gifעונההה../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 14:50 שם:אביב גיל:14 מיקום:ר"פ איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה
לא יודעת..אממ אני בקומונה ומשם תמיד נותנים שאלונים ואומרים שזה מכאן
מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון
אכלתייי
דברים אהובים: משקה:מילקשייק מאכל:גלידה
חבר הכי טוב:ניצק'ה חברה הכי טובה:דוביי מורה:אביעד מקצוע:ספרות עיר:ת"א
חיה:כלב
כלי נגינה:גיטרה
שיר:בשבילך-אביב גפן
(משתנה כל הזמן) ממתק:הכל של קינדרר צבע:שחור סגנון לבוש:טומבוי תכונה אהובה באנשים:נדיבות אנשים: שהכי מצחיק אותך:חח..נופק'י שתמיד שם בשבילך:דולי אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל:אמאא ואחותי.. הכי מתגעגע אליו:נעמי שמעצבן אותך בקביעות:נ' האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו:בטח לקחת סמים?חס וחלילה השתכרת?כהה.. עישנת?כה צללת?לא עשית סקי?בטחח...כל חורף כ-ל החורף
חווית אהבה וירטואלית?אויי לא.. נכשלת בבגרות?לא עשיתי.. קיללת את ההורים?מלאא טסת?מלאא התנשקת?כן..פעם אחת שכבת? [לחילופין- אתה בתול?]בתולה בתולה... קיללת מורה?כן יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?חח..כן שיחקת כדוריד?כן התחלת עם מישהו/י?לא בדיוק הכרת אנשים באינטרנט?כןן כתבת שיר?אכן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון?ילך לראות סיפור סינדרלה
מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכולה?להיות אצל חברה שליי מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך?סתובי ואתה אליו?אבלס-שכרגיל לא עונהה תחביב אהוב ומיוחד:לרקודד מה אתה לובש?גופית סבא שחורה ומכנס עד הברך כתום מה אתה שומע עכשיו?ברקע-אח חורג שלי הקטן רואה סוניקק הבן אדם האחרון שראית?אמא לסיום- משהו שאת רוצה להגיד?שאיןן ליי כוחחח לעולםם הזהההה
אוף

../images/Emo175.gif ../images/Emo97.gif

שעת התחלה: 14:39 שם:טל גיל:עוד 16 יום 14 :] מיקום:חיפה\העולם\היקום איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה?דרך חברה מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון?אכלתי דברים אהובים: משקה:תפוחים וענבים מאכל:פיצה ושוקולד חבר הכי טוב:שגיא (חבר שלי) חברה הכי טובה: מורה:אין..אבל אני מחבבת את ברק חח מקצוע:רופאה
עיר:ת"א חיה:כלב כלי נגינה:גיטרה חשמלית שיר:הרבה ממתק:שוקולד אהבת חיי צבע:שחור סגנון לבוש:ג'ינס תכונה אהובה באנשים:אממ יש הרבה..מצחיקים\נאמנים\עוזרים\תומכים... אנשים: שהכי מצחיק אותך:יש ויש שתמיד שם בשבילך:יש גם... אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל:תלוי במה זה הכי מתגעגע אליו:אממ..אין אפחד בחול נראלי.. שמעצבן אותך בקביעות:רננה ח האם אי פעם... שידחת לחבר/ה מישהו:לא ממש לקחת סמים?לא השתכרת?לא עישנת?לא צללת?כן עשית סקי?לא חווית אהבה וירטואלית?כן נכשלת בבגרות?לא קיללת את ההורים?כן טסת?כן התנשקת?כן שכבת? [לחילופין- אתה בתול?]בתולה קיללת מורה?כן יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב?כן שיחקת כדוריד?כן התחלת עם מישהו/י?כן הכרת אנשים באינטרנט?כן כתבת שיר? כן וסתם... מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון?ארד לאכול כריות חח מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול?אממ..לנסוע לחול מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך?הדס ואתה אליו?הדס תחביב אהוב ומיוחד:אממ לאסוף גלויות ? חח מה אתה לובש?פיגממהה מה אתה שומע עכשיו? הבן אדם האחרון שראית?אמא לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד?אין תהנו

../images/Emo80.gifשאלון כיפי ^^

שעת התחלה: 14:41
שם: תומר
איך הגעת/הכרת והתחלת לכתוב בפורום הזה? חיפשתי שאלון לענות עליו
מה עשית לפני שבאת לענות על השאלון? קראתי תשובות של שאלונים אחרים
דברים אהובים:
משקה: שוקו
מאכל: שוקולד
חבר הכי טוב: לאדעת
חברה הכי טובה: כנ"ל
מורה:המורה לספרות
מקצוע:ספרות
עיר: לא יודעת
חיה: כבשה
כלי נגינה: גיטרה, תופים
שיר: הו, המון.
ממתק:שוקולד
צבע: שחור, כרגע
סגנון לבוש: מחוכים, חצאיות כהות ארוכות, מגפיים גבוהות..
תכונה אהובה באנשים:
אנשים:
שהכי מצחיק אותך: כולם
שתמיד שם בשבילך: אין :/.. אריאל, אולי..
אם קורה לך משהו חשוב, אתה ישר הולך/מספר ל: חופית
הכי מתגעגע אליו: עומר?.
שמעצבן אותך בקביעות: אוריה D:
האם אי פעם...
שידחת לחבר/ה מישהו: לא
לקחת סמים? לא
השתכרת? לא
עישנת? כן, אבל שיכנעו אותי לא לעשות את זה יותר ._.;
צללת? כן
עשית סקי? לא
חווית אהבה וירטואלית? לא D: ..
נכשלת בבגרות? עדיין לא הגעתי לשם בכלל :|
קיללת את ההורים? לא ממש
טסת? כן, בתוך הארץ :X
התנשקת? לא
שכבת? [לחילופין- אתה בתול?] כן, לא :X. אני בתולה, נו.
קיללת מורה? אף פעם לא ממש דיברתי עם המורים מחוץ לשיעורים, חוץ מהמורה לספרות והמורה לספורט, אולי.
יצאת לרקוד בגשם בכוונה כדי להירטב? כן
שיחקת כדוריד? לא :/, מעדיפה כדורעף
התחלת עם מישהו/י? כן
הכרת אנשים באינטרנט? כן
כתבת שיר? כן, די הרבה, ת'אמת
וסתם...
מה תעשה אחרי שתסיים את השאלון? אלך לראות טלוויזיה, סביר להניח. למרות שאין שום דבר מעניין.
מה היית רוצה לעשות עכשיו ואתה לא יכול? לאכול שוקולד ;[
מי הבן אדם האחרון שהתקשר אליך? המ.. לא זוכרת.. אה, אוריה. היום בבוקר.
ואתה אליו? לא זוכרת
תחביב אהוב ומיוחד: גיטרה, כתיבה.. מיוחד אין לי כ"כ
מה אתה לובש? גופיה ומכנסיים קצרים.
מה אתה שומע עכשיו? טוצ'קה, של שילה פרבר
הבן אדם האחרון שראית? אמא, לפני שהיא יצאה מהבית
לסיום- משהו שאתה רוצה להגיד? המלאך שלי חוזר
. שיר מעולה :)
הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה