It's Lamed Gimel in the omer bitches. ../images/Emo3.gif
אמ, לא היה לנו כלום. יומיים לפני ל"ג בעומר ג'ו ואביב נסעו עם הג'יפון של ג'ו ואספו מלא בולי עץ. ביום של ל"ג בעומר אני וג'ו מצאנו איזה שש רפסודות והבאנו. משם הלכנו לרמי לוי ושמתי 300 שקל עם הכרטיס אשראי שלי (!!!!
), אבל לא נורא, אנשים מחזירים לי לאט לאט. קנינו שם בשר פיתות וכל החרא, ומלא מלא בירות. (הא וגם בבוקר הייתה לי מתכונת באנגלית, אני מתחיל מ92. טעות מטומטמת) בקיצור, אחרי שקנינו הכל, אני וג'ו חזרנו אליו ואמא שלו הייתה צריכה את האוטו! אז אמא הרשתה שג'ו ינהג בשלנו אז כל היום הסתובבנו עם האוטו, העברנו את הקרשים למקום, ואת הדברים מהבית של ג'ואל, ואספנו אנשים, ועשינו איזה מיליון סיבובים, והיה מתישששששש. בסוף שהתחלנו יצא לי לשבת ככה לאיזה שעה עם בירה נרגילה ובשר. וזה היה חלומי. למרות שהיו לנו 3 בקבוקי אבסולוט ומיליון מיצים, וכמה קוקטיילים שאביב הכין, שתיתי איזה 9 בירות חחחח. ו2 של חצי ליטר. אני אוהב טובורג גרין. וגולדסטאר. |: אחר כך החברים התחילו להתפזר (וזה היה מגה מעפאן) אז הלכתי למדורה של הבנות והיה נחמד. ב6 וחצי ככה חזרתי הביתה עם נעה ואופיר עצרה לנו ולקחה אותי הביתה וזה היה טיימינג מושלם כי הייתי מתפרק בדרך. ואז ישנתי 14 שעות.