ל"ג בעומר

dcohn

New member
../images/Emo11.gif

נגיעות גבינה עם ברוקולי? עזבי אותך- שניצל תירס על האש זה טוב!

kelly7i

New member
המבורגרצמחוני בפיתה עם חומוס וקטשופ

!
אחד השולטים
שניצל תירז זה פשוט מידי לעומדת כל זה. ועוד השניצל דק על האש! אחד המוצלחים!!D:

dcohn

New member
אני לא נוגעת במאכלים כאלה ת'אמת

לא נראה לי שאי פעם אכלתי שניצל טבעי או טופו או משהו כזה... לא יודעת אם זה טעים או לא
אני רק יודעת ששניצל תירס על האש זו שליטה!
והרבה מסכימים איתי

sky darkens

New member
It's Lamed Gimel in the omer bitches. ../images/Emo3.gif

אמ, לא היה לנו כלום. יומיים לפני ל"ג בעומר ג'ו ואביב נסעו עם הג'יפון של ג'ו ואספו מלא בולי עץ. ביום של ל"ג בעומר אני וג'ו מצאנו איזה שש רפסודות והבאנו. משם הלכנו לרמי לוי ושמתי 300 שקל עם הכרטיס אשראי שלי (!!!!
), אבל לא נורא, אנשים מחזירים לי לאט לאט. קנינו שם בשר פיתות וכל החרא, ומלא מלא בירות. (הא וגם בבוקר הייתה לי מתכונת באנגלית, אני מתחיל מ92. טעות מטומטמת) בקיצור, אחרי שקנינו הכל, אני וג'ו חזרנו אליו ואמא שלו הייתה צריכה את האוטו! אז אמא הרשתה שג'ו ינהג בשלנו אז כל היום הסתובבנו עם האוטו, העברנו את הקרשים למקום, ואת הדברים מהבית של ג'ואל, ואספנו אנשים, ועשינו איזה מיליון סיבובים, והיה מתישששששש. בסוף שהתחלנו יצא לי לשבת ככה לאיזה שעה עם בירה נרגילה ובשר. וזה היה חלומי. למרות שהיו לנו 3 בקבוקי אבסולוט ומיליון מיצים, וכמה קוקטיילים שאביב הכין, שתיתי איזה 9 בירות חחחח. ו2 של חצי ליטר. אני אוהב טובורג גרין. וגולדסטאר. |: אחר כך החברים התחילו להתפזר (וזה היה מגה מעפאן) אז הלכתי למדורה של הבנות והיה נחמד. ב6 וחצי ככה חזרתי הביתה עם נעה ואופיר עצרה לנו ולקחה אותי הביתה וזה היה טיימינג מושלם כי הייתי מתפרק בדרך. ואז ישנתי 14 שעות.

אממ אחד עם חברים של בת דודה, ../images/Emo163.gif

ואחד עם חברים אתמול. אתמול כמובן היה אדיר. חח לא חשבתי שאשכרה אפשר לשבת מול מדורה שש שעות..

Aline In Chains

New member
../images/Emo176.gif../images/Emo117.gif../images/Emo170.gifהיה בן זונה!!(:)

הייתי בחיפה אצל רותם:) התארגנו איזה כמה אנשים, והלכנו לים..ובדיוק כשרצינו לפתוח מדורה, איזה אחת עם כמה ילדים בדיוק עזבה את המקום אז היא השאירה לנו את המדורה+הביאה לנו שתייה+פיתות+אבטיח חתוך
. קיצר, היה טעים, היה מצחיק, והיה ממש טוב. וגם איזה 2 ערסים באו אליינו ביציאה:"קר לנו,אפשר לשבת ליד?"XD פתאום באה כל החמולה שלהם והם שמעו דיכאון:Sמזל שבדיוק עזבנו את המקום חחחחחחחחחחח.. ואז ישבנו קצת בזיו, והגענו הביתה באיזה 4.30 נדמה לי. קיצר. היה כיףכף!
.

למעלה