סיכום שבועי

jenngirl

New member
מה הקשר לאנשים שחיים בישראל?../images/Emo82.gif

סטיבן שפילברג לא היה עושה את הסרט הזה אם הוא היה שונא ישראל. אתה ראית את כל הסרט? למה אתה מאשים אותו בדבר שקרה באמת? זו הייתה הפקה ענקית והסרט זכה להרבה ביקורות טובות ובאוסקר,ואני לא חושבת שהסרט הזה הוא עוד מהסרטים הפלצניים האלה של הוליווד שאתה מדבר עליהם.

Rgsx1000

New member
הוא עשה את הסרט הזה בגלל הביקוש

ובגלל שאלה סרטים של אוסקר תחקור קצת לגביו ותיראה איזה היתבטאיות היו לו הוא סתם יפה נפש ולא דיברתי על סרטים פלצנים מהוליווד היום כבר יש נורמה כל במאי מכניס לרקורד שלו איזה סרט על השואה לא בגלל שהוא מעוניין להראות כמה שעם היהודי סבל בגלל שהוא רוצה כמה תגובות טובות וכמה אוסקר לכיס שלו רוב השחקנים בהוליווד והבמאים מיתבטאים נגד ישראל ובעיקר בעד העם המזוייף שניקרא "פלאסטנאים" דרךא גב אפילו שקירה אמרה היהודים הם חזרים באחד הראויונות שלה

jenngirl

New member
קודם כל אני בת.../images/Emo82.gif

"אפילו שאקירה" כן,כי אם שאקירה,אחת שמנענעת את הישבנים ושרה "ירכיים לא משקרות" תקרא לעם שלי חזירים אני נורא אפגע ואעלב. סטיבן שפילברג יצר כמה סרטים שקשורים להיסטוריה.כמו "להציל את טוראי ראיין",שזה כבר על הפלישה לנורמנדי במלחמת העולם השנייה מנק' המבט של חיילי ארה"ב. גם "מינכן" זה סרט שלו,סרט על טבח הספורטאים הישראלים באולימפיאדה.יש אולי עוד 2 סרטים על מינכן והם לא זכו להצלחה כמו שלו. אז בחייך,אני לא חושבת שסטיבן שפילברג יפה נפש,הסרטים שלו פשוט מעולים["פארק היורה","מלתעות"] וזכו להצלחה בגלל הכישרון שלו. אני לא חושבת שרוב התעשייה בהוליווד נגדנו,וגם אם כן,שכולם יקפצו לי,אף אחד מהם לא חי במלחמה מתמשכת,אף אחד מהם לא סופג כל יום מטח רקטות,אף אחד מהם לא חי במדינה רוויית מלחמות כמו שלנו מאז יום היווסדה. בנוסף לתגובה שלי,נועה הזועמת מוסרת שסטיבן שפילברג יהודי.

Rgsx1000

New member
זה שהוא יהודי אומר משהו ?

רוב הווליווד הם דמוקרטים תומכי הילרי קילטון (שדרך אגב גם היא אמרה לא מעט דברים על יהודים) והשאר תומכים של ברק חוסיין אובמה שדרך אגב אבא שלו מוסלמי ככה שלפי האיסלם הוא מוסלמי מעטים הריפובלקנים ואלה שתומכים בישראל בהוליווד רובם תומכים ב"פלאסתנאים " המסכנים(אני סם את זה במרחאות כי אין עם כזה זה המצאה של מדינות ערב בנסיון ליגזול שטחים ממדינת ישראל) יש מלא יהודים כמו נטורי קרתא טלי פחימה ימח שמה ארגון בצלם שולמית אלוני חסרים יהודים שפועלים נגד המדינה והורסים את המדינה מבפנים זה שהוא יהודי מחייב אותו לאהוב את ישראל? ואם את רוצה אני אפילו יכול להביא לך את כל האירגונים היהודים השמאלנים הקיצונים שפועלים נגד המדינה וכול מני יפי נפש למינהם אני לא אומר סתם דברים ואני לא אומר שהוא לא כישרוני כי באמת יש לו סרטים מצויינים אני רק אומר לך שלפי איך שהוא דיבר בעבר הוא לא בדיוק תומכך ישראל הוא נחשב יותר שמאלני מאוד עדיין לא קיצוני יכול להיות שטעיתי שהגדרתי אותו כ"שונא ישראל" אבל אני לא מדבר סתם

Bloodless

New member
נו באמת.

כאילו שהרפובליקנים האמריקאים כמו ג'ורג' בוש כל כך טובים בשביל ישראל. כאילו שג'ורג' בוש עזר לנו במשהו, כשהוא פלש לעיראק בלי שום סיבה אמיתית והלהיט את הרוחות בכל המזרח התיכון, ועשרות אלפי אנשים נהרגו כבר אגב, אבל לאף אחד זה לא מזיז את הגבה. זה שאובמה וקלינטון לא שונאים ערבים כמוך לא עושה אותם שונאי יהודים או שונאי ישראל.

Rgsx1000

New member
סלחי לי שאני אומר זאת

אבל הידע שלך בנושא משקף את התגובה שלך אני לא אמרתי שהם שונאים יהודים אני אמרתי שהיו להם היתבטאויות בנושא ולגורג בוש כן הייתה סיבה למלחמה בעיקר והשם שלה זה *נפט* והריפובלקנים הוכיחו שהם הרבה יותר עוזרים מהדמוקרטים אני לא אומר שהם ממש אוהבים אותנו אבל הם עוזרים יותר אם תחקרי בנושא תיתפלא לגלות איזה דברים תימצאי על קלינטון ועל ברק חוסיין אובמה שהוא מוסלמי את רוצה מוסלמי בתור נשיא ארצות הברית? ועוד דבר הרוחות במזרח התיכון להוטות מאז הסכמי אוסלו שנתנו את הפתיח למה הולך עכשיו בארץ ישראל ובמזרח התיכון ודרך אגב אני לא שונא מוסלמים אני לא שונא אף אדם על פי צבע עורו או מוצעו אני שונא את האיסלם שמטיפה לגיאהד והרג ואונס כל מי שלא מוסלימי ומיתיחסת לנשים כאל רכוש ולא כאל בני אדם

Rgsx1000

New member
אני לא שונא ערבים**

מוסלמים אני כן תיקון בהודעה שלי

Bloodless

New member
בדיוק, נפט.

אם זה היה שווה את זה שימותו עשרות אלפים בשביל נפט בעינך, סלח לי, אבל אתה אדם מעוות. נפט היא ל א סיבה שאני מוכנה לקבל אותה לפתוח במלחמה, לכן, לא, לא הייתה לו שום סיבה לעשות את זה. סדאם חוסיין היה חרא של בן אדם, שנאתי אותו מאוד ואני שמחה שתלו אותו, אבל הוא לא היווה שום סיכון לארה"ב ואפילו לא לכוויית. במה הרפובליקנים עזרו לך בדיוק? מה הם עשו בינתיים שהיה טוב לישראל, שהדמוקרטים לא עשו? ברק אובמה הוא נוצרי. הוא שייך לקהילת United Church of Christ. זה שאביו היה מוסלמי לא אומר דבר וחצי דבר על השקפתו הדתית, אז אל תדבר על "הידע שלי". בדוק את זה אם אתה רוצה, זה מידע מבוסס, ועשיתי על זה חיפוש. מאז הסכמי אוסלו? ומה היה קודם בעיראק וכווית, פיו-פיו ברובה פיקות? להזכירך הייתה מלחמה בנשק לא קונבנציונלי הרבה לפני אוסלו. באיראן? בכל האיזור פה, לפני אמצע שנות ה90? שטויות, תמיד היה חרא פה, אבל מאז שארה"ב נכנסה לעיראק איראן מתחילה לעשות בלאגן ולטעון שצריכים לחסל את ישראל ואת המערב, והם פשוט גורמים ליותר אנשים לשנוא אותנו. צר לי. אני חושבת שהם משתינים עלינו בקשת. להם לא אכפת מה קורה פה, מתי שהם רוצים הם יכולים לעלות על המטוסים ולחזור חזרה, אבל הם גורמים פה רק ליותר בלאגן.

Rgsx1000

New member
ידעתי שתיפגעי עזבי אני לא רוצה לנהל איתך דיון

ברק אובמה השם המלא שלו זה ברק חוסיין אובמה בן לאב מוסלמי שנטש את אימו לפי הדת המוסלמית האב קובע את דת הילד ככה שהוא מוסלמי לא משנה מה הוא אומר רק לזה אני עונה עזבי באמת שאני לא רוצה ליקטול אותך אבל תסימי את ההודעה הזאת בכל פורום אקוטאליה ותביני כמה חורים ענקיים יש לך בנושא אני לא אומר שאת חסרת ידע אולי רק בנושא המסויים הזה כי מי אני שיגיד שמישהו חסר ידע אבל את בכל זאת בחרת להעליב אותי ישר ולהגיד שאני אדם מעוות מצטער אם פגעתי בך שאמרתי שאת חסרת ידע לא היתכונתי בכללי היתכונתי בנושא הספצפי הזה וההודעה הזאת רק מוכיחה את זה תצבעי לשמאל למרץ לעבודה ותיראי לאן המדינה תגיע אנחנו לא רחוקים מאבדון

Rgsx1000

New member
יודעת מה אני יענה

אז ככה ארצות הברית מאוד תלויה בנפט היא צורכת הנפט הכי גדולה בעולם ככה שזה לא משנה אם זה צורת חשיבה מעוותת הם רצו נפט והשיגו אותו אי מסכים איתך שזה לא סיבה ללכת למלחמה בנוגע לזה שארצות הברית הסלימו תמצב המצב הולך ונהיה גרוע מיום ליום גם אם ארצות הברית לא הייתה פולשת לעיראק וגם אם כןן הינו בדכי שאנחנו נימצאים בו עכשיו זה לא גרם לערבים לישנוא אותנו יותר מה שגורם להם לישנוא אותנו יותר זה התציקשורת שמסלפת דברים זה שהם מלמדים מהגנון שישראל זה טרוריסטים וצריך להרוג נוצרים ויהודים ולעשות דיהאד בשביל האיסלם לגבי מה שדמוקראטים עשו שהיה טוב לנו ? לעומת הריפוליבקנים אני אפילו לא יענה על זה תישאלי את השאלה הזאת בכל פורם בנושא אקוטאליה תירשמי ככה מה עדיף לישראל נשיאות דמוקרטית או ריפוליקנית בארצות הברית ותיראי מה יענו לך פי 1000 יותר טוב ממני ככה שבז אני לא נוגע לגבי ברק חוסיין אובמה עניתילך מעל את יודעת ביכלל איזה נזק גרמו הסכמי אוסלו שאנחנו מרגשים אותו עד היום? הסכמי אוסלו פילגו את העם שלנו בצורה הכי קיצונית שאפשר שאנחנו לא רחוקים ממלחמת אחים בין השמאלנים לימניים ולערבים בתחומי ארץ ישראל זה קרע את העם מבפנים וההיתנתקות רק הגבירה את התיסכול שיש בעם וגם הם עוד יותר היתפלג בגלל כל השחיטות ככה שעכשיו יש ימניים שמאלנים עשרים ושאר העם היצחקת אותי בזה מאז שארצות הברית ניכנסה לאירן פיתאום אירן שונאת אותנו וקוראת קריאות להשמדתנו לא נשמה זה מאז שמחמוד אחמיגאד עלה לשילטון שמה והוא כרגע מעצב את אירן בדמותו בזה אני מסכים איתך ב1000 ארף אחוז ארצות הברית וארופה משתנים עלינו בקשת ביחד אם האו"ם הם דואגים רק לאיטנרסים שלהם הדבר היחיד שמעניין אותם במזרח התיכון זה נפט נפט נפט ונפט וכן הם גורמים יותר בלאגן אבל מי שגורם בעיקר את הבלאגן זה הערבים עצמם

Rgsx1000

New member
דרך אגב כמה נקודות שתדעי על האיסלם

ועל כתוב בקוראן ובחיד'ת את יכולה ליבדוק אם תיקראי את הקוראן תיראי שהכל שמה הרס מלחמות ביטול הסכמים שחיטות אונס חטיפות שיעבוד דרך אגב גם מוחמד כתוב בקוראן שהוא היתחתן אם ילדה בת 9!!!!!! וקיים איתה יחסים מזה אומר עליו!!?! ועוד נקודה בלי קשר שתביני תאבסורד שארצות הברית שולטת בנו אם נותנים לישראל בשנה 3.4 מיליאד דולר בערך שזה 20 אחוז מתקציב הביטחון ואיזה 10 מהכללי שהתקציב הכללי שלנו בשנה עומד על 66 מיליארד דולר למרות שאנחנו חורגים ממנו אז סתכל ב3 מיליארד דולר שליטה על המדינה הכי חזקה במזרח התיכון

Bloodless

New member
זה לא קשור.

ברק אובמה הוא נוצרי. תגיד מה שאתה רוצה בקשר למה שנהוג אצל המוסלמים, אבל הוא מאמין בנצרות והולך לכנסיה. זו עובדה. נראה לך שבארה"ב הם היו מחבבים כל כך אדם מוסלמי ונותנים לו לרוץ לראשות המפלגה? גם לצביעות השמאל האמריקאי יש גבול והוא עוצר קצת לפני זה. אתה יכול לבדוק את זה, אם אתה רוצה. אני לא אומרת שאתה אדם מעוות. אני אומרת שאם אתה חושב שזה שווה את זה, אתה מעוות. אני לא יודעת אם ככה אתה חושב, אבל אם כן, הדיעה שלי לגביך היא די מגובשת. אחמדינג'אד התחיל את הכהונה שלו ב2005, הרבה אחרי שהתחילה מלחמת עיראק. אין לי שום ספק שזה גרם להקצנה של המצב, ואיראן לא הייתה עושה שריר אם ארצות הברית לא הייתה נמצאת שם מלכתחילה. אני לא מתייחסת לשום טענה על מה שכתוב בקוראן, עוד כמה חודשים אדע ערבית טוב מספיק כדי לקרוא אותו בעצמי ואספר לך בדיוק מה כתוב שם. בינתיים שמעתי דיווחים סותרים לגמרי בקשר למה שכתוב בקוראן, וזה תלוי באינטרסים של מי שמספר לך מה כתוב שם. הסכמי אוסלו פילגו את העם? יותר מאלטלנה? יותר מההתנתקות? לפני זה לא היה פילוג? לא היה סכסוך בין שמאל לימין, בין יהודים לערבים? בתוך מפלגות? בולשיט. הסכמי אוסלו היו כשלון גמור, אבל לא הייתי מציינת אותם בתור הסיבה לפילוג. ככה זה, שני יהודים חמש דעות. תמיד היינו ככה, תמיד נהיה ככה, והסכמי אוסלו לא היוו שום שינוי משמעותי.

Bloodless

New member
חוץ מזה,

אתה מתייחס לדת כאילו זו נטייה מולדת וגנטית. דת זה עניין של אמונה. זה שאימא של מישהו יהודייה לא אומר שהוא מאמין ביהדות. יש הבדל גדול בין דת ללאום, שביהדות הוא מטושטש כי יהדות היא לאום ודת. אבל דת היא עניין של בחירה. כפי שאמרת, ברק אובמה גדל עם אמו הנוצריה - לכן הוא גדל כנוצרי, ולא משנה במה האמין הגבר ששכב איתה. זה שסבתא רבא שלי הייתה חרדית לא אומר שדת מעניינת אותי באיזה שהוא אופן. ככה זה.

Rgsx1000

New member
לא קשור אני ציינתי את זה

כדי להראות לך שאם אבא שלו מוסלמי ולפי הדת הוא מוסלמי תהיה לא הרבה יותר סמפטיה לערבים "המסכנים" ל"פלאסנטאים" כדי להראות לך שהוא לא יהיה טוב בשביל ישראל ואפילו רע מאוד

Rgsx1000

New member
הם לא היו הסיבה הם היו הטריגר ששבר את הגב

בטח שהם היו משמועתיים זה היה השבר כלי שהראה עד להן השמאל מוכן לימכור את העם את יכולה ליקרוא את הקוראן גם בעברית לא רק בעברית את החדי'ת למשל רק בערבית לא ניראה לי תימצאי בעברית ולגבי איראן ארצות הברות לא הקצינה שום את המצב המצב שמה היה מאוד מוקצן בין אירן ועירק הייתה מלחמה במשך 10 שנים לפרסים בהחלטלא אכפת מה קורה בעירק הפרסים והערבים שונאים איך תשני אבל הם בכל זאת פועלים ביחד כנגדנו מה שמראה עד כמה הם שונאים אותנו ככה שארצות הברית לא הקצינה את אירן אירן הייתהקיצונית עוד לפני מאז שהייתה המהפחה

Bloodless

New member
אני אקרא בערבית.

עם כל מה שאפשר לפרש מזה וכל מה שאפשר להבין מזה, כל המשחקים הקטנים של המילים וכל הדו משמעות - אני רוצה להבין אותם בעצמי. כל מתרגם משנה איזה משהו, מוריד או מוסיף איזה משהו בגלל מגבלות השפה. אני יודעת ערבית מבית הספר והמעט שלמדנו בקוראן לא מספיק לי. אחרי הקורס בצבא אדע מספיק טוב כדי לקרוא בעצמי וזה יותר טוב משמישהו יעשה את העבודה במקומי. לפרסים לא אכפת מעיראק, אכפת להם מה קורה אצלם. זה לא מוצא חן בעיניהם כל כך שהאמריקאים עברו לגור מעבר למסדרון. הם לא רוצים שהשינויים בעיראק, ה"דמוקרטיה" (והמילה הזו בכוונה במרכאות, מה שקורה שם הוא בקושי דמוקרטיה), ישפיעו עליהם, שהרי אז הם יאבדו כוח, השפעה וכסף (לא איראן, אחמדינג'אד והמקורבים לצלחת) והם חייבים לטפש ולהקצין את העם בזה שהם מראים את אמריקה והיהודים כסתם חרא וסכנה לאיסלאם. הם חייבים להראות שהם מפחידים ושלהם לא יעשו ככה - ולמה? כי אם תקפו את עיראק סתם ככה, גם אותם יכולים. זה מטומטם, זה רק גורם לסבירות שייכנסו למלחמה לגדול, אבל הם לא כל כך חכמים, אני חוששת.

Rgsx1000

New member
אני יענה לך כבר במסרים

בוא נעזוב את הדיון הזה כבר חרשנו עליו ואני מבטיח את תיגעלי מהאיסלם אחרי שתיקראי אותו

טם טם טם

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? צבא.
החברים שנתנו לי הרגשה מעולה מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? האקס האידיוט. מה היה שיא השבוע מבחינתכם? הגיוס. :) איזה שיר חרשתם השבוע? לא היה לי זמן לשירים. ;[ אולי אנתיקס - ג'סיקה. מה קראתם השבוע? איזה ספר ראיתם סרט מענין השבוע? איזה סרט. ;[ קניתם השבוע משהו חדש? ציוד לצבא? ;[ המון קיבלתם השבוע משהו חדש? ציוד לצבא? המון. P: מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? סא"ל חגית אגמון, על צו הגיוס. P: מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? שהוא יבוא לישון אצלי. אבל הכל לטובה. :] ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? כנרת, שבת בבסיס(יהיה כיף) ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? מעולה. הודגש באמצעות מדגישומטיק

למעלה