סיכום שבועי

AndreaCorr ©

New member
../images/Emo117.gif סיכום שבועי ../images/Emo117.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? מה היה שיא השבוע מבחינתכם? איזה שיר חרשתם השבוע? מה קראתם השבוע? ראיתם סרט מענין השבוע? קניתם השבוע משהו חדש? קיבלתם השבוע משהו חדש? מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? שבת שלום :] תעשו הרבה כייף

Bloodless

New member
^^

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? לא יודעת. :ם מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? כנ"ל. :ם מה היה שיא השבוע מבחינתכם? כנ"ל. :ם איזה שיר חרשתם השבוע? The Doors - The End מה קראתם השבוע? קורט וונגוט - עריסת חתול. ראיתם סרט מענין השבוע? "אפוקליפסה עכשיו". סרט. ממש. טוב. קניתם השבוע משהו חדש? לא. קיבלתם השבוע משהו חדש? הרגע קיבלתי פנס. הממ. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? האמת שנראה לי שלא עשו לי את השבוע, השבוע. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? המממ. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? אני רוצה לנסוע לדרום, רק עכשיו נזכרתי. אני רוצה לטייל קצת, לכתוב קצת, לשתות קצת, לנצל את השבוע האחרון שלי באזרחות כמו שצריך. :) ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? בסדר. היו כמה ימים מאוד מציקים, אבל קורה.

belabula

New member
../images/Emo165.gif../images/Emo166.gif../images/Emo170.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? שהוא נגמר? מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? המטבח של בה"ד 15 מה היה שיא השבוע מבחינתכם? קיבלתי תג וסיכה של מודיעין איזה שיר חרשתם השבוע? לא זוכרת שיר מסויים מה קראתם השבוע? ישראלי בעיקר (יותלר מדי נסיעות..) ראיתם סרט מענין השבוע? לא קניתם השבוע משהו חדש? לא משהו מיוחד.. קיבלתם השבוע משהו חדש? תג וסיכה
מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? זיו המש"ק חלון
מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? שומדבר ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שנצא ביום הזיכרון ויום העצמאות ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? סבבה

../images/Emo195.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? יום הולדת 20! היה מדהים, אני מתה על הבסיס שלי. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? שהמ"מ שלי השתחררה. אני מתגעגעת
מה היה שיא השבוע מבחינתכם? 2 הדברים הנ"ל ושזכיתי להכיר את המ"מ החדשה שלנו, היא כזאת מקסימה. איזה שיר חרשתם השבוע? "תראי זה אני" של סינרגיה מה קראתם השבוע? "אם יש גן עדן"- ספר מדהים, כדאי לכם לקרוא ראיתם סרט מענין השבוע? אין מועדון במחווה אלון והשקם לא פתוח יותר מדי שעות אז לא. קניתם השבוע משהו חדש? גומיות לשיער ואוכל לשבוע הבא כי אין מטבח בבסיס ואוכלים אוכל ג'יפה וגם יש יום העצמאות אז קניתי מיץ וההורים אולי יקפצו להביא בשר. קיבלתם השבוע משהו חדש? מתנות מהמשפחה, עוגה מהמפקד שלי [כפרה עליו!], ברכות מהמ"מ החדשה שלי ומהחברות שלי. ומתנת פרידה מהמ"מ שלי. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? המ"מ שלי, המ"מ החדשה שלי, המפקד שלי והחברות שלי. והמחלקה שלי. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? לדבר עם המ"מ שלי כמו שצריך, אני מחכה שהיא תבוא לבקר שנדבר באמת. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שיהיה לנו אחלה שבוע עם המ"מ החדשה ואני ממש מקווה שהמ"מ שלי תבוא לבקר. [אנחנו סוגרים עצמאות]. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? תלוי מתי- בחלק 0, בחלק 10.

../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif../images/Emo165.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?יום חמישי... היה לי מצברוח טוב כזה ואף אחד לא הרס לי :) מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? נגעתי בפיפי של תינוק
זה מגעיל.. זה פיפי בכל מצב.. מה היה שיא השבוע מבחינתכם?רביעי וחמישי.. גם הרווחתי כסף
איזה שיר חרשתם השבוע?לא חרשתי מה קראתם השבוע?כלום ראיתם סרט מענין השבוע?אהא.. גבר מי שמטפלת
*נוסטלגיה* קניתם השבוע משהו חדש?נופ קיבלתם השבוע משהו חדש?מידע.. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? לא י'דעת.. הרבה
מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?שכחתי
(הסניליות
) ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא?שנמצא מקום נחמד מלא בהופעות שוות ושלא נשתמעמם עד הבוקר וכמובן להתחיל לתכנן את ל"ג בעומר. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? סביר

Drorrrrrr

New member
וואו

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע
שיחה שדחיתי הרבה זמן עם המפקד שלי. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע
לא יודע. מה היה שיא השבוע מבחינתכם
אתמול. איזה שיר חרשתם השבוע
Wild Animals- רוקפור. מה קראתם השבוע
התחלתי את "חרוזי החיים והמוות" של עמוס עוז. ראיתם סרט מענין השבוע
סרט על מבצע "תמוז"- הפצצת הכור העיראקי. קניתם השבוע משהו חדש
"חרוזי החיים והמוות" של עמוס עוז. קיבלתם השבוע משהו חדש
לא. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע
נו וואן. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה
כרגיל. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא
שיהיה חג שמח. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף
סביר.

1,2,3...אני אחשוורוש!../images/Emo54.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?שקבעתי עם ידיד שלי ודיברנו איזה שעתיים, אחרי שלא ראיתי אותו מלא זמן. היה כיף. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?יום השואה. הרבה הרבה לחץ. ונשרף לי האף מרוב התרוצצויות. מה היה שיא השבוע מבחינתכם? הסרט 300. איך לעזאזל תמיד אבל תמיד אני יוצאת עם מיליון בנים לבד?! ולמה אף אחד מהם לא מתחיל איתי?! איזה שיר חרשתם השבוע?השיר של סאב-אדון עולם עד מתי. מה קראתם השבוע?ספרי שואה, כרגיל. ראיתם סרט מענין השבוע?300! ועוד סרט ממש הזוי שהיה בערוץ 2. נראה לי שקראו לו ג'ירפות. קניתם השבוע משהו חדש?כן, חולצה של גדוד עופרים בשבט שלי. קיבלתם השבוע משהו חדש?נופ מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?עמית וחן. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?נו, אתם לא זוכרים מה כתבתי שבוע שעבר? על האדם הממש עשיר שמתאהב בי, מתחתן איתי, אני רוצחת אותו וזוכה בכל הכסף? למה לא פגשתי אותו השבוע? ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא?^^. ושיהיה שבוע קל. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף?6.

shiran™

New member
../images/Emo9.gif האושר מתחיל לחזור...

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? שהודיעו לי שאני מתחילה קורס, הייתי בטוחה שלא אתחיל בגלל הסיווג.. שקיבלתי את הסיכה והתגית והפגישה אתמול עם החברות מהטירונות!!!! מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? השיעמום בעבודות רס"ר מה היה שיא השבוע מבחינתכם? עיינו ב"דבר הכי טוב שקרה לי השבוע" .. אלה היו השיאים השבוע. איזה שיר חרשתם השבוע? The Fray-how to save a life מה קראתם השבוע? עיתון ישראלי. גם פתרתי את התשבצים! ראיתם סרט מענין השבוע? וואלה לא. קניתם השבוע משהו חדש? בעיקר שטויות בשק"ם קיבלתם השבוע משהו חדש? תגית וסיכה! מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? החברות מהטירונות... ואוהד החמוד
מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? שהחברות מהטירונות יבואו איתי לקורס. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שלא יהיה קשה בקורס ושאני אגיע לטקס יום הזיכרון בבית ספר ואצא בערב יום העצמאות עם החברות. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? בתחילת השבוע חרא, לאט לאט השתפר. שבת שלום ושבוע מעולה אנשים

צליל88

New member
...../images/Emo164.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? אה, שיחה עם ידיד שלי אתמול.. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? חברה שעיצבנה אותי קצת.. מה היה שיא השבוע מבחינתכם? יום רביעי! היה יום פשוט טוב מבחינת הכל! איזה שיר חרשתם השבוע? רוצה מצוות?!
אחת החיילות אצלנו חייבה אותי לשמוע, ומאז כולנו נדבקנו בזה.. מה קראתם השבוע? כלום ראיתם סרט מענין השבוע? לא קניתם השבוע משהו חדש? נעליים ושתי חולצות. קיבלתם השבוע משהו חדש? תמונה
מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? ידיד מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? לדבר עם מישהו, לא יצא סתם כי הוא טוחן בצבא
ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? לדבר איתו^. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? נחמד

../images/Emo6.gif ראית את הקליפ?

גם אותי חייבו לראות.. חמודי!! אהבתי את הקטע של "מזל שאלוהים ברא גם חילונים"
[לא המשפט..הקטע שהוא סוחב אותו..
] וואי ואני נזכרת תוך כדי.. בשיר המקורי שלי "רוצה בנות" יש בקליפ קטע שרואים ממש אנשים מזדיינים ואני וחברה שלי רואות אותו וחושבות, למה שלעזאזל ישימו משהו גס? אפשר לראות בעבודה.. ובדיוק היו במשרד כמה מפקחים של של"ח וצפו איתנו בקליפ ואז אחת צורחת "תראו, תראו מה הדתיות האלו רואות "
*יאללה לישון*

AndreaCorr ©

New member
הויסה

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? דיבורים מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? הרוב היה רע. כן, גם אני שמה לב למוטיב חוזר. הקארמה שלי נדפקה! לא פייר. מה היה שיא השבוע מבחינתכם? אני עדיין מחכה לו איזה שיר חרשתם השבוע? בלקפילד - מיס יו; שלומי שבן - הכל מה קראתם השבוע? אוף ראיתם סרט מענין השבוע? אוף#2 קניתם השבוע משהו חדש? כוכבים צבעוניים, שרשרת ארוכה, ארנק קטן ומנוקד שלא באמת יש לי מה לעשות איתו אבל הוא היה כזה פיצקי שהייתי חייבת. קיבלתם השבוע משהו חדש? קדחת מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע? יגאל מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה? שדברים יתחילו לפעול לטובתי ושיהיה כייף בת"א ואני אמצא את כל מה שאני רוצה. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא? שאני אצחק עד שתכאב לי הבטן ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף? בסדר. :)

מקדש האהבה אני מקים למענך../images/Emo79.gif.

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע?להיות בבסיס? אה והמפקד היה בשבוע בקורס היה לי שקט
. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע?אשכרה כלום. מה היה שיא השבוע מבחינתכם?
. איזה שיר חרשתם השבוע?החדש של מירי מסיקה
. מה קראתם השבוע?מייל על זה שמגיע לי אפטר ביום בחירות פה
. [מה יש כבר לקרוא בצבא?!]. ראיתם סרט מענין השבוע?רשימת שינדלר?:^) קניתם השבוע משהו חדש?לא
. קיבלתם השבוע משהו חדש?לא
. מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?הקצין
. מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?וואלה כלום. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא?לסגור כבר שבת
ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף?מושלם.

../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע? מישהו מהבסיס...
לא יותר מדיי, סתם ריגש אותי לראות שלמישהו באמת אכפת ממני.. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע? מישהי סתומה מהבסיס שהתחילה לריב איתי בתורנות מטבח ואני שתקתי כי לא היה לי כוח אלייה .. מה היה שיא השבוע מבחינתכם? הבחור מלמעלה..
הוא חש, לא בשבילי, אבל חתיך
[רגע של שטחיות] איזה שיר חרשתם השבוע? Doors Down - Here Without You מה קראתם השבוע? כל מיני שטויות באתר "אפטר" של צה"לנט ראיתם סרט מענין השבוע?לא קניתם השבוע משהו חדש?לא קיבלתם השבוע משהו חדש?לא מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע?
מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה?..... ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא?..... ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף?יהיה טוב

m i r u s h i

New member
../images/Emo108.gif

מה הדבר הכי טוב שקרה לכם השבוע
ממ.. מה הדבר הכי רע שקרה לכם השבוע
יום ראשון. כולו. מה היה שיא השבוע מבחינתכם
אין כזה. איזה שיר חרשתם השבוע
GIVE IT TO ME של נלי&ג'סטין&טימברלנד. מה קראתם השבוע
ראיתם סרט מענין השבוע
יותר מבדר, 'כמו דג בלי מים' קניתם השבוע משהו חדש
תיק קיבלתם השבוע משהו חדש
סיכה חטיבתית מי הבנאדם שעשה לכם את השבוע
מה רציתם שיקרה השבוע ולא קרה
.. ומה אתם רוצים במיוחד שיקרה שבוע הבא
.. ולסיכום, איך היה המצברוח באופן כללי בשבוע החולף
5.

Rgsx1000

New member
../images/Emo165.gifכל פעם השאלונים האלה מבאסים אותי

חח ץ....

Rgsx1000

New member
לא מבין מה מחזקים מרשימת שינדלר

סרט משעמם שהיוצר שלו הוא שונא ישראל

Rgsx1000

New member
זה לא רק הוא זה ביכלל רוב

הוליווד היפי נפש האלה אין לי כח באמת להתחיל להביא לפה מאמרים וכו אבל אם תהיא פעילה בפורומים של אקוטאליה (לא בתפוז בתפוז מעפן לגמרי אין חופש דיבור ) את תביני למה ותיתפלאי איזה אנשים חיים בתוך ישראל ואיזה אנשים שחושבים שהם דווקא לטובתנו כמה הם נגדנו

למעלה